مردک بیشور
من کجا 23 سالمه؟:-ang
الکی منو پیر نشون نده:sigar:
بعد هم کی مشکل داره؟؟
کی بود
من که نمیشناسمش
خودش بیاد بگه چه مرگشه
بعد هم من بیشورم؟eterza::-
در جواب پست بچه ها
اسم نمیارم خودتون میدونین با کی هستم:sooot:
نمایش نسخه قابل چاپ
مردک بیشور
من کجا 23 سالمه؟:-ang
الکی منو پیر نشون نده:sigar:
بعد هم کی مشکل داره؟؟
کی بود
من که نمیشناسمش
خودش بیاد بگه چه مرگشه
بعد هم من بیشورم؟eterza::-
در جواب پست بچه ها
اسم نمیارم خودتون میدونین با کی هستم:sooot:
آره دی رو کن که مهرداد خدای انکارهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی چه مرگتهki::
مهرداد سندا آمادست رو کنیم؟ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این رسول باباheee::خودش 28 سالشه همرو سن بالا میبینه:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن:این بلو استار وسط 10 تا پسر چی چی پارازیت میندازه؟eterza::-
خانوم دخترا تو پروفایل مهردادند برو اونجا:hehee:
هر چند که بهار......هم تو پروفایل ابی موجود هست:hehee:
منظورت بامنه ؟؟؟:-ang:-ang:-ang:-angنقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیشعور چی میگی تو !؟ چرا بیخود آدمو منشوری میکنین اینجا eterza::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینا همشون به عنوان خواهرم میمونن مثه تو! :nishkhand:
بحثی هم اگه بوده جنبه ی دوستانه داشته. عین بعضی ها نیستیم که تو پروفایل طرف لاو بترکونیم و حرف های عشقولانه بزنیم! آدم شرمم میگیره بره تو پروفایل بعضی از دوستان! یعنی تا این حد!! :ahaaaaaa:
در ضمن:
مهدی امار تو هم به دستم رسیده . حواست باشه
مردتیکه شیشه خرده دار!heee::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قربونت برم ! من رو بازی می کنم !
باشه هرکی هر چیک مدرک داره بریزه رو دایره بقیه قضاوت کنند ! قبوله ؟!!! lagh::
ویرایش : :shogh: این دیگه چه مدلش بود ؟!
مهدي نقل قول كردنت تو حلقم اين كه مهرداد نوشته بود نه رها:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو دیگه خفه شو!!!!!!!!!!!!!
خو قبل سربازی ازدواج میکنم ki:::yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سال اخر دانشگاه :yes:
کوفت ki::نقل قول:
من اسپمر هستم یا رسول ؟think::
فک کن think::
خو رسول دیگه :jeddiiiii:
بابا این بحثو ول کنین دیگه
تو خونمون که همش بحث ازدواجه واسه داداشامki::
و میام کمپ هم اینجا هم بحث ازدواجه ki::
فعلا كه دارن به تو ميگن اسپمرheee::heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وضعيت تو هم مثل منه بابام گير داده به داداش بزرگم كه 29 سالت شده برو زن بگير ولي اون زير بار نميره همون حرفاي مهدي و مرتضي رو تحويل بابام ميدهki:: بابام هم گير داده كه داري نوبت دوتا داداش ديگت رو خراب ميكني heee::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا مهدی چرا این رو پاک نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:gerye: