-
مصاحبه يوسفى
يوسفى: به دنبال سومين ستاره بر روى پيراهن استقلال هستيم
محسن يوسفى چند هفته اى است كه خود را در تركيب ثابت استقلال جا داده و اتفاقاً عملكرد مطلوبى را هم از خود به نمايش گذاشته تا احتمال نيمكت نشينى وى در تيم آبى كم باشد، مهره اى كه ديگر به جمع آبى ها اضافه شد و ديرتر هم توانست به حق اش در استقلال برسد. گفت وگوى ما با او را بخوانيد:
• جاى خود را در تركيب ثابت استقلال باز كرده اى!
- خوب من قبلاً هم در استقلال ثابت بودم و خوب هم بازى مى كردم اما امسال شرايط طورى بود كه نتوانستم خودم را ثابت كنم.
• چه شرايطى؟
- نيم فصل كه تمام شد توانستم بازيكن استقلال محسوب شوم بعد هم مصدوم شدم و به دنبال مداواى آسيب ديدگى ام بودم همين مسائل سبب شد ديرتر از همه به تركيب استقلال راه پيدا كنم.
• مصدوميت بيك زاده چقدر در ثابت شدنت تاثير دارد؟
- نمى دانم اما آنچه برايم اهميت دارد اين است كه من انگيزه دارم و با انگيزه خود را آماده مى كنم تا در همه حال به دنبال جلب نظر كادر فنى باشم.
• فكر مى كنى مرفاوى از عمكردت در چند بازى اخير رضايت داشته باشد؟
- وقتى تيم نتيجه مى گيرد كادر فنى هم از عملكرد همه بچه ها رضايت دارد و به همين دليل من فكر مى كنم توانسته باشم نظر آقا صمد را به خودم جلب كنم. البته باز هم بايد بيشتر تمرين كنم و آماده تر نشان دهم تا كادر فنى از من رضايت كامل داشته باشند.
• استقلال در آسيا خوب نتيجه مى گيرد. جريان چيست؟
- ما ۲ جام را در ايران از دست داده ايم و تنها اميدمان به كسب عنوان قهرمانى در آسياست. الان هم مى توانيم با عملكرد خوب به مراحل بعد صعود كنيم.
• بازى با الغرافه چطور بود؟
- خيلى خوب . ما در نيمه اول خوب نبوديم اما چون در قطر به امتياز نياز داشتيم يكدل و متحد شديم و توانستيم گل خورده را جبران كنيم. الغرافه حريفى سخت و قدرتمند بود اما تلاش و يكدلى ما مانع پيروزى اين تيم شد تا به يك امتياز شيرين در قطر دست پيدا كنيم.
• شما در ۲ ديدار مقابل تيمى ۴ امتياز كسب كرديد كه پرسپوليس از آن ۵ گل را دريافت كرده بود. به نظرت اين مساله مى تواند گوياى قدرت استقلال در آسيا باشد؟
- من اميدوارم كه همينطور باشد. ما در بازى رفت هم حداقل ۴ موقعيت گل از دست داديم و با اقتدار الغرافه را شكست داديم؛ همين كه الان تيم اول گروه خود هستيم نشان مى دهد كه استقلال در آسيا حرف براى گفتن زياد دارد و سومين ستاره را براى پيراهن خود مى خواهد.
• شانس صعود استقلال به مرحله بعد را چقدر مى دانيد ؟
- رقابت در گروه ما فشرده است و تيم هاى دوم و سوم تفاوت امتيازى چندانى با ما ندارند و به همين دليل ما بايد هوشيار باشيم تا امتياز را در بازى هاى بعدى از دست ندهيم و با اقتدار به مرحله بعد صعود كنيم.
• بازى با صبا را چطور مى بينى؟ تيمى كه فصل قبل خودت در آن بازى مى كردى؟
- خب فشردگى بازى ها تيم ما را خسته كرده اما به هرحال ما براى كسب سهميه آسيايى بايد صبا را شكست دهيم. حريف ما هم مطمئناً تيم قدرتمندى است و پيروزى مقابل آن كار آسانى نيست اما اگر هوشيار باشيم و با انگيزه ظاهر شويم صبا را مى بريم.
-
مصاحبه غلامحسين مظلومى
مغرور نيستيم اما حتماً به مرحله بعد صعود مى كنيم
غلامحسين مظلومى: الغرافه اى ها از مساوى مقابل استقلال خوشحال شدند
مدير با درايت و متعصب استقلال صعود تيمش به مرحله بعد را حتمى مى داند.
غلامحسين مظلومى معتقد است مديريت خوب واعظى آشتيانى اسباب اقتدار اين تيم را در رقابت هاى آسيايى فراهم كرده است. گفت وگوى ما با او را مى خوانيد.
• استقلال به تساوى ارزشمندى مقابل الغرافه دست پيدا كرد.
- خدا را شكر با درايت مديريت باشگاه تيم ما به خوبى شكل گرفته و مى تواند در آسيا خوب عمل كند. مهندس واعظى آشتيانى ابزار هاى لازم را براى اقتدار استقلال در آسيا به وجود آورده بود كه الان نتايج آن مشخص مى شود. البته ما كادر فنى خوب و بازيكنان با انگيزه اى هم داريم كه همه براى موفقيت استقلال در تلاش هستند. بازيكنان استقلال حرفه اى فوتبال بازى مى كنند و با اين روحيه مضاعف مى توانند به همه چيز دست پيدا كنند.
• نتايجى كه استقلال در آسيا كسب مى كند تا حدودى غير قابل پيش بينى بود. ۲ برد و ۲ تساوى كه با توجه به اتفاقات سپرى شده در ليگ برتر تا حدودى قابل پيش بينى نبود. علت را چه مى دانيد؟
- استقلال به شايستگى هايى كه حقش بود الان دست پيدا مى كند. ما در ليگ مدام دچار بد شانسى مى شديم اما الان خدارا شكر در آسيا از اين خبر ها نيست. در ليگ بازيكن مصدوم، سرما خورده و محروم زياد داشتيم اما خوشبختانه الان يكى، يكى بچه هاى ما دارند به بازى هاى تيم مى رسند. ما اگر در ليگ با آن بد شانسى ها مواجه نمى شديم مثل آسيا نتيجه مى گرفتيم. در ليگ، يك تيم كامل نبوديم اما در آسيا تيمى كامل و مستعد هستيم. استقلال در حال حاضر از لحاظ سطح كيفى خوب و مطلوب است و بازيكنان هم با اشتياق بازى مى كنند. ما موظف به اعاده حيثيت از نام ايران هستيم، چرا كه همه استقلال را با نام «استقلال ايران» مى شناسند و همين مسأله انگيزه ما را براى كسب موفقيت ۲ برابر كرده است.
• از بازى با الغرافه بگوييد و تساوى مقابل اين تيم.
- ما بازى هاى الغرافه را از قبل ديده بوديم و نقاط ضعف اين تيم را مى شناختيم. جونينيو را كليدى ترين بازيكن تيم قطرى شناسايى كرديم و مى دانستيم كه يونس محمود در حمله خطر ناك است. از اين رو خط دفاعى خود را محكم بستيم تا در مقابل خط حمله و هافبك قوى تيم قطرى آسيب پذير نباشيم.
• در خانه حريف با ۳ مهاجم به ميدان رفتيد. چرا؟
- ما مى دانستيم اگر مقابل الغرافه تدافعى بازى كنيم بازى را مى بازيم. به همين دليل پس از كارشناسى هاى صورت گرفته ۳ مهاجم را در اين ديدار راهى ميدان كرديم و حتى مى توانستيم برنده بازى هم باشيم. خوشبختانه بچه هاى ما پس از عقب افتادن استقلال انگيزه و اراده خود را بالا بردند تا نتيجه را تغيير دهند. يك امتياز در قطر هم براى تيم ما ارزش ۳ امتياز داشت كه البته بايد گفت الغرافه اى ها هم از مساوى مقابل استقلال خوشحال شده بودند. چرا كه آنها ميدانستند مقابل تيم قدرتمندى به ميدان مى روند كه مساوى مقابل آن چيزى كمتر از برد نيست.
• با توجه به رقابت فشرده در گروه، شما احتمال صعود استقلال به مرحله بعد را چقدر مى دانيد؟
- من صعود استقلال به مرحله بعد را صد در صد مى دانم. بدون غرور و ادعا مى گويم كه استقلال صد در صد از گروه خود بالا مى رود. ما بازى هاى سختى را پيش رو داريم اما با توجه به پتانسيل و انگيزه بالاى بازيكنان من قول صعود را به هواداران خوب و فهيم مان مى دهم.
