-
مدافع تیم ملی مونتهنگرو خواستار کاهش محرومیت "وین رونی" شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
"میودراگ زودوویچ" مدافع تیم ملی مونتهنگرو در نامهای به "میشل پلاتینی"، رئیس یوفا از او خواست تا در محرومیت "وین رونی" مهاجم سه شیرها تخفیفی در نظر گرفته شود. به گزارش خبرگزاری مهر، وین رونی در دیدار تیم ملی انگلیس مقابل تیم ملی مونتهنگرو در چارچوب رقابتهای مقدماتی یورو 2012 از پشت به زودوویچ مدافع حریف لگد زد و با کارت قرمز داور از بازی اخراج شد.
بعد از این بازی یوفا رونی را سه جلسه از حضور در میادین محروم کرد و به این ترتیب او سه دیدار مرحله گروهی رقابتهای یورو 2012 را در تابستان آینده از دست خواهد داد.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نوشته روزنامه گاردین، زودوویچ در نامهاش ذکر کرده است: "این رفتار رونی به دلیل مسائل روحی و روانی او قبل از بازی بوده و ربطی به عصبانیت و خشونت او ندارد. به نظر من او حتی یک جلسه هم نباید محروم شود".
گفته می شود ساعاتی قبل از این بازی رونی یک دعوای خانوادگی را پشت سر گذاشته و در جریان بازی تحت تاثیر آن بوده است.
زودوویچ در ادامه این نامه خاطر نشان کرده است: "رونی خیلی زود به اشتباهش پی برد و بعد از بازی از من عذرخواهی کرد. رفتار او نمونه مشهودی از بازی جوانمردانه است. این اتفاق به ندرت در فوتبال رخ می دهد که یک بازیکن بعد از اخراج از زمین به جای اعتراض و شکایت خود را سرزنش کند".
ghatreh
-
مشکل تام جدی نیست !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تام کلورلی با وجود مصدومیت در بازی امروز مقابل اورتون ، مشکلی از بابت حضور در بازی بعدی مقابل ساندرلند در لیگ برتر ندارد .
هافبک جوان یونایتد که توانسته بود بعد از مصدومیت ، دوباره حضور در لیگ برتر را تجربه کند در دقیقه 55 به علت مصدومیت مجبور به ترک زمین شد .
با این حال فرگوسن مشکل وی را جدی نمیداند و اعلام کرد که فقط از جهت پیشگیری و احتیاط این تعویض را انجام داده است .
او دوباره از قوزک پا آسیب دید و احساس درد کرد ، اما مصدومیت جدی به حساب نمی آید . احتمالا مشکل خستگی نیز بوده است ، به هر حال این اولین بازی واقعی و جدی او در برگشت به میادین بوده است ، البته که در بازی آلدرشات به میادین برگشته بود .
با این حال گمان نمیکنم مشکلی بابت حضور وی در بازی بعدی مقابل ساندرلند وجود داشته باشد . او در نیمه اول فرم خوبی را از خود به نمایش گذاشت .
سرآلکس درباره دیگر مصدومین گفت :
اسمالینگ دچار شکستگی در پا شده است و او به این ترتیب یک ماه را از دست خواهد داد ، همچنین یانگ نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه انگشت پا ، حدود دو هفته از میادین به دور است .
mufctalk
-
تمجید رئیس از نمایش جنگجویانه تیمش
فرگوسن در مصاحبه بعد بازی خود به MUTV گفت:"باری سختی بود.هر بار که به اینجا میائیم انتظار بازی سختی داریم هواداران به خوبی از ان ها حمایت میکنند و ان ها هم با شور و شوق زیادی بازی میکنند.
در نیمه اول ما بسیار خوب بازی کردیم .در نیمه دوم به خوبی دفاع کردیم که این نکته بسیار خوشحال کننده ای برای من است.برد 0_1 از اون نتیجه هایی است که شما برای قهرمانی به تعدادی از ان ها احتیاج دارید.
احتمالا ما بهترین موقعیت ها را در بازی داشتیم تمام شانس ها و سانترهاشونو دور کردیم.
البته خوش شانس هم بودیم که ضربه ی تماشایی بینز به تیرک خورد.من فکر میکنم که در نیمه دوم جنگیدیم و نتیجه ای که میخواستیم بدست اوردیم.
همه از موقعیت ها و شوت هایی که تیم ها در مقابل ما بدست میاورند صحبت میکنند .ما باید این امار را کاهش دهیم اگر جام را میخواهیم باید ان را بهتر کنیم.
ویدیچ نمایش بینظیری داشت همه توپ ها را به خوبی دفع کرد او بر روی توپ های هوایی فوق العاده است .این رمز موفقیت امروز ما بود.
تمام بازیکنان خط هافبکمونم خوب بودن .در نیمه اول جابجایی های پارک و ولبک بسیار خوب بود.
گل بسیار زیبایی زدیم .چیچاریتو کاری که توش بهترینه رو باز هم انجام داد."
mufctalk
-
آره منم هایلایتایه بازی رو دیدم منچستر جنگنده بود پاسایه ترکیبی منچستر پشته ۱۸قدمه اورتون دفاشونو بد تو چنتا صحنه بهم ریخت و دیدنی بود. پارک یه ۱۰۰٪ رو نیمه اول نزد
-
تیم منچستر یونایتد چهره واقعی را نشان داد
فیل جونز معتقد است که تیم منچستر یونایتد با پیروزی جسورانه 0 - 1 در برابر تیم اورتون، همه چیز در باره این باشگاه را نشان داد.
پس از پیروزی 0 - 1 در برابر تیم اورتون، فیل جونز در گفتگو با شبکه MUTV تأکید کرد که هر کسی امروز تیم منچستر یونایتد را نشان داد. در هفته گذشته یک روز بد برای ما بود، اما ما روحیه فوق العاده تیمی را در تمرینات نشان داده ایم، سر خود را بالا گرفتیم و به سرعت بلند شدیم. امروز این یک پیروزی عظیم برای ما بود و ما در اتاق رختکن بسیار خوشحال بودیم. بسیار دشوار بود و ما این را از تیم اورتون انتظار داشتیم زیرا سالهای قبل به اینجا آمده بودیم. در اواخر از جا در رفته بود و ما مجبور به دفاع بودیم اما ما آن را انجام دادم و خوشبختانه 3 امتیاز را به دست آوردیم.
فیل جونز در ادامه تأکید کرد: به عنوان یک مدافع این بسیار خوب است [ برای به دست آوردن کلین شت، بسته مانده دروازه ]. دفاع یک پارچه، من فکر میکنم 11 بازیکن دفاع میکردند و نه تنها 4 بازیکن و 11 بازیکن فوق العاده خوب دفاع کردند و ما یک پارچه در مقابل آنها ایستادگی کردیم.
فیل جونز از بازگشت نمانیا ویدیچ به لیگ برتر استقبال کرد و از کمک بازیکن صربستانی قدرتمند در سازماندهی خط دفاعی خوشحال بود.
مدافع اسبق باشگاه بلکبرن راورز، در خاتمه در این باره گفت: او کاپیتان ماست و شما نمیخواهید بدون کاپیتانتان بروید. او امروز اراده راسخ و استحکام خود را نشان داد و این بر هیچ کس پوشیده نیست.
mufctalk
-
غیبت یک ماهه اسمالینگ
کریس اسمالینگ، مدافع جوان منچستریونایتد، به دلیل شکستگی انگشت پا، نمی تواند تیمش را در یک ماه آینده همراهی کند.
این مدافع ملی پوش انگلیسی مهمترین غایب شیاطین سرخ در دیدار ديروز تیمش مقابل اورتون بود و در پایان بازی، سرالکس فرگوسن تایید کرد که این بازیکن را تا چهار هفته دیگر در اختیار نخواهد داشت.
به این ترتیب، اسمالینگ دیدارهای دوستانه تیم ملی انگلیس مقابل اسپانیا و سوئد را از دست خواهد داد.
فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اسمالینگ دچار یک شکستگی جزئی در پای چپش شده است. فکر می کنم او برای یک ماه نمی تواند بازی کند. این یک بدشانسی برای ماست."
manutd7.ir
-
فرگوسن: پيروزي مقابل اورتون ارزشمند است
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفـت: برد يک بر صفر در زمين اورتون نتيجه اي ارزشمند محسوب مي شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از روزنامه دیلی استار، سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: در نیمه اول بازی با اورتون ما فوتبال خوبی ارائه کردیم و گلی زیبا نیز زدیم. درلحظه گل، هرناندز خیلی خوب وارد محوطه جریمه حریف شد و دروازه اورتون را باز کرد.
این مربی که تیمش روز گذشته در هفته دهم لیگ برتر یک بر صفر اورتون را شکست داد، افزود: به نظر من برد یک بر صفر در زمین اورتونیها نتیجهای خوب و ارزشمند است. برای دسترسی به این نتیجه بسیار سخت تلاش کردیم.
وی ادامه داد: بازی با اورتون تحت هیچ شرایطی ساده و راحت نیست. آنها تیمی سختکوش هستند که خوب وارد بازی می شوند.
-
روني: بازي مقابل اورتون برايم سخت بود
مهاجم تيم فوتبال منچستريونايتد بازي مقابل تيم سابق و هوادارانش در ليگ برتر را سخت عنوان کرد.
وین رونی در دیدار روز گذشته در ترکیب شیاطین سرخ حضور داشت و از طرف هواداران دو تیم اورتون و منچستریوناتید در گودیسون پارک مورد تشویق قرار گفت.
وی در این باره گفت: بازی مقابل تیم سابقم سخت بود، از همه کسانی که من را در طول این بازی تشویق کردند، تشکر میکنم.
مهاجم شیاطین سرخ در رابطه با برگزاری دیدار روز گذشته در ظهر هم انتقاداتی را مطرح کرد و گفت: اصلاً بازی در این ساعت ظهر مناسب نیست. بازیکنان نمیتوانند خودشان را به خوبی با این شرایط وفق دهند. ما باید صبح پاستا و ماکارونی بخوریم و وادارکردن بازیکنان برای رعایت کردن این رژیم اصلاً مناسب نیست.
منچستر شب گذشته موفق شد با گل "چیچاریتو" یک بر صفر مقابل اورتون در گودیسون پارک به برتری برسد.
-
فرگوسن شگفت زده از نژادپرستي در فوتبال انگليس
'سر الكس فرگوسن' سرمربي منچستريونايتد مي گويد از اينكه در سال 2011 برخوردهاي نژادپرستانه در فوتبال انگليس رخ مي دهد؛ شگفت زده شده است.
اين مربي اسكاتلندي كه از 25 سال پيش به اين سو هدايت منچستريونايتد را به عهده دارد ، گفت: يادم نمي آيد آخرين باري كه اين شعارها ( نژادپرستانه) را شنيدم چه زماني بود ولي الان شرايط تغيير كرده است. سهم بازيكنان سياه پوست در فوتبال مدرن امروزي را نمي توان انكار كرد. فرگوسن گفت: من هيچ شكي درباره صحت سخنان پاتريك ( اورا) و آنچه در آنفيلد رخ داد ندارم ولي مسووليت رسيدگي به اين مساله با اتحاديه فوتبال انگليس است.
وي افزود: با مسوولان اتحاديه فوتبال چند روز پيش صحبت كردم . آنها كار خود را انجام مي دهند ولي َآنچه كه مرا شگفت زده كرده مشاهده چنين صحنه هايي آنهم در اين دوره زماني است.
سرمربي منچستريونايتد اضافه كرد: شايد همزماني اين اتفاقات در روزهاي اخير تصادفي است، اميدوارم كه اين گونه باشد ولي الان سال 2011 است. نمي توانم باور كنم در حالي كه اين تعداد بازيكن سياه پوست در ليگ برتر بازي مي كنند چنين صحنه هايي رخ دهد.
فرگوسن افزود: شگفت انگيز است كه باز هم شاهد چنين مواردي هستيم. ما در باشگاه خود بازيكنان سياه پوست فوق العاده اي داريم كه انسان هاي بزرگ و وارسته اي هستند . بسيار خوشحاليم كه آنها را در كنار خود داريم.
سال 1986 كه فرگوسن هدايت منچستريونايتد را به عهده گرفت اغلب بازيكنان سفيد پوست و اكثرا انگليسي بودند.
سرمربي منچستريونايتد گفت: در اين 25 سال شرايط تا حد زيادي تغيير كرده است. بازيكنان تيم ديگر يكدست انگليسي نيستند. نه تنها براي من بلكه براي همه مربيان سروكار داشتن با بازيكناني از فرهنگ ها و مليت هاي مختلف كار دشواري است ولي واقعيت فوتبال كنوني همين است.
وي افزود: بازيكنان ناچار هستند به سرعت خود را با باشگاه و زبان جديد انطباق دهند. شرايط مربيگري هم از 25 سال پيش تاكنون دگرگون شده است.
ghatreh
-
علاقه باشگاه منچستر یونایتد به ستاره باشگاه اسپورتینگ لیسبون
بر طبق گزارشات، باشگاه منچستر یونایتد به طور فزاینده ای به جذب ریکی ون وولفسوینکل ( Ricky van Wolfswinkel )، مهاجم هلندی باشگاه اسپورتینگ لیسبون علاقه مند است.
بازیکن 22 ساله از زمان پیوستن به باشگاه پرتغالی در تابستان سال جاری تأثیر گذار بوده و 8 گل به ثمر سانده است. لوئیز لاروس ( Louis Laros )، وکیل وی در گفتگو با روزنامه Abola، چاپ پرتغال میگوید: با توجه به کیفیت موکلش، این طبیعیست که باشگاههای بزرگ به جذب موکلش علاقه مند باشد. در حال حاضر ریکی ون وولفسوینکل در اینجا خوشحال و عاشق این شهر، باشگاه و طرفدارانش است. همه چیز ایده آل است و من با شروع او در این فصل شگفت زده نشدم. این مانند هر تیمی بوده که او در آن بازی کرده است. این طبیعیست که تیمهای بزرگ به او علاقه مند هستند. بهترین باشگاهها، بهترین بازیکنان را میخواهند و او یکی از آنهاست.
باشگاههای منچستر یونایتد و اسپورتینگ لیسبون بیزینسهایی را در گذشته انجام داده اند با بازیکنانی مانند لوئیز نانی و کریستیانو رونالدو، زمانی که 2 باشکاه همکاری مشترک و سالمی را انجام میداند. یکی ار مشکلات بالقوه باشگاه پرتغالی در رابطه خروج میگوئل ولاسو در سال 2008 بود و اکنون باشگاه منچستر سیتی به عنوان رقبای مشتاق برای بازیکنان باشگاه اسپورتینگ لیسبون ظاهر شده اند.
mufctalk