-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واکنش عالی بعد از دریافت دو گل
26 شهریور 1389
سومین دیدار اروپایی یووه باز هم با گلزنی الکس دل پیرو همراه بود و کاپیتان بانوی پیر سومین گل اروپایی خود را در سال جاری به ثمر رساند اما نتیجه ی نهایی رضایت او و دیگر بازیکنان یووه را جلب نکرده است.
شماره ی 10 بانوی پیر در انتهای دیدار گفت: "از اینکه نتوانستیم پیروز این دیدار باشیم بسیار ناراحت هستیم و این اتفاق در حالی رقم خود که بازی تا دقایق اخر در اختیار ما بود اما گل لحظات پایانی پوزنان همه چیز را تغییر داد."
"ما بعد از دریافت دو گل انرژی فوق العاده ای بر جای گذاشتیم تا بتوانیم به جریان بازی بازگردیم و موفق به انجام این کار نیز شدیم. دریافت سه گل در این دیدار چندان جالب به نظر نمی رسد هر چند با دیدار یک شنبه قابل قیاس نیست اما باز هم سه گل دریافت کردیم."
"ما باید در منطقه ی دفاعی تیم خود تمرکز بیشتری از خود داشته باشیم تا بتوانیم از گلهای که به ثمر می رسانیم دفاع کنیم و نتایج را به راحتی از دست ندهیم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
مصدومیت ده چلیه و تغییر ترکیب دفاعی یووه
26 شهریور 1389
بر اساس اعلام وب سایت باشگاه یوونتوس پائولو ده چلیه مدافع کناری بانوی پیر به دلیل مصدومیت به مدت 15 روز از میادین دور خواهد بود و بدین ترتیب بازی مقابل تیم های اودینزه,کالیاری,پالرمو,منچ تر سیتی و احتمالا اینتر را از دست خواهد داد.
ارماند ترائوره دیگر مدافع کناری یووه نیز چند روز پیش به دلیل مصدومیت یک ماه از میادین دور خواهد بود و بدین ترتیب تنها فابیو گروسو برای حضور در ان منطقه از زمین کاندید است.
گفتنی است دل نری علاقه ای به استفاده از گروسو ندارد و به نظر می رسد گریگرا به سمت چپ دفاع یووه منتقل شود و گروسو بر روی نیمکت قرار بگیرد. با این تفاسیر ترکیب دفاعی یووه برای چند دیدار ارنج جدیدی را به خود خواهد دید.
-
شرایط یوونتوس بسیار دردناک است
27 شهریور 1389
پس از تساوی پرگل یووه مقابل پوزنان لهستان همه لب به انتقاد از بانوی پیر گشودند و موجی مدیر اسبق بانوی پیر نیز با اعلام نارضایتی از تساوی یووه شرایط تیم دل نری را نا مناسب توصیف کرد.
موجی که هم اکنون درگیر دادگاه کالچو پولی می باشد در ادامه گفت: "شاید خیلی ها حرف من را باور نکنند ولی از اینکه می بینم یووه در مقابل تیمی مثل پوزنان سه گل دریافت می کند دلم می گیرد و برایم بسیار دردناک است."
"سه گل دیشب و سه گل نیز در بازی یک شنبه, با دیدن این ها گاهی احساس شیر در قفس را دارم و اینکه کاش می توانستم به این تیم کمک کنم, تیمی که تمام زندگی ورزشی من محسوب می شود."
"اگر این روزها از من سوال کنند ایا می خواهی به یووه بازگردی خواهم گفت البته. ولی خوب در باشگاه به جر اندره ا ادم هایی هستند که ترجیح می دهند بدون دردسر و ارام کار کنند."
-
به خاطر همسرم هرکولس را انتخاب کردم
27 شهریور 1389
دیوید ترزگه مهاجم اسبق باشگاه یوونتوس که هم اکنون در هرکولس اسپانیا توپ می زند اعلام کرد در صورتی که بلان وی را به تیم ملی دعوت کند حاضر است برای فرانسه بازی کند.
دیوید در ادامه گفت: "اکنون که دومنک رفته است خیلی از موارد فرق کرده است, بلان را از قدیم می شناسم و بلان نیز من را از نظر ورزشی و شخصیتی می شناسد و برای همین مشکلی با بازی برای تیم بلان نخواهم داشت و اکر وی تشخیص دهد با خوشحالی به تیم ملی باز خواهم گشت."
ترزگل در ادامه در مورد انتخاب هرکولس گفت: "لاتزیو و لیورپول بزرگ ترین تیم های خواهان من بودند اما بعد از 10 سال بازی در یووه و ایتالیا نمی توانستم در تیم ایتالیایی بازی کنم. و البته این تیم فعلی من شهر همسرم می باشد و به این ترتیب تصمیم گرفتم به هرکولس بپیوندم."
-
بازی بعدی یوونتوس :
اودینزه ؟ - ؟ یوونتوس
زمان: یکشنبه 28 شهريور 1389 ساعت 17:30 به وقت تهران
مکان : ورزشگاه فریولی اودینه
سری آ ایتالیا
هشتادمین مصاف یووه و اودینزه به میزبانی اودینه برگزار خواهد شد، مصافی که پیش از این 51 برتری، 18 تساوی، 10 شکست، 156 گل زده و 65 گل خورده را به نام یووه ثبت شده می بیند، از میان 79 دیدار انجام شده، 72 بازی در سری ا بوده و در این رقابت ها نیز یوونتوس به 48 پیروزی، 14 تساوی، 10 شکست، 147 گل زده و 62 گل خورده دست یافته، در ده دیدار اخیر دو تیم 7 پیروزی در کنار سه شکست و 10 گل زده و 8 گل خورده در کارنامه بانوی پیر ثبت شده، فصل گذشته یووه در دیدار رفت با یک گل به پیروزی رسید اما در بازی برگشت با سه گل شکست سنگینی را برابر اودینزه متحمل شد تا پرگل ترین دیدار این دو تیم در سال های اخیر نیز رقم خورد. اودینه تاکنون 36 بازی را میزبانی کرده و مهمان شمالی توانسته به 21 پیروزی ( اخرین پیروزی خارج از خانه در تاریخ 10/2/2008 با نتیجه 2 بر یک ), 10 تساوی ( اخرین تساوی خارج از خانه در تاریخ 20/3/2004 با نتیجه صفر – صفر )؛ 5 شکست ( اخرین شکست خارج از خانه در تاریخ 3/4/2010 با نتیجه 3 بر صفر)؛ 64 گل زده و 28 گل خورده دست یابد. در میان بازیکنان الکس دل پیرو با 10 بازی و 4 گل زده در صدر بیشترین تعداد بازی و جدول گلزنان ایستاده است.
-
کیه لینی گلادیاتور این روزهای یووه
27 شهریور 1389
جدال برای کسب یک پیروزی در خانه بیانکونری به طرز عجیبی بالا رفته و همه در تلاشند تا در سومین هفته سری ا به برتری دست یابند تا از زیر فشار و انتقادات خارج شوند. یووه طی هفته های جاری به هیچ عنوان خوب نتیجه نگرفته و حالا اودینزه می تواند انان را به خواسته خود برساند و یا انکه یووه را بیش از پیش به بحران نزدیک کند.
در مجموع دیدارهای انجام شده، سه بازیکن بهترین نمایش و بازی را برای تیم ارائه کردند، جورجه کیه لینی که هم گل می زند و هم از باز شدن بیشتر از این دروازه یووه جلوگیری می کند، کراسیچ سومین بازیکن موثر این روزهای یوونتوس است که در میانه میدان حضوری مقتدرانه و باانگیزه دارد و توانسته نظر هواداران و مربیان را جلب نماید.
سومین مهره نیز بی تردید کاپیتان بانوی پیر است که در میان مهاجمین تیم گل های زیبا و موثری به ثمر می رساند و در نقش یک ناجی همچنان یووه را پیش می برد.
بی شک گلادیاتور این روزهای یووه، کیه لینی ست او مدافعی ست که هرگز از تلاش دست نکشیده و در زمانی که مهره های تیم از گلزنی عاجزند او به جلو رفته و دروازه رقبا را باز می کند و در سوی دیگر میدان با تحمل فشار بیش از حد از باز شدن دروازه یووه که در این مدت بسیار اسیب پذیر نشان داده جلوگیری می کند.
فردا جورجو مسولیت بیشتری به عهده خواهد داشت و دل نری امیدوار است گلادیاتور این روزهای یووه همچنان به کمک تیمش بیاید تا اوضاع خط دفاع یوونتوس سروسامان بگیرد.
-
انگیزه بالای فابیو برای گلزنی برابر اودینزه
27 شهریور 1389
به سومین هفته سری ا می رسیم، هفته ای که بی صبرانه منتظر کسب نتیجه پیروزی توسط شاگردان دل نری هستیم و امیدواریم برابر اودینزه نخستین برتری بیانکونری را شاهد باشیم. در این دیدار مهاجم تازه وارد یووه انگیزه های بسیاری برای نشان دادن شایستگی های خود دارد.
فابیو کوالیارلا بی صبرانه منتظر است تا گلی زیبا را برابر اودینه به ثمر برساند. در کنار این تیم دو سال پرهیجان را پشت سر گذاشتم و حالا منتظرم تا در کنار یووه این هیجان را بالا ببرم و موفقیت های بیشتری را تجربه کنم.
خیلی خوب این حریف را می شناسم، یک تیم بزرگ با بازیکنان باانگیزه و خوش اتیه که روزی در کنارش بودم اما باید تاکید کنم که حالا بازیکن یوونتوس هستم و می خواهم در این تیم بزرگ که خودم را خیلی خوب در ان پیدا کنم گل بزنم.
به هر حال برای رسیدن به خواسته ها و رسیدن به تعادل و گذشت از لحظات پرفشار نیاز به برتری داریم و می دانیم با کسب یک پیروزی می توانیم روندی که در نظر گرفته ایم را پیش ببریم. با احترامی که برای اودینزه قائلم باید بگویم که می خواهم پیروز شوم و گل بزنم.
وی تاکید کرد که تنها به موفقیت نهایی در طول رقابت های فکر و توجه دارد و برای او موفقیت پایانی ارزشمند است.
-
امائوری اماده بازگشت به ترکیب
27 شهریور 1389
تنها یک روز پس از کسب تساوی برابر پوزنان، یوونتوس به تمرینات خود بازگشت تا خود را اماده هفته سوم سری ا نماید. تمرینات یووه شاهد حضور مهاجمی جدید با انگیزه ای بالا و روحیه ای تهاجمی بود تا نوید روزهای بهتری را برای بیانکونری دهد.
امائوری مهاجم ایتالیایی – برزیلی این تیم در جلسه تمرینی حضور یافت و نمایشی بسیار خوب را ارائه کرد و چهره ای جدید برای فصل تازه نشان داد تا دل نری امیدوار به حضور در او هفته های اتی به ویژه رقابت های اروپایی باشد.
امائوری گفت: خیلی خوشحالم که می توانم یک بار دیگر در ترکیب قرار گیرم. تقریبا اماده ام و مشکلی برای همراهی تیم نخواهم داشت. شرایط سختی را پشت سر می گذاریم اما فردا روز بزرگی ست و ما باید توان و قدرت خود را نشان دهیم.
در ارائه نمایش دیدنی بسیار خوب ظاهر می شویم و به خوبی دروازه رقبا را باز می کنیم اما در دفاع ناهماهنگ هستیم و این مسئله موجب باز شدن دروازه می شود که مطمئنا دل نری و مدافعین دقت کافی را خواهند داشت و موفقیت از ان یووه خواهد شد.
-
اشتباهات مان نباید تکرار شود
27 شهریور 1389
او نیز همانند سایر مهره ها به دنبال کسب نتیجه ای دلخواه است و به برتری برابر اودینزه فکر می کند. سیمونه په په که از نتایج اخیر تیم ناراحت است می گوید: اینجا انگیزه موج می زند و همه به دنبال خوشحالی و خرسندی یوونتوسی ها هستیم.
فضای کنونی باشگاه مملو از انگیزه و جدیت برای دست یابی هدف مان است. تاکنون برای انچه که می خواستیم کم شانس بودیم اما همچنان راه برای پیشرفت داریم. مقابل سمپدوریا و پوزنان نمایش خوبی داشتیم و فرصت های مختلفی را از دست دادیم که حالا برابر اودینزه از ان باید نهایت استفاده کنیم.
تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم باید در دفاع هماهنگی بهتری داشته باشیم و نگذاریم مهره های حریف به راحتی به دروازه ما نزدیک شوند. به هر حال در طول تابستان همه می دانستیم فصل سختی پیشروی ماست و تمریناتی که انجام دادیم در کسب امادگی ما بسیار موثر بود.
