گزارش تصويري : آخرين تمرين پرسپوليس براي ديدار با صبا.
حواشي آخرين تمرين پرسپوليس پيش از ديدار با تيم صبا قم در ورزشگاه درفشي فر به روايت عكس:
عابدزاده: پدرم فقط از نظر فنی به من مشورت می دهد.
دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پدرم براي آمدن من به پرسپوليس صحبتي با كسي نداشته و فقط من را از لحاظ فني كمك مي كند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امير عابدزاده افزود: براي پيوستن به تيم فوتبال پرسپوليس بايد كمي صبر كنم، هنوز قرار دادم را در هيئت فوتبال تهران ثبت نكرده ام و هم اكنون نمي توانم به طور قطعي در مورد وضعيتم صحبت كنم.وي ادامه داد: تمام سعي و تلاشم پس از پيوستن به تيم فوتبال پرسپوليس پر كردن جاي پدرم بود كه بتوانم به بهترين وجه به تيم محبوبم كمك كنم.عابدزاده در مورد حضور در پرسپوليس گفت: من براي حضور در پرسپوليس با كسي صحبت نكرده ام و پدرم نيز صحبتي براي آمدنم به پرسپوليس انجام نداده است و فقط من را از نظر فني راهنمايي مي كند و كاري به اين مسائل ندارد.وي ادامه داد: براي حضورم در تيم پرسپوليس خودم شخصا با رويانيان مدير عامل باشگاه صحبت كردم اميدوارم كارهاي نهايي براي رسيدن به پيراهن دروازه بان پرسپوليس تمام شود.
نیلسون در ترکیب اصلی کریمی روی نیمکت/ تشویق گردان و سوریان.
مانوئل ژوزه پرسپولیس را با چند تغییر به مصاف صبا فرستاده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب هفته چهارم لیگ برتر از ساعت 22:30 امشب در ورزشگاه آزادی به مصاف صبای قم میرود. حاشیههای پیش از آغاز این بازی را در زیر میخوانید:
* در ورزشگاه آزادی مسابقه پیامکی بین هواداران درباره نتیجه بازی برگزار شده است. به 6 نفر از برندگان هر کدام 100 هزار تومان اهدا خواهد شد.
* وقتی حامد لک دروازهبان صبا برای گرم کردن وارد زمین شد هواداران پرسپولیس علیه او شعار دادند. در این لحظه وی به سمت هواداران پرسپولیس رفت و برای آنها دست زد کرد و پس از این کار، هواداران پرسپولیس او را تشویق کردند.
* کشتیهای سوریان از اسکوربورد ورزشگاه پخش شد همین موضوع شد هواداران به شدت او را تشویق کنند.
* بهروان سرپرست سازمان لیگ در ورزشگاه آزادی حضور دارد.
* در مقابل درهای غربی و شرقی ورزشگاه به هواداران به عنوان افطاری تغذیه داده شد.
* هواداران پرسپولیس به شدت مهدی مهدویکیا و علی کریمی را تشویق کردند.
* نیلسون همراه گردان برای گرم کردن وارد زمین شد و هواداران با شعارهایی مبنی براینکه نیلسون به پرسپولیس خوش آمدی او را تشویق کردند.
* یحیی گلمحمدی سرمربی صبا برخورد گرمی با بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس داشت.
* هواداران پرسپولیس شعارهایی علیه امین منوچهری مهاجم استقلال دادند و کریم انصاریفرد را به شدت تشویق کردند.
تاکنون حدود 10 هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور دارند و اطراف ورزشگاه کمی شلوغ است.
* ژوزه تغییرات زیادی در ترکیب پرسپولیس به وجود آورده است.
پرسپولیس با ترکیب نیلسون، بنگر، حسینی، نوری، رضایی، آقازمانی، کاظمیان، فشنگچی، علیعسگر، انصاریفرد، ماهینی مقابل صبا به میدان میرود. غیبت علی کریمی، شهاب گردان و محمد قاضی از نکات مهم است.
بازیکنان ذخیره: شهاب گردان، علیرضا نورمحمدی، علی کریمی، مهدی مهدوی کیا، محمدرضا خانزاده، ایمون زاید و محمد قاضی.
رویانیان: نظری در مورد ماجرای پروین و مهدوی کیا ندارم/ پرسپولیس موفق می شود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از اظهار نظر در مورد اتفاقات اخیر مابین علی پروین و مهدی مهدوی کیا خودداری می کند.
محمد رویانیان ظهر روز گذشته در خصوص مشکل ورود هواداران به ورزشگاه درفشی فر گفت: از هواداران پرسپولیس می خواهم برای تهیه پرسپولیس کارت اقدام کنند چرا که در این صورت هم مشکلشان حل خواهد شد و هم سازماندهی می شوند.
در تمرین روز جمعه از هواداران خواستم پای تیمشان بایستند و از پرسپولیس حمایت کنند، مطمئن باشید این تیم در بازی های آینده نتیجه لازم را می گیرد.
مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که در صورت ادامه روند کنونی برای مانوئل ژوزه ضرب العجل تعیین می کند، یا خیر گفت: این تیم برای ماست، بعنی خوب و بدش برای ماست بنابراین من، مانوئل و هواداران برای رسیدن به موفقیت باید در کنار هم باشیم. این تیمی است که خودمان ساختیم پای آن هم ایستاده ایم و خواهیم ایستاد و با تمام توان از آن حمایت می کنیم.
رویانیان در خصوص نگرانی هواداران از خط هافبک و دروازه سرخپوشان گفت: هواداران نگران نباشند، پرسپولیس در خط هافبک و دروازه هیچ مشکلی ندارد. من به موفقیت پرسپولیس بسیار خوشبینم، جدا از این با احتساب بازی های جام حذفی ، حدود 40 مسابقه دیگر در پیش داریم که زمان زیادی است.
