تو کدوم پوشه نصب شده بزارمش؟
نمایش نسخه قابل چاپ
تو کدوم پوشه نصب شده بزارمش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid gh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنونم داداش . میشه یه توضیح کامل در مورد بقیه قسمتهای MW Selector بهم بگی ؟
من تا اخرین پچ دانلود کردم فقط بخاطر اینکه دمبابا بیاد تو چلسی و استوریج بره . با اینکار جا به جا میشنم ؟
بقیه گذینه ها برای چیه داداش ؟
ممنون میشم وقت بذاری بهم بگی .
منتظرم . دمت گرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramin.Inter [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست من . والا من که همشونو دانلود کردم . و باید فکر کنم این سری رو باید کلا دانلود کنی . چون ننوشته همه اینها در 1.67 .
سری های قبلی هم همینطوری بود . اول یکی یکی میدن که به روز باشی . بعدش همه رو تو یک پست میذارن .
حجم زیادی هم نیست که سخت باشه و به نظر من همشو دانلود کن . اپبدین 1.6 که کاری نداره . دانلود کن بعدهمه گزینه هاشو کپی کن تو قسمت فیفا 13 . توجه کن تو فولدر فیفا 13 . بعدش با نرم افزار FHL-BH-Editor.exe وارد بازی کن . روی گزینه ی regenerate all FHL-BH-files )take care of extem files ) کیلیک کن .
ok?
راستی کرک بازی رو هم باید به روز کنی و FIFA.13-Crack+Update_1.5-RELOADED باید بگیری که حدود 50 مگابایته . موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezoo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام .
همون ریجستری که سعید جان گذاشته که فکر کنم یک کیلوبایت هم بیشتر نیست رو دوبار روش کیلیک کن . بعد yes بزن .
اون جا به جا میشه . بعد بورو تو ریجستری . اگه بلد نیستی برو تو قسمت run بعد بزن regedit بعد میری تو تنظیماتش .. بعد هم بقیه کارایی که سعید جان تو وبلاگش گفته رو انجام بده . / خیلی مهمه .
موفق باشی ....
بچه ها سایت مودینگ وی باید کدوم قسمتش برم تا پچ نقل و انتقالات رو پیدا کنم؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی نیست جواب منه بدبخت رو بده
قبل از شروع کریر مد یه گزینه هست به نام play as al یعنی چی
در ضمن تو کریر نمیشه کاری کرد که قدرت بازیکنان زیاد نشه و ثابت بمونه
اقا یه خبر بد بازی پاک شد سیدیشم ندنرم دارم میمیرم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دستت درد نکنه آپدیت درست شد.