او معتقد است دفاع نیز باید در کنار مجموعه تیم رشد کند، ما تاکنون گل های زیادی دریافت کردیم و این مسئله تنها ضعف ما محسوب می شود که نباید تکرار شود.
-
اوضاع یووه از هر لحاظ ناخوشایند نیست
27 شهریور 1389
او معتقد است همه چیز نیز در یووه ناخوشایند و ناگوار پیش نمی رود و این تیم با کسب یک برتری می تواند راه خود را به راحتی پیش گیرد و جلو رود. دل نری در کنفرانس خبری پیش از دیدار عصر فردا مقابل اودینزه با بیان این نکته تاکید کرد که همه به دنبال بهبود روند کنونی اند.
مربی یووه در انالیز شرایط و لحظات سخت کنونی تیمش چنین گفت " تا به اینجای کار هر چه نتیجه گرفتیم نشان می دهد که همه چیز نیز ناخوشایند و ناگوار پیش نمی رود "
همه چیز نورمال و معمولی در حال حرکت است، مصدومیت مهره ها در حال اتمام است و روند هماهنگی تیمی نیز به شکل خوبی در حال تکمیل. انچه که در دیدار مقابل سمپدوریا و پوزنان روی داد در حالی بود که نمایش تیمی ما بهتر بود.
فوتبال چنین است و اشتباهات از ان دور نیست، در حال برطرف کردن مشکلات و اشکالات تیم هستیم و باید در میدان بازی تمام اشتباهات را رفع کنیم. با این وجود کمی نیز بداقبال بودیم. توپ را در شرایطی که زمین بازی را در اختیار داریم از دست می دهیم و این نتیجه ای منفی به بار می اورد.
در این لحظات رده بندی تیمی مهم نیست اما در اینده اهمیت زیادی می گیرد و ما نباید چنین پیش رویم. اودینزه باید برای ما شروعی دوباره باشد البته به معنا که موفقیت را تجربه کنیم.
او اودینزه و بازیکنان این تیم اشاره کرد، اودینزه برابر اینتر بسیار خوب بازی کرد، در اکثر دقایق بازی توپ و میدان را در دست داشتند. بازی مهمی خواهد بود و بازیکنان بزرگ این تیم در تلاشند تا از ما امتیاز بگیرند و ما باید بهترین نمایش را ارائه دهیم.
از وی در خصوص دی ناتاله سوال کردند، با او ارتباط خوبی داریم، به هر حال او زندگی خودش را انتخاب کرد و این انتخاب قابل احترام است. او به پیشنهاد یووه پاسخ منفی داد و تصمیم گرفت در تیمی که می خواهد بماند به این دلیل که عاشق اودینزه است و این مسئله ای زیباست.
از سخنان دل نری مشخص شد که در بازی فردا شاهد حضور ملو و مارکیزیو در خط میانی هستیم و اکوئیلانی همچنان از ابتدا در ترکیب تیم حضور نخواهد داشت. اما تاکید کرد که تمام مجموعه یووه شایستگی های خود را نشان داده اند و او به همه بازیکنانش نیاز دارد.
مسئله اصلی و مورد بحث خط دفاع تیم است. کیه لینی به سمت چپ برده نمی شود، مربی به این نکته اعتقادی ندارد و مطمئن است که وی در دفاع میانی بهترین کارایی را دارد . رینائودو همان نقشی که در پیش داشته را در یووه نیز خواهد داشت و در کنارهای میدان نیز به یاری تیم خواهد امد.
نباید فراموش کنیم که خصوصیات هر مهره متفاوت است و باید بر حسب این خصوصیات از انان مسولیت خواست. بونوچی چهره شاخصی ست و من به او اعتقاد زیادی دارم، موتا نیز همین طور.
تجربه بازیکنان خط دفاعی یووه بسیار بالاست و نباید در برابر اودینزه اشتباهات مان را تکرار کنیم، ملی پوشان مان باید دقت بیشتری داشته باشند و باید پختگی خود را نشان دهند، یک بازیکن ملی پوش در کنار هم تیمی های بزرگی که دارد می تواند ما را در این پست نیز مطمئن سازد.