مسلما اگر معمار زاده باشه بیشتر به نفعه پرسپولیسه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
مسلما اگر معمار زاده باشه بیشتر به نفعه پرسپولیسه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودم به شخصه علاقه ی زیادی به میثاق دارم ولی به نظر من اگه تو این بازی به حقیقی بازی بده مسلما روحیه ش نسبت به میثاق دو برابر میشه واسه اینکه خودشو بار دیگه اثبات کنه نیاز به این بازی داره مسلما میتونه دروازه ی تیمو تو این بازی حفاظت کنه ..........
لـيــگ ايــــران : 24دوره : پرسپولیس 9 قهرمانی - استقلال 6 قهرمانی
جـــــام بـــــاشــگـاه هـــاي تـــهــران : 10دوره : پرسپولیس 6 قهرمانی - استقلال 3 قهرمانی
جام حذفی : پرسپولیس 5 قهرمانی - استقلال 5 قهرمانی
مسابقات آسیا : پرسپولیس 1 قهرمانی - استقلال 2 قهرمانی
حالا انصافا کدام تیم پرافتخاره...؟!
امروز میخوام یه بحث بکشم جلو ببینم همراهی میکنین یا نه :hehee:
چند درصد مردم محله شما پرسپولیسی هستن؟ زمان برد بعد از دربی یا قهرمانی چجوری جشن میگیرن؟
اگه استقبال کردین منم درباره ی محله خومون میگم
رسول جان این دیگه پرسیدن نداره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از خانواده خودم شروع میکنم که10 نفریم + 5 دامادمون + 1 خواهرزاده کاملا فوتبالی که همگی پرسپولیسی هستیم ! :love:
شهر ماهم مثل اکثر شهرهای دیگه کشور درصد بیشترشونو پرسپولیسیا تشکیل میدن !
بعد از برد دربی یا قهرمانی های پرسولیس دقیقا بعد از پایان بازی حالا هر موقع که باشه مرکز شهر پر از موتور سیکلت میشه حدود 100 تا 150 تا موتور سیکلت با پرچم های قرمز و انواع و اقسام اشیا آبی سوراخ سوراخ شهر رو شلوغ می کنند ! :nishkhand:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو محله ما تقریبا 45% پرسپولیسی داریم ولی تو محلات دیگه بالای 70% بعد از برد دربی و یا قهرمانی تو لیگ یا هر جام دیگه با موتور و ماشین همه وسط شهر جمع میشیم و تا 12 شب و گاهی هم بیشتر تو شهر دور میزنیم...
راستش اگه بگم محله ما حدودا 87 درصدش پرسپولیسی هستن اغراق نیست وقتی هم که برد تو دربی یا قهرمانی میاریم حود200 موتور و ماشین تو تمام محله های شهر دور میزنن مخصوصا در خانه استقلالی هابی که کری زیادی خوانده اند و ادعای زیادی دارند!!! اما وای به حال استقلالی ها اگه برد تو دربی یا قهرمانی بیارن و بخوان بیان تو محله ما خوشحالی کنند خیلی اوضاعشون خراب میشه میگین چرا؟؟ مثلا دربی رفت و برگشت پارسال دربی رفت که گل نوری قبول نکردن اعصاب همه داغون بود بعد بازی بلافاصله بچه ها مشغول جمع آوری سنگ شدن و وقتی که استقالی ها اومدن تو محله واسه خوشحالی سنگ باران شروع شد:hehehe::hehehe: تو دربی برگشت هم وقتی اومدن تو محله ایستادن خوشحالی کنن یکیشون داد زد (مگه دیونه شدین که اینجا ایستادین اینجا محله پرسپولیسی هاست فرار کنین تا دخلمونو نیاوردن) البته بازم حسابشون رو رسیدن (قبلا تو مسیرشون شیشه ریخته بودن و وقتی که اومدن فرار کنن 10-12 موتور پنچر شد!!) امسال هم یکی داشت میگفت یه گونی شیشه آماده کردم فقط کافیه دربی رو ببرن :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:lol:-
و این بود سرنوشت استقلالی جماعت در شهر ما
نقل قول:
متاسفانه تو محله ما 70 به 30 به نفع استقلالی هاست:gerye:
ولی کری اصلی قبل از دربی چون موقع دربی همه معمولا ورزشگاهن و همون جا همه به حساب هم میرسن
اما با همین کمی تعداد هم پرسپولیسی ها خیلی مسلط تر هستن:eyyyyy:
بحث باحاليه
تو خانواده ما كه 2تامون هم باشگاههاي تهران سابقه بازي داريم همه پرسپوليسين . چه خانواده درجه اول شامل خواهر-برادر و چه بقيه كلا استقلالي نداريم . در مجموع حتي يه نفر استقلالي تو كل فاميل نداريم . تو دوستانم هم فقط يك نفر استقلاليه كه اونم آرزوشه يه روز يه توپ فوتبال ببرم از نزديك ببينه چه شكليه ! از فوتبال هيچي نمي فهمه و يه بار ورزش كرده اونم تنيس روي ميز بوده .150 كيلو وزنشه !
توي محلمون نمي تونم دقيق بگم چون خبر كاملي ندارم ولي بين بچه هايي كه تو محل با هم رفيقيم سه-چهارم پرسپوليسين و يك چهارمي كه استقلالين تو عمرشون فوتبال بازي نكردند ! ما كه ميريم فوتسالي جايي هممون پرسپوليسي هستيم .
از خیلی وقت پیش میخواستم این رو بگم
بچه ها اگه بردیم (که انشاالله می بریم) لطف کنین با گوشیتون یه فیلم از خوشحالی هواداران تو شهرتون بزارین واسه دانلود