•... و بازى با صبا. چه پيش بينى از اين ديدار داريد؟
- ما طى در خواستى خواستار تعويق اين ديدار شده ايم، چرا كه واقعاً تيم براى اين بازى خسته است و ما رقابت هاى فشرده اى را پشت سر گذاشته ايم اما به هر حال مطمئناً در اين ديدار هم فقط به دنبال كسب پيروزى هستيم تا سال آينده هم در بازى هاى آسيايى حضور داشته باشيم.
-
مصاحبه سيد صالحى
به دنبال ثبت سومين ستاره روى پيراهن استقلال هستيم
سيد صالحى: مجيدى شايسته آقاى گلى در آسياست
تيم استقلال در ليگ قهرمانان آسيا نتايج قابل قبولى كسب كرده است. اين تيم در هفته چهارم رقابت هاى آسيايى مقابل الغرافه به تساوى يك بر يك رسيد. همين موضوع بهانه اى شد تا با زننده تك گل استقلال در اين بازى گفت وگويى را انجام دهيم كه ماحصل آن را در ادامه مى خوانيد:
• بازى با الغرافه چطور بود؟
- خوشبختانه در ۲ ديدار رفت و برگشت مقابل الغرافه خوب بازى كرديم و نتايج خوبى هم گرفتيم. خوشحالم كه اكنون در گروهمان صدر نشين هستيم و بدون شكست به كارمان ادامه مى دهيم.
• ... و گل تساوى استقلال را هم تو به ثمر رساندى!
- به هر حال آن گل حاصل تلاش بچه ها بود كه من به ثمر نشاندم. بعد از اين گل خيلى خوشحال بودم، چرا كه بعد از آقاى گلى با سپاهان ديگر در ليگ قهرمانان گل نزده بودم و اين گل برايم مهم بود.
• به آقاى گلى دوباره در آسيا هم فكر مى كنى؟
- مثل هر بازيكنى دوست دارم به اين عنوان نائل آيم اما خوشحالم كه فرهاد مجيدى تا كنون بهترين گلزن آسياست. معتقدم مجيدى تا كنون عالى كار كرده و شايسته كسب عنوان آقاى گلى در آسياست.
• با اين كه در حال حاضر در گروهتان صدر نشين هستيد اما هنوز هم امكان دارد كه صعود نكنيد!
- ما ۲ بازى مشكل را در پيش داريم. قطعاً در اين ۲ مسابقه تمام تلاشمان را به كار خواهيم بست تا با دست پر زمين را ترك كنيم و به اميد پروردگار متعال با اقتدار به دور بعد صعود كنيم.
• چقدر به قهرمانى در ليگ قهرمانان اميدوار هستى؟
- حالا كه تا حدودى خيالمان از بابت صعود راحت شده هدفمان قهرمانى در آسياست. در حال حاضر تمام اعضاى استقلال به دنبال ثبت سومين ستاره روى پيراهن استقلال هستند و نهايت كوشش خود را در اين راه انجام خواهيم داد.
• بازى با صبا را چگونه ارزيابى مى كنى؟
- صبا از جمله تيم هاى قدرتمند ايران است. اين تيم قطعاً در قم براى كسب پيروزى به ميدان مى آيد. حضورى موفق در جام حذفى هم انگيزه صبايى ها را بالا برده است. با اين حال ما براى كسب
۳ امتياز هر كارى خواهيم كرد. نبايد در باد نتايجمان در ليگ قهرمانان بخوابيم. ما به سهميه آسيايى سال آينده هم نياز داريم و بايد در ليگ برتر هم بازى هاى خود را با برد پشت سر بگذاريم تا به هدفمان دست يابيم.
-
مصاحبه طالب لو
مغرور نيستيم
طالب لو: براى كسب سهميه آسيايى بايد صبا را ببريم
تيم استقلال امروز در چهار چوب رقابت هاى هفته سى ام ليگ برتر مقابل صباى قم قرار خواهد گرفت. در آستانه اين ديدار وحيد طالب لو، دروازه بان آبى پوشان معتقد است براى كسب سهميه آسيايى استقلال بايد صبا را شكست دهد. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• شرايط استقلال در آستانه ديدار با صبا چطور است؟
- خوشبختانه كسب نتايج خوب در ليگ قهرمانان از نظر روحى بازيكنان را در شرايط خوبى قرار داده است. البته به واسطه اين نتايج خوب مغرور نشده ايم وبا تمام وجود تمرينات را دنبال كرديم. در حال حاضر از هر نظر آماده بازى با صبا هستيم.
