سامان حالا تو داری پاتو رو دم من میذاریا :nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
سامان حالا تو داری پاتو رو دم من میذاریا :nishkhand:
نه دیگه خدایی راس میگم
من نه استقلالیم نه پرسپولیسی
هواداران تیمای ما باید طاقت باختو داشته باشن
خدا وکیلی پرسپولیس زورش نمیرسید جدی میگم
من همیشه سعی کردم حقو بگم!
منم به بازي سپاهانيها احترام ميرازمنقل قول:
نوشته اصلی توسط FoRLaN [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي نميتونم توجيه بشم كه چرا تيمي كه 1 گل عقبه بازيكناش به تيم حريف ميخندن داداش
به جاي كه هواسشون به بازي خودشون باشه به داور تكيه ميكنن و ....
در ضمن من شايد بيشتر موقع ها طرف پيروزي ميگيرم ولي طرف هيچ تيمي نيستم و سعي ميكنم طرف بازي زيبا باشم:flowerysmile:
این بحث جاش اینجا نیست ولی نظر من اینه که اون بازی که هزار تا بامبول توش بود شکی نیست ولی پرسپولیس هم اونقدر ضعیف بود که اصلا نمیشه گفت صرفا داوری باعث برد سپاهان شد !
به نظر من فقط پنالتی اول مشکوک بود ولی پرسپولیس بعد از اون اصلا نتونست یه موقعیت درست حسابی ایجاد کنه ما بگیم اله وبله !
مشکل پرسپولیس تو اون بازی فنی بود و تعویض های اشتباه دایی !
منم یه نظر بدم.با اینکه یه پرسپولیسیه متعصبم اما حق کاملا با داش الکسه.پرسپولیس خیلی ضعیف شده.حالا حالا ها هم درست نمیشه.اما خداییش داورها خیلی تو نتیجه نگرفتن پرسپولیس دخیلا.اون از بازی با استقلال که گل سالمو قبول نمیکنن.اون از بازیه با مسی که پنالتی 100% رو نمیگیرن ..... خیلی بازیهای دیگه بوده که این وضع بوده.
دانلود چند نوحه از مداح جنوبی کشور حاج حسین فخری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
(پیشنهاد میکنم دانلو کنید)
سلام به همه بچه های عزیز
توی شهرمون یه مداح خوب داریم که اونایی که اهل هیئت و گوش دادن به مداحی هستند حتمآ می شناسنش
حاج مهدی مختاری که من خیلی بهش مدیونم
یک مداحی از این عزیز واستون می گذارم اگه خوشتون اومد باز هم از ایشون واستون می گذارم
متن مداحی های حاج مهدی واقعآ جالبه
راست کلیک کنید روی گزینه دانلود و save target as بزنید
بله کارت سبز منم اومد:jeddiiiii:
18/12/89 باید برم خدمت .. میدونی ینی چی ؟
ینی 11روز مونده به عید:chemidonam:
کجایی الکس:gerye: 2ماه دیگه مارم نمیبینی:shogh:
چه خبره !
هر جا میریم همه دارند بار و بندیلشون رو واسه سربازی می بندن !
اصلا این سربازی دیگه چه چیز مزخرفیه که مثل خوره افتاد به جون ما ؟!!!
کاش ماهم مثل پاکستان چیزی به اسم سربازی نداشتیم !
ولی در کل هیچ اشکالی نداره !
این شتریه که روی همه آقایون میخوابه این بار رو تو خوابیده !:sooot:
نوبت ما هم میرسه !:ey babaaa:
برو یبه سلامت !
اینا همش خاطره میشه !:hihi:
:sooot:چه قدر اینجا ساکته