امیدواری ستاره های جدید یوونتوس بیانکوری
امیدواری ستاره های جدید یوونتوس بیانکوری
کمتر کسی تصور می کرد یوونتوس تورین پس از پشت سر گذاشتن دوران سخت حضور در سری ب و بازگشت دوباره به جایگاه اصلی خود این چنین قد علم کند و به سرعت به حالت اولیه خود بازگردد ولی یوونتوس تورین محبوب ترین تیم فوتبال جهان با قدرت مدیران و بازیکنان خود به شرایط ایده ال بازگشت تا هواداران یوونتوس همانند همیشه با افتخار نام یوونتوس را صدا کنند.در این جا صحبت های خریدهای جدید یوونتوس را با هم می خوانیم:
سرجیو المیرون
لحظات مهم و ارزشمندي در حال گذر است براي بازيكن جديد و تازه وارد مانند آلميرون هافبك آرژانتيني سرانجام موافق شد به تورينو و يووه بيايد باشگاهي كه ارزو ان را داشت او مي خواست اهسته اهسته تبديل به بازيكني بزرگ شود و اين راه موفقيت را در باشگاه مطرحي مانند يووه مي ديد الميرون آرزو دارد بهترين نمايش ها را در يووه ارائه کند وي به يوونتوس رسيد به تيمي بزرگ و شايسته تيمي كه آرزو و رويا بسياري از بازيكنان است به محض ورود به باشگاه فهميد كه شانس به او رو كرده و او در اينجا جاي رشد و بزرگي دارد يك گروه كامل و واحد با سازماندهي بي نقص و با سابقه اي از قهرماني و افتخار اين هافبك به قهرماني و پيروزي با يووه مطمئن است و مي گويد اینجا هستم برای اینکه رشد کنم و بزرگ شوم و به یوونتوس ایمان دارم هدف مهمي در فصل آتي داريم و به آن خواهيم رسيد.مطمئنا اين براي همه بسيار دشوار است كه به قدرت ما درك كنند و به ما فكر كنند زيرا در زمان كوتاه و كم انتظار بازگشت از يووه نبود ما مي توانيم دست يابيم به آنچه كه ممكن هست و مي خواهيم يووه مرا به جايگاه خوب و با شكوهي خواهد رساند و باعث رشد و ترقي من و رسيدن من به تيم ملي خواهد كرد
تیاگو مندز
براي يك پرتغالي مانند تياگو كاردوسو مندس پوشيدن پيراهن يووه و مبارزه با بزرگان اين تيم ارزش زيادي خواهد داشت. البته او بايد بسيار بسيار زياد تلا ش كند تا به قهرمانان يووه نزديك تر شود .او در سه كلوب ورزشي بنفيكا و چلسي و ليون بهترين تيم هاي اروپايي بازي كرده و تجربه خوبي را كسب كرده اگر او مي خواهد يك فصل خوب و مهم را پشت سر بگذارد بايد بسيار تلاش كند و بهترين چهره را از خود به نمايش بگذارد.هر بازيكن در يووه شايستگي خود را نشان داده كه در اين تيم عضو شده براي تياگو خارج شدن از يك باشگاه و ورود به باشگاهي مانند يووه دشوار نيست ليون تيمي با اصولي محكم و پايه اي است . وي در اولين تمرينش در يووه گفت:هدف من و تمام بيانكونري ها كسب اسكودتو است و بازگشت به ليگ قهرمانان مشكلي براي رقابتهاي اروپايي نداريم و مي توانيم خيلي زود به مسابقات مهم راه يابيم برمي گرديم يك سال ديگر به اين بازي ها و يووه مي تواند به آن رقابت هاي نه بگويد ما به راحتي وبا قدرت به اروپا راه پيدا مي كنيم.يوونتوس يك تيم بزرگ و قدرتمند است كه مي تواند به آنچه مي خواهد دست يابد و هيچ مشكلي نيست ما بايد در حال حاضر به آِينده فكر كنيم و دوباره به تاريخ باشگاه بنگريم و انجام بدهيم آنچه شايسته يووه و هوادارانش است.
حسن صالح حمیدزیچ
صالح هافبك كناري تازه وارد يووه اي ها در ابتداي سخنانش به نكته اي جالب اشاره مي كند و مي گويد:اسم من مشكل است مرا براتزو صدا بزنيد.اين بازيكن نيز به يووه رسيد و بازي خود را با اين تيم ادامه خواهد داد .يك فصل سخت را با بايرن پشت سر گذاشتم و با اين تيم آلماني افتخارات زيادي را كسب كردم مانند شش قهرماني در بوندس ليگا و 4 در كوپا آلمان و سه جام ليگا و يك قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا. يووه يك تيم بسيار بزرگ است و در مبارزه اين را به خوبي نشان داده. در 9 سال حضورم در بايرن يك تيم بزرگ را ديدم و به انچه مي خواستم رسيدم اما در حال حاضر مي خواهم كه در ايتاليا و يووه باشم فكر مي كنم در اينجا نقش متفاوتي داشته باشم.رانيري مربي بسيار خوب و شايسته اي است و به كار و نتيجه خوب فكر مي كند ما خارجي هاي تيم بايد اين نكته را درك كنيم و بفهميم كه اين تيم فصل سخت و دشواري را پشت سر گذاشته و به خوبي از مشكلات سر بلند خارج شده و زمان را به خوبي گذرانده من از اين كه در يووه هستم بسيار خوشحالم و مطمئن هستم به بزرگي مي رسيم وي ادامه داد و گفت:ما يووه هستيم و هدفي در سر داريم مي خواهيم دوباره موقعيت خود را به دست بياوريم بدون كوچكتريم ترسي.ما بهترين تيم هستيم با بازيكنان بسيار بزرگ ما به هواداران هديه خواهيم داد من به خوبي شكوه يووه را مي بينم مي دانيم كه قهرماني سخت است اما مي توانيم
زندک گریکرا
در ليست رسمي يوونتوس نام جديد بيانكونري ديده مي شود بازيكني كه به تورينو آمد و يووه اي شد بازيكن 27 ساله اي كه از اين فصل سياه و سفيد پوش مي شود او يك هم وطن با انگيزه براي ندود تلقي ميشود كه در حال حاضر در يووه وي در گفتگويي اظهار داشت :حاضر شده اصلا فكر نمي كنم كه در ليست دفاع يووه و رانيري حاضر باشم اما تلاش خود را مي كنم از اينكه اين تيم و باشگاه مطرح يووه مرا انتخاب كرد باعث افتخار من خواهد بود به طور حتم رانيري به مهره هاي با ارزش و مهم متمركز مي شود من سعي خواهم كرد تا نظر مربي را به سمت خود جلب كنم و براي اين در يووه هستم كه اين تيم را يك تيم بسيار بزرگ ديدم كه در آن خوشبخت و بزرگ مي شوم و با پوشيدن پيراهن سيا ه و سفيد يووه
وینچنزو یاکوینتا
ياد يك بوسه به جام قهرماني در جام جهاني 2006 براي ياكوينتا زنده شد اين بازيكن در ليست جديد بيانكونري ها ديده شد و خيلي زود به اين تيم پيوست از سال گذشته تا اينكه به يووه رسيدم بسيار تلاش كردم اول به جام جهاني فكر مي كردم بعد به راه يابي به ليگ قهرمانان و حالا در يووه هستم جايي كه در ان به طور حتم رشد خواهم كرد من حس خيلي خوبي به يووه دارم به نظرم بهترين انتخاب را كرده ام و به اين انتخاب افتخار مي كنم هميشه دوست داشتم در تيمي بازي كنم كه ترسي نداشته باشد و يووه همين تيم است تيمي بدون ترس و با قدرت هيچ بازيكني به اين باشگاه نمي تواند نه بگويد هرچند كه به سري ب رفته باشد و يا در سري ب بازي كند من از بودن در يووه و چنين تيمي احساس شعف مي كنم دلیل انتخاب من قهرماني هاي بي شمار اين تيم و بزرگي يووه است جايي كه همه با شايستگي مي مانند و بازيكناني در اختيار دارد كه هر كدام يك ستاره بي نظير در فوتبال به حساب مي ايند بيانكونري بايد آرامش خود را حفظ كند و با تمرين بسيار زياد به هدف خود دست پيدا كند ما مي خواهيم بدون مشكل پيش برويم و بهترين و بزرگترين قهرماني ها را كسب نماييم
بلانک مدیر موفق یوونتوس
جان كلوده بلانك از احساس خوب و خوش خود در حال حاضر مي گويد از يووه و شرايط ايده آل اين تيم وي معتقد است يووه در بازار نقل و انتقالات بسيار عالي عمل كرد و به انچه مي خواست دست يافت ما يك تيم جوان را در نظر داشتيم كه تقريبا به ان رسيديم ميانگين سني تيم در حد 25 سال شده و ازاين بابت خوشحالیم بسياري از بازيكنان در تيم ها ي ملي كشور خود و ايتاليا عضويت دارند و اين براي يووه مهم است بازيكناني در تركيب تيم حضور دارند كه در قهرماني ايتاليا در جام جهاني 2006 نقش مهم و ارزنده اي داشته اند ما به كار و تلاش به اينجا رسيديم و به طور حتم به شكوه خود باز می گردیم بعد از پاسخ مثبت پاول به ما بايد اعتراف كنم كه يووه تبديل به تيمي كامل و بزرگ شد موافقت ندود يك پيروزي براي ما به حساب مي امد و از اين بابت خرسنديم ما به بسياري از بازيكناني كه مي خواستيم نگه داریم به توافق رسيديم و تمام بزرگان و ستاره هاي خود را نزد خود نگه داشتيم از اينكه الكس در تيم نقش يك رهبر شايسته را ايفا مي كند خوشبخت هستيم زيرا كاپيتان يك مهره بي نظير در دنياي فوتبال به شمار مي رود و ما از اين بابت بايد ساپسگزار باشيم مي توان رضايت را در چهره تك تك تيفوسي هاي بيانكونري بابت ماندن اله جي جي مائورو -ديويد و پاول ديد ما اهداف بزرگي در سر داريم و به آن مي رسيم زيرا نشان داديم كه با برنامه ريزي دقيق و و با قدرت و تلا ش بازيكنان مهم و با ارزش خود به شكوهي دست يافتيم كه هيچ كس باور نداشت و اين همان قدرت خارق العاده يوونتوس است كه چشم تمام حريفان را كور كرده ما يه زودي اسطوره و سنبل فوتبال ايتاليا خواهيم شد و اين را ثابت خواهيم كرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]