• ديدار با صبا را چطور مى بينى؟
- بازى دشوارى مقابل صبا خواهيم داشت. تيم صباى قم نشان داده توان شكست دادن هر تيمى را دارد. برد در جام حذفى مقابل سپاهان هم نمونه بارز اين موضوع است. با اين حال ما شناخت خوبى از اين تيم داريم و براى كسب ۳ امتياز به قم مى رويم. معتقدم اگر مى خواهيم سهميه آسيايى بگيريم بايد صبا و ديدار هاى بعد از آن را با برد پشت سر بگذاريم.
• وحيد طالب لو مدتهاست به نيمكت استقلال دوخته شده است!
- من مشكلى با اين موضوع ندارم. بارها گفته ام و باز هم مى گويم كه فرقى ندارد من درون دروازه باشم يا محمدى. هدف هر دوى ما موفقيت و سربلندى استقلال است و در اين راه هر كارى انجام خواهيم داد.
• با اين شرايط به جدايى از استقلال در پايان فصل فكر نمى كنى؟
- من در حال حاضر به تنها چيزى كه مى انديشم موفقيت استقلال در ليگ قهرمانان و ليگ برتر است. اهداف بزرگى داريم كه بايد به آنها دست پيدا كنيم.
• هدف استقلال در آسيا چيست؟
- ما بازى به بازى پيش مى رويم. فعلاً هدفمان موفقيت مقابل صبا است و در هر ديدار آسيايى به آن فكر مى كنيم.
-
مصاحبه مرفاوى
مرفاوى: زيبا بازى مى كنيم و ۳ امتياز از صبا مى گيريم
عبدالصمد مرفاوى سرمربى استقلال چند هفته اى است با اين تيم نتايج خوبى در ليگ وليگ قهرمانان كسب مى كند حتى تيمش در ليگ قهرمانان آسيا درصدر جدول قرار دارد. گفت وگو با وى را بخوانيد:
•در مورد كسب يك امتياز با ارزش مقابل الغرافه صحبت كنيد؟
- بازى خوبى را به نمايش گذاشتيم و با توجه به پيروزى دور رفت پيش بينى كرده بوديم كه آنها چگونه بازى خواهند كرد. آن چيزى را كه مى خواستيم در اين ديدار انجام شد نقاط قوت اين تيم را بستيم و از نقاط ضعف آنها نيز استفاده كرديم. آنها از جناحين سانترهاى خطرناكى انجام مى دادند كه مى توانستيم راه نفوذشان را ببنديم و با كسب اين نتيجه به صدرنشينى خود ادامه دهيم.
• حتى مى توانستيد در اين ديدار به پيروزى برسيد.
- صددرصد. بايد بگويم ما از ابتدا هم به فكر ۳ امتياز بوديم. موقعيتهاى زيادى هم با توجه به باز بودن دفاع آنها داشتيم كه استفاده نكرديم.
•در مورد بازى جونينيو چه نظرى داريد؟
- بازيكن خوبى است و طراح و بازيساز اصلى الغرافه مى باشد اما چيز زيادى از او نديدم، ضمن اينكه بازيكن شماره ۲۰ آنها، عثمان الاساس نيز بازيكن بسيار خوبى است و كارآيى بيشترى در ميدان داشت.
•استقلال در ۵ بازى اخير خود فقط يك گل دريافت كرده است و اين آمار بسيار خوبى است. در اين باره چه نظرى داريد؟
- فكر مى كنم دفاع ما مسنجم تر شده است و هم در دفاع تيمى و هم در دفاع فردى بازيكنان در شرايط خوبى بسر مى برند كه در آينده براى تيم ما تأثيرگذار خواهد بود.
•در مورد عملكرد مهاجمان چه نظرى داريد؟
- مهاجمان تلاش زيادى كردند. در بازى رفت فرهاد گل زد و در بازى برگشت سيدصالحى. البته اعتقاد دارم مى توانيم بهتر از اين نيز باشيم.
•براى ديدار حساس مقابل الاهلى عربستان چه تدابيرى انديشيده ايد؟
- فعلا به ديدار مقابل صبا فكر مى كنم و در مورد ديدار مقابل الاهلى بعدا صحبت مى كنم.
•امروز به مصاف صباى قم خواهيد رفت. اين ديدار را چگونه پيش بينى مى بينيد؟
- بازى سختى است و اميدوارم بتوانيم اين مسابقه را ببريم. به دنبال انجام يك فوتبال زيبا هستيم تا بتوانيم ۳ امتياز را كسب كنيم.
