بابا می برید چرا این قدر اضطراب داریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا می برید چرا این قدر اضطراب داریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو پرسپولیسی یا استقلالی تکلیف مارو روشن کننقل قول:
نوشته اصلی توسط alielboy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
\¸.♥.PERSPOLIS.♥.\
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*
:ahaaaaaa:
امسال پرسپولیس چند تا گل به استقلال میزنه ؟
فال گیر: به زار ببینم….
والا تعدادش انقدر زیاده تو فنجون جا نمیشه دید ! باید با پارچ ببینم !!
.
.
.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به استقلالیه میگن درد عشق بدتره یا درد دندون ؟
میگه هنوز تو دربی ۶ تا گل نخوردی !!
.
.
.
شعر پرسپولیسی
محمد نوری:
این بار طوری گل می زنیم که با فوتوشاپ هم مردود نشود !
.
.
.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه خوش گفت فردوسی پور در نود / که قرمز به آبی برنده شود
میازار اس اس که کیسه کش است / که دل دارد و بر همینش خوشست
چو شش تا بخوردست از روزگار / دگر آبیان را نماندست قرار
تو کز محنت دسته سه بی غمی / سرافراز و سرخی، بخندا همی
توانا بود هرکه قرمز بود / ز شیشتا دل شیر غران بود !
.
.
.
اس ام اس طرفداران پرسپولیس
برنده بازی دربی کدام تیم است ؟
الف ) پرسپولیس
ب ) پـَـَـ نــه پـَـَــــ استقلال !
.
.
.
نظر سنجی برنامه نود
به نظر شما نتیجه بازی استقلال و پرسپولیس چگونه است؟
۱٫گزینه ۲
۲٫ گزینه ۳
۳٫ گزینه ۴
۴٫ برد پرسپولیس !
.
.
.
میان رنگهای باغ هستی / فقط قرمز جدا کردن چه زیباست
تورا ای پرسپولیس، محبوب دلها / زعمق جان دعا کردن چه زیباست
پس از هر برد وهر پیروزی تو / غم دل را رها کردن چه زیباست
ز بهر برد تو بر تیم آبی / توکل بر خدا کردن چه زیباست
تو در فوتبال ایران بهترینی / تو را سرور صدا کردن چه زیباست
.
.
.
علی کریمی با لبی خندون ، تاجو سوراخ میکنه با یه برگردون !
.
.
.
.
.
.
.
پایان رنگ آبی شبی سیاه و تار است
عشق به رنگ« قرمز» همیشه افتخار است . . .
.
.
.
آیا میدانستید:
تا به حال ۶ تایی نشدیم
تا به حال دسته ۳ نرفتیم
بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال ایران داریم!!
بیشترین تعداد لژیونر را در اروپا داشته ایم!!
آقای گل جهان پرسپولیسی است!!
بشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا برای پرسپولیسی هاست!!
پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!!
در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته اند!!
فقط می تونم بگم متاسفم.گل نزنی گل می خوری.درکل بازیه خوبی بود.
خب دوستان عزیز این اولین باره که توی این تاپیک از ابتدای فصل تا حالا پست میدم به خاطر اینکه دیگه اعصاب فوتبال ایران رو نداشتم بازیا رو هم تک و توک نگاه میکردم ولی دو سه روز بود که بدجوری توی جو این بازی بودیم و خلاصه کلی با استقلالیا کل کل داشتیم ashem:- اما نمیدونم چی شد که امروز صبح یکی زنگ زد گفت واسه مجلس ختم پدربزرگ یکی از دوستام به یه نفر واسه پذیرایی احتیاج داریم منم رفتم و به همین خاطر از دیدن دربی محروم شدم مطمئنا چون بازی رو ندیدم هیچی نمیتونم بگم اما یه توصیه به همه ی بچه های با غیرت پرسپولیسی دارم یه حرکت نه چندان خوشایندی دیدم توی دربی قبلی که با گل برهانی باختیم بعد از اون بازی خیلیا لوگوی پرسپولیس رو از بین تیم های مورد علاقشون برداشتن هرچند هر کسی در انجام اینکارا اختیار کامل داره ولی به خدا زشته! خیلی زشته! این رو بدونین تیممون اینقدری بزرگ هست که حتی اگه ده تا بازی دیگه رو هم پشت سرهم به استقلالیا ببازه هیچی از ارزشهاش کم نمیشه یه نکته رو هم به آبی ها بگم که در حسرت جام بودن خیلی بدتر از در حسرت بردن دربیه فعلا تو کف همین دو سالی که ما دوتا حذفی گرفتیم و شما هیچ ثمری از خودتون ندیدید باشید :ohum:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم کاملا موافقم حیفه طرفارای متشخص پرسپولیسی سر هر چیزی جوش بیارن و حیفه وقت خودشونو واسه کل کل خراب کنن
واقعا تو یه بازی مساوی و حتی شاید بهتر باختیم بی تردید میثاق عنصر اصلی باخت بود اما اگه تو بازی ها کسی اشتباه نکنه که بازی ها جذاب نمیشه
پرسپولیس روند روه رشدش تو بازی رو نشون داد هر چند نتیجه نگرفت
مطمئنن تو بازی برگشت فاصله اینقد کم شده که پرسپولیس دربی برگشتو واسه صدرنشینی بازی میکنه
توسال88 تودربی68 توپ روی پای کریم نشستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون توپ سه جاف ssنشست
وحید طالب لو دنبال اون توپ می گشت
آی می گشت،آی می گشت،آی می گشت،آی می گشت،
از اونجا که همیشه سعی میکنم احترام هوادارای سایر تیمها حتی استقلالیها رو نگه دارم خیلی محترمانه از دوستان آبی عزیز تقاضا دارم که از این تاپیک تشریف ببرن بیرون:ohum: هیچوقت به خودم اجازه ندادم به استقلال و به چیزایی که واسه استقلالیا عزیزه بی احترامی کنم و اینجا خیلی رک بگم که واسه شما استقلالیا خیلی خیلی متاسفم به امید خدا پرسپولیس هم به روزهای اوج خودش برمیگرده من هنوز هم حتی با وجود کارنامه ی افتضاحی که این فصل رقم خورده به توانایی های این تیم ایمان دارم مطمئنم کار سختی نیس که از این اوضاع بحرانی بیایم بیرون:bia baghalam:
دوستان عزیز و پرسپولیسی گلم به هیچوجه غم به خودتون راه ندید چون ماییم که:
تا به حال ۶ تایی نشدیم
تا به حال دسته ۳ نرفتیم
بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال ایران داریم!!
بیشترین تعداد لژیونر را در اروپا داشته ایم!!
آقای گل جهان پرسپولیسی است!!
بشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا برای پرسپولیسی هاست!!
پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!!
در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته اند!!
این یکی رو بلند بگو::bia inja:
کیه که تو سایت دربی پر بازدید کننده ترین انجمن رو در اختیار داره؟
به خودتون ببالید که پرسپولیس هستید این افتخار نصیب هر کسی نخواهد شد.
دمت گرم داداش واقعا حال دادی اساسی مخصوصا به بعضیا :hihi: پرسپولیس رو میشه سلطان کسب عناوین داخلی لقب داد استقلالیا دلشون به جام حذفی خوش بود که پنج تا دارن و از همه بیشتر داشتن که توی اون جام هم از لحاظ تعداد بهشون رسیدیم:khandeeeee bahal:وقتی عکس جوونیای پروین رو با لباس قرمز میبینم نا خود آگاه اشکم در میاد از سر غرور:shogh:مشکل این سالهای پرسپولیس اینه که متاسفانه بعضی از بازیکنای بی غیرت دورش جمع شدن که کارایی بعضی هاشون در حد چوب لباسی هم نیست:-angنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین علیرضا درود بر تو :eyvalla:توی این وضعیت بحرانی بهترین کاری که بازیکنا میتونن انجام بدن اینه که به حاشیه ها کمتر دامن بزنن و اتحاد خودشون رو حفظ کنن و ساعاتی پیش حقیقی با این مصاحبش نهایت حرفه ای گری خودش رو به نمایش گذاشت. اگه مثه خیلی از بازیکنای نیمکت نشین که دائما مصاحبه های کنایه آمیز علیه بازیکنای داخل زمین انجام میدن اونم راه اونا رو ادامه میداد مسلما حاشیه های پرسپولیس دو چندان میشد:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]