بابا من گفتم چرا اینا پول کم میارن ! به پلاتینی دادن ! امسال با داوری هم نتونستن چلسی رو حذف کنن!
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا من گفتم چرا اینا پول کم میارن ! به پلاتینی دادن ! امسال با داوری هم نتونستن چلسی رو حذف کنن!
باز هم می گوییم پنالتی زدن هنر می خواد که کوتوله ها ندارن (لیونل قابلمه)
مسی بارسا رو حذف کرد.
رونالدو هتریک کرد.
lagh::mas:-mas:-mas:-mas:-
ماها 300 میلیون خرج بازیکن میکنیم شما هم 300 میلیون رو بریزین به حساب پلاتینی که آخرش هم چلسی رو نتونین ببرین و هی شعار ضد فوتبال میکنین
به نوشته روزنامه پرتغالی رکورد ، یونایتد در نظر دارد تا په په ، مدافع رئال مادرید را به خدمت گيرد.
اولدترافورد در نظر دارد تا مرکز خط دفاعش را برای فصل آینده تقویت کند و چشم به مدافع وسط رئال دارد . بنا بر این گزارش ، شیاطین سرخ حاضرند که پیشنهاد خوبی برای این انتقال بدهند. (ديگه اگه په په بره خط دفاعيمون چي ميشه- البته واقعا منچستر بهترين خط دفاع ها رو مثل ويديچ و فرديناند رو داره )
به سلام خدمت رئالی های گل
هیچ چیز از ارزش های ما کم نشد
من مطئنم فصل بعد جبران میکیم
الان شانسلونایی ها دلشون به کوپا دل ری خوش هست
اما م به نظر من اونجاهم میبازن
لالیگا مطمئنا برای ماست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
The El Copitan
We love you iker
بچه ها يه خبر كه دلم نيومد نزارمش تو اين پست
ایکر کاسیاس در صفحه توئیترش ، پیغامی برای سپاس از هواداران رئال به خاطر حمایتشان پس از شکست به بایرن در ضربات پنالتی داده تشکر کرد :" از کریستیانو ، راموس و کاکا به خاطر شجاعتشان در زمانی مشکل سپاسگزارم . شما عالی هستید ، در این تردیدی نیست . زنده باد رئال مادرید !"
کاپیتان رئال مادرید افزود :" به هر صورت حیف شد دوستان رئالی . نتوانستیم گام کوچکی به سمت مونیخ را برداریم . سال بعد تلاش دوباره ای می کنیم . حالا فقط به لالیگا فکر می کنیم . با حمایت شما آسان تر می شود . می دانیم که این کمی ناراحت کننده است اما همیشه بزرگان دوباره بلند می شوند و ما بزرگترین هستیم . از حمایت شما هواداران ممنونم . (واقعا هميشه دوباره بزرگان (رئال مادريد) بلند ميشوند -زنده باد كاپيتان كاسياس)
اگه مورینیو بمونه عمرا نمیره ! تو رئال این همه دوست داره این همه پول میگیره و این همه موفق هستن چرا بره ؟ تازه نسل رئال داره شروع میشه ! هیگی - بنزما- اوزیل- کایخون- دیماریا-شاهین-راموس-مارسلو-کونترائو.......... همه زیر 25 سال هستن
امیدوارم تو همین هفته تو بازی با سویا جامو برای خودمون کنیم البته جامو بالای سر بردن تو ایالت باسک یا و دیگر نماینده کاتالونیا هم فاز خوشو داره
امیدوارم کریس تو لالیگا به رکورد 50 گل برسه
امیدوارم هر چی زودتر یکشنبه بیاد و این خاطره تلخ تو ذهنمون کم رنگ بشه منمو که بدجوری داره ازار میدهom::
اصلا کاسیاس یادم میفتهcrying::-crying::-crying::-crying::-crying::-
تیم خسته که شاخ ودم نداره بازی با بایرن رو دادیم الکلاسیکو رو گرفتیم همیشه نمیشه همه چیزو باهم داشت از خدا بابت لالیگای امسال ممنونیم واز همه بچه ها متشکریم ایشالا سال بعد 3جامو با هم میگیریم.
تمام رئال خسته بود جز مارسلو .دیدید که مارسلو تا دقیقه 120 استارت میزد (خدایی یه لحظه رگ برزیلیش زد بالا نصف بایرن رو دریبل زد:sigar:)اگه رئال خسته نبود 11تا عین مارسلو میدیدیم .
ایکر مقدس ممنونیم ازتو که همیشه بهترینی:afarin::afarin::afarin: