پپ بای بای موفق باشی ...
نمایش نسخه قابل چاپ
پپ بای بای موفق باشی ...
بچه ها من با این پست یکم از دپرسی در اومدم
خیلی باحاله shikam::-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ماشالله
آقا بیکار نشین... دست..>![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش دمت گرم روده پر شدم از خنده عالی عالی عالی بود مرسی
mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-ممنون حالم بهتر شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صحبتهای مسی در فیسبوکش بعد از شنیدن خبر جدائی پپ :
می خواهم با تمام وجودم از پپ به خاطر هر آنچه که در زندگی شخصی و حرفه ام عطا کرده، تشکر کنم. به خاطر این احساسی که دارم، ترجیح دادم در کنفرانس مطبوعاتی حاضر نباشم، به دور از مطبوعات، مخصوصا در این لحظه که می دانم آنها به دنبال چهره بازیکنانی هستند که مرتکب اشتباهاتی شده اند، و به این دلیل سعی داشتم شخصا حضور نداشته باشم.
دوستان یک حسی بهم میگه تیتو میتونه از پپ هم موفق تر باشه.فکر کنم زیاد به سبک پپ پایبند نباشه و جسارت استفاده از سبک های مختلف رو داشته باشه.امیدوارم 5 بازی اینده بارسا رو اون کار کنه تا ببینیم میتونه موفق باشه یا نه؟ این 5 بازی میتونه زیر نظر پپ امتحان خوبی براش باشه.حقیقتا جای پپ بودم اول ازش امتحان میگرفتم مخصوصا جلوی بیلبائو بعد میگفتم میخوام برم یا تمدید نکنم.اینطوری خیال ما هم راحت تر بود.
آره من که وقتی رایکارد رفت فکر نمیکردم با اومدن یه مربی کم سن و سال که هیچ شناختی ازش نداشتم , به همچین جایی برسیم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی من دوست داشتم پپ 1 ساله دیگه بمونه ! بعدش تیتو 3/2 سال باشه تا ژاوی آماده این پست مهم بشه !
چه حالی داره مسی
خدا اول به داد اون برسه بعد ما
دوستان به نظرتون تیتو به تیکی تاکا و بازی تاخیری پایبند میمونه؟ به نظرتون به نبود خلاقیت فردی دریپلینگ مثل پپ پایبند میمونه؟ به نظرتون توانایی خرید بازیکن های جوون و اینده دار و خرید های کله گنده رو داره؟خیلی فصل سخت و پر از بالاپایینی رو داریم.
من خیلی نگران مسی هستم.مسی دوست صمیمی پپ بود یک جورایی خیلی با پپ نزدیک بود اینو میشد تو تمرینا دید.از بازیکنا بیشتر با پپ اخت میشد.فکر کنم خیلی افت کنه مخصوصا اگه پپ تصمیم بگیره با یک تیم دیگه قرارداد ببنده.
من نمیدونم حالا وضعیته کسی مثل ماسکرانو چی مشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!