-
مصاحبه روانخواه
اميدوارم مقابل نفت هم موفق باشيم
روانخواه: دنبال فرصت تازهاي ميگردم
اميد روانخواه در بازي با راهآهن يك دقيقه هم فرصت بازي كردن نداشت. هافبك استقلال اما از شرايط خودش راضي است: «پس از 8 ماه مقابل پرسپوليس و در آن شرايط سخت به ميدان آمدم و بسيار خوشحالم كه كادرفني از عملكردم اظهار رضايت كرد هرچند دقايق زيادي بازي نكردم. از شرايط كنوني راضي هستم و دنبال فرصت تازهاي ميگردم.» روانخواه در ادامه حرفهايش به بازي با راهآهن اشاره ميكند: «در بازي مقابل راهآهن محكوم به برد بوديم و چارهاي جز شكست اين تيم منسجم نداشتيم. در اين بازي شرايط خوبي داشتم و ميتوانستم به استقلال كمك كنم ولي همواره به نظر كادرفني احترام ميگذارم و قطعا كادرفني صلاحديد كه در اين مسابقه بازي نكنم. در هر صورت آنچه بيش از هرچيز اهميت دارد كسب سه امتياز حساس اين مسابقه بود. اميدوارم در مسابقه با نفت آبادان هم بتوانيم موفق باشيم و هواداران استقلال را شاد كنيم.»
-
مصاحبه طالب لو
سوژه ندارند به لباس و قهر ميپردازند
طالبلو: ميخواهم به تيم ملي برگردم
ايران ورزشي - وحيد در بازي با راهآهن بهترين بازيكن تيمش بود. شايد همين باعث شود تا دروازهبان استقلال بازيهاي آينده را هم در چارچوب دروازه باشد. طالبلو پس از اين بازي با خبرنگاران حرف ميزند. دروازهبان استقلال درباره نيمكتنشيني در دربي ميگويد: «بعد از دو بازي مقابل مس كرمان و سايپا كه به گفته كادر فني خوب كار كردم در بازي با صبا نيمكت نشين شدم و باتوجه به اينكه رسم بر اين است هر كس در بازي قبل از دربي در تركيب باشد در اين مسابقه حساس هم فيكس خواهد بود اين اتفاق براي من افتاد. حالا هم مشكلي ندارم و آن مساله تمام شده است. خدا را شكر ميكنم به شرايط آرماني برگشتهام و حاصل تلاش و زحماتي را كه از ابتداي فصل به دنبال آن بودم گرفتهام. واقعا بايد بگويم كه از تمام خوشيهاي زندگيام زدهام. وقتي يك جوان ازدواج ميكند بايد بيشتر به فكر خانوادهاش باشد و وقتش را براي آنها بگذارد اما من كاملا حرفه اي زندگي مي كنم. شبها ساعت 10 ميخوابم و صبحها ساعت 6 صبح از خواب بلند شده و تمرين ميكنم. به خاطر هدفي كه دارم زندگيام را حرفه ايتر از قبل برنامه ريزي كردم و شايد به خاطر همين مساله از مسافرتها و خيلي خوشيهايي كه بايد در كنار همسرم پس از ازدواج داشته باشم گذشتهام و تمام تمركزم را معطوف به اين كردم كه به هدف ابتداي فصلم برسم.» اما اهداف طالبلو چيست؟ او با صداي بلند اين هدف را به گوش همه ميرساند: «از ابتداي فصل گفتم هدفم اين است كه در تيم خود جايگاهم را پس بگيرم و با تيم ملي در جام ملتهاي آسيا حضور داشته باشم. اميدوارم با حمايتهاي مظلومي به تيم ملي باز گردم.»
طالبلو پيرامون شايعاتي كه از سوي برخي مطرح شد هم توضيحاتي ميدهد: «همانطور كه سرمربي تيم استقلال گفت، هر كس در تيم ما قهر كند نه تنها فيكس نميشود بلكه جايي در تركيب نخواهد داشت. اگر اين گونه بود كه تمام بازيكنان قهر كرده و از اين ترفند استفاده ميكردند.» طالبلو صحبتهايي كه با ناصر حجازي انجام داده بود را در بازگشتاش به تركيب اصلي مؤثر ميداند: «با آقاي حجازي كه يكي از اسطورههاي باشگاه استقلال هستند رابطهاي صميمانه دارم و از آنجا كه اين شخصيت خاك اين باشگاه را خورده است و به گردن تمام بازيكنان حق دارد سعي كردم مسووليتي را كه بر گردن دارم به نحو احسن انجام داده و در نهايت احترام براي تيمم مثمر ثمر باشم چرا كه ايشان حرفهاي زيادي با من زدند.» طالبلو با ابراز ناراحتي از رفتارهاي برخورنده يكي از گزارشگران تلويزيوني به حرفهايش ادامه ميدهد: «فكر ميكنم در اين خصوص شيطنتهايي انجام ميشود و برخيها با مطرح كردن اين صحبتها ميخواهند افكار عمومي را منحرف كنند چون در سه بازي اخير خوب كار كردهام و از اصل قضيه كه مسائل فني است چيزي نصيب آقايان نميشود . آنها به لباس و قهر پرداختهاند كه ذهن طرفداران استقلال به مسائل ديگري معطوف شود اما توجهي به اين صحبتها ندارم و تمام تمركزم به تمرين و بازيها است.
ايراد پيراهن جزو وظايف داوران است كه خوشبختانه در اين سه مسابقه هيچ كس ايرادي از آن نگرفت و با توجه به اينكه از نظر خودم اين لباس قشنگ است باز هم آن را ميپوشم. بايد بگويم اين پيراهن توسط شركت آل اشپورت به بازيكنان داده شده و همخواني با لباس بازيكنان تيم ما و تيمهاي داوري ندارد.» طالبلو حرفهاي خود را اينگونه به پايان برد: «هميشه گفتهام مقابل راه آهن پيروز شدن كار بسيار سختي است. آنها در بازي جمعه خيلي ما را اذيت كردند و بسيار با برنامه و تاكتيكي بازي كردند كه نشان از پيشرفت اين تيم از ابتداي فصل دارد. با توجه به اينكه صدرنشيني ليگ را تجربه كردهايم مسووليت ما در آبادان سنگين است و مطمئن باشيد براي كسب سه امتياز پا به اين بازي خواهيم گذاشت.»
-
مصاحبه محمدی
از ته دل به خاطر بازگشت وحيد خوشحالم
محمد محمدي: بچه نيستم كه اخم كنم
ايران ورزشي - محمد محمدي بي آنكه بخواهد پس از نيمكتنشيني در بازي با راهآهن عليه كسي موضعگيري كند درباره آخرين وضعيت خودش حرفهايي ميزند: «شرايط خوبي دارم اما متاسفانه 2 روز قبل از ديدار با پاس همدان انگشتم آسيب ديد و تا 3 روز بعد نميتوانستم تمرين دروازهباني انجام دهم. وقتي توپ به دستم ميخورد درد شديد را احساس ميكنم. در بازي روز گذشته به كادر فني اعلام كردم نميتوانم بازي كنم و اميدوارم با توجه به اينكه دروازهبانها تمامي حركاتشان با دست است، هرچه سريعتر به بهبودي برسم چون نميتوانم فشار زيادي روي دستم بياورم. »
عادل فردوسيپور معتقد بود نيمكتنشيني محمدي دلايل فني نداشته و به خاطر قهر طالبلو بعد از دربي است. محمدي در اين باره هم توضيحاتي داد: «من به آقاي فردوسيپور علاقه دارم و در خصوص اظهارنظر ايشان حرفي نميزنم چون معتقدم برنامه ايشان پرطرفدار است و تاثير زيادي روي فوتبال ما دارد. اگر قرار به اين مسائل بود، كادر فني از من سؤال نميكرد كه ميتواني بازي كني يا نه. اين مسائل در تيم ما تأثيري ندارد و استقلال يكي از پرمهرهترين تيمهاي ليگ برتر است. نفرات زيادي داريم و من هم مصدوم هستم. خوشحالم كه وحيد طالبلو اين روزها خوب كار ميكند و از ته دلم ميگويم كه مهم نيست چه كسي براي استقلال بازي ميكند. وضعيت در تيم ما به گونهاي است كه به بقيه بازيكنان هم بازي ميرسد و از اين بابت مشكلي وجود ندارد. »
محمدي در ادامه حرفهاي خود انگيزه را مهمترين عامل در تيم فعلي استقلال ميداند: «يقين بدانيد كه در تيم ما همه انگيزه بازي كردن دارند و من هم در شرايطي نيستم كه از بازي نكردن ناراحت شوم. شرايط سنيام به گونهاي است كه اخم و قهر كردن را زشت ميدانم و مطمئن هستم در تيم ما چنين بحثهايي جاي نخواهد داشت. »
بعد از بازي مقابل پرسپوليس گفته ميشد محمدي بار ديگر به تيم ملي برميگردد، محمدي پيرامون اين خبر هم توضيحاتي ميدهد: «اصلا در خصوص تيم ملي حرفي نزدم و سؤالي كه شما ميپرسيد بيشتر مربوط به نوشته روزنامهها بود و اين حرف را آنها مطرح كرده بودند. به تنها چيزي كه اين روزها فكر ميكنم اين است كه دستم بهبود پيدا كند و بتوانم با تمام قوا بازي كنم. »
محمدي با اين جملات به حرفهاي خود پايان داد: «معتقدم ما خوب نتيجه گرفتيم اما خوب فوتبال بازي نكرديم. شايد در بازيهاي گذشته در نيمه اول خوب بوديم اما در بازي قبلي در نيمه اول هم خوب ظاهر نشديم. خدا را شكر ميكنم كه نتايج به نفع تيم ما است و اميدوارم از نظر فوتبالي به سطح بالاتري هم برسيم چون اين توانايي در ما وجود دارد. انتظار هواداران از ما اين است كه فوتبالي هجومي نمايش دهيم و به اميد خدا در بازيهاي آينده اين كار را انجام خواهيم داد.»
-
مصاخبه پورحیدری
پورحيدري: مقابل راهآهن 2 نيمه متفاوت داشتيم
بايد محل مناسبي براي مصاحبه بعد از بازي داشته باشيم
ايران ورزشي - همه از دشواريهاي بازي با راهآهن حرف ميزنند! منصور پورحيدري هم به اين جمع ملحق ميشود: «بازي دشواري را پشت سر گذاشتيم. راه آهن يكي از تيمهاي خوب ليگ برتر است كه متاثر از تغييراتي كه در كادر فني اين تيم اعمال شده، توانسته بود طي هفتههاي گذشته نتايج خوبي كسب كند.»
سختتر از آن، شرايطي است كه استقلال طي هفتههاي اخير پشت سر گذاشته: «تيم استقلال بازيهاي سختي را پشت سر گذاشته و بازيكنان ما خيلي تحت فشار بودند. براي رسيدن به صدر جدول بايد در اين بازي به پيروزي ميرسيديم كه از اين بابت فشار و استرس بازيكنان بيشتر ميشد. معتقدم نيمه اول ديدار مقابل راه آهن خوب نبوديم و نتوانستيم آنطور كه ميخواهيم روي دروازه حريف فشار بياوريم.
با وجود بازي نه چندان خوب در نيمه اول آن چيزي كه به چشم آمد تلاش، همدلي و ارتباط مناسب كادر فني با بازيكنان بود. خوشبختانه در نيمه دوم با تغييراتي كه آقاي مظلومي در تركيب تيم به وجود آورد، عملكرد بازيكنان بهتر و بهتر شد. در اين نيمه يك گل زديم و چند شانس گلزني را از دست داديم. به عقيده من بازي راه آهن و استقلال دو نيمه متفاوت داشت كه در نهايت با تلاش و همدلي بازيكنان توانستيم آن را به سود خود تمام كنيم.»
سرپرست تيم فوتبال استقلال در خصوص ممانعت از گفتوگوي بازيكنان اين تيم با رسانهها پس از ديدارهاي ليگ برتر گفت: «واقعيت اين است كه ما نه دنبال جبهه گيري هستيم و نه ميخواهيم اذيت و آزاري داشته باشيم.
ورزشگاههاي كشور بايد محل مناسبي براي گفتوگوي رسانهها با بازيكنان پس از خروج از رختكن داشته باشند. مسوولان ورزشگاهها بايد محلي را براي اين كار تدارك ببينند تا كارها بهتر پيش برود. متاسفانه شرايط به گونهاي نيست كه بتوانيم امكان گفتوگوي بازيكنان با رسانهها را فراهم كنيم.»
-
مصاحبه جویباری
در كنار پورحيدري به استقلال كمك ميكنيم
جويباري: استقلال به كمك داوران احتياج دارد؟
ايران ورزشي - برد استقلال مقابل راهآهن باعث شد تا همه اعضاي اين باشگاه دوباره لب به سخن باز كنند. براي همين جويباري به گذشته فلاشبك ميزند: «همه ميدانند استقلال را دير تحويل گرفتيم و شرايط ابتدايي مساعد نبود. بازيکنان زيادي از جمع ما جدا شده بودند و خيليها از تحويل گرفتن استقلال ميترسيدند.
ما هم ميترسيديم استقلال را تحويل بگيريم اما فتحاللهزاده دل شير داشت و توانست تيم را جمع و جور کند.»
جويباري با اين مقدمه احساسي به شرايط فعلي استقلال اشاره ميكند: «شرايط استقلال مساعد است. به نظرم ميتوانيم با اين تيم قهرمان شويم.»
جويباري در خصوص اينکه عنوان ميشود داوريها به نفع استقلال است صحبتهاي تازهاي را مطرح ميكند: «آنهايي که فوتبالي هستند ميدانند اين حرفها درست نيست. اشتباهات داوري همه جا هست و بعضي وقتها به نفع يک تيم است و بعضي مواقع به ضرر تيم. در طول اين 3 هفته آنقدر عليه استقلال مطلب نوشتند که گويا اتفاق ديگري در فوتبال نيفتاده است. در بازي با تراکتورسازي همه ديدند که بايد جاسم کرار اخراج ميشد ولي داور آن صحنه را سوت نزد و همان توپ داخل گل رفت. اگر داور خطاي تمارض کرار را ميگرفت شايد آن بازي را ميبرديم. سوال من اين است كه آيا استقلال به كمك داوران احتياج دارد؟»
نظري جويباري در پايان با اشاره به شايعه مشکل او با پورحيدري، گفت: «اساسا اين شايعات غلط است. من افتخار ميکنم که در کنار پورحيدري به استقلال خدمت ميکنم.»
-
مصاحبه فکری
در سازمان دفاعي هماهنگتر هم ميشويم
محمود فكري: خدا را شكر داوران اين بار اشتباه نكردند
ايران ورزشي - محمود فكري پس از برتري استقلال مقابل راهآهن حرفهاي جالبي ميزند. او بار ديگر با پرداختن به هجمهاي كه عليه استقلال ايجاد شد نسبت به ماجراهاي قبل از بازي با راهآهن واكنش نشان ميدهد: «بعضيها وقتي به استقلال باختند زمين و زمان را به هم دوختند و از داوران ايراد گرفتند. آنها نتوانستند ضعف تيم خودشان را برطرف كنند و مثل جرزنيهاي دوران كودكي باخت خود را به عوامل ديگر نسبت دادند. خدا را شكر كه در بازي با راهآهن ديگر داوران اشتباه نكردند تا برتري استقلال زير سوال برود.»
فكري با تمجيد از بازيكنان استقلال به حرفهايش ادامه داد: «از بازيكنان راضي هستيم. به خصوص كساني كه موظف به دفاع كردن بودند. فكر ميكنم با گذشت 13 هفته از ليگ توانستيم به لحاظ هماهنگي پيشرفت محسوسي كنيم. بازيكنان به وظايف خود در بازي با راهآهن عمل كردند و اصليترين عاملي كه باعث شد در اين بازي به برتري برسيم، همين است. اميدوارم از اين پس به لحاظ سازمان دفاعي بتوانيم عملكرد بهتري داشته باشيم و هر روز بهتر از روز قبل كار كنيم.»
فكري اميدوار است استقلال در سازمان دفاعي هماهنگتر از قبل عمل كند: «بازيكنان خط دفاع هر دو روش 3 و 4 دفاع را به خوبي انجام ميدهند. در همين بازي شاهد بوديد كه استقلال بازي را با 3 دفاع آغاز كرد و با 4 دفاع به پايان برد. اين يعني بازيكنان ما به لحاظ ذهني آمادگي اجراي هر روشي را دارند.»
فكري حرفهاي خود را اينگونه پايان داد: «به شخصه دوست دارم در بازيهايمان داوران هر چه حق است را قضاوت كنند. استقلال هيچگاه در تاريخ باشگاه خود به اشتباه داوران محتاج نبوده و نخواهد بود. قطعا دوست داريم پايان فصل هر نتيجهاي كه به دست ميآيد بر اساس توانايي و شايستگيهاي خودمان باشد.»
-
مصاحبه عمران زاده
خط دفاع به انسجام رسيده
حنيف عمرانزاده: نيمه اول همه سنگين بودند!
ايران ورزشي - حنيف عمرانزاده بازي با راهآهن را بسيار دشوار ميداند. او حالا كه از اين بازي فارغ شده بيشتر سختيهاي تقابل با راهآهن را احساس ميكند: «بازي با راهآهن سختيهاي خاص خود را داشت. با اين هجمه اخيري كه در مورد داوريها براي ما ايجاد كردند خيليها فكر ميكردند استقلال در اين بازي به مشكل ميخورد اما با بازي خوبي كه نيمه دوم انجام داديم پاسخ خوبي به حاشيهسازان داديم.
نيمه اول همه تيم سنگين بود اما نيمه دوم با تغيير تاكتيك كادرفني شيرازه تيم راهآهن از هم پاشيد و توانستيم به گل برسيم اگر بدشانس نبوديم قطعا به گلهاي بيشتري هم دست پيدا ميكرديم.»
عمرانزاده حرفهاي خود را اينگونه پايان ميبرد: «خوشحالم كه خط دفاعي تيم در هفتههاي اخير به انسجام مطلوبي رسيده و به لحاظ آماري هم عملكرد خوبي داشته است. اميدوارم در ادامه اين روند صعودي ادامه يابد و بتوانيم در هفتههاي آتي عملكرد بهتري هم داشته باشيم.»
-
مصاحبه رحمتی
بازيهاي پارسال را فراموش كردم
رحمتي: نبايد بيشتر از سه ضربه به توپ بزنم
ايران ورزشي - كيانوش رحمتي هافبك دفاعي استقلال، سال گذشته نتوانست انتظارات كادر فني و هواداران استقلال را برآورده كند ولي به نظر ميرسد كه شرايط او نسبت به سال گذشته تغيير كرده و رحمتي عملكرد بهتري داشته است. او كه حالا جزو بازيكنان ثابت استقلال است، در اين مورد ميگويد: «بايد از اعتماد كادر فني تشكر كنم و اميدوارم بازيكن تاثيرگذاري براي استقلال باشم. سال گذشته در حد انتظار ظاهر نشدم و توقعات را برآورده نكردم ولي بازيهاي فصل گذشته را فراموش كردهام و فكر ميكنم امسال به همان بازيكني تبديل شوم كه خودم ميخواستم.» خيليها معتقدند كه بازي رحمتي در خط هافبك اصلا به چشم نميآيد. او در اين خصوص ميگويد: «من هافبك دفاعي هستم و با توجه به پستي كه در آن بازي ميكنم، شايد عملكردم به چشم نيايد. با توجه به خواستههاي كادر فني، وظيفهام اين است كه توپ را هر چه سريعتر از منطقه دفاعي يا زمين خودمان به هافبكهاي تهاجمي تيم يا مهاجمان برسانم به همين دليل در اكثر مواقع نبايد بيشتر از سه ضربه به توپ بزنم. اگر هافبك دفاعي توپ لو بدهد درصد گل خوردن تيم زياد است به همين دليل نبايد ريسك كنم يا دنبال بازي چشمنواز باشم.» رحمتي در مورد برد استقلال مقابل راهآهن ميگويد:«در اين چند هفته جو نامطلوبي را در مورد تيم ما به وجود آوردند و بردهاي استقلال را به حساب اشتباهات داوري گذاشتند ولي خوشحالم كه اين مسابقه را بدون حرف و حديث برديم و استقلال ثابت كرد كه براي پيروز شدن احتياجي به اشتباهات داوران ندارد. در ضمن بايد بگويم كه راهآهن تيم بسيار خوبي بود كه مقابل استقلال عالي بازي كرد.»
-
مصاحبه طالب لو
طالب لو: کادر فني را مجاب به دعوتم به تيم ملي مي کنم
سودای شماره 1 آبی ها
دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با عملکرد خوب خود کاري خواهم کرد که بازهم از سوي کادر فني به تيم ملي دعوت شوم.
وحيد طالب لو در هفدهمين دوره نمايشگاه بين المللي مطبوعات و خبرگزاري ها افزود: خوشبختانه در هفته هاي اخير توانسته ام بازهم به ترکيب ثابت تيم بازگردم و عملکرد خوبي از خود به نمايش بگذارم.
وي ادامه داد: با ادامه اين روند کاري خواهم کرد که باز هم کادر فني تيم ملي مرا به اردوي اين تيم دعوت کند.
دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: خوشبختانه شرايط استقلال بسيار خوب است و هواداران نيز از عملکرد بازيکنان رضايت دارند.
وي با اشاره به رقابتش با محمد محمدي در تيم استقلال تصريح کرد: او رقيب بسيار جدي براي من است و هر دو در يک رقابت سالم به دنبال قرار گرفتن در ترکيب اصلي تيم هستيم.
وي اظهار داشت: شايد حضور دو دروازه بان همتراز در يک تيم به ضرر ما باشد اما در مجموع اين موضوع به تيم کمک خواهد کرد.
طالب لو در خصوص نيمکت نشيني خود در فصل گذشته ، گفت: به غير از خودم که در اين موضوع مقصر بودم کادرفني نيز در فصل گذشته به من کم لطفي داشت و باعث شد از نظر روحي دچار مشکل شوم.
وحيد طالب لو در هفدهمين دوره نمايشگاه بين المللي مطبوعات و خبرگزاري ها افزود: خوشبختانه در هفته هاي اخير توانسته ام بازهم به ترکيب ثابت تيم بازگردم و عملکرد خوبي از خود به نمايش بگذارم.
وي ادامه داد: با ادامه اين روند کاري خواهم کرد که باز هم کادر فني تيم ملي مرا به اردوي اين تيم دعوت کند.
دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: خوشبختانه شرايط استقلال بسيار خوب است و هواداران نيز از عملکرد بازيکنان رضايت دارند.
وي با اشاره به رقابتش با محمد محمدي در تيم استقلال تصريح کرد: او رقيب بسيار جدي براي من است و هر دو در يک رقابت سالم به دنبال قرار گرفتن در ترکيب اصلي تيم هستيم.
وي اظهار داشت: شايد حضور دو دروازه بان همتراز در يک تيم به ضرر ما باشد اما در مجموع اين موضوع به تيم کمک خواهد کرد.
طالب لو در خصوص نيمکت نشيني خود در فصل گذشته ، گفت: به غير از خودم که در اين موضوع مقصر بودم کادرفني نيز در فصل گذشته به من کم لطفي داشت و باعث شد از نظر روحي دچار مشکل شوم
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده: به طالب لو گفتم بايد نيمكت نشيني را تحمل كني
ميداوودي ترنسفر نمي شود
اگر افشين قطبي در جام ملت هاي آسيا قهرمان شود، گزينه اول و آخر فدراسيون براي مذاكره و ادامه همكاري با تيم ملي فوتبال ايران است
'علي فتح الله زاده' روز يكشنبه در گفت وگو یی با رد شايعه مذاكره با 'فرانك ريكارد' از سوي فدراسيون فوتبال افزود : هواداران و فوتبال دوستان حق دارند همه چيز را در خصوص تيم ملي به صورت شفاف و واضح بدانند. هيچ شخصي از طرف كميته تشكيل شده براي انتخاب سرمربي تيم ملي اقدامي انجام نداده است و هدف اصلي فدارسيون فوتبال حمايت كامل از قطبي تا پايان جام ملت هاي آسياست.
وي ادامه داد: با توجه به اين كه بايد گزينه هاي مورد نظر هدايت تيم ملي در هيات رييسه فدراسيون فوتبال مطرح شود ، هيچ شخص يا بخش خاصي نمي تواند خودسرانه اين كار را انجام دهد.
عضو هيات رييسه فدراسيون فوتبال تاكيد كرد: اگر افشين قطبي در جام ملت هاي آسيا قهرمان شود، گزينه اول و آخر فدراسيون براي مذاكره و ادامه همكاري با تيم ملي فوتبال ايران است.فتح الله زاده در مورد هدف از تشكيل كميته مربوط به انتخاب سرمربي تيم ملي ، يادآور شد: هدف از تشكيل اين كميته تنها بررسي گزينه هاي مناسب براي هدايت تيم ملي است.ما نام هيچ كس را مطرح نكرده ايم و در شرايط كنوني فقط عملكرد مربيان مختلف را بررسي مي كنيم تا در صورتي كه تيم ملي در جام ملت ها نتيجه اي نگرفت درباره نيمكت تيم ملي دستپاچه نشويم.
وي با تاكيد بر اين كه چشم انداز فدراسيون فوتبال، مسابقات جام جهاني 2014 برزيل است ، گفت: اگر در جام ملت ها موفق نباشيم ، قصد داريم براي حضور قدرتمند در مسابقات جام جهاني يك مربي خارجي جذب كنيم.
* بيست هشتم آبان به مالزي مي رويم
سرپرست باشگاه استقلال تهران در خصوص وضعيت اين باشگاه براي حضور در بازي هاي ليگ قهرمانان آسيا تاكيد كرد: فعلا كنفدراسيون فوتبال آسيا چراغ سبز اوليه را نشان داده و از ما مدارك حضور در ليگ قهرمانان آسيا را خواسته است.
فتح الله زاده افزود: حضور تيم استقلال در آسيا به لحاظ اين كه اين تيم در قاره كهن داراي محبوبيت و هواداران زيادي است، مي تواند به رونق اين مسابقات و همچنين جلب توجه آن ها كمك كند. قرار است بيست و هشتم آبان به همراه ' علي كفاشيان ' رييس فدراسيون فوتبال ، 'عزيزالله محمدي ' رييس سازمان ليگ و 'حبيب كاشاني' سرپرست باشگاه پرسپوليس به مالزي برويم تا نتيجه نهايي براي حضور نمايندگان ايران در آسيا مشخص شود.
* هيچ بازيكني از استقلال ترانسفر نمي شود
به گزارش ايرنا، سرپرست باشگاه استقلال در ادامه صحبت هايش با رد خبر ترانسفر شدن بازيكنان اين تيم گفت: نه تنها ' ميلاد ميداودي ' بلكه دو بازيكن ديگر نيز شرايط حضور در باشگاه هاي اروپايي را داشتند اما با توجه به وضعيت فعلي از استقلال هيچ بازيكني ترانسفر نخواهد شد.
وي افزود: استقلال با توجه به در پيش بودن مسابقات فشرده ليگ، جام حذفي و به خصوص حضور پرقدرت در ليگ قهرمانان آسيا به تمام بازيكنان خود نياز دارد .نه تنها بازيكني از استقلال جدا نخواهد شد بلكه اگر بتوانيم بازيكناني پيدا كنيم كه بتوانند به تيم ما كمك كنند حتما انها را جذب مي كنيم.
* بحث قهر بازيكنان، شيطنت و تهمت است
سرپرست باشگاه استقلال تهران با انتقاد از برخي صحبت ها مبني بر رابطه قهر بازيكنان اين تيم و حضور در تركيب ثابت يادآور شد: هيچ بازيكني براي گله و قهر كردن يا حمل شكايت پيش من نيامده است و اين مباحث شيطنت ها و تهمت هاي افرادي است كه نمي توانند موفقيت استقلال را در شرايط حال و حاضر ببينند. به عنوان مثال پيش از شهرآورد به 'وحيد طالب لو' گفته بودم اگر حتي چند جلسه هم روي نيمكت بنشيند، حق اعتراض ندارد. اين دروازه بان به هيچ عنوان قهر نكرده بود و فقط به خاطر مصدوميت انگشتان 'محمد محمدي ' پس از بازي با پرسپوليس توانست با درخشش در تركيب جاي خود را محكم كند.
* حق پخش ديدارهاي استقلال و پرسپوليس حداقل بايد 10 ميليارد تومان باشد
سرپرست باشگاه استقلال در قسمت ديگري از صحبت هايش در خصوص وضعيت حق پخش ديدارهاي اين تيم گفت: پيش از شروع فصل به دنبال حق پخش تلويزيوني بوديم كه البته با مساعدت عزت الله ضرغامي رييس سازمان صدا و سيما توانستيم با عقد قراردادي كوچك مقداري از اين حق را دريافت كنيم.فتح الله زاده در پاسخ به سوالي مبني بر ميزان اين قرارداد تاكيد كرد: مبلغي كه ما دريافت مي كنيم جزيي و حدود 5 تا 6 ميليارد تومان است. در حالي كه به نظرم بايد حق پخش ديدارهاي باشگاه استقلال يا پرسپوليس در طول فصل حداقل 10 ميليارد تومان باشد.
* مظلومي از قادر حسن راضي است
فتح الله زاده همچنين با اشاره به وضعيت قادر حسن بازيكن فرانسوي ادامه داد: منتظر ويزاي اين بازيكن هستيم تا بتواند در تمرينات استقلال حاضر شود. من و ناصر حجازي نحوه بازي اين بازيكن را در سفر به اسلواكي پسنديديم و پرويز مظلومي نيز با ديدن فيلم بازي هاي قادر حسن رضايت خود را اعلام كرد. با وجود اين بايد در تمرينات حاضر شود تا كادر فني عملكرد وي را از نزديك مشاهده كند. هر چند در صورت تاييد نهايي تا نيم فصل نمي توانيم از وي استفاده كنيم.
* راضي نيستيم تماشاگران آباداني از ديدار با استقلال محروم باشند
فتح الله زاده در قسمت پاياني صحبت هايش درباره ديدار هفته آينده مقابل صنعت نفت آبادان تاكيد كرد: كساني كه مدعي بي طرفي در فوتبال ما هستند براي بخشش تماشاگران صنعت نفت پا پيش گذاشته اند تا ديدار استقلال با اين تيم با حضور پرشور تماشاگران برگزار شود. ما هم به عنوان ميهمان راضي نيستيم تماشاگران خونگرم آباداني از تماشاي اين مسابقه محروم باشند.
وي افزود: بدون شك اين مسابقه هم بسيار دشوار است اما ما تنها براي برد به آبادان مي رويم تا از صدر جدول فاصله نگيريم