-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از اضافی دریبل زدن خوشم نمی اید
24 شهریور 1389
ندود جدید یوونتوسی ها که در دومین دیدار فصل خوش درخشید و توانست نظر و رضایت هواداران و مربیان را جلب کند در واکنش به این اظهار نظر که کراسیچ تنها دوست دارد همه را دریبل کند گفت
من واقعا متاسفم که ان فرصت طلایی را از دست دادم، از نظر شخصی نمایش خوبی داشتم، امادگی 70 دقیقه بازی را داشتم و در دیدارهای اتی می توانم به طور کامل در ترکیب یووه حاضر شوم.
من از دریبل کردم بیش از حد خوشم نمی اید و از این بابت بسیار ناراحتم که نتوانستم به نتیجه برسم، اما مطمئن باشید همین خصیصه مهم من در اینده خواهد بود و این بار موفق به باز کردن دروازه حریف می شوم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
الکس: برو اما برگردد، این برای تو بهتر است
24 شهریور 1389
دفعه بعد که همین دیگر را دیدیم خاطرات زیادی برای گفتن خواهیم داشت، این اخرین جمله الکس دل پیرو در نامه ارسالی خود به دیوید ترزگه در زمان جدایی ترزگل بود. زوجی که ده سال برای پیروزی یووه تلاش کردند و لحظات به یادماندنی و زیبایی را به تیفوسی ها هدیه و حالا راه خود را جدا شده می بینند اما کاپیتان دوست داشتنی یوونتوس از دیدار دوباره می گوید و این دیدار کجا و در کدام تیم می تواند باشد ؟
در کشور و تیمی دیگر که این بار با اغوش باز در کنار ستاره مشهور انگلیسی ها منتظر انان است، امریکا و فوتبال نیمه حرفه ای این کشور که بی صبرانه منتظر حضور الساندرو دل پیرو و دیوید ترزگه است.
با پیوستن بکام و انری به لیگ فوتبال امریکا علاقه مندان امریکایی فوتبال امیدوار شدند تا در سال های اتی شاهد پیوستن سایر ستاره های دنیای فوتبال به کشورشان باشند تا با رشد فوتبال امریکا انان را به اینده و نتایج درخشان امیدوارتر نماید.
پینتوریکیو که هفده سالگی خود را با پیراهن سیاه و سفید بانوی پیر جشن گرفته و بیش از 600 بازی و حدود 300 گل زده برای این تیم را به نام خود ثبت کرده می تواند با اتمام قراردادش که در پایان فصل جاری به پایان می رسد راهی امریکا کشوری که با اغوش باز منتظرش است شود و سپس پس از اویختن کفش ها به شهر تورینو و باشگاه همیشگی اش یوونتوس بازگردد و در بخش مدیریت مشغول به فعالیت شود.
تیم های مختلفی در امریکا خواهان به خدمت گیری کاپیتان اله هستند و با توجه به رشد فوتبال این کشور طی سال های اخیر می توان تاکید کرد که سفر به امریکا تنها یک هدف توریستی نیست. دل پیرو همواره علاقه خود را به سفر به امریکا ابراز داشته و هر تابستان به این کشور سفر می کند.
در ابتدای فصل تعطیلات نیز با سفر او به این کشور شایعات رنگ جدی تری به خود گرفت و در این موقع الکس خیلی زود و تنها پس از چند ساعت از انتشار احتمال پیوستنش به تیمی امریکا مجبور به واکنش شد تا نگرانی تیفوسی ها را برطرف نماید.
اما حالا با نزدیک شدن به زمان اتمام قراداد و عدم صحبت از تمدید قرارداد کاپیتان به نظر می رسد بحث حضور وی در لیگ فوتبال امریکا جدی تر شده و با قوت گرفتن شایعه انتقال دیوید ترزگه می توان منتظر چنین اتفاقی بود.
با این حال فراموش نکنیم که رفتن الساندرو دل پیرو به امریکا به معنای خداحافظی از یوونتوس نیست، این یک خداحافظی موقت و ارزوی دیدار مجدد در اینده ای نزدیک است، زیرا داستان اله و یووه پایانی ندارد و او برای همیشه اسطوره یوونتوسی هاست.
ازامریکا پیام های دوستانه زیادی می رسد که منتظرت هستیم و به امید دیدار و حالا از ایتالیا و تورینو نیز می شنویم که " الکس عزیز تو را بسیار دوست داریم اما کاپیتان دوست داشتنی مان برو و برگردد، دل پیرو تو همیشه شماره 10 ما خواهی بود و هرگز از تو خسته نمی شویم، تو همیشه در کنارمان بودی، هستی و خواهی بود، برو و برگردد و مدیر ما باش، این طوری برای تو بهتر است و تو خوشحال تر خواهی بود "
با انتشار این خبر و نزدیک شدن به احتمالی که در تابستان فصل گذشته مطرح شد به نظر میرسد که یوونتوسی ها با اتمام قرارداد کاپیتان دوست داشتنی شان همان طور که از پیش پیش بینی می شد به دنبال جذب انتونیو کاسانو مهاجم اماده این روزهای ایتالیا هستند، مهره ای که زمانی نام سباستین جووینکو را به نام وارث دل پیرو مطرح کردند با نشان دادن توانش ثابت کرد که او وارث اله است نه سباستین .
شاید همین مسئله موجب شد تا سران یووه دست به فروش مورچه اتمی بزنند و خود را اماده خرید کاسانو که همواره مورد توجه بانوی پیر بوده و هست، نمایند. حالا با روشن و مطرح شدن علاقه و تمایل یوونتوسی ها به خرید انتونیو می توان فهمید که مسولین یووه در چه اندیشه ای سیر می کنند و دل پیرو در چه شرایطی ست و البته تیفوسی ها که هرگز حاضر به جدایی کامل پینتوریکیو از باشگاه محبوب شان نیستند و می خواهند روزی اله را نیز همانند پاول، پسوتو، فرارا و سایر بزرگانی که پس از خداحافظی با پیراهن سیاه و سفید یوونتوس از این تیم و مجموعه جدا نشدند باشند.
و این اتفاق می تواند طی سال های اتی برای الکس روی دهد. اما فراموش نکنیم که تیفوسی ها همگی منتظر بازگشتش هستند، الکس برو اما برگردد این برای تو بهتر است.
-
بسیار ناراحت و عصبانی هستم
24 شهریور 1389
داستان تمدید قرارداد کلودیو مارکیزیو ستاره ی جوان یووه همچنان ادامه دارد و شایعات زیادی در این زمینه شنیده می شود. بسیاری معتقد هستند این فصل اخرین سال حضور وی در تورین می باشد اما مارکیزیو می گوید:
"من از اخباری که در موردم گفته می شود ناراحت و عصبانی هستم. من از یووه خسته نیستم و حتی یک لحظه به تیم دیگری فکر نمی کنم."
"مسئله ی قرارداد من هم تنظیم یک سری موارد است و امیدوارم به زودی درست شود و مسئله ی مهمی نیست.من قصد دارم در یووه بمانم زیرا اینده ی من با یووه گره خورده است."
"در مورد حرف دل نری که گفته بود یووه رقیب قهرمانی نیست باید بگویم شاید وی این حرف را زده است تا ما بیشتر تلاش کنیم و ارزش خودمان را نشان دهیم. فکر می کنم به جز اینتر که مدافع قهرمانیه فقط زمان مشخص خواهد کرد که چه تیم هایی در حد قهرمانی هستند."
"یووه تیم بسیار قدرتمندیه ولی ما باید بتوانیم این را در همه ی بازی های خود نشان دهیم. به خصوص در لیگ اروپا که بازیهای بسیاری مهمی خواهیم داشت. منچستر در گروه ما قرار دارد و ما باید با حداکثر توانایی بازی کنیم."
-
پوزنان حریف شناخته شده برای په په و کوالیارلا
24 شهریور 1389
برای یووه مصاف برابر پوزنان لهستان دیداری تازه و جدید به شمار می رود اما برای دو مهره دل نری این دیدار، رقابتی تازه و حریف رقیبی ناشناخته نیست. این دو بازیکن بانوی پیر پیش از این برابر حریف لهستانی به میدان رفته اند.
په په و کوالیارلا در فصل 2009 – 2008 همراه اودینزه به دیدار این تیم رفته اند و توانستند در دو دیدار رفت و برگشت به برتری برابر پوزنان برسند. سیمونه و فابیو امیدوارند این بار برتری را به همراه یووه کسب کنند.
هر چند که کوالیارلا از همراهی یووه در رقابت های اروپایی محروم است و پنجشنبه شب دیدار هم تیمی هایش را از جایگاه ویژه دنبال خواهد کرد اما مطمئن است که خاطره برتری مقابل پوزنان این بار با بانوی پیر تکرار خواهد شد.
-
به دنبال شروعی عالی در لیگ اروپا
24 شهریور 1389
مطمئنا نه او و نه هیچ یک از بازیکنان و هواداران دوست ندارند شروع رقابت های اروپایی شان همچون شروع مسابقات سری ا باشد. مرحله گروهی و اصلی رقابت های لیگ اروپا از فردا با حضور تیم های شرکت کننده در گروه های مختلف اغاز می شود و یوونتوسی ها نیز در خانه برای دیدار نخست خود میزبان پوزنان لهستان اند.
دل نری که نتایج دلخواهی در سری ا کسب نکرده حالا باید نهایت توان و قدرت خود را برای اثبات قدرت خود و شاگردانش داشته باشد تا نگاه ها به سمت اشتباه در انتخاب او تغییر مسیر نداشته باشد.
مربی بانوی پیر در کنفرانس خبری پیش از بازی به خواسته مجموعه برای شروعی عالی در لیگ اروپا اشاره کرد. اینجا همچون دیدارهای گذشته در اروپا به صعود به مرحله بعد فکر می کنیم. پیش روی یک تیم گمنام تر نسبت به سایر رقبا به میدان می رویم اما این دلیل به سخت نبودن دیدار نیست.
هر تیمی که در رقابت اروپایی حضور دارد شایستگی های خود نشان داده و پوزنان نیز با قدرت و انگیزه ای بالا به مصاف ما خواهد امد.
وی به بررسی و رفع اشکال سریع در خط دفاع اشاره ای دقیق دارد و می گوید، کیه لینی مشکلی ندارد، باید شرایط دچلیه مورد بررسی قرار گیرد به ویژه که او جانشین ندارد، گریگرا می تواند در سمت چپ نیز بازی کند اما کیه لینی در پست خود بازی خواهد کرد. مطمئنا بررسی ها لازم صورت گرفته و ما نباید دروازه خود را باز شده ببینیم.
از او در خصوص اظهارنظرش پس از تساوی برابر سمپدوریا و عدم موفقیت یووه در کسب اسکودتو در فصل جاری سوال کردند. من به یاد ندارم که بگویم ما اسکودتو را کسب نمی کنیم، من گفتم اگر چنین ادامه دهیم اسکودتو را فتح نخواهیم کرد، باید یوونتوس دیگری شویم.
وی تیم حریف را تیمی فیزیکی با امادگی بالای بدنی خواند، بازیکنان این تیم از نظر تکنیکی در شرایط بسیار خوبی به سر می برند، یک تیم کامل و اماده است که خطرناک ظاهر می شود. این تیم به خوبی انگیزه لازم را برای دیدار اروپایی مقابل یووه دارد .
هدف ما در این مسابقات کامل روشن است، می خواهیم از این مرحله عبور کنیم. ما برای صعود به مراحل پایانی به میدان می رویم، یوونتوس می تواند این دوره را به خوبی پشت سر بگذارد، رقابت میان منچسترسیتی و ما زیباخواهد بود. اما هرگز از سایر رقبا غافل نمی شویم.
در حال حاضر تنها دو بازیکن را در خط حمله درایم، یاکوئنتا و دل پیرو. کوالیارلا که از همراهی ما در مسابقات اروپایی محروم است. تیم و مهاجمین ما منتظر بهترین نمایش هستند. ما زیرا نظر و بررسی کامل به تمرین پرداختیم و حالا نگاه ها به ماست.
یاکوئنتا بازیکن خوبی ست و کلیه خصوصیات لازم را برای نمایشی دیدنی دارد. از نظر امادگی نیز خوب نشان می دهد. خوشبختانه به موقع شرایط جسمی اش بهبود یافت. فردا شب برای او ازمون مهمی ست و او پس از بیست دقیقه ای که در دیدار یکشنبه به میدان رفت حالا نشان می دهد که توان حضور کامل را دارد.
من همیشه گفته ام که بازیکنان باید همیشه اماده باشند و یک بازیکن مصدوم باید جانشین مقتدر خود را داشته باشد. ما اماده چنین رقابت هایی هستیم و پیش از این نیز نمایش خوبی ارائه کردیم. ما تمرین خاص این گونه دیدارها را پشت سر گذاشتیم. باید بگویم که تیم می خواهد خوب ظاهر شود و با فرمی تازه باشکوه جلوه کند.
-
به دنبال شروعی عالی در لیگ اروپا
24 شهریور 1389
مطمئنا نه او و نه هیچ یک از بازیکنان و هواداران دوست ندارند شروع رقابت های اروپایی شان همچون شروع مسابقات سری ا باشد. مرحله گروهی و اصلی رقابