-
منم موافقم که دورتمند قوی تره البته ممکنه به سیتی ببازه ولی در مقابل ما اون بهتره
سیتی فقط روی بازیکنان تکنیکیش گل میزنه که رئال ثابت کرده تیمی که اینطور مقابل رئال قرار بگیره میبازه همچون تیم بارسلونا که اینبار فقط با تکنیک بازیکنان به دروازه ما رسیدن که درکل 4 بار هم نشد!
-
تنها بازی سخت ما اونم کمی بازی با دورتمند تو زمین خودشه
در خصوص سن و سال با گفته بسیاری دوستان موافقم که تیم کمی سنش بالاس اما رئال تو تمام تاریخ برای داشتن بهترینا برنامه داشته و الان هم داره حالا اکادمی گرفته یا توانایی خرید با قدرت مالی و و پرستیژ باشگاهی پس این اصلا دغدغه بزرگی برامون نیس
خرید اسین خیلی خوبه اما خرید دبوشی خیلی بهتره اگه این اتفاق بیفته دیگه تیم کولاک کرده و در انتها باید بگم کار الان برای خدیرا هم خیلی سخت شد
-
بهتر که کار خدیرا سخت شد ! اینطوری رقابت باعث پیشرفتش میشه و از اسین هم تجربه کسب میکنه !
من واقعا خوش حال شدم که اسین رو خریدیم .
مطمئن باشید گرانرو بر خواهد گشت .
هر چی باشه الان بازیکن تیم ماست و احتمال داره قرارداد دائمی هم بشه ! پس باید هواشو داشته باشیم
کاری ندارم کی بهتره ولی بلاخره باید بازیکنی داشته باشیم که تو بازی های اسان لالیگا بازیش بدیم یا نه؟ با تجربه و خوب هم باشه که چه بهتر !
-
به نظر من دورتموند از بقيه چقرتره و ميتونه ما رو اذيت كنه منتها ما رئال مادريد هستيم و........ در مورد سيتي هم حرفي ندارم چون سيتي شخصيت يه تيم قهرمان در اروپا رو نداره و فك نكنم بتونه كاري از پيش ببره ولي خوب ما هم نبايد هيچ تيمي رو دسته كم بگيريم حتي اژاكس كه دو ساله ما داريم ميبريمشون به اميد دهمين قهرماني.
اسين خريد خوبيه ميشه به بقيه هافبكامون استراحت بيشتري بديم و اسين بازيكني با تجربه بالاست و اين ميتونه در كوران مسابقات اساس به دردمون بخوره لوكا رو عشقه هنو نيومده ميخواست يه حالي به داورلونا بده و يه نكته ديگه در مورد اسين هست كه اونم اينه كه تجربه همكاري موفق با خوزه رو داشته و خوزه ميدونه كه چه جوري از اين بازيكن تنومند استفاده كنه.
-
لینک پایین رو ببینید .قدیمیه ولی من الان دیدمش ! رونالدو چه کارهایی که نمیکنه ولی بعضیها فقط 1 کار خوب کردن ولی.........
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
آره فرشاد لینکش درسته قدیمیه ولی نشانگر یه بازیکن بزرگه که واقعاً حقش بیشتر از 1 بار بهترین بازیکن دنیا بودنه.
این رونالدویی که من میبینم حقش از اون کوتوله بیشتر بهترین بازیکن دنیا باشه
ولی خوب دست ما نیست که این عنوان رو به کسی بدیم. تو رای گیری ها هم فقط بارسایی ها دعوت میشن .
به نظر من اگه بازم رونالدو بهترین بازیکن دنیا بشه از این کار ها میکنه.
واقعاً دمش گرم
-
بیخیال مهم اینه که رونالدو برای رئالی ها الان بهترینه
نمیشه منکر بازی خوب اینیستا و مسی شد و هر چیزی ارزش خودشو داره
الان باید برای تاسکین قلب جرح دیدمون گرانادا رو دو رقمی کنیم من که که دلم میخواد اولین 3 امتیاز این فصلمون بالای 5 گل بزنیم همه بفهمن رئال چه عظمتی داره
-
بدون شرح...........................
واکنش بزرگان و بازیکنان برتر فوتبال در مورد انتخاب نشدن رونالدو به عنوان بهترین بازیکن یوفا :
سر الکس فرگوسن: واسه من، کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن جهانه و لایق بردن عنوان بازیکن اروپا بود، اما بعضی ها دوسش ندارند.
دروگبا: ناعادلانه است که اینیستا و رونالدو رو مقایسه کرد، جایزه باید به رونالدو می رسید.
کاناوارو: همه انتظار داشتند که نام رونالدو رو بشنوند نه اینیستا.
بواتنگ: باورنکردنیه، متأسفم اما به نظرم رونالدو بهترین بازیکن اروپاست
-
-
خوب دیگه نباید هرس و جوش رونالدو. رو بخوریم چون مطمءنیم که بهترین جهان میشه اصل اونه نه اوروپا
این هفته هم با گرانادا بازی داریم امید وارم ببریم تا اولین 3 امتیاز فصل رو بگیریم با اون روحیه بالا بازیکن ها مطمءنم می بریم با اختلاف