پرسپولیس هم یه بازیکن جدید گرفت حالا امیدوارم که بازیکن خوبی برا پرسپولیس باشه
اما دربی: اینجور که پیداست تیم استقلال مصدوم زیاد داره ما باید 3 امتیاز رو بگیریم
نمایش نسخه قابل چاپ
پرسپولیس هم یه بازیکن جدید گرفت حالا امیدوارم که بازیکن خوبی برا پرسپولیس باشه
اما دربی: اینجور که پیداست تیم استقلال مصدوم زیاد داره ما باید 3 امتیاز رو بگیریم
خدایی خیلی بی انصافیه هنوز 4 هفته از لیگ گذشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به قوله خودت تجربه بازی تو آزادی رو نداره باید بهش فرصت داد
1 بازی جلوی 70-80 هزار نفر کرده 2 تا سوتیه بد داده دلیل نمیشه اینقد بکوبونینش
این همونیه که با ذوب آهن تا فینال آسیا رفت(اگه اشتباه نکنم:mage mishe:)
با نزدیک شدن به دربی این شعر تقدیم به هواداران ارتش سرخ
توی سال 90 تو دربی پایتخت .... یه تیمی 10 نفر یه تیمی 11 نفر
10 دقیقه مونده به آخر این نبرد .... ایمون زاید اومد از روی نیمکت به خط
3 تا داغی گذاشت به قلب پرویز کچل .... حاج فتل حاج فتل زاید رو از یاد نبر
این رویانیان چه مدیرتوپیه
عوض این که فوتبالشو جمع و جور کنه رفته تیم وزنه برداریه پرسپولیسشو تکمیل کرده!!!!!:khandeeeee bahal:
بابا تو دیگه کی هستی رویـــــــــــــــــــــــانیان
تازه میخواد تیم کشتی هم درست کنه:nishkhand:
واقعا رویانیان یه مدیر توپ و عالی هست اون تو همه زمینه ها فعال هست اگه همین کارا رو ادامه بده تیم پرسپولیس رو جهانی میکنه امیدوارم که موفق باشه
فهرست خط خورده ها برای بازی با داماش مشخص شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم چرا مهدویکا و بنگر حذف شدن ؟!؟!
جلل الخالق خدایی این خوزه هم شیرین میزنه ها یه جورایی ادم فک میکنه تبره دستشه که ریشه رو ایشون هم بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنگر و مهدوی کیا خیلی جالبه
اصلا تیم هر چی بازیکن داره فقط خط حملس دریغ از یه هافبک دفاعی خوب و.........
یه جورایی احساس میکنم این خوزه با این تکبرش تیمو به فنا میده و بعیده با این کاراش 1 سالم دووم بیاره
امیدوارم اشتب کنم
اولا رویانیان به فکر جذب دو هافیک خوبه یکیشونم چینیه:nishkhand:
دوما اینهمه نگین خوزه میشه با فشردن SHIFTو Cکلمه ژ رو ساخت یه ساعته نشستم میگم خدایا این مورینیو بحثش اینجا چیکار میکنه؟
چه کنم که نمیتونم جواب ندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوزه مورینیو هم در زبان راک پرتغالی ژوزه خونده میشه
اصلا گفتن خوزه و ژوزه تفات خاصی نداره
نکته 2: اگه shift وc رو بزنیم همونc نوشته میشه
باید تایپت فارسی باشه یعنی بایshiftرو با ز بزنیم تا بشه ژki::
اینو گفتم ببینی دست بالای دست زیاده:nishkhand:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمت گرم باحال گفتیا.....عجب تیکه ای انداختی:khandeeeee bahal:
بازی با داماش رو ببری یه کم از این فشار روحی کم شههههههههههههه:ey babaaa:
از این بازی هم 3 امتیاز رو نگیریم
دیگه کارمون تمومه
با داماش بازی داریم که دو بازی اخیر با این تیم پر از حاشیه بوده
خدا کنه این بازی رو بدون هیچ حرف و حدیثی ببریم
ما باید این بازی رو ببریم اگه نتونیم ببریم دوباره تیم پر از حاشیه میشه
از یه طرف پیشکسوتان و از طرف دیگه تیمهایی که پول ندارن و طرف دیگه طرفداران
خدا کنه امتیاز رو بگیریم
ژوزه امتیاز نگیره باید از تیم بره
نه برخورد خوبی داره
نه ارنج بلده بچینه
نه میزاره هوادارا تمرینا رو ببنن
نتیجه هم نگیره دیگه هیچی برای گفتن نداره .....
نمیدونم این نمرتیکه عرب زبون نفهم اشغال تو عمرش اصلا فوتبال دیده و میدونه فوتبال چی هست که روزی یک ترکیب میچینه ؟
یه بر نوری رو سکو هست یه بار میاردش رو نیمکت بازی بعد کاپیتان میشه بازی بعد سکو نشین !!
مهدی مهدویکیا چند بازی رو سکو میشینه و یه بازی ذخیره میاد بازی
امون زاید چن هفته سکو نشین هستو یه بازی میاد بازی
هادی نوروزی چن هفته سکو نشین هست و یه دفعه میاد ترکیب اصلی
علی عسگر چن هفته ثابت هستو یه دفعه به سکو تبعید میشه
بنگر چن هفته ثایت هست و به سکو فرستاده میشهو علی کریمی که نمیدونم این مرتنیکه کوته فکر آشغال رو چه حسابی اینو هم به این وضع دچار کرده
خدا وکیلی یه قاطر هم مربی باشه هیچ وقت چنین ترکیب های جور واجوری متناقضی نمیچینه
از قاطر هم کمتر هست این ژوزه نفهم مغرور بی خاصیت
به بت قسم مقصر این همه ننگ و بدبختیو فلاکت این مربی نفهم بی شعور هست
وقتی که کلنگ های کودنی مثل اقازمانی و برادر دوقولوش بیشترین دقیقه بازی رو تو تیم دارن وض همعه چیز مشخص میشه
این احمق مغرور نفهم فک کرده اینجا کشور عربی هست که برینه توش
آقا این پرسپولیسی که من میبینیم
حتی آخر فصل نمیتونه جزء 5 تا تیم اول باشه
از فصل قبل هم بدتریم
آخه این مربی چرا اینقدر گاوه
اه اه اه
بچه ها لطفا از اين به بعد بحث هاي فني رو در تايپيك " نقد و برنامه بازيهاي پرسپوليس در ليگ برتر فصل 92- 1391" مطرح كنيد
با تشكر از همكاري شما
roz::roz::roz::
من اگه بدونم مشکل این پرسپولیس چیه؟! مربی یا بازیکن؟؟
راستی بازی با داماش داور 2 تا پنالتی نگرفت واسه من که خیلی عجیب هست....
چرا شما همش مربی رو مقصر میدونین
خودتون دیدید که فشنگچی بیشعور چه موقعیتی رو از دست داد او نمیتونه یه شوت بزنه شما دارین مربی را مقصر میبینید
این مربی خوبی هست ولی متاسفانه دیر به تیم اوردنش و الان هم موقعی نیست که بهش فرصت بدیم باید یه مربی
داخلی بگیریم ، مربی داخلی خوب هم نداریم پس باید بریم دنبال دنیزلی اگه بیاد:gijjj:
مربی تصمیم گرفته امثال فشنگچی و اقا زمانی همیشه فیکس باشند گه این از ضعف فوتبال شناسی حکایت میکنه و مربی تصمیم میگیره کهخ کیا تو بازی باشن و کیا نباشن و مربی ترکیب تیمو میچینه و تاکتیک پیاده میکنه پرسپولیسی که اصلا تاکتیک نداره و مقابل داماش 10 نفره کلا فقط از هر جا سانتر میکنه و فقط چندتا موقیعیت شانسی گیرش میاد چندتا که نه 2 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما قبول دارم همچنان به این یارو باید وقت بدیم
درسته که هنوز ژوزه تیم پرسپولیس رو نشناخته ولی تا کی میخواد این نتیجه ها رو ادامه بده:gijjj:....من یکی که دیگه خسته شدم از این نتیجه ها....
3بازیکن کم کار پرسپولیس شناسایی شدند
تیم فوتبال پرسپولیس روز گذشته در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر یک بر صفر مغلوب داماش گیلان شد. پس از این شکست صبح امروز رویانیان در جلسهای با مشاوران خود شرکت کرد تا دلایل عدم نتیجهگیری پرسپولیس در دیدارهای گذشته را بررسی کند.
حاضران در این جلسه به این نتیجه رسیدند که 3 بازیکن پرسپولیس که فصل گذشته نیز برای این تیم مشکلاتی ایجاد کردند در این فصل با تمام وجود بازی نمیکنند و درصد مشکلآفرینی هستند. همچنین رویانیان و مشاورانش به این نتیجه رسیدند که افرادی از بیرون به فکر تحریک این 3 بازیکن و نتیجه نگرفتن پرسپولیس هستند.
حاضران در این جلسه تصمیم گرفتند با توجه به در پیش بودن بازی روز جمعه با استقلال، صحبت درباره این موضوع را به بعد از دربی موکول کنند و مدیرعامل پرسپولیس پس از این دیدار در این باره توضیخات بیشتری ارائه کند.
غلام رضایی + محمد نوری + فشنگچی 3 مزدور دایی 30 یا 30 هستن که از فصل قبل با پول کلانی که از این مولتی ملیارد گرفتن تیم رو نابود کردن و تا حالا هم دارن ادامه میدن
واقعا پرسپولیس گند زد رئال هم روش سرجمع دیوونه شدم پرسپولیش رو ایشالله سال بعد تو دسته دو میبینیم :gerye: رئال هم شگفتی ساز شد با اون نتیجش
بابا تو رو خدا بس کنید
اون مربی که تو دو جلسه تمرین بازیکناش رو نشناسه که مربی نیست
چطور بعد از بازی با نفت نگفت تیم رو نمیشاسه ؟ میگفت این فقط چهل درصد از قدرت تیمشه !
مشکل از جای دیگه آب میخوره که فقط یه نفر میدونه اونم عاشوری هست
یه خبر بد برای هواداران ( همونایی که جنس بنجل خارجی رو به مربی داخلی ترجیح میدن)
اسطوره تمام نشدنی تیم یعین آقازمانی مصدوم شده ، چند پیام از طرف مارادونا برای دلداری به این اسطوره ماندگار فوتبال ایران و پرسپولیس فرستاده شده ، گفتنیست طبق پیش بینی های کارشناسان و مربی سرشناسو بین المللی تیم یعنی ژوزه که شاگردانی چون مورینیو و گواردیولا و فرگوسن رو تربیت کرده به برد پرسپولیس در دربی امیدی نیست چون این اسطوره مصدوم شده !!!!
اینو کسایی که باید بگیرن خودشون میگیرن
چند سال داد زديم بازيكن درجه 2 بي غيرت نمي خوايم . سردار هم بالاخره شنيد و كلي تغييرات . ولي يجورايي فك كنم سردار منظور مار و خوب نگرفت ! منظور ما امثال آقازماني و فشنگچي بودند كه موندن و چند ساله بستند !!!! بنظرم بازي كردن اين 2 تا اتيغه مربوط به لابي مدير برنامه هاشونه و سرمربي كنوني پرسپوليس هم زيادي فكر كرده امنيت شغلي داره
ضمنا بچه ها لطف كنيد نظراتتون در مورد هر بازي پرسپوليس رو در تاپيك "نقد و برنامه بازيهاي پرسپوليس " بعد از برنامه بازي قرار بديد وگرنه فقط همين يه تاپيك حرفهاي خودموني مي مونه و بس . ممنون
واقعا متاسفم این همه انتقاد میکنند که چرا مربی ، آقازمانی را بازی میده . آخه شما که یعنی همگی فوتبال شناس هستید میخواستم بدونم الان پرسپولیس به غیر از این مرتیکه ( آقا زمانی ) که واقعا هم بازیش افتضاحه کیه داره بزاره هافبک دفاعی ؟
جواب بدید دیگه .بابا مشخصه چاره ای نداره والا اینقدر هم خر نیست که
یکی به من بگه تو دربی محروم نداریم.....
خوب رسیدیم به دربی 75 امیدوارم پرسپولیس بتونه این دربی رو ببره و خودشو تو جدول بکشونه بالا.....
به امید برد پرسولیس تو دربی 75.....
پرسپولیس از اول فصل خیلی بد شروع کرده و هنوز تیم پرسپولیس نتونسته منسجم و هماهنگ باشه ولی من خیلی امیدوارم که داربی را ببریم و شناختی که از استقلال دارم نمیتونه خطری برای پرسپولیس باشه
متاسفانه مشکل اصلی پرسپولیس اینه که ژوزه هنوز به ترکیب ثابت نرسیده . بازیکنا داخل زمین نمیدونن چیکار میکنن به خاطر همین نمیتونن توانایی های اصلی خودشون رو نشون بدن با این همه مهاجم و محمد نوری و کریمی و پولادی و ماهینی و معدنچی و علی عسگر مشکل تغذیه مهاجمین هم حله نمیدونم چرا بازی با داماش نوری رو نبرد علی کریمی نیمه دوم :gahhr: هافبک دفاعی هم دستشون درد نکنه خیلی براش زحمت کشیدن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خدا کنه حقیقت داشته باشه که آقا زمانی به دربی نمیرسه به جای اینکه بازی تیم حریف رو تخریب کنه بازی پرسپولیس رو تخریب میکنه مطمئنم بازی زیبایی نمیبینیم بازی یا مساوی میشه یا یکی با خوش شانسی میبرهentezar:: ایشالا پرسپولیس ببره که دیگه نمیشه این وضع رو تحمل کردom::
هر چند نبود اقا زمانی نعمتیه اما الان ما اصلا هافبک دفاعی نداریم و مجبوریم یه بازیکن غیر تخصصی بزاریم که مثلا اگه دنیزلی بود پولادی رو تو این پست امتحان میکرد الانه که اوضاع پیش از پیش خراب میشه و واقعا اوضاع دفاعی و تخریبی تیم در وضع بدی قرار میگیره
البته تو ایران زیاد تخصص مهم نیس اما ما دیگه زیادی تو این پست بازیکن تخصصی نداریم
امیدوارم از کریمی حداقل کامکل استفاده کنه چون با این کار تیم نفوذی تر میشه و حداقل یکی از بازیکناشونم کامل از کار میفته
خوب خداروشکر آقا زمانی هم خوب موقعی مصدوم شد ای کاش فشنگچی هم مصدوم می شد حالا که آقا زمانی مصدوم شده خوزه مجبوره از پولادی که خیلی خوبه استفاده کنه حالا دیگه وضعیت پرسپولیس خیلی بهتره حالا شاید اومید داشته باشیم ببریم
من نمیفهمم چرا معدنچی رو حتی جزء 18 تا نمیزاره
خیلی بهتر از فشتگچی هست
بابا این ژوزه کلا یه تختش کمهع
فشنگ چی که اصلا حرفشو نزن اینقدر از بازیکن بدم میاد
باور کنید پول مفت میگیره الکی بازی میکنه یعنی بلد نیست به توپ ضربه به زنه
ژوزه آره مثل خودتت یه تتختش کمه!lol:-میاد تو پروفایلم میگه اینجا بارونهmas:-
هوادارا نباید انتظار برد داشته باشن ولی اگه هفته ی هفتم رو هم مساوی حتی بکنیم باید ژوزه رو پرت کنن بیرون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:ajibeee::ajibeee::ajibeee:عرب؟:ajibeee::ajibeee::ajibeee:ژوزه؟:ajibeee:نه باورم نمیشه
کسی که 8 سال تو کشور عربی باشه عرب هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط vidal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینو کاراش میگه
چند روز قبل بود كه همسر ايمون زايد به ايران اومد تا هم تهرانو ببينه (!) و هم دربي رو از نزديك ببينه ، تو همون قدم اول بهش اجاز حضور تو ورزشگاه درفشي فر رو ندادن binam حالا كسي ميدونه واسه بازي فردا بهش اجازه حضور تو استاديوم رو ميدن يا نه ؟! كسي از اين موضوع خبر داره اصلا ؟!heee::