ای بابا به زندگی شخصی استوره ی ما چیکار دارین کیلید کردین؟:eyyyyy:
خوبه مام راجه به پرونده های رسوایی های یوونتوس هی حرف بزنیم؟:nishkhand::sooot:
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا به زندگی شخصی استوره ی ما چیکار دارین کیلید کردین؟:eyyyyy:
خوبه مام راجه به پرونده های رسوایی های یوونتوس هی حرف بزنیم؟:nishkhand::sooot:
ببین یه بار دیگه پا روی دم من بذاری بد حالتو میگیرما !
بابا این بکهام 100 دفعه خواسته زنشو طلاق بده یا یه جوری از دستش خلاص بشه !
حالا چی شده این همه عزیز شده ما نمیدونیم !
الکس 1 بار دیگه پا رو دم من بزاری حالتو میگیرما ! :nishkhand::nishkhand::sooot:
الکی برای بکهام شایعه درست نکن ! دیوید و ویکتوریا عاشق هم هستن و رسانه ها چند بار خواستن الکی از رسوایی های اخلاقی بکهام خبر بدن که معلوم شده همش دروغ بوده ! دیوید هم شکایت کرد ! جالبه تو اون 1-2 هفته ای که این شایعه هم بود ویکتوریا اصلا واکنشی نشون نداد ! و گفته بود مهم نیست من عاشق دیوید هستم !
ببین بکام عزیز ما بوده و هست:love:و خواهد بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عین این میمونه ما بیاییم علکی دل پیرو رو به چالش بکشیم و یه سری پرونده هارو :sooot:رو کنیم:ehem:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشبختانه الکس هیچوقت حاشیه نداشته و اینقدر محبوب هست که کسی به ذهنش هم نرسیده براش حاشیه درست کنه ! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط FoRLaN [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من به تنهایی ازپس جفتتون برمیام پس فکر دست به یکی شدنو از سرتون بیرون کنید ! :sigar:
ویرایش : کدوم پرونده سامان خان !
مثل اینکه تنت میخاره !
من علاوه بر فوتبال در کشتی هم سررشته دارما ! :eyyyyy:
آهااااااان میدونی الان که میشینم با خودم فکر میکنم میبینم که چه حاشیه ای:tars:؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا من راجع به این پرونده ها اطلاعاتی ندارم که رو کنم:vooooy:!
نمیدونم نمیدونم چرا ییهو از دهنم اینا پرید:nishkhand:
حیف که من هم مثل خودت فورلانو دوست میدارم والا تخریب فورلان هم در دستور کار قرار میگرفت !
چه تعصبي دارين شما ها!چشم نخوريد!!!
دنبال حاشيه ميگردين چرا جاي دور ميرين همين سپاهان اين روزا حاشيش از مارادونا هم بالاتر رفته
خداييش فرق فوتبال ايران با جاهاي ديگه ي دنيا چقدر زياده!بارسلونا جلو رقيبش 5تا گل مردونه ميزنه بعد سپاهان با هزارتا دوز و كلك از پرسپوليس ميبره !واقعا كه حداقل اونا حق تيماشونو ضايع نمي كنن
حالا اگر توايران يه تيم 5 تا ميخورد از الان واسه برگشتش داور و مديرعاملشون و .... همه رو خريده بود ...dallliii
به جان خودم اگه این همه اتفاق عجیب غریب جای دیگه دنیا بیفته !
البته جالبه دیشب بازی یووه و لچ پوزنان رو که صحنه هاشو میدیدم یاد بازی سپاهان و پرسولیس میفتم !
اصلا توپ معلوم نبود و شرایط اصلا برای بازی مناسب نبود !
شده بود مثل هاکی روی یخ !
الکس هم گفته بود تو تموم 18 سال حضورم تو فوتبال تا حالا همچین وضعیتی رو تجربه نکرده بودم !
داداشه گلم من نه سپاهانیم و نه سپاهانو دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط goll! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سپاهان تو تهران پرسپولیسو 4-1 برد.
خودتم میدونی 2تا پنالتیا پنالتی بودن
چرا کاری که سپاهان کرده رو بی ارزش میکنی خدایی!
یه تیم هیچ موقع نمیتونه با اون دوز و کلکی که شما میگی 4تا به یه تیم اونم تو خونش بزنه!