امسال دیگه حتما رئال قهرمان:real::real::real::real:
نمایش نسخه قابل چاپ
امسال دیگه حتما رئال قهرمان:real::real::real::real:
بچه ها 3 خاطره خوش از رونالدو در الکلاسیکو دارم.
1.گل فصل قبلش به بارسا در کوپا دل ری
2.تیرکی که فصل قبل از روی ضربه آزاد رونالدو به بارسا زد بااون شوت محکمش(بازی برگشت لالیگا که 1-1 شد)
3- تیرکی که در نیوکمپ دربازی سوپر کاپ زد واقعا وحشتناک بود.
هروقت این 2تیرکو نگاه می کنم حسرت می خورم که گل نشد.
خیلی دوست دارم والدز یکی از اون شوت های رونالدو بخوره.
ا ره داداش گل گفتی گلش به بارسا در کوپا که جای خود داره ولی ضربه ازادی که به تیرک زد خیلی با حال بود .نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والدس رنگش پرید از بس خترناک زد.
علی جون خیالت راحت با رونالدو صحبت کردم بهم قول داد که الکلاسیکوی بعدی یکیشو روانه ی دروازه ی والدس کنه .
ایشالا با درخشش رونالدو الکلاسیکویه پیش رو رو میبریم.
می شه زمان بازی بعدی رئال بارسا رو بگه
حتما رئال می بره مگر بارسا توی خواب ببینه که رئال رو برده
خاطره خوش من از ال کلاسیکو برمیگرده به چند سال قبل .نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم سال 2004 _ 2005 بود وبازی با نتیجه 4 بر 2 به نفع رئال شد.
یادم نمیره که زیدان تو اون بازی چطور رونالدینیو (( ستاره قبلی بارسلون )) رو
دریبل میزد ! رونالدینیویی که واقعا اون موقع تو اوجش بود نمیدونید چطور از
زیدان دریبل میخورد . البته یه صحنه هم زیزو خیلی زیبا ژاوی رو جا گذاشت
اون بازی واقعا خاطره انگیز بود ...........................
اگه اشتباه نکنم زیدان تو اون بازی گل هم زد و بعد به تیرک برخورد کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا برای رفتن به سمت توپ نمی ترسید. به قول بچه ها ازاین جور سوسول بازی ها خوشش نمیومد.
رونالدینیو چیه پویول رو دریبل زده بود پویول دو دور دوره خودش چرخید. یا دریبلی که به ژاوی زده بود.ژاوی مات مونده بود بعد از بازی هم گفته بود واقعا نفهمیدم زیدان توپو چجوری رد کرد.:khandeeeee bahal:
آها ! درست میگی داداش تازه یادم اومد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زیدان اولین گل بازی رو زد و سرش هم بدجوری خورد به تیرک !
ولی خداییش دریبلی که به ژاوی زد خیلی حرفه ای بود........... هیچ وقت یادم نمیره!
اگه میبینید ژاوی الان واسه خودش کسی شده دیگه زیدانی وجود نداره که بهش یه دریبل خوشگل بزنه .......!
من بهترین خاطرم از ال کلاسیکوها سال 99 در نیمه نهایی باشگاهها اروپا بود همه رفت هم برگشت فوق العاده بود هر چند زیاد و کامل یادم نیس اما 2 به 0 برد تو نیوکمپو با اون همه جو و تبلیغات یادم نمیره بازیش عالی بود و فک کنم بعد 16 سال تو نیوکمپ بردیم (البته دقیق یادم نیس) بازی برگشتم که گله رائول هیچ وقت یادم نمیره اصلا بهترین گل رائول بود:gerye:
بعد بازی 4به 2 تو سانیاگو با گله 4 مایکل اوون و بعدش 4 به 1 هم خیلی حال داد
اما خدایش کوپا دل ریه پارسالم عالی بود
راستی بازی بعدی رئال با کیه ؟ think::
کی برگذار میشه ؟ think::
انقدر این تاپیک حرف های خودمونی سوت و کور شده پاک حساب
بازیها هم از دستمون در رفته :ey babaaa:ki::
بچه ها :nishkhand: لطف کنید بیشتر به تاپیک رئال بیاید و بحث ها رو داغ تر کنید :ohum:
الان دو سه روزه که تو تاپیک حرفهای خودمونی کسی نیومده eterza::-
:-shad:-shad:-shadسلام بچه ها واقعا برد خیلی با ارزشی بود تبببببببببببببببببریک میگم . من که دیگه وقتی کایخون گل رو زد نمی دونستم از خوشحالی چیکار کنم. مردان همیشه پیروز برنابئو
تبریک می گم بچه ها ایشالا بازیکنان و مخصوصا مورینیو جواب این زحمت هاشون رو بگیرن. شوت از راهه دور کریس هم جالب بود.دم کایخون گرم:bia baghalam:
به قول سینا
داور واقعا الاغ بود پنالتی واضع روی کایخون رو نگرفت.بازی باید 1-3 به نفع رئال میشد.
