-
پارما به ماریگا بسیار نزدیک شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر میرسد که پارما به مک دونالد ماریگا بازیکن میانی تیم اینتر علاقه مند شده است و به این بازیکن نزدیک شده است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا - بازیکن خط میانی کنیایی اینتر که به طور قرضی در زازاگوزا بازی می کند قصد دارد تا بار دیگر به سری آ برگردد.
فدریکو پاستورله نماینده این بازیکن در صفحه تویتر خود نوشت:
"هواداران پارما می توانند اکننون مطمئن باشند چون ماریگا به تیمشان بسیار نزدیک شده است.شما میتوانید از نماینده ایتالیا در مادرید تشکر کنید چون آنها تلاش زیادی کردند."
مدیر پارما هم اعلام کرده است که معامله به طور مطلوبی صورت گرفته است.
"ما در حال حاضر بر روی بازی با کاتانیا متمرکز شده ایم و یک شنبه سعی خواهیم کرد که این معامله را قطعی کنیم"
این می تواند یک بازگشت به استادیوم تاردینی برای ماریگا باشد که در بین سالهای 2007 تا 2010 در آن بازی می کرد.
-
رد شایعات در مورد فارائونی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چندی پیش شایعاتی در مورد ارسال پیشنهاداتی در صفحات فیس بوک و تویتر به فارائونی پخش شد که این بازیکن همه چیز را رد کرد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - فارائونی هیچگونه پیشنهادی را دریافت نکرده است
او اظهار داشت:
"من در هیچ یک از شبکه های عمومی پروفایل ندارم و تمام شایعات بوجود آمده را تکذیب می کنم"
بنابراین این بازیکن آینده خود را در اینتر رقم خواهد زد.
-
کوتینیو به اسپانیول خواهد پیوست
گزارش ها حاکی از آن است که فلیپ کوتینیو در چند روز آینده اینتر را به مقصد بارسلون ترک میکند تا به صورت قرضی در اسپانیول بازی کند.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از کویره دلا اسپورت - جوان برزیلی نرآتزوری تا کنون تلاش های زیادی انجام داده است تا بتواند زمان بیشتری برای بازی کردن بدست بیاورد.با نزدیک شدن به المپک 2012 او اشتیاق بیشتری پیدا کرده است تا بتواند خود را ثابت کتد و شانس حضور در ترکیب اصلی برزیل را پیدا کند.
پیش از این گزارش ها از علاقه کوتینیو به بازگشت به برزیل و همچنین ارتباط او با باشگاه های برزیلی مثل کورینتیانس, سائوپائولو و یا اینتر ناسیناله خبر میدادند.
با این حال روزنامه کویره دلا اسپورت امروز صبح خبری را منتشر کرد که در آن ادعا میکرد کوتینیو موافقت کرده به اسپانیول بپیوندد و تا انتهای فصل به صورت قرضی برای این تیم اسپانیایی بازی کند.
-
فورلان: پانارول؟اکنون نه! من در اینترم همراه با رانیری
فورلان: پانارول ؟ اکنون نه ! من در اینترم همراه با رانیری
شنیده میشد که دیگو فورلان خیلی علاقه مند است قرار داد خود را با اینتر قسخ کند و (کچا) روزنامه ی اروگوئه ای مصاحبه ای را با او در مورد بازگشت به آمریکا و پانارول انجام داده است.
او این چنین پاسخ داده : "هوادران همیشه به من میگویند که باید صبور باشم. اما نه !!! برای مدتی این کار ممکن نیست. هنوز چند سالی از مدت قرار داد من باقی مانده است و من با آن ها احترام میگذارم . من میخواهم برای مدتی دیگر در اروپا بمانم و اگر شرایط جسمی من اجازه داد به به آمریکای جنوبی بازگردم."
فورلان همچنین در مورد رابطه ی خوبش با رانیری اضافه کرد: "او یک مهندس بزرگ و با تجربه است و من رابطه ی خوبی با او دارم."
در یک سال او با او مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرده و فقط توانسته 9 بازی انجام دهد ولی چرا ؟!
"اتفاقات زیادی رخ داده است. و ما این را میدانیم که ممکن است هر کسی از مصدومیت های مختلفی رنج ببرد.ولی میشود به فرم خود بازگشت. به هر حال من فکر میکنم این اتفاقات مثبتی است : اولین جام آمریکا و بعد از آن انتقال به اینتر . به هرحال این واقعیت همیشه وجود دارد که ما همیتوانیم و بهترین هستیم بدون اینکه در نظر بگیریم آن سال خوب بوده یا بد.من بازی را ندیدم ؟؟هواداران لطف دارند. ولی این چیزی نیت که من به آن استمرار بورزم.به نظر میرسد همیشه باید قربانی مصدومیت های جدی شوی که که زیاد واقعی به نظر نمیرسد."
ولی از کم بازی کردن رنج میبری؟ : " البته !! آنها تیم جدیدی هستند و من میخواهم بازی کنم.در گذشته به دلیل اتفاقاتی من نتوانستم در تیم به طور مرتب بازی کنم.در اینتر به من کم بازی رسیده به دلیل اینکه از مصدومیت رنج میبرم. به هر حال این چیز معینی است است و دیگو فورلان قصد ندارد کفش های خود را آویزان کند.این طبیعی است شما ممکن است سال ها به خوبی بازی کنید ولی در چند بازی احساس خستگی کنید و بازی به بازی بهتر میشوید.این طبیعی است."
همچنین دیگو فورلان آرزو دارد : رفتن به المپیک لندن !! " من میخواهم بروم ولی این را میدانم تصمیم با تابارز است (مربی اروگوئه) .جای امیدواری وجود دارد چون ما بازی های زیادی پیش رو داریم."
-
رانیری:تسلیم نخواهیم شد
رانیری با اینتر چنل بعد از بازی لچه به صحبت پرداخت :
واقعا مزه ی تلخی دارد.تیم همه چیز را داد . اکنون ما تسلیم نخواهیم شد . ما باور داریم که می توانیم به سهمیه لیگ قهرمانان برسیم .وقتی عقب افتادیم ما همه کار کردیم . وقتی دیدم به درستی قدم بر نمیداریم ترجیح دادم به سیستم 2-4-4 بازگردیم.
در بهترین زمان ها گلزنی کرده ایم تیم نباید به خاطر هرچیزی سرزنش شود. ما کار های فوق العاده ای کرده ایم هفت برد پیاپی. اکنون ما فقط دو بازی را از دست داده ایم. همیشه نمیتوانیم پیروز شویم آن ها در یک کورس قهرمانی بزرگ. ما در جام باشگاها ی اروپا مبارزه خواهیم کرد.اینتر بی انگیزه نیست (این به تمام بازیکنان مربوط میشود ). من موتا را متقاعد کردم که بماند و هیچ بحث دیگری در مورد نقل انتقالات باقی نمی ماند.ما تشنه ی انتقام برابر پالرمو هستیم.
-
اینتر و ناپولی، دوئل برای جذب کاندروا
ساعات پایانی بازار نقل و انتقالات همیشه ساعاتی پر از هیجان و سرنوشت ساز بوده است و خرید و فروش های حساسی صورت گرفته است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال پرس - اینتر برای جذب کاندروا رقیبی را در پیش رو میبیند.
این هافبک 24 ساله اودینزه که به طور قرض در چزنا بازی میکند مورد علاقه موراتی قرار گرفته است و تیم اینتر به دنبال جذب وی به صورت قرضی می باشد اما برای بدست آوردن این بازیکن باید ناپولی را از پیش رو بردارد.
این در حالیست که احتمالا پیوست گوارین به اینتر فطعی به نظر میرسد و تا ساعاتی دیگر باید شاهد اعلام رسمی این خبر باشیم.
-
اينتر هافبک پورتو را به خدمت گرفت
باشگاه اينتر در آستانه فروش تياگو موتا به پاري سن ژرمن، فردي گوارين، هافبک پورتو را به خدمت گرفت.
در حالی که هنوز باشگاه اینتر به طور رسمی خرید این بازیکن را تایید نکرده اما نام این بازیکن در سایت فدراسیون فوتبال ایتالیا به عنوان بازیکن اینتر ثبت شده است.
کلودیو رانیری در زمان انتشار این خبر در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل پالرمو قرار داشت، در این مورد به خبرنگاران گفت:" آیا گوارین را دوست دارم؟ بله اما هنوز انتقال او رسمی نشده است. او بازیکن خوبی است، یک بازیکن باکیفیت که از قدرت فیزیکی بالایی برخوردار است.
خرید او برای این بسیار مهم است و امیدوارم او هر چه زودتر بتواند برای ما به میدان برود."
به گزارش نشریه اسکای اسپورت 24، اینتری ها ابتدا با پرداخت 1.5 میلیون یورو، این بازیکن کلمبیایی را به طور قرضی تا پایان فصل به خدمت می گیرند و سپس در پایان فصل، در صورت توافق طرفین، با پرداخت 11 میلیون یورو قرارداد این بازیکن را نهایی خواهند کرد.
-
مونتاري به ميلان پيوست
سولي مونتاري بازيکن غنايي اينتر به ميلان پيوست.
به نقل از اخبار فوتبال ایتالیا، تیم فوتبال میلان ایتالیا هافبک غنایی 27 ساله اینتر را به خدمت گرفت و روسونریها عصر امروز پیوستن این هافبک سیهچرده به میلان را تایید کردند.
سولی مونتاری فصل گذشته بخشی از قراردادش را در تیم فوتبال ساندرلند انگلیس سپری کرد و در سال 2008 از پورتموث به اینتر پیوسته بود.
هافبک ملیپوش غنا سابقه بازی در اودینزه ایتالیا را هم دارد.
-
موتا،مونتاری ،ماریگا و کوتینیو: خروجی های امروز
امروز چهار بازیکن اینتر به تیم های دیگر ملحق شدند تا شاید بتوانند در تیمهای جدید خود فرصت بازی بیشتری را کسب کنند.
چهار خروجی امروز اینتر به شرح ذیل می باشد:
تیاگو موتا: این هافبک 30 ساله که در تابستان 2009 از جنوا به اینتر پیوسته بود به تیم پی اس جی فرانسه پیوست.او 83 بازی با پیراهن اینتر انجام داد و موفق شد 12 گل را به ثمر برساند.
سولی مونتاری: این هافبک سیاه پوست غنایی اینتر که در تابستان 2008 به اینتر پیوسته بود با قراردادی قرضی به تیم میلان پیوست.مونتاری در 97 بازی ای که برای اینتر به میدان رفت 7 گل را به ثمر رساند و یا اینتر به 6 عنوان قهرمانی دست یافته است.
کوتینیو: این بازیکن جوان برزیلی اینتر که متولد سال 1992 میباشد برای کسب تجربه بیشتر به صورت قرضی به تیم اسپانیول پیوست تا فرصت بیشتری برای بازیکردن بدست بیاورد و تجربه بیتری کسب کند.کوتینیو 28 بازی برای اینتر انجام داه و دو بار موفق به گلزنی شده است.
مکدونالد ماریگا: این بازیکن که متولد سال 1987 می باشد در ژانویه 2010 به اینتر پیوست و با 34 حضور 2 گل را به ثمر رساند.ماریگا با انتقالی قرضی به رئال سوسیه داد پیوست.
قابل ذکر است که جاناتان با انتقالی ضرضی به پارما پیوسته بود.ویویانو هم که پالرمو نصفی از مالکیت او را در اختیار دارد این فصل برای این تیم بازی خواهد کرد
-
رسمی:ژوان،گوارین،پالومبو:ب ه اینتر خوش آمدید
در آخرین روز بازار نقل و انتقالات اینتر سه خرید را به ثبت رساند که در زیر جزئیات کامل قراردادهای آنها را بررسی می کنیم.
ژوان: این مدافع برزیلی متولد 10 ژوئن 1991 می باشد و با تیم زیر 20 ساله های برزیل قهرمان جهان شده است.این بازیکن با قراردادی 4 ساله تا 30 ژوئن 2016 به طور کامل به اینتر ملحق شد.
فردی گوارین: این بازیکن در 30 ژوئن 1986 در کلمبیا متولد شده است.این بازیکن در طول دوران بازیگریش موفق به زدن 23 گل شده است.گوارین با قراردادی قرضی که اینتر میتواند در صورت رضایت آن را دائمی کند تا 30 ژوئن 2016 به این تیم پیوست.
آنجلو پالومبو: این هافبک که 21 بازی برای ایتالیا به میدان رفته و موفق به زدن یک گل هم شده است با قراردادی قرضی با حق انتخاب اینتر برای خرید دائمی وی تا 30 ژوئن 2015 بازیکن اینتر شد.قابل ذیکر است که پالومبو 372 بار برای سمپدوریا به میدان رفته است و 13 گل را به ثمر رسانده است.