•براى اين ديدار مصدوم و محروم نداريد؟
- محروم نداريم و فقط مجيدى آسيب ديده است و به احتمال فراوان به اين ديدار نخواهد رسيد.
•در پايان صحبت خاصى نداريد؟
- بايد بگويم برد مقابل الغرافه براى هواداران بود و آنها بودند كه با حضور در ورزشگاه به بازيكنان روحيه دادند. اميدوارم در بازيهاى آينده هم اين چنين باشد و باعث افزايش انگيزه بازيكنان شوند.
-
مصاحبه محمدى
محمدى: صبا تيم بزرگى است
محمد محمدى دروازه بان تيم فوتبال استقلال معتقد است بازيكنان اين تيم از انگيزه بالايى برخوردار هستند. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• در مورد نتايج استقلال در آسيا صحبت كن.
- فكر مى كنم كار ما تمام نشده است و بايد در ادامه هم خوب بازى كنيم. بازى با الغرافه در تهران يك پيروزى خوب بود و عيدى مناسبى به هواداران داديم و از لحاظ فنى بازى زيبايى را به نمايش گذاشتيم. اميدوارم بتوانيم در ديدار مقابل الاهلى با تمام قوا بازى كنيم تا به عنوان سرگروه صعود كرده و در ديدار حذفى ميزبان باشيم.
•به نظر مى رسيد توانايى شكست الغرافه را در قطر داشتيد؟
- به نظر امكان پذير بود البته بايد بگويم آنها بازيكنان حرفه اى و بزرگى داشتند و تيم دست و پا بسته اى نبودند. ما براى برد به ميدان رفتيم كه يك امتياز گرفتيم.
•در چند وقت اخير ديگر صحبتى از كدورت بين شما و طالب لو نيست .به نظر مى رسد رابطه خوبى با يكديگر داريد؟
- اين مسائل براى ابتداى فصل بود كه خوشبختانه برطرف شد. ما ۲ رقيب و
۲ رفيق خوب براى يكديگر هستيم و براى موفقيت استقلال تلاش مى كنيم.
•بازى با صبا را چطور مى بينى؟
- با توجه به شرايط حساس جدول بازى سختى داريم. ما براى كسب امتياز به قم مى رويم تا سهميه آسيايى بگيريم. البته صبا تيم بزرگى است و از بازيكنان و كادر فنى توانمندى سود مى برد.
-
مصاحبه حجازى
حجازى: يك تيم از ايران به نيمه نهايى ليگ قهرمانان مى رسد
تيم هاى ايرانى حاضر در ليگ قهرمانان آسيا نسبت به سال گذشته نتايج بهترى گرفته اند اما ناصر حجازى معتقد است زمانى مى توانيم بگوييم بهتر نتيجه گرفته ايم كه حداقل يكى از نمايندگان ما به جمع ۴ تيم پايانى اين رقابتها برسند. گفت وگوى ما با وى را بخوانيد:
• عملكرد تيم هاى ايرانى در ليگ قهرمانان آسيا را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- هر ۴ تيم ما خوب نتيجه گرفته اند. البته سپاهان يك مقدار ضعيف تر از بقيه نتيجه گرفته اما بازهم شانس صعود دارد. استقلال و ذوب آهن راحت از گروهشان صعود مى كنند و حتى مى توانند درگروه خودشان اول شوند. مس كرمان و سپاهان هم شانس صعود دارند اما سؤال اصلى اين است كه چرا يك تيم از غرب آسيا به جام جهانى صعود نكرده و تيمهاى شرق آسيا به اين مسابقات صعود كرده اند.
• به نظر شما چرا اين اتفاق افتاده است؟
- اين قضيه نشان مى دهد كه فوتبال غرب آسيا ضعيف تر از شرق آسياست. قبلا ايران يا عربستان به جام جهانى مى رفتند اما الان هيچ تيمى از غرب آسيا به جام جهانى صعود نكرده است.
• اين وضعيت نگران كننده نيست؟
- بله، نگران كننده است چون در غرب آسيا كشورهاى زيادى هستند و هميشه يك سهميه در جام جهانى داشتيم اما الان خبرى از تيم هاى غرب آسيا در جام جهانى نيست.
