نقل قول:
یوتو ناگاتومو، مدافع ژاپني اينتر معتقد است الساندرو دل پيه رو، اسطوره یوونتوس، بايد دوران حرفه ای اش را در تيمي ژاپني به پايان برساند.
دل پیهرو در سال 1993 از پادووا به یووه پیوست و به نظر می رسد امسال آخرین فصل حضورش در این تیم باشد.
ناگاتومو که یکی از هواداران دل پیرو است در گفتگو با کوریره دلا اسپورت گفت:" از زمانی که هفت ساله بودهام بازی دل پیرو را به خاطر می آورم و فوتبال این بازیکن را تعقیب کردهام. من در سال 1996 و زمانی که دل پیرو برای انجام بازی خیرخواهانه به منظور کمک به زلزله زدگان ژاپنی در توکیو حضور یافته بود، این بازیکن را به خاطر می آورم.
امیدوارم که دل پیرو بعد از یووه به ژاپن برود. این بازیکن حتی نمی تواند تصور کند که چقدر در ژاپن طرفدار دارد. من به او توصیه می کنم که به آنجا برود.
ناگاموتو و دل پیرو امشب در دیدار تیمهای اینتر و یوونتوس مقابل هم قرار خواهند گرفت.
مطمئن باشید که اله انقدر خواهان داره که بی تیم نمونه و جی لیگ جزو آخرین گزینه هاش باشه. از اروپا و لیگ برتر انگلیس و ام ال اس بگیر تا جاهای دیگه. اگه یووه آله رو از دست بده تنها کسی که ضرر میکنه یووه و البته هوادارای یووه هستن.