مدیرعامل پرسپولیس با بیان اینکه در ماه رمضان قصد سکوت داشته اما با اصرار رسانه ها گاهی مجبور به شکستن سکوتش می شود از اظهار نظر در خصوص اختلاف اخیر علی پروین و مهدی مهدوی کیا خودداری کرد و گفت: نظری در مورد این موضوع ندارم.
انصاری فرد: می خواهم امشب گل پیروزی پرسپولیس را بزنم.
مهاجم پرسپوليس كه اولين گلش را براي اين تيم مقابل گهر درود به ثمر رساند گفت: خوشحالم كه پايم به گلزني باز شد و هواداران شكي نداشته باشند گلزني هاي من بر روي آنها تمامي ندارد.
کریم انصاری فرد ادامه داد: امشب نيز براي آنها گل مي زنم با اين تفاوت كه گل امشب من مقابل صبا گل پيروزي و سه امتيازي خواهد بود و قصد دارم كسب اولين پيروزي در آزادي مقابل هواداران را من به آنها تقديم كنم.اگر اتفاق غير منتظره اي رخ ندهد پيروزي امشب نصيب هواداران ما خواهد شد.
حسینی: در بازی با صبا خبری از اشتباهات گذشته نخواهد بود.
مدافع ملي پوش پرسپوليس تهران اعتقاد دارد در ديدار مقابل صبا از اشتباهات ديدار هاي قبلي خبري نيست و خط دفاعي پرسپوليس يكي از روزهاي پر فروغش را پشت سر خواهد گذاشت.
سيد جلال حسيني ادامه داد: اين ديدار با ديدار هاي قبلي متفاوت است زيرا هواداران از ما حمايت مي كنند و ما ميزبان هستيم مقابل صبا فقط به پيروزي فكر مي كنيم و كمتر از سه امتياز نمي تواند ما و هواداران را راضي كند.
بر همين اساس از هواداران مي خواهم تمام سكوها را پر كنند تا يك روز با شكوه را در تاريخ باشگاه پرسپوليس رقم بزنند.
پولادی: با پیروزی مقابل صبا به صدر جدول نزدیک می شوی.م
مدافع سرخپوشان که به دلیل محرومیت نمی تواند تیمش را در بازی امشب همراهی کند، گفت: پرسپولیس با پیروزی مقابل صبا به صدر جدول نزدیک خواهد شد.
وي ادامه داد: در ديدار قبلي هر چند شكستي را در كارنامه خود ثبت نكرديم ولي نتیجه كسب شده راضي كننده نبود.
با اين حال در ديدار مقابل صبا دل هواداران را به دست مي آوريم و با شكست صباي قم فاصله بين خود و صدر جدول را به حداقل مي رسانيم.
حسین ماهینی از ذوب آهن شکایت کرد.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس از باشگاه ذوب آهن به دلیل پرداخت نکردن مطالبات فصل گذشتهاش شکایت کرد.
آرش شکرریز وکیل حسین ماهینی اظهار داشت: امروز شکایت ماهینی از باشگاه ذوب آهن را در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ثبت کردم و تاریخ رسیدگی به این شکایت 19 شهریور ماه تعیین شده است.
وی ادامه داد: ماهینی که یک بازیکن ملی پوش است فصل گذشته از ذوب آهن فقط 180 میلیون تومان دریافت کرده در حالی که قراردادش با این باشگاه 450 میلیون تومان بوده است. ذوب آهن فقط 40 درصد از مبلغ قرارداد این بازیکن را پرداخت کرده است. ماهینی 270 میلیون تومان از باشگاه سابقش طلبکار است. با این حال گاهی اوقات شاهد هجمه وسیع از سوی برخی به بازیکنان هستیم و می گویند آنها قراردادهای نجومی می گیرند که این طور نیست.
ماهینی دومین بازیکن پرسپولیس است که از ذوب آهن شکایت می کند. پیش از او محمد قاضی این کار را انجام داده بود.
وعده پاداش برای پیروزی مقابل صبا/ پروین امشب به آزادی می رود؟
سه امتیاز از جدال با صبای قم و پیروزی بر شاگردان گل محمدی چنان برای رویانیان حائز اهمیت است که وعده پرداخت پاداش را به مانوئل و شاگردانش داده است.
رویانیان وعده داده در صورتی که پیروزی در دیدار امشب برای سرخ پوشان به ثبت برسد با هر کدام از بازیکنان مبلغ 500 هزار تومان پاداش پیروزی تعلق خواهد گرفت.
قمی ها آنالیز می شوند
دستیاران خوزه مانوئل پرتغال که مأموریت داشتند حریف امشب سرخپوشان را آنالیز کنند طی روزهای گذشته به تماشای فیلم سه بازی گذشته صبایی ها نشسته بودند و قصد دارند فیلم بازی های صبا را امروز برای بازیکنان به نمایش بگذارند و نقاط ضعف و قوت حریف را به سرخپوشان گوشزد کنند تا آنها به شناخت خوبی از حریف قمی خود دست پیدا کنند آنالیز صبا امروز در هتل محل اقامت سرخپوشان صورت می پذیرد.
احتمال غيبت پروین در ورزشگاه آزادی
آن طور که از شواهد و قرائن پیداست علی پروین که پیش از این همواره از تماشاگران ثابت دیدارهای پرسپولیس بود امشب برای تماشای دیدار پرسپولیس صبای قم به ورزشگاه آزادی نخواهد رفت نزدیکان پروین اعتقاد دارند وی با غيبت در ورزشگاه می خواهد ناراحتی خود را به خاطر اتفاقات اخیر و برخی اظهارات علیه خودش را نشان دهد.