سلام من همون رویا هستم
امید وارم این جا یکم شلوغ تر بشه
و یکم هر تو این سایت رو بتونیم با راهنماهای کوتاه هر کاری رو که بخوایم انجهم بدیم ( البته کارهای ساده رو):hehee:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من همون رویا هستم
امید وارم این جا یکم شلوغ تر بشه
و یکم هر تو این سایت رو بتونیم با راهنماهای کوتاه هر کاری رو که بخوایم انجهم بدیم ( البته کارهای ساده رو):hehee:
داداش دلت میاد از یک استقلالی شکایت کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohazalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ديگه پا اس اس كه وسط اومد ازت گذشتم.!!:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقایون تو کالچیو فقط اینتری کم داریم برای همتون دعوت نامه فرستادم محبت کنید بله رو فشار بدید
با سلام
علي هستم 17 ساله
علاقه : مربيگري فوتبال و كامپيوتر- اميرخان و آقا فرهاد مجيدي
(با يه تيم فوتبال از ليگ شهرستانمون به عنوان مربي (دستيار) قرارداد رسمي دارم)
هر كس ميخواد درباره مربيگري صحبت كنيم با ايدي من تماس بگبره
af7374
:ghelyon::chakerim:
سلام داداش به عنوان یک پیشکسوت فوتبال و ریش سفید پرسپولیس به شما خوشامد میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط abfr73 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی امیدوارم حضوری فعال داشته باشی:ehem:
اول از همه خوش امدی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط abfr73 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوم از همه چشممون خشک شد بالاخره یه استقلالی اینجا دیدیم.
سوم از همه تو هم که توزرد از آب دراومدی؟طرفدار بارسایی؟
چهارم از همه 17 ساله و مربی فوتبال!!!!!
پنجم از همه خوش اومدی.
ششم از همه میدونم خوش اومدی رو اولم گفتم ولی بخاطر استقلالی بودنت دوباره گفتم.
موفق باشی.
خداییش خیلی کار خوبی کردین یه همچین سایتی راه انداختین دست گلتون درد نکنه:ahaaaaaa:
منم حمیدرضا 20 ساله ام از تهران امیدوارم بحثای خوبی رو با دوستامون اینجا داشته باشیم عشق است یووه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم یه عکس از رفیقمون با راجر دوست داشنتی
دو ستاره تموم نشدنی!!
منم 18 سالمه و مربی فوتبال هستم این که دلیل نمیشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم به بچه های جدیدی که عضو شدن خوش آمد میگم...
امیدوارم بهتون خوش بگذره...
:hehee: