امروز فهمیدم این نمره های فرم همش کشکه
من امروز بازیم رو 9-0 بردم ولی بیشتر بازیکنای طرف 8 گرفتن و من 4 تا بازیکنم 5 و 6
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز فهمیدم این نمره های فرم همش کشکه
من امروز بازیم رو 9-0 بردم ولی بیشتر بازیکنای طرف 8 گرفتن و من 4 تا بازیکنم 5 و 6
قبلا گفته بودم اینا الکیه اکثرا. باید یه اپدیت درست و حسابی بدن که نمره دهی رو درست کنن کلا سیستمش ایراد داره. باید حتما گزارش بازی رو دید تا بفهمیم کی خوب بازی کرده کی نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram fc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان.تاپیک بسیار جالبی بود وقتی خوندم تصمیم گرفتم تو سایت عضوشم.
اما درمورد تیمم توtop eleven
اسم تیمم red army هست
من تیمم فعلا لول14هست و تو لیگ دومم و چمپیونز هم اولم و صعودم قطعی ولی جام حذف!!
از پارسال دی دارم بازی میکنم
چنتا ایرانی خوب و قوی هم پیدا کردم
ی چنتا ترفند باحالم بهتون یاد میدم تا همیشه تیمتون رو بتونین قوی نگه دارین
یه چیزیم بگم در مورد فلش کردن گوشی و فرمت کردن sd کارت
امسال تابستون گوشیمو فرمت کردم و بعدشم به دلایلی مجبور شدم sdکارتمم فرمت کنم! یعنی انقد ناراحت شدم گفتم تیمم نابود شد،اونهمه زحمت کشیده بودم براش...
ولی در کمال ناباوری وقتی دوباره top eleven رو نصب کردم دیدم تیممو اورد!!!خیلی خوشحال شدم!
یه راه خوب برای پول دراوردن خریدن بازیکنای freeهست
اگه دقت کنین کنار بعضی از بازیکنا نوشته (f)
اینا همون بازیکنای ازاد تو دنیای واقعی هستن اون پولیم که تو قسمت your offer نوشته حقوقشه!!
البته بیشتر از دوسه تا توکن ارزش نداره خرج کنین
سلام به همه دوستان
من لول 20 هستم. قهرمانیهام زیاد بوده. سطح بازیکنام حدود 117 هستش. سنشون 24. فقط یک فصل تا حالا استراحت دادم. اگه دوستان بخان در مورد بدست اوردن توکن رایگان هم میتونم کمکشون کنم تا قویتر بشن. ادرس یاهو اگه مشکلی نداشته باشه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ضمنا اگه دوستان آخرین فایل بازی قبل از 2015 رو دارن برام بفرستن. ممنون میشم.
تروخدا یکی بگه چجوری میشه بازیکن فروختنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا من میخوام بازی پاک کنم از اول برم ولی نمیشه یه راهنمایی میکنین؟
اقا من میخوام بازی مو پاک کنم از اول برم ولی نمیشه یه راهنمایی میکنین لطفا؟