مصاحبه ژنرال امیر قلعهنویی
قلعهنویی: باید از ذوبآهن ترسید
به جباری اجازه جدایی نمیدهیم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: از نظر فنی باید هم از ذوب آهن ترسید و هم به آن احترام گذاشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی پیش از آغاز تمرین استقلال در جمع خبرنگاران در مورد دیدار سه شنبه شب با ذوب آهن گفت: هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. تیم ما کم کم به هماهنگی میرسد و شکل خودش را پیدا میکند و با مسابقه دادن به شرایط آرمانی میرسد.
وی ادامه داد: فیلم بازی با سایپا را آنالیز کردیم. در آن بازی خوب نبودیم، البته میتوانستیم برنده باشیم زیرا موقعیتهای گلزنی خوبی داشتیم. ذوب آهن مربی خبره و بازیکنان خوبی دارد. اگرچه این تیم دو باخت متوالی داشته اما به نظر من باید از نظر فنی از ذوب آهن ترسید و به این تیم احترام گذاشت.
سرمربی استقلال در مورد جدایی احتمال جباری از این تیم و حضورش در لیگ قطر عنوان کرد: چند سال پیش هم قطریها که با ما همگروه بودند همین کار را انجام دادند. آنها با مطالعه و برنامهریزی کار میکنند. قطریها فکر میکنند کره جنوبی به عنوان تیم اول به جام جهانی صعود میکند بنابراین روی دیگر رقبا برنامهریزی میکنند. اکنون نیز دست روی خط هافبک تیم ملی ما گذاشتهاند و میخواهند آنها را به قطر ببرند.
سرمربی استقلال افزود: اکنون کفاشیان هم در جریان کار قرار گرفته و کار از دست ما خارج است و به خاطر منافعمان نمیتوانیم اجازه دهیم بازیکنان بروند. اگر دو سه هفته پیش و در زمان نقل و انتقالات بود بحث فرق میکرد و میگفتیم به سلامت اما اکنون آن بازیکن یک جا را در فهرست تیم گرفته و نمیتوانیم به جباری اجازه جدایی بدهیم.
مصاحبه ژنرال امیر قلعهنویی
قلعه نويى: زير پاى ۳ بازيكن ما نشسته اند كه به تيم ضربه بزنند
اميرقلعه نويى از اتفاقات بازى مقابل سايپا ناخرسند است و آن را پنهان نمى كند. اين مربى اما نكات ديگرى را نيز مطرح كرده است ؛ اينكه عده اى با وسوسه بازيكنان ايرانى و سوق دادن آنها به قطر به دنبال ضربه زدن به فوتبال ملى ما هستند.
•باور اينكه استقلال پر مهره مقابل سايپا شكست بخورد براى خيلى ها دشوار بود.
-بنده قبل از هر چيز بايد به اين موضوع اشاره كنم كه شخصا از بازى تيم آقاى تقوى لذت بردم و به ايشان تبريك مى گويم اما درباره تيم خودم بايد بگويم ما خوب بازى نكرديم اما اين افت طبيعى است و رفته رفته به شرايط خوب خود بر مى گرديم. شما بايد اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه تيم ما تغييرات زيادى داشته و براى رسيدن به هماهنگى زمان نياز داريم كه البته برخى از افراد
مى خواهند زمان را از ما بگيرند.
•چه افرادى؟
- متاسفانه گروهى هستند كه با سر دادن برخى شعارها زمان را از ما مى گيرند و در كار ما مشكل درست مى كنند.
• ظاهرا بابت تشويق مجيدى ناراحت هستيد؟
- من به افراد كارى ندارم اما مى گويم استقلال از نام ها و افراد بيشتر اهميت دارد وگرنه يك پارچه به اسم بازوبند كاپيتانى چه اهميتى دارد.
• اين انتقاد به شما مى شود كه با مطرح كردن موضوع كاپيتانى مى خواستيد بحث حضور مجيدى را منتفى كنيد.
-بنده يك روز به آقاى فتح الله زاده اعلام كردم كه دنبال سرمايه سوزى نيستم و چون ماه مبارك رمضان است با فرهاد مجيدى مذاكره و كار را تمام كنند كه ايشان پيشنهاد جلسه ۳ نفره داد و بنده هم گفتم احتياجى به اينكار نيست و خودشان كار را تمام كنند. گذشت تا اين كه يك روز حاجى تماس گرفت و گفت فرهاد مى گويد بحث كاپيتانى چه مى شود كه بنده هم گفتم اين موضوع در حيطه وظايف بازيكن نيست.
•با اين حال اين مسأله براى شما به يك دردسر تبديل شده است و اگر در بازى هاى بعدى نيز استقلال نتيجه نگيرد شايد داستان تشويق شدن مجيدى تكرار شود.
- بنده از برخى آدم هاى بى معرفت ناراحتم كه يادشان رفته قلعه نويى چند قهرمانى براى اين تيم آورده و امسال هم از چه پيشنهاداتى گذشته است. اين افراد بايد بدانند كه در استقلال كنونى هنوز يك نفر يك ريال پول نگرفته است و اين بچه ها به عشق مردم و به عشق استقلال تمرين مى كنند. البته همه طرفداران اينگونه نيستند و بخشى از آنها اين رفتارها را مى كنند. برخى از رسانه ها كه خبرنگاران آنها قلم خود را فروخته اند نيز سعى دارند با اين شكست عليه بنده جريان سازى كنند كه البته من آبديده شده ام و اين فشارها در برابر فشارهايى كه بعد از مالزى و بركنارى ام از تيم ملى روى من بود و بيش ۳۰۰ مقاله عليه بنده نوشتند چيزى نيست.
•هفته قبل شايعه شده بود كه در حاشيه يكى ازتمرينات با جبارى درگيرى لفظى داشته ايد.
-كدام درگيرى؟اين بازيكن آمده بود تا درباره پيشنهاد يك تيم قطرى با من صحبت كند.
•شما با جدايى او موافقيد؟
- بحث من اينها نيست؛ من مى گويم الان يك گروهى دنبال اين افتاده اند تا با بردن ستاره هاى فوتبال ما به قطر در واقع به فوتبال ملى ايران ضربه بزنند؛ اينها در تلاشند تا تيم قطر بعد از كره جنوبى بعنوان تيم دوم برود جام جهانى و حواس ما بايد به اين مسايل جمع باشد. الان هم زير پاى ۳ بازيكن ما نشسته اند!
• حرف خاصى مانده است مى شنويم.
-بنده مطمئن هستم كه استقلال خيلى زود به شرايط آرمانى خود مى رسد و در پايان بار ديگر از بچه هاى استقلال كه مردانه تلاش مى كنند، تشكر
مى كنم.
از او چيزهاى زيادى بايد ياد بگيرم
از او چيزهاى زيادى بايد ياد بگيرم
منوچهرى: خوشحالم كه نكونام را از نزديك ديدم!
امين منوچهرى از اينكه نكونام را از نزديك ديده خوشحال است.اين مهاجم استقلال گفت:راستش بايد اعتراف كنم تا به حال نكونام را از نزديك نديده بودم و بسيار خوشحالم كه مى توانم به عنوان بازيكنى جوان در كنار اين بازيكن باتجربه و دنيا ديده كسب تجربه كنم. در اولين حضور جواد ماتمرين هاى سبكى انجام داديم و بيشتر به تنيس فوتبال پرداختيم و زياد با نكونام رو در رو نشدم.او ادامه داد: به هر حال كاملا معلوم بود نكونام بازيكنى حرفه اى و آماده است و انشاالله در اين فصل با حضور او استقلال در مسابقات آسيايى هم قهرمان مى شود.