کرانچار:از اول با قدرت می جنگیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخبار و حواشی تیم فوتبال سپاهان
----------------------------------------------------------
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زلاتکو کرانچار سرمربي سپاهان در اولين کنفرانس خبري قبل از بازي با مس کرمان در ارتباط با شروع فصل 91-92 اظهار کرد: تيمها در شروع ليگ چند هفته وقت لازم دارند تا آمادگي خود را به دست آورند اما سپاهان تيمي است که از فردا در بازي با مس آمادگي خود را نشان خواهد داد.
وي افزود: در فوتبال حرفهاي هميشه بازيکناني از تيمها جدا شده و بازيکناني به تيمها وارد ميشوند و همهي بازيکناني که به ما اضافه شدهاند از کيفيت بالايي برخوردار هستند و من به آنها اعتماد کامل دارم. همچنين در اين سطح با اين بازيکنان براي قهرماني بازي ميکنيم.
سرمربي تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان ادامه داد: به دو بازيکن آسيايي، يک دفاع و يک هافبک خوب احتياج داريم اما شرايط تا آخر ماه مشخص خواهد شد که آيا بازيکني در اختيار خواهيم گرفت يا خير.
کرانچار تصريح کرد: سپاهان وابسته به بازيکن يا شخص خاصي نيست و هميشه به عنوان يک تيم وارد ميادين شده است. در فصل جديد نيز هواداران از سپاهان قهرماني ديگري در ليگ انتظار دارند.
وي در ارتباط با نگاه خود در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر خاطرنشان کرد: طبيعتا تحت فشار هستيم. براي اينکه بايد در دو جبهه بازي کنيم و با صحبتهايي که با بازيکنان اين تيم شده، در هر دو ليگ موفق خواهيم بود.
سرمربي تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان با اشاره به مصدوميت بازيکنان سپاهان در فصل جديد افزود: محمد غلامي به تازگي گچ پاي خود را باز کرده، علي احمدي سه کارت است و محرم نويدکيا نيز مشکلات خاص خود را دارد اما سعي ميکنيم که محرم را براي بازيهاي فصل آماده کنيم.
کرانچار تصريح کرد: اروين بولکو يکي از بهترين کارنامهها را دارد و تيم براي به خدمت گرفتنش در حال تلاش است اما چيزي که آشکار است اين که برونو سزار از تيم جدا شده و تيم جديدش بايد با احترام براي مذاکرات با باشگاه سپاهان قدم پيش بگذارد.
وي ادامه داد: مشکلي در سيستم دفاعي ندارم زيرا هميشه با سيستم هجومي بازي ميکنيم.
سرمربي تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان تاکيد کرد: به حمايت اصحاب رسانه و مردم احتياج دارم تا بتوانم از جام قهرماني دفاع کرده و در مسابقات آسيايي نيز موفق باشم.