• به نظر شما چرا تيم هاى ما امسال نسبت به سالهاى قبل در آسيا بهتر نتيجه گرفته اند؟
- اينكه نسبت به سال قبل بهتر نتيجه گرفته ايم درست است اما
صعود كردن تيمهاى ما از گروهشان دليل بر نتيجه گرفتن نيست. ما بايد جزو
۴ تيم پايانى باشيم تا بگوييم نتيجه گرفته ايم كه اميدوارم اين اتفاق بيفتد. در مورد سؤال شما بايد بگويم حتما فوتبال ما نسبت به پارسال پيشرفت داشته كه تيمهاى ما بهتر نتيجه گرفته اند اما پيشرفت كلى اين است كه حداقل يكى از تيم هاى ما جزو ۴ تيم پايانى باشد اما اگر مقابل السد قطر و الاهلى امارات از گروهمان بالا نياييم، زشت است كه پارسال اين اتفاق افتاد و زشت بود.
• امسال تيمى از ايران، جزو۴ تيم پايانى ليگ قهرمانان آسيا خواهد بود؟
- احتمال مى دهم يك تيم از ايران به جمع ۴ تيم برود. استقلال اگر خوب كار كند مى تواند به جمع ۴ تيم نهايى برسد. ذوب آهن از نظر كار گروهى بهتر از بقيه كار مى كند اما استقلال به خاطر اسم و رسمى كه دارد، تيم هاى ديگر با ترس و هراس بيشترى مقابل آن بازى مى كنند. استقلال تماشاگر زياد دارد كه اين تماشاگران در نتيجه گرفتن آن تأثير زيادى دارند.
• تيمهاى ما امسال به فكر قهرمانى در آسيا نباشند؟
- به نظر من بازهم از شرق آسيا و تيم هاى كره يا ژاپن قهرمان مى شوند. اگر فينال در تهران بود، مى شد تا فينال آمد و با فشار تماشاگر نتيجه گرفت اما چون فينال در ژاپن است، قهرمانى خيلى سخت است.
• پس امسال به قهرمانى در آسيا اميدوار نباشيم؟
- اميدوار كه بايد باشيم اما قهرمانى در ژاپن خيلى سخت است. هر چند كه نبايد نااميد باشيم.
• ادامه درمان شما به كجا كشيد؟
- قرار بود روز شنبه براى ادامه مراحل درمان به بيمارستان كسرى بروم اما پزشك معالج من راهى كانادا شده و قرار شد تا چند روز ديگر مراحل بعدى درمانم را دنبال كنم.
• در مورد پرداخت هزينه هاى درمان شما صحبت هاى زيادى از سوى برخى مسئولان شد. آيا در اين مورد مساعدتى انجام شد؟
- آقايان در اين مدت فقط قول دادند، فقط آمدند و عكس يادگارى گرفتند. من از ابتدا هم گفتم كه احتياجى به كمك آنها ندارم اما فقط با صحبت هايشان براى خودشان تبليغ كردند. درحالى كه از سوى هيچ مسئول، سازمان و نهادى به من كمكى نشده و آقايان فقط ژست آدمهاى خير و پهلوان را مى گيرند. البته برخلاف صحبتهاى اين افراد، فقط يك فرد ناشناس روى حرفش ايستاد و مرا شگفت زده كرد.
• در اين مورد توضيح بيشترى مى دهيد؟
-درست وقتى كه براى انجام مرحله بعدى درمانم راهى بيمارستان مى شدم، يكى از دوستانم به سراغم آمد و هزينه هاى درمان مرا پرداخت كرد. نكته جالب جايى بود كه برخلاف ساير آقايان، اين فرد از من خواست تا هرگز نام او را اعلام نكنم و اين براى من خيلى جالب بود.
• شما هم نمى خواهيد نام اين فرد را بگوييد؟
- اين دوست عزيز از من خواست تا در اين مورد حرفى نزنم و نام او را نگويم اما اين كار درستى نيست چون من بايد به نحوى از اين مرد تشكر كنم و به مردم بگويم كه چطور بعضى از آقايان فقط فيلم بازى مى كنند. من طلبى از سازمان تربيت بدنى دارم كه مربوط به سالها پيش مى شود. مديران اين مجموعه طلب مرا هم پرداخت نكردند. مطمئن باشيد كه به زودى در مورد خيلى چيزها صحبت مى كنم.
-
مصاحبه هادي شكوري
هادي شكوري: برايم دعا كنيد
ايران ورزشي - مدافع زحمتكش و با اخلاق باشگاه استقلال سرانجام امروز پايش را به تيغ جراحان ميسپارد. او ديروز در بيمارستان مهراد تهران آخرين آزمايشها را انجام داد تا صبح امروز مورد جراحي قرار بگيرد. شكوري در حالي كه ساعاتي به عمل جراحياش مانده بود اما بسيار پرروحيه نشان ميداد.
■ ■ ■
استقلال در هفتههاي اخير هم در ليگ و هم در آسيا خيلي بهتر از قبل بازي ميكند، فكر ميكني علتش چیست؟
■ همه بازیكنان استقلال خوب هستند؛ فقط احتیاج به هماهنگی داشتند و این موضوع نیاز به زمان داشت. در آسیا به دلیل تجربیات سالهای گذشته توانستیم بهتر عمل كنیم. اگر خستگی بازیكنان نبود مسلما در جام حذفی هم موفق عمل میكردیم و حذف نميشديم.
حضور نامجومطلق و محصص در موفقیتهای اخیر استقلال تأثیر داشته است؟
■ به نظر من بازیكنان به خودباوری و هماهنگی بیشتری رسیدهاند، این عزیزان هم در خودباوري بازيكنان تأثیرگذار بودند و جا دارد از آنها تشكر كنم.
در بازیهای آسیایی و در مرحله بعد ممكن است استقلال و سپاهان با هم روبرو شوند؟
■ در مسابقات آسیایی فرقی نمیكند مقابل چه تیمی بازی میكنی هدف ما فقط پيروزي است. حتي سپاهان.
فكر ميكني استقلال بتواند یكی از سهمیههای آسیایی را كسب كند؟
■ بچهها با روند رو به رشدی كه در پیش گرفتند به خودباوری رسیدند. به اعتقاد من در ادامه مسابقات باید بازیها بین بازیكنان تقسیم شود تا بچهها دچار خستگی و آسیبدیدگی نشوند. فكر میكنم آنها میتوانند یكی از سهمیههای آسیا را بهدست آورند.
قراردادتان با استقلال تمام شد، تمدید میكنید؟
■ هنوز صحبتی در این خصوص نداشتیم؛ هر وقت پیشنهاد دادند روی آن فكر میكنم.
قرار بود در قطر جراحي كني اما به نظر ميرسد منصرف شدي؟
■ بله، منصرف شدم. امروز 8 صبح نزد دكتر حيدريان جراحي ميكنم.
چقدر از میادین دور هستید؟
■ خوشبختانه زمانی به میادین برمیگردم كه شروع لیگ جدید است.
قبل از عمل چه احساسي داري؟
■ فقط از شما ميخواهم من را دعا كنيد تا زودتر بتوانم به ميادين برگردم و عمل جراحيام موفقيتآميز باشد.
-
مصاحبه برهانى
هنوز هم براى جبران دير نشده است
برهانى: دوست داشتم گل استقلال را بازيكن ديگرى مى زد
آرش برهانى بعد از چند هفته نيمكت نشينى براى استقلال بازى كرد و توپ را هم به تور دروازه صبا چسباند اما ... با اين حال به نظر مى رسد با اين گل برهانى تا حدودى جاى خود را در تركيب ثابت استقلال باز كرده باشد.
• بعد از چند هفته نيمكت نشينى به صورت ثابت به ميدان رفتيد و گل هم زديد اما ...!
- اين هم از بد شانسى من بود. حداقل در قم مى توانستيم يك امتياز بگيريم اما متأسفانه قدر فرصت هايمان را ندانستيم. با اين حال ۴ بازى ديگر باقى مانده و هر اتفاقى هم ممكن است كه صورت بگيرد.
• با توجه به باخت پرسپوليس و سپاهان و تساوى ذوب آهن، استقلال بهترين فرصت را براى بالا كشيدن خود داشت. چرا اين اتفاق صورت نگرفت؟
- متأسفانه ما در قم بد شانس بوديم و اگر كمى شانس داشتيم حداقل با يك به تهران بر مى گشتيم اما هنوز هم دير نشده و ۴ بازى باقى مانده و ما اگر در اين ديدار ها به پيروزى برسيم راحت به آسيا راه پيدا مى كنيم.
• با اين شكست گلى هم كه شما زديد زياد به چشم نيامد. قبول داريد؟
- درست است. دوست داشتم حداقل يكى ديگر براى استقلال گل مى زد اما تيم برنده مى شد. واقعاً اين گل با باخت استقلال از يادم رفت.
•مقابل صبا خسته بوديد؟
- خب تيم از قطر برگشته بود و طبيعى بود كه ما خسته باشيم اما با وجود خستگى مان باز خوب بازى كرديم و اگر شانس داشتيم به پيروزى مى رسيديم.
• بعد از گلزنى و قرار گرفتن شما در آغوش نامجو مطلق برخى ها خبر از اين دادند كه برهانى با اين مربى اختلاف داشته و با اين حركت با نامجو آشتى كرده است. اين خبر را تأييد مى كنيد؟
- من نه مشكلى با نامجو مطلق و نه با كادر فنى دارم. بعد از گل هم در آغوش نامجو مطلق نرفتم بلكه به خوش و بش با نيمكت نشينان پرداختم و بس.
• با اين گل دوباره به تركيب ثابت استقلال راه پيدا مى كنيد؟
- برايم فرقى نمى كند كه ثابت بازى كنم يا نه! هر وقت مربيان صلاح بدانند براى تيم بازى مى كنم و در كل تابع نظر آنها هستم.
•نيمكت نشينى باعث افت تونمى شود ؟
- هر بازيكنى كه در شرايط بازى نباشد مطمئناً دچار افت مى شود. من هم بعد از چند هفته براى استقلال به ميدان رفتم اما با اين حال عملكرد بدى از خودم نشان ندادم.
• چه پيش بينى از بازى با الاهلى داريد؟
- مطمئناً بازى مشكلى است چرا كه الاهلى قوى ترين تيم گروه ما به حساب مى آيد و پيروزى مقابل آن آسان نيست اما اگر هواداران ما به استاديوم بيايند و تيم را خوب تشويق كنند حتماً استقلال، الاهلى را مى برد.
-
مصاحبه محمدى
محمد محمدى: روى گل اول صبا تقصير زيادى نداشتم
استقلال در روزى كه ساير مدعيان در نتيجه گيرى موفق نبودند، شكست خورد تا در تركيب تيم هاى بالايى جدول هيچ تغييرى به وجود نيايد. محمد محمدى، دروازه بان آبى پوشان معتقد است روى گل هاى خورده استقلال تقصير زيادى نداشته است. گفت وگو با وى را در ذيل بخوانيد:
• از بازى با صبا و شكست استقلال صحبت كن!
- ما در نيمه اول كاملاً سرتر از حريف بوديم و با زدن گل به حقمان هم رسيديم اما در نيمه دوم خستگى ناشى از فشردگى بازى ها به سراغمان آمد و مانع آن شد تا با تمام توان در زمين ظاهر شويم. با اين حال موقعيت هاى خوبى هم داشتيم كه اگر از آنها استفاده مى كرديم به راحتى ۳ امتياز را مى گرفتيم. به هر حال قسمت اين بود كه شكست نصيبمان شود.
• عده اى معتقدند گل اول صبا روى اشتباه تو به ثمر رسيد. اين موضوع را قبول دارى؟
- من در هر بازى تلاشم را مى كنم تا براى استقلال مثمر ثمر باشم. در آن صحنه هر چه تلاش كردم به توپ نرسيدم ، با اين حال فكر مى كنم روى گل هاى خورده تقصير زيادى نداشتم.
• اگر اين بازى را مى برديد، حتى شانس قهرمانى هم پيدا مى كرديد!
- ما هنوز هم روى كاغذ شانس قهرمانى داريم ، هر چند كه امرى بعيد به نظر مى رسد. در حال حاضر ما نهايت تلاشمان را مى كنيم كه تا رده دوم جدول بالا بياييم و حداقل عنوان نايب قهرمانى را به خود اختصاص دهيم.
• پس به نظرت سهميه آسيايى را مى گيريد؟
- شك نكنيد اين اتفاق رخ مى دهد. با اين كه ۴ مسابقه ديگر باقى مانده است اما مطمئن هستم جواز حضور در رقابت هاى سال آينده ليگ قهرمانان آسيا را كسب خواهيم كرد.
• ۲ ديدار دشوار مقابل الاهلى عربستان و ذوب آهن در ليگ قهرمانان و ليگ برتر خواهيد داشت. فكر مى كنى استقلال بتواند از اين
۲ ميدان موفق خارج شود؟
- صد در صد اينطور خواهد بود. ما هدفمان اين است كه در هر ۲ اين بازى ها پيروز شويم، چرا كه كسب ۶ امتياز اين ۲ مسابقه نه تنها صعود ما را از گروهمان قطعى مى كند كه باعث بهتر شدن شرايطمان در ليگ خواهد شد.