اقا دم رئال و هرجی رئالیه گرم دمشون گرم بازی یک هیچ عقب افتاده رو 2بر1 بردن :-shad:-shad:-shad:yes:
داداش مشخص بود که کی می بره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shomir [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما مثل بعضی ها نیستیم که تا گل خوردیم مساوی کنیم یا ببازیم.
تا دقیقه آخر حمله می کنم و نتیجش هم می گیریم.
بی خود نیست وحشتناک ترین خط حمله جهانو داریم.:ahaaaaaa:
ایول بعضیارو خوب اومدی واقعا خط حمله رئاله فوق العادست lay_;;lay_;;lay_;;:afarin::afarin::afarin::eyvalla ::eyvalla::eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک میگم این برد شیرین رو....
عجب دفاعی میکردن امیدوارم اینطوری جلوی بارسا هم بازی کنن.....
منم به نوبه خودم این برد رو به همه هواداران عزیز تبریک میگم
و برای رئال تو الکلاسیکو آرزوی موفقیت میکنم .:ohum:
ولی نمیدونم چرا بعضی دوستان اصرار زیادی دارن که برد دیشب
ما رو شانسی و الکی جلوه بدن ! :fek konam:
باید به اون دوستان بگم که اتفاقا شانس با ما یار نبود و گرنه به حریف
حداقل باید 5 تا میزدیم :fek konam:
داداش بعضیا قبول نمی کنند که رئال مثل تیمشون نمی تونه با تیم های ضعیف مساوی یا ببازه.داداش بعضیا سره رئال شرتبندی می کنند و می گن رئال در بازی های آینده امتیاز از دست خواهد داد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا الان که عالی بودیم غیر از الکلاسیکو.به امید خدا همه رو مثل نیم فصل خواهیم برد.
رئال تیم هجومی هست و باید انتظار داشته باشیم که 2گل خوده رو هم جبران کنه البته فقط بخاطر مورینیو هست.:hooora:
بچه ها ولی کلا ما در ورزشگاه مایورکا طلسم شدیم پارسال 1 گل خوردیم و با گل گرانرو مساوی کردیم.
ولی امسال تاکتیک مورینیو نجاتمون داد.
بیرون بردن مارسلو با کوئنترائو و بیرون بردن لاسانا با کاکا.
خوب بچه ها چیزی به الکلاسیکو نمونده
از حالا در مورد الکلاسیکو بحث کنید
به تاپیک تبادل و نظر رئال هم سر بزنید و نظرتون رو بگید.
منم این برد رو به همه ی بروبچ رئالی تبریک میگم.
کایخون وقتی گل زد اصلا باورم نمی شد که این توپ گل شده.
جک های جدید آبی اناری ها جدیدا خیلی باحال و خنده داره.mas:-
کلا این شانس آورد نباخت در نیمه اول بتیس 3 تک به تک شد که فقط 1کیش گل شد.
بابا عجب شانسی دارن.
شانسلونا!!!!:ahaaaaaa:
mas:-
از اونایی که میگن رئال شانسی برد میپرسم رئال شانس آورد یا بارسلونا؟بازیکنهای بتیس چند تا تک به تک و موقعیت خوب از دست دادن؟بازم دم رئال گرم که تو خونه حریف برد و بارسا توی نیوکمپ بتیس 10 نفره رو به زور شانس برد....:hehee:
نبودم این برده با ارزشو که خیلی مهم بود تبریک بگم
اما با تاخیر تبریک فراوان
ولی خب ما همیشه تو زمین مایورکا مشکل داشتیم اما نیمه دوم عالی بودیم
کاشکی ما هم مثه بارسا میتونستیم قاطع ببریم:khandeeeee bahal:
فقط 3 روز دیگه تابرد رئال در برابر بارسا مونده
این بازی هم مثل آب خوردن می بریم
سلام دوستان 2روزه دیگه الکلاسیکوه ولی هیچکس در موردش نمیاد صحبت کنه انگار الکلاسیکوی قبلی همه رو ترسونده .همه ی بازی ها رو که شانسلون نمیتونه با شانس ببره اینبار دیگه فاتحه اش خوندس .قبلا اینجا خیلی پر رونق تر بود.
تقصیر خودمونه دیگه نمیبریمشون تو تاپیک خودمونیشون مثل نقل و نبات بهمون توهین میکنن.
توهین کنین آفرین چون با این کار تربیت خاوادگیتونو نشون میدین.
درضمن مربی بزرگ کسی نیست که فقط تو یک تیم اونم با 4 سال موفقیت بزرگ بشه مربی بزرگ کسیه که یا مثل فرگوسن 25سال تو باشگاهش بمونه و افتخار بیاره یا مثل مورینیو تو هر باشگاه که رفته جام بگیره. گواردیولا تورده بندی بهترین مربیان ده سال اخیر پایین تراز مورینیو قرار گرفته.امسال هم بااین حالی که رئال مادرید بامورینیو فقط یک جام حذفی رو گرفته و مورینیوچندان موفق نبوده باز مورینیو دوم شده قول میدم اگه امسال گواردیولا درست مثل مورینیو ی پارسال فقط وفقط یک جام حذفی رو بگیره سال بعد درجمع بهترین مربیان دنیا دهم هم نمیشه.چون اونایی که حالیشونه مورینیو رو بهتر از گواردیولا میدونن.خوبه که راسل مدیر عاملشون هم میگه مورینیو بهترین جایگزین گواردیولاست ولی چون مربی رئال شده نمیتونیم بیاریمش.
دنیا باور داره مورینیو مربی بزرگیه پس نیازی نداریم یک عده تازه به دوران رسیده مورینیو رو قبول نداشته باشن چون برای حرفشون کسی تره هم خورد نمیکنه.
موافقم بطور کاملنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا بعضیا احساس میکنن باید همیشه دهنشونو وا کننو...................
چرا بعضیا سنشون رفته بالا اما عقلشون مثه جلبک داره زایل میشه
چرا بعضیا الکی میگن بقیه بما حرف میزنن..........
چرا فکر میکنن...............
حالا بماند سری بد جوری دیگه جبران میکنیم
بازی ال کلاسیکو بازم در شرایطی سختیه
بازم ما اوضامون بهتره اما همچنان از لحاظه روحی عقب تریم و باید تیمو تقویت کنیم
باید سعی کنیم تو زمینه خودمون گل نخوریم که این فشارو رومون بیشتر میکنه
اما فقط کافیه از نظر روحی خوب باشیم تا قدرت بزرگ درک بشه
اما مهمترین خصوصیته طرفدارای واقعی رئال اینه که ما اگه با هر نتیجه ایم ببازیم بازم لحظه ای از عشقمون کم نمیشه
برعکس بعضی تیما و برخی هواداراشون که 2 ساله طرفدار شدن و کافیه تیمشون 1 سال جام نیاره تا برن طرفه یه تیمه دیگه و بعدم بیان .................
واقعا کاشکی همه اظهاره نظرا مثه اظهار نظرهای بچه های مادریدی تو تبادل نظر بود
و یکم منطق جای تعصبه کورکورانه رو میگرفت
داداش یه نکته رو نگفتی!نقل قول:
داداش فرق مورینیو اینه که اگه تیمش 2گل یا 1گل عقبه در عرض 15 دقیقه نتیجه 2-0 باخته رو 2-3 یا 1-0 باخته رو 1-2 می بره با تاکتیک های خاص خودس.:love:
بچه ها لازم بود یک نکته رو بگم
صرفا جهت اطلاع!!
کسانی که می گفتند رئال با داور برابر مایورکا پی روز شد
1 پنالتی روی کایخون و این گل درست راموس که افساید اعلام شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعضیا فقط حرف می زنند ولی مدرکی ندارن!
اخه اصلا تو بازی مایورکا این داور بازیه رئالو بسته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و بدجوری اعصابه تیمو بهم ریخته بود
اگه ضرریم بوده اون به ضرره رئاله بوده
:chi migi:
بالای هزار بار حرکات خاص مورینیو رو هم من و هم سایت گل و هم نشریه های کل دنیا تحلیل کردن و درموردش کتاب نوشتن و فیلم ساختن.اما همچنان بعضی ها آیکیوشون نگرفته و بالای سرشون یک علامت تعجب به اندازه ی برج میلاد نقش بسته که چرا مورینیو در دعوای بازیکنان شرکت میکنه.
میگن هروقت مورینیو با یک تیم بدون ستاره جام گرفته بیاین حرف بزنین.من نمیدونم کدوم بازیکن بارسلونا ستاره نیست؟ بارسلونا که سیر تاپیازش ستاره هستش.lagh::اگه کسی بخواد اعتقادش این باشه باید طرفدار آرسنال باشه که جز والکات و وان پرسی ستاره ای درحد نام و نشان ستاره های رئال مادرید و بارسلونا نداره.
این داستان رو خودم برای قدر دانی از زحات اسوره ی فرانسوی زیدان نوشتم کسی که کارهای خیریه ی زیادی رو انجام داده اما فقطط بخش کمی از آن رسانه ای شده و بخش اعظمش فقطط بین او و خدای او قرار داره.داستان رو بادقت بخونید و نظرات خودتونو درقالبش بهم ت پیام بازدید کننده یا پیغام خصوصی بدین.خواهش میکنم حتما درقالب پیغام بهم بگین نقاط ضعف و قوت داستان کجا بوده تا در داستان های بعدی بیشتر دقت کنم.
شروع داستان
داستانی زیباپیراهن سفیدهوا بسیارگرم و شرجی بود.سرخیوبه شدت عرق کرده بود ولی باسرعت می دوید.او ناگهان ایستاد نگاهش به سمت افق بود.درعمق نگاه او چیزی جززیبایی نبود.سرخیو از دور جمعیت را نگاه می کرد.درهیاهوی جمعیت برای یک لحظه مرددوست داشتنی خود را دید.جانی دوباره گرفت و بازشروع به دویدن کرد سرخیو با جان و دل می دوید و بالاخره توانست خود را به جمعیت برساند از قدو جثه ی کوچکش بهترین بهره را برد وازلابه لای جمعیت عبور کرد تا به مرد دوست داشتنی فرانسوی اش رسید.زیدان با دیدن سرخیو لبخند همیشگی خود را بر لبانش ایجاد کرد رفت جلو سرخیو را درآغوش گرفت و او را بوسید.جمعیت خیره ماندند.سرخیو از شدت خوشحالی و اضطراب شادی آورش سرخ شده بود زیدان در ماشینش را بازکرد و از درون کیف ورزشی شخصی خود پیراهن سفید خود را بیرون آورد با خودکار داخل جیب شلوارش پیراهن را امضا و به سرخیو داد.سرخیوکه ژست آدم های بزرگ را گرفته بود رفت جلو تا بعد از تحویل پیراهن با زیدان دست دهد زیدان هم دست اورا رد نکرد وبااو دست داد و سپس صورت کوچک زیبایش را بوسید.سرخیو خداحافظی کرد و همانند پرنده ای آزاد دور شد.زیدان بانگاهش درحالی که لبخند می زد دنبالش میکرد.جمعیت مبهوت مانده و هیچ کس دوست نداشت آن صحنه های زیبا را ازبین ببرد.خبرنگاری پیش آمد ودرمورد ماجرااز زیدان پرسید.زیدان گفت مسئله ای شخصی بود و قادر به پاسخ گویی شما نیستم فقط می گویم امروز بهترین روز زندگیم بوده است.ماجرا تا سه روز بسته باقی ماند.سه روز بعدساعت 8 صبح به وقت مادریدتیتر روزنامه ی مارکاسرخیو پسر زیدان بود!اون روز بهترین روز روزنامه ی مارکا بود این روزنامه با این تیتر دو برابر روز های معمول فروش داشت.داستان از زبان روز نامه ی مارکا این طور بیان شد:سرخیو پسر بچه ای بود که پدرش در بیمارستانی نه چندان حرفه ای و پیشرفته به دلیل بیماری مهلک سرطان بستری بود.تومارش بدخیم و نیازمند عمل جراحی بود.خانواده ی سرخیو که از خانواده های ضعیف شهر مادرید بودند از مادر سرخیو گرفته تا خود سرخیو ی 9 ساله مشغول کار شدند.سرخیو نزدیک ورزشگاه سنتیاگو برنابئوکفش عابرین را واکس میزدساعت دو بود و اولین روز کاری سرخیو. سرخیو از شدت کاروضعف خسته و نالان برروی زمین افتاده بود.صورت زیبایش کثیف شده بود.زیدان که با اتومبیلش رد میشد با دیدن این صحنه متوقف شده و به پیش سرخیو آمد.سرخیو بادیدن ستاره ی فوتبال مورد علاقه اش ذوق زده شد.زیدان سرخیو را به رستورانی برد و به او غذا داد سپس ماجرا را از آنجا از زیر زبان سرخیو بیرون کشید.و سپس از سرخیو خواست که او را به محل کار مادرش ببرد.سرخیو و زیدان به محل کار مادرسرخیو رفته و زیدان از زبان مادر سرخیو درجریان کامل ماجرا قرار گرفت و بسیار ناراحت شد.زیدان به همراه سرخیو و مادرش با اتومبیل به بیمارستانی که پدر سرخیو بستری بود رفتند و سپس زیدان با پرداخت هزینه ای با آمبولاس پدر سریخو را به بیمارستان تحت پوشش رئال مادرید برده و هزینه ی عمل جراحی را پرداخت کرده وپدرسرخیورا به بهترین پزشک این شهرسپرد.پدر و مادر سرخیو که ناچارا تعارف زیدان راپذیرفتند از او تشکر کردند.پدر سرخیو قرار را براین گذاشت که اگراز زیر این عمل سخت جا سالم به در بردوبه سلامتی خود برسد با زیدان قرار گذاشت سرخیو را بفرستد پیراهن امضا شده ی زیدان را بگیرد.درآخر متن روزنامه ی مارکا نوشته شده بود: ازسانچزفورس(پدرسرخیو) به خاطر دراختیارگذاشتن اصل ماجرا به روزنامه ی مارکا سپاس گذاریم.
از این 2 خبر نیرو گرفتم مخصوصا په په
رونالدو: هیچ فشاری بابت بازی بارسا حس نمی کنم/سعی کنم که هر کسی در مقابلم است را شکست دهم
په په :حضور در خط هافبک ؟ آماده هستم
بچه ها خبر بد.
دیماریا مصدوم شد.
اره داداش چند دقیقه قبل خوندم حالم گرفته شد اخه این وقت مصدوم شدنه .crying::-نقل قول:
خیلی بد شد که انخل رو نداریم.
ولی بازهم رئال میبره .:yes:
مورینیو اعلام کرد دیماریا در لیست الکلاسیکو قرار می گیرد
مرجع خبري رئال مادريد : در حالی که هنوز رئال مادرید لیست رسمی برای بازی مرحله یک چهارم نهایی کوپا برابر بارسلونا را اعلام نکرده است ، آنخل دی ماریا قرار است بخشی از آن باشد ، این چیزی است که مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد .
این مربی اعلام کرد که این بازیکن به لیست فراخوانده شده اما معلوم نیست که چهارشنبه شب در برنابئو بازی کند یا نه :" شرایطش زیاد خوب نیست اما منتظر هستیم . وضعیتش نشان می دهد که آمادگی کامل ندارد اما به هر حال باید دید که چه می شود ."
راستش منم نگران این بودم که آیا دیماریا به الکلاسیکو میرسه یا نه !
بدون دیماریا فکر کنم کارمون سخت بشه !
تو الکلاسیکو شدیدا به همچین بازیکن خوبی نیاز داریم و گرنه به مشکل برمیخوریم
حالا اگه هم نرسید به بازی امیدوارم مورینیو یه جانشین خوب واسش پیدا کنه و جاش بذاره . اگه هم رسید چه بهتر :eyvalla: