احتمال دوري 3 هفتهاي مجتبي !
به دليل كشيدگي ران
احتمال دوري 3 هفتهاي مجتبي !
شنيدن خبر مصدوميت مجتبي جباري براي هواداران و كادر فني استقلال ديگر عادي شده است. اين بازيكن در ديدار مقابل استقلال و در حالي كه 20 دقيقه از بازي گذشته بود، مصدوم شد و اين اتفاق يك تعويض اجباري را روي دست پرويز مظلومي گذاشت. وقتي جباري از زمين بيرون آمد، گمانهزنيهاي زيادي در مورد آسيبديدگي او مطرح شد ولي استقلاليها ميتوانند خوشحال باشند كه مصدوميت جباري به زانو مربوط نميشود.
جباري كه معمولاً به دليل دوري از تمرينهاي بدنسازي و قوي نبودن عضلات زياد مصدوم ميشود، در بازي با صنعت نفت آبادان اين بار از ناحيه عضلات ران دچار آسيبديدگي شد و ميزان دقيق مصدوميت او بعد از گرفتن mri مشخص خواهد شد. امين نوروزي رييس گروه پزشكي باشگاه استقلال كه در بازيهاي بيرون از خانه اين تيم را همراهي نميكند، در مورد وضعيت جباري ميگويد: «او از ناحيه عضلات چهارسر ران دچار آسيبديدگي شده و اين موضوع ربطي به مصدوميتهاي قبلي جباري كه از ناحيه زانو بود، ندارد.» نوروزي در پاسخ به اين سوال كه آيا جباري باز هم براي مدت طولاني از ميادين فوتبال دور خواهد بود، تأكيد ميكند: «اين مصدوميت جدي نيست و در بدترين حالت، جباري 3 هفته از ميادين دور خواهد بود. البته قبل از گرفتن جواب mri نميتوان در مورد ميزان مصدوميت و زمان دوري جباري نظر داد.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فتحاللهزاده: شكايتي از تماشاگران آباداني نداريم
آنها مهد فوتبال ايران هستند
فتحاللهزاده: شكايتي از تماشاگران آباداني نداريم
ايران ورزشي - علي فتحاللهزاده پس از باخت استقلال مقابل صنعت نفت آبادان هم مصاحبه كرد. سرپرست باشگاه استقلال درباره اين شكست گفت: «در ابتدا جا دارد به تيم صنعت نفت و تماشاگران پرشورش تبريك بگويم اما قانون فوتبال اين است كه وقتي در يك نيمه 3، 4 موقعيت صددرصد را تبديل به گل نكني مطمئنا گل ميخوري و بازي را ميبازي. صنعت نفت شايسته پيروزي مقابل استقلال بود و تيمشان بسيار خوب بازي كرد. »
سرپرست باشگاه استقلال به حاشيههايي كه پس از اين بازي برايش به وجود آمد هم اشاره كرد و گفت: «حتما اطلاع داريد وقتي كميته انضباطي اعلام كرد، تماشاگران آباداني در ديدار مقابل استقلال محروم هستند من و آقاي مظلومي حمايت كرديم كه اين اتفاق نيفتد چون معتقديم هوادار است كه به فوتبال جذابيت ميدهد.
تماشاگران آباداني بسيار فهيم هستند و من براي آنها احترام زيادي قايلم اما جايگاه ويژه بايد جايگاهي باشد كه اشخاص خاص تردد كنند. اينگونه اشخاص وقتي تيمشان ميبرد يا ميبازد حرفهاي زرد نميزنند و هر حرفي را به زبان نميآورند. هنگامي كه در آنجا نشسته بوديم به چند تن از دوستانمان توهين كردند و بدتر از همه آقايي گفت «شما گفتيد كه آبادان هيچي نيست و اين هم جواب حرف شما.» آن شخص كه فكر ميكنم يكي از مسوولان ورزشگاه بود مردم را اينگونه تحريك ميكرد و باعث ناراحتي من شد و در جوابش گفتم ما چنين حرفي نزديم و تازه از حضور تماشاگران استقبال هم كردهايم حالا شما اينگونه با ما تهمت ميزنيد. معتقد هستم آبادان مهد فوتبال است و لقب برزيل ايران برازنده صنعت نفت اما آن شخص خيلي توهين كرد و دوستاني كه در جايگاه ويژه افراد را هدايت ميكردند بايد دقت بيشتري انجام ميدادند. »
فتحاللهزاده قصد ندارد از تماشاگران آباداني شكايت كند: «تصميمي براي شكايت از تماشاگرنماها ندارم. بسياري از افراد كه در كنار زمين با آنها ايستاده بودم همرزمهاي من بودند كه سالها در كنار هم بوديم. »
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حرفهاي بيربط يك ناشناس به فتحاللهزاده
درگيري هواداران نفت با سرپرست باشگاه استقلال
حرفهاي بيربط يك ناشناس به فتحاللهزاده
به محض اينكه محسن قهرماني سوت پايان بازي را به صدا درآورد شخص ناشناسي كه نزديك جايگاه ويژه قرار داشت رو به سرپرست باشگاه استقلال كرد و گفت: «چرا گفتي صنعت نفت آبادان هيچي نيست!» فتحاللهزاده وقتي حرفهاي اين ناشناس را شنيد شوكه شد و سمت او رفت و گفت: «من كجا چنين حرفي را به زبانآوردم؟» فتحاللهزاده راست ميگفت او نه تنها در اين بازي بلكه در تمام دوران مديريت خود بر باشگاه استقلال چنين حرفي عليه حريفان نزده است. البته فرد ناشناس دست بردار نبود و به نظر ميرسيد ميخواهد حاشيهساز باشد. او جلو آمد و ميخواست يقه مديرعامل باشگاه استقلال را هم بگيرد اما با وساطت اطرافيان موضوع ختم به خير شد.
با اين حال فتحاللهزاده وقتي مسوولان حراست ورزشگاه را ديد به آنها گله كرد.
به جاي زشتي ها، زيبايي ها را وارد فوتبال كنيد
گلايه روابط عمومي باشگاه استقلال از برخي هواداران آباداني:
به جاي زشتي ها، زيبايي ها را وارد فوتبال كنيد
فارس- روابط عمومي باشگاه استقلال از رفتار برخي هواداران نفت آبادان گلايه كرد.
محمد سررشته داري مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در خصوص اتفاقات رخ داده در ورزشگاه تختي آبادان عنوان كرد: مردم آبادان هميشه به خونگرمي معروف هستند اما رفتار برخي از آنها در ورزشگاه تختي واقعا بعيد بود.
وي ادامه داد: برخي از تماشاگران چاقوهايي به دست داشتند كه اين مساله سالهاست در بين تماشاگران فوتبال ما منسوخ شده و حتي در ورزش ما جا ندارد. همچنين در پايان مسابقه به آقاي فتح الله زاده توهين و بي احتراميهايي صورت گرفت كه اميدواريم مسوولان ذيربط به اين موضوع توجه كنند. فوتبال برد و باخت دارد و استقلال بازي را واگذار كرد اما بايد جلوي اتفاقات غير ورزشي در فوتبال را گرفت و به جاي وارد كردن زشتيها، زيباييها را به اين رشته پرطرفدار تزريق كرد.
پيراهنكشي براي همين لحظات است!
چرا طالبلو روي پاچاچيان خطا نكرد؟
پيراهنكشي براي همين لحظات است!
ايران ورزشي - حالا كه استقلال شكست خورده، صحبت كردن در مورد برخي مسائل شايد فايدهاي نداشته باشد اما بعد از دربي انتقادهايي كه به شيث رضايي وارد شد كه چرا قبل از رسيدن موجيري به 18 قدم او را با خطا سرنگون نكرد امروز هم به طالبلو وارد ميشود كه روي صحنه گل دوم وقتي با پاپاچيان در بيرون 18 قدم تك به تك شد ميتوانست او را با خطا متوقف كند.
در نهايت اخراج ميشد اما گل دوم به دست نميآمد و چه بسا استقلال در 14 دقيقه پاياني فرصت براي جبران گل تساوي را به دست ميآورد. شايد هم طالبلو نميخواسته بازي با شاهين پارس را از دست بدهد هر چند الان هم حضور او در اين بازي قطعي نيست. به هر حال خطا كردن هم جزيي از بازي است البته نه خطايي كه منجر به مصدوميت حريف شود. پيراهن كشيدن را براي همين مواقع گذاشتند!