تیم در شرایط روحی بدیه و حال و هوایه خوبی نداره اما این دوران هم میگذره و ما نباید اجازه بدیم فاصلمون کم بشه
ما cl دیگه از دست دادیم و باید با قهرمانی مقتدرانه برای فصل بعد اماده بشیم
امیدوارم فردا مساله روحی تیم اذیتمون نکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
تیم در شرایط روحی بدیه و حال و هوایه خوبی نداره اما این دوران هم میگذره و ما نباید اجازه بدیم فاصلمون کم بشه
ما cl دیگه از دست دادیم و باید با قهرمانی مقتدرانه برای فصل بعد اماده بشیم
امیدوارم فردا مساله روحی تیم اذیتمون نکنه
بچه ها بدون من خوش می گذره؟
نه بابا جات حسابی خالیه زودتر به میادین برگرد دیگه:sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب حدود20 دقیقه دیگه تا شروع بازی باقی مونده باید ببریم و نشون بدیم چقد بزرگیم و اینکه جام باشگاههای اروپا رو با همه ناکامیش پشت سر گذاشتیمش
تو بازی رفت سویا رو 6 تایی کردیم کریس هم یه گل فوق العاده زد و هم حتریک کرد
به امید یه برد دیگه و نزدیکتر شدن به قهرمانی و در کنار اون حتریک کریس
تو كه نيستي بچه ها هم ديگه كمتر پست ميدن زودتر برگردنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برد تو نيمه اول رو تبريك ميگم از همه مهمتر گل زني رونالدو ميتونه باشه:afarin:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جالبه ! فکر نکنم بازیهای فصل دیگه که ساعت 2.30 و این حدودا برگزار میشه برای ما بد باشه ! البته فقط برای کسایی که مثل من همیشه صبح ها مدرسه دارن !
دارم نتیجه رو میبینم گل کریس قشنگ بود؟ چه جوری زد؟
یه سره توپ زد بعد ضربه آخر گلنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی رئال تو روز نمیچسبه
داش فرشاد گل كريس هر جور باشه قشنگه حالا هم كه با 3 گل جلو هستم و قهرماني رو داريم ميگيريمنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بردي كه از ساعت 2 شروع بشه خيلي حال ميده lay_;;- برد رئال رو تبريك ميگم پيشاپيش قهرماني تيم رو هم تبريك ميگم شيريني اين برد با گلزني رونالدو 2 برابر شد -درود بر مورينيو و تمام تيم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]