اقاهه هم ازنفهمی من سواستفاده کردوگفت قابلی نداره خانوم شیش تومن حالا جالبیش اینجاست که شیش تومن و بهش دادم:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
نمایش نسخه قابل چاپ
اقاهه هم ازنفهمی من سواستفاده کردوگفت قابلی نداره خانوم شیش تومن حالا جالبیش اینجاست که شیش تومن و بهش دادم:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
بچه ها من تا شنبه نمی تونم نت بیام فعلا خداحافظ
حالا که سر من خلوت شده همه دارن یکی یکی خداحافظی میکنن..!!:narahat:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میبینم چند وقتی نبودم دوباره مهدی جوگیر شده و تاپیک جدید زده؟؟؟؟؟؟
نه نگران نباااااااش...من هستمbaghal:-baghal:-:chakerim::chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:rose:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش آمدی ابی خان ...
باش با ما ...
ای بابا ما هر از چند گاهی به سرمون میزنه یه تکونی به دربی میدیم ... شماها هم بی معرفت ... اصلا یه سری به ما نمی زنید ! :shogh:
سلام من كه تا يه هفته ديگه گيرم ولي بعدش هستم در خدمتون!!
خدمت از ماست ولى يه مسأله اى كه هست اينه كه موقع امتحاناى پايانى همه آنلاين بودن ولى الان كه امتحانا تموم شده...!!!:ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها بلاخره از شر کنکور راحت شدیم lay_;;lay_;;lay_;;
منم کنکورمو دادم!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آزمون سراسری ریاضی پاسخاشم بعدا میاد..