-
استقبال جونز از بازگشت کاپیتان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیل جونز از بازگشت ویدیچ بسیار شگفت زده است و پس از نمایش خوب در بازی با اورتون وی را مورد تمجید قرار داد .
شاگردان سرالکس فرگوسن پس از شکست 6-1 در داربی توانستند پیروزی روحیه بخشی در گودیسون پارک به دست بیارند جونز 19 ساله در گقت گو با MUTV گفت : ویدیچ کاپیتان ما است و شما نمی خواهید که بدون کاپیتان خود بروید من فکر میکنم 11 بازیکن ما وقتی که اورتون حمله میکرد دفاع میکردند و همه با هم متحد بودند
مربی اسکاتلندی یونایتدها که هفته آینده جشن 25 سالگی حضور خود در اولدترافورد رو جشن خواهد گرفت نیز درباره ویدیچ گفت: این یک عملکرد فوق العاده توسط ویدیچ بود او مهره کلیدی برای ما در این بازی بود
جونز همچنین از روحیه بالای بازیکنان برای پیروزی می گوید وی افزود من فکر میکنم منچستر همه چیز رو نشان داد ما یک شکست بد در هفته گذشته داشتیم اما روحیه تیمی قوی در تمرینات باعث شد که با فراموش کردن ان ما بتوانیم یک پیروزی ارزشمند مقابل اورتون به دست بیاریم .
mufctalk
-
ردنپ خواهان فرديناند و اوون شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنابه اعلام يک منبع رسانهاي تيم فوتبال تاتنهام خواهان دو ستاره با سابقه منچستريونايتد است.
به نقل از دیلیمیرر، هری ردنپ ،سرمربی تیم لندنی از عملکرد تیمش درفصل جاری رضایت نسبی دارد. او معتقد است مردانش تاکنون در فصل جاری بازیهای خوبی ارائه کردهاند اما این امر سبب نمی شود که برای ادامه فصل به سراغ جذب بازیکن به منظور تکمیل کادر خود نروند.
براین اساس گفته می شود ردنپ از سران تاتنهام خواسته مقدمات جذب مایکل اوون و ریو فردیناند را هرچه زودتر فراهم کنند. این مربی مایل است تا این دو بازیکن را زمان نقل و انتقالات میان فصل در ماه ژانویه موسوم به «پنجره زمستانی» در اختیار گیرد.
به باور مربی ۶۴ ساله هاتسپرز، تیم تاتنهام با وجود این دو بازیکن با تجربه که هرکدام سابقه زیادی در رده ملی دارند، صاحب قدرت و توان زیادی خواهند شد.
varzesh3
-
رافائل دا سیلوا آماده بازگشت
رافائل دا سیلوا، مدافع کناری تیم منچستر یونایتد در این هفته گامی چشمگیر به سوی بازگشت به تیم نخست برداشت.
سر آلکس فرگوسن در نظر دارد به این بازیکن 21 ساله را در دیدار با تیم رزروهای اورتون در پنج شنبه هفته جاری بازی دهد. رافائل دا سیلوا از ماه آگوست خارج بود، از زمانی که بر روی شانه مجروح او عمل جراحی انجام شد.
سر آلکس فرگسن در این باره میگوید: رافائل دا سیلوا در این هفته تمرین کرده است. این یک عمل جراحی بزرگ بر روی شانه او بود و ما امیدواریم که ممکن است یک مسابقه برای او مناسب باشد، شاید دیدار بعدی تیم رزروها. او در ادامه خوب شده و شکستگی در اینجا وجود ندارد و هر روز در تمرینات حضور داشته است.
رافائل دا سیلوا بازگشته و میتواند به موقع ثابت شود، به همراه کریس اسمالینگ که به دلیل شکستگی پا 1 ماه خارج خواهد بود.
mufctalk
-
فرگوسن در زمستان مدافع استخدام ميکند
يک روزنامه چاپ انگليس نوشت که باخت سنگين 6 بر يک از رقيب همشهري، سبب شده تا سرآلکس فرگوسن در زمستان به دنبال خريد مدافع باشد.
به نقل از ایندپندینت، باخت سنگین منیونایتد از رقیب دیرینه منسیتی در هفته نهم لیگ برتر، مانند شوک سنگین بر مربی ۶۹ ساله شیاطین سرخ بوده است.
حتی کسب برد یک بر صفر روز شنبه از اورتون در هفته دهم لیگ برتر، باعث نشده تا این مربی کهنهکار از تصمیمی که برای تیمش گرفته چشم پوشی کند.
فرگی که یک ربع قرن با اولدترافوردیها افتخارآفرین بوده، در بازی با همشهریهای سیتی به وضوح شاهد ضعفهای مفرط خط دفاع تیمش بود.
از این رو، وی به طور جدی تصمیم به ترمیم خط دفاع خود در ماه ژانویه همزمان با ایام نقل و انتقالات زمستانی موسوم به «پنجره زمستانی» دارد.
در این ارتباط اخباری از باشگاه پرافتخار لیگ برتری شنیده شده که فرگوسن توانسته بودجه ۲۳ میلیون یورویی را برای جذب "نوون سوبوتیچ" مدافع ارزشمند تیم بورسیادورتموند تصویب کند.
به اعتقاد مسئول فنی یونایتدها، در صورت حضور بازیکن ۲۲ ساله صربستانی از آلمان به انگلیس قدرت خط دفاع منچستر افزایش خواهد یافت.
-
جذب فرضی و اضطراری توماس کوژاک توسط گربه های سیاه
باشگاه ساندرلند در نظر دارد به صورت اضطراری و قرضی توماس کوژاک، دروازه بان باشگاه منچستر یونایتد را جذب کند.
استیو بروس، سر مربی باشگاه ساندرلند اعتراف کرده که ممکن است پس از عمل جراحی سیمون میگنولت ( Simon Mignolet ) به صورت ویژه به دنبال جذب یک دروازه بان باشد. کایرن وستوود ( Keiren Westwood ) در تساوی هفته قبل با تیم استون ویلا در ورزشگاه لایت حاضر بود، اما در لیست کوتاه دروازه بانان استیو بروس، کریگ گوردن ( Craig Gordon ) هنوز در تمرینات و تروور کارسون ( Trevor Carson ) نیز مصدوم است. همچنین تماس کوژاک هدفی برای تیم دانکستر راورز ( Doncaster Rovers ) است که در باشگاه منچستر یونایتد پس از داوید د خیا، آندرس لیندگارد و بنیامین آموس، تبدیل به دروازه بان چهارم شده است.
تیم ساندرلند در روز شنبه با تیم منچستر یونایتد دیدار خواهد کرد. توماس کوژاک بحث و گفتگویی با سر آلکس فرگوسن داشته و امیدوار به فرصتی دوباره برای بازی کردن است.
mufctalk
-
فرگوسن: بايد اتلل گالاتي را شکست دهيم
سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، اعلام کرد تيمش حتما بايد در ديدار چهارشنبه شب مقابل اتلل گالاتي در ليگ قهرمانان به پيروزي برسد.
در دیدار رفت دو تیم منچستریونایتد با دو گل وین رونی، 2-0 به پیروزی رسید و فرگوسن می داند که شکست دادن تیم حریف کار دشواری است. او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" فکر نمی کنم برای دیدار مقابل اتلل گالاتی نسبت به دیدار مقابل اورتون تغییرات زیادی داشته باشیم. ممکن است دو یا سه تغییر داشته باشیم اما بیشتر نیست.
بی تردید باید در دیدار چهارشنبه شب به پیروزی برسیم. ما در خانه بازی می کنیم و انتظار دارم به پیروزی برسیم. اگر سه امتیاز این دیدار را بگیریم، در دیدار خانگی مقابل بنفیکا صعودمان دست خودمان است.
انتظار دارم بنفیکا مقابل باسل به پیروزی برسد، باسل بعد از جدایی تورستن فینک دچار مشکل شده است. امیدوارم در دیدارمان به پیروزی برسیم. دیدار ما مقابل بنفیکا، سرنوشت این گروه را رقم خواهد زد.
اول شدن همیشه بهتر از دوم شدن است. بعد از پیروزی در دیدار رفت مقابل اتلل گالاتی و بازی برگشت در خانه، امیدواریم با 8 امتیاز مقابل بنفیکا قرار بگیریم. آن دیدار، دیدار مهمی خواهد بود."
varzesh3
-
حمایت سهامدار آرسنال از گلیزرها کرونکه: تیمی پرافتخارتر از منچستریونایتد سراغ دارید؟
سهامدار باشگاه فوتبال آرسنال انگلیس در حرکتی تعجببرانگیز از مالک منچستریونایتد حمایت کرد.
به نقل از روزنامه ایندپندینت، استان کرونکه که بیشترین میزان سهم در تیم لندنی را در اختیار دارد، به دنبال باخت ۶ بر یک هفته قبل منچستریونایتد از منچسترسیتی و اوجگیری انتقاد رسانهها و هواداران از مدیریت باشگاه همیشه رقیب، اظهار داشت: مگر گلیزرها، مالک یونایتد چقدر اشتباه کردند که این همه از آنها انتقاد می شود؟
وی که به خاطر رقابت آرسنال با شیاطین سرخ عمدتا در موضع تقابل با رقیب قرار داشته است، افزود: درست است یکسری اعتراضات بهخاطر اشکالات در منچستریونایتد به چشم میخورد. اما باید درنظر گرفت این باشگاه در سالهای گذشته به همه افتخارات ممکن رسیده است.
این مقام ادامه داد: اگر من یک هوادار منچستریونایتد بودم، وقتی این همه افتخار را میدیدم، میگفتم یونایتد فوق العاده عالی کرده است.
این اظهارات در حالی از سوی سهامدار آرسنالیها به نشانه حمایت بیان میشود که خانواده گلیزرها از سال ۲۰۰۵ به عنوان مالک منچستریونایتد به شمار میروند.
سهامدار آرسنال همچنین تصریح کرد: آیا تیمی پرافتخارتر از منچستریونایتد سراغ دارید که بتواند قهرمانیهای متعدد در فصول اخیر کسب کرده باشد.
ghatreh
-
غیبت کلورلی در مقابل گالاتی
تام کلورلی که پس از مدت ها از بند مصدومیت رها شده بود تنها پس از دو بازی دوباره در بازی مقابل اورتون دچار مصدومیت شد و قطعا به بازی فردا مقابل اتلول گالاتی نخواهد رسید
سرالکس فرگوسن انتظار این را دارد که هافبک خلاق تیمش حتی به بازی مقابل ساندرلند در روز شنبه هم نرسد سرالکس فرگوسن در مصاحبه مطبوعاتی قبل از بازی گفت : کلورلی به بازی فردا نخواهد رسید البته مشکل او جدی نیست ولی مصدومیت او از ان دسته مصدومیت ها است که باید در مورد او احتیاط کنیم ما می خواهیم که او را برای یه مدت طولانی در اختیار داشته باشیم و باید او را کاملا در تحت نظر قرار دهیم من فکر میکنم او به بازی روز شنبه هم نخواهد رسید رافائل اماده است اما کریس اسمالینگ و اشلی یانگ هنوز هم مصدوم هستند ما در بازی فردا یک یا دو تغییر را خواهیم داشت و امیدوارم که به انذاره کافی قوی باشیم
ریو فردیناند فردا در غیاب ویدیچ که به خاطر کارت قرمز بازی رفت حضور نخواهد داشت از ابتدا در ترکیب قرار خواهد گرفت سرالکس فرگوسن همچنین گفت این مایه تاسف است که با وجود عملکرد خوب در مقابل اورتون ما او را در اختیار نداریم اما ریو اماده است و می تواند فردا بدون هیچ مشکلی بازی کند .
mufctalk
-
سر بابی چارلتون: شما میخواهید برای یک مدت نا مشخص سر آلکس فرگوسن را برای تیم منچستر یونایتد برگزینید
سر بابی چارلتون تقریباً برای مدت 6 دهه است که با باشگاه منچستر یونایتد درگیر است، پس از امضای قرارداد با این باشگاه در سال 1953، و در 27 سال اخیر مدیر این باشگاه بوده، میگوید که اشتهای سر آلکس فرگوسن برای این کار آنقدر زیاد است که او قادر به دوش گرفتن این مسئولیت به مدت نامحدود است.
به عنوان یکی از چند مرد معدود در طول تاریخ که خارج از طول مدت توانای سر آلکس فرگوسن در ورزشگاه اولدترافورد، سر بابی چارلتون همچنین اظهار داشت که بعید است هر سر مربی دیگری قادر به عهده گیری مسئولیت باشگاهی یکسان برای یک چهارم قرن باشد که سر آلکس فرگوسن انجام داده است.
در طول سالها حاکی از پایان سلطنت سر آلکس فرگوسن بوده اما هنوز به ثمر نرسیده است. در اصل قرار بود سر آلکس فرکوسن تقریباً 1 دهه قبل و در پایان فصل 2002 - 2001 بازنشسته شود، اما در فوریه همان فصل تصمیم خود را معکوس و قرارداد 3 ساله جدیدی به امضاء رساند. او بعداً اعلام کرد که تاریخ بازنشستگیش را در پیشرفت نا آرامی در تیمش بر هم زده، اولین سر مربی که در لیگ برتر انگلستان 3 سال متوالی به مقام قهرمانی رسید.
سر بابی چارلتون در حاشیه اجلاسی جهانی در لندن در این رابطه اظهار داشت: من فکر نمیکنم او یک تصمیم دیگر در باره زمان رفتن خود اتخاذ کند. او یک بار این کار را انجام داد و من فکر نمیکنم دوباره انجام دهد. مسلماً او خواهد رفت و خواهد رفت و خواهد رفت. شما میخواهید برای یک مدت نا مشخص او را برگزینید.
سر بابی چارلتون، که در حال حاضر 74 ساله است، یکی از سرسخت ترین حامیان سر آلکس فرگوسن در آوردن وی از باشگاه آبردین به باشگاه منچستر یونایتد در سال 1986 بود. 25 سال حضور و 37 جام بزرگ بعد از آن، او احساس میکند که سر آلکس فرگوسن هنوز هم در روند ساختن سلسله دیگری در ورزشگاه اولدترافورد است، با بازیکنانی مانند فیل جونز، دانیل ولبک و تام کلورلی.
سر بابی چارلتون در ادمه با تأکید بر این مهم که سر آلکس فرگوسن یک نابغه است، افزود: تعداد دفعاتی که شما فکر میکنید او به پل رفته بسیار دور و بعید است. در آغاز فصل چه کسی میتوانست آنچه را که در حال حاضر در مورد تیم است بگوید؟ اما او آن را انجام داد و ترسی از انجام آن نداشت. حتی زمانی که مردم تصور میکردند بازیکنان بیش از حد جوان هستند و او نمیتواند. تام کلورلی آمد و شکوفایی همه جوانان آغاز شده. او تنها با آنها صحبت میکند و آنها گوش میدهند. پس از پشت سر گذاشتن 24 سال سلطنت سر مت بازبی در سال کذشته، آیا سر مربی دیگری توانسته مدت زمان این شغل را طولانی تر کند؟ و سر بابی چارلتون پاسخ داد، خیر. اما او پیش آمد، بنابراین شما نمیتوانید بگوید هرگز. در حال حاضر تعداد بسیاری از سر مربیان جوان و خوب در مسابقات حضور دارند. اما او دارای طول عمر است، در آن متولد شده، بردبار بوده و بسیار با استعداد است.
حتی شکست 1 - 6 در برابر تیم منچستر سیتی هم نمیتواند شور و شوق سر بابی چارلتون را تعدیل کند.
سر بابی چارلتون در خاتمه اظهاراتش در پاسخ به این پرسش که آیا این نتیجه، حاکی از تغییر تعادل قدرت در شهر منچستر است، تصدیق کرد: تیم منچستر سیتی برخی از بازیکنان خوب دارد، اما برای صحبت کردن در مورد آن بیش از حد زود است. شاید در چند سال آینده.
mufctalk
-
آينده فرديناند درگرو ادامه حضوردر اولدترافورد است
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد نسبت به شايعه خروج مدافع مياني تيمش واکنش نشان داد و گفت: آينده ريو فرديناند در گرو ادامه حضور در اولدترافورد است.
به نقل از اسکای، سرآلکس فرگوسن پس از انتشار شایعاتی مبنی بر علاقمندی چند تیم لیگ برتری و حتی ایتالیایی نسبت به جذب مدافع ۳۲ ساله این تیم اظهار داشت: به باور من آینده ریو همچنان در گرو حضور در منچستر است. با او در این مورد چند روز قبل صحبت کردم. به او گفتم دو مدافع میانی جوان داریم که در حال تجربهاندوزی هستند. خوشحال می شوم که او هم بماند. زیرا با او ما خیلی راحتتر می توانیم در دفاع میانی، بازیکن گزینش کنیم.
وی ادامه داد: ریو در آستانه ۳۳ سالگی است. فکر میکنم این سن اوج پختگی برای یک مدافع میانی است.
مربی اسکاتلندی تیم اولدترافوردی ادامه داد: گمان میکنم حرفهایم روی او مثل گذشته تاثیرگذار بوده است. او در صورتی که بماند، آماده باشد و تا حدی سبک بازیاش را تغییر دهد،، میتواند در قلب دفاع منچستر بدرخشد.
این اظهارات در حالی عنوان می شود که برخی رسانهها عنوان میکنند نمایندگان تاتنهام هاتسپرز از لیگ برتر و آ.اس.رم ایتالیا با این مدافع تماس گرفتهاند.
varzesh3