دایی مهدی:hehee:
آقا کسی هست اینجا بلد باشه چرا مدیا فایر ریختش عجیب غریب شده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دایی مهدی:hehee:
آقا کسی هست اینجا بلد باشه چرا مدیا فایر ریختش عجیب غریب شده؟
واسه من یکی که سالمه :love: ولی تا چند روز پیش هخم واسه من خراب بود وقتی با ساکس میرفتم درست میشد فکر کنم کاری کردن که آی پی ایرانی رو اینجوری نشون بده اما vpn و ساکس آی پی خارج از ایران دارن واسه همین کار میکنه:soal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونوقت این جیگرو از کجا گیر بیاریم:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از اینجا ! بیا تا خودم اون جیگر رو بهت بدم chomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داوود بیخیال.بچه های غیر بارسایی قلبشون ضعیفه یکوقت سکته میزنن mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فایروال داره یا نه؟ki:: تو که خودت جیگری میاد خودتو میبره مثل دفعه قبل که بردت پارک .....ki:: حالا آیس پک بهت داد یا نه؟:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه داداش ! یه ساندیس 100 تومنی گرفته مییگه بیا .... بعد بگو بابام بزرگم کرد ! :gahhr:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه باهاش پارک نمیرم :nishkhand:
اگه یکم دیگه بحث هاتون رو ادامه بدین پلیس 202 همتونو جمع میکنه:ahaaaaaa::jeddiiiii:lagh::
ا انتی ویروسه که هنوز جواب ندادهthink::نقل قول:
اره بابا الکی میگه فقط گفت به تو بگم نیومده که تو......................ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد مدیا فایر :
نقل قول از جعفر
در ضمن من از سال 79 تا الان دایی هستم و با اجازتون حدود 1 ماه پیش هم هفتمیش به دنیا اومد ! dallliiiنقل قول:
مشکل از آی اس پی شما هست
شما از جایی که اینترنت می گیری باید پیگیری کنی نه از بچه های سایت که !
اونجا که اینترنت گرفتی (آی اس پی ) احتمالآ هنوز سایت مدیافایر توی کش هست و بعضی از قسمت هاش توی کش مونده !
شما برای تست از پروکسی یا فیل+ترشکن استفاده کنی می بینی که موردی نداره !