از هر چه بگذریم تیکه های رسول خوشتر استshikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مجتبی دخترم یه غسلی چیزی بکن mas:-
نمایش نسخه قابل چاپ
از هر چه بگذریم تیکه های رسول خوشتر استshikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مجتبی دخترم یه غسلی چیزی بکن mas:-
نه عزیزم من قدم کوتاه نیست !!! :ohum: اقا 173 کوتاهه ؟ نه نیست ...eterza::-نقل قول:
اصلا مگه تو فوضول قد منم هستی ... :nishkhand: جلبک :luuugh:
الان باورم شد حالت خوش نیست:luuugh:........خودت میپرسی خودت جواب میدی؟؟؟؟:evaa::evaa::evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما كه آخرش رسيديم اگه از اولش بوديم تا الان حبسي چيزي خورده بوديم...:whistle3:عجب فيلم ماجرايي شده...نقل قول:
حکم دادگاه اعلام شد
متهم ردیف اول احمد رضا نیک اقبال به دلیل عقد کردن پسر و دختران بدون آن هم بدون مجوز:nishkhand: ( حتی یک بار پلیس 202 رو هم با یک دختره عقد کرد و من که پلیس بودم بخشیدمش اما آدم نشد:luuugh: ) به 5 سال حبس محکوم و به جریمه ی نقدی 500 هزار اوشلوق محکوم می شود :evaa:.
متهم ردیف دوم رسول رستمی به دلیل همکاری با پلیس 202 آزاد شد ولی چون تو جریان فتنه ی احمد شرکت داشته باید 5 بار از درس شهر ما خانه ی ما که تو کتاب سوم ابتدایی بود و 4 ص هم بود ( الان نمیدونم هست یا نه ) باید برام مشق بنویسه :luuugh:
و مجتبی بی گناه شناخته شد ولی چون یک روز الکی تو بازداشتگاه 202 خوابید باید پول غذایی رو که خورده رو بده :luuugh:
سرهنگ 202 در پایان به جوانان اعلام کرد که مواظب خودشان باشند:nishkhand:دست در دماغشان نکنند :nishkhand:گلوله درست نکنن شوت نکنن:luuugh:...
هي فك كنم افسردگي گرفتم نميدونم چرا اينجوري شدم...
هفته قبل تمرين داشتيم عين....جغد رفتم فقط نگاه كردم حس نداشتم بازي كنم اين حالگير تر بود!
يك ساله تو اين تمرينهاي مذخرف آخ نگفتم اومدم خونه داداشم هواسش نبود جفت پا رفت رو پام حركت آهسته اش هم مسخره تر از همه كلي خنديديم ..
فك كردم دوباره پام شكست اما بعد از يه هفته مدارا و چرت و پرت دكتر گوش كردن خودش خوب شد:ghosse:
منتظر 4 سوري ام با بچه ها دانشگاه قرار گذاشتيم از هفته ديگه نريم دانشگاه شما هم با فيس بوك به جنبش ما بپيونديد و ما را لايك كنيد:nishkhand:
ويرايش:آقا يكي يه پيشنهادي بده ما از افسردگي خارج بشيم جدي ميگم....:|
سلام
دلم واسه دربي تنگيده بود..
خدا رو شكر رئال و پرسپوليس افتادن رو دور منم حس و حالم برگشته ..
منتظر پست هاي انفجاري من باشيد:hekolah:
هنوز پام به دربي نرسيده روحم شاد شد..:/dancنقل قول:
يك ساله تو اين تمرينهاي مذخرف آخ نگفتم اومدم خونه داداشم هواسش نبود جفت پا رفت رو پام حركت آهسته اش هم مسخره تر از همه كلي خنديديم ..
آخيش دلم خنك شد تا باشه از اين خبرا..
مگه هميشه ما بايد مصدوم شي تو از دور نگامون كني يه بارم تو:evaa:
مجتبی امروز عکستو به رفقا نشون دادم گفتن اگه دختر بودی حتما تو رو میگرفتنmas:-
حالا هم که موشکلی نیست تغییر جنسیت بدهshikam::-
اصلا تغییرم نمیخواد بیا بریم انگلیس اونجا ازدواج هم جنسها قانونیهshikam::-
جنسیت مهم نیست که , مهم اینه که بدن به بدن بخوره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز تولد عیال مجتبی هست:luuugh: لامصب چه تولدی هم اونجا واسه عیالش گرفته:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای تو روحت رسول بالاخره کار خودتو کردی ؟ om::نقل قول:
راستی یه سوال ؟ ای جریان اواتارت چیه ؟ ها ؟
نکنه مخاطب خاصت امر کردن shikam::-shikam::-
مخاطب خاص که ندارم ولی ینا ماتری و نامزدی فدریکا هستن ماتری هم که بازیکن یوونتوسه پس نمیخواد جو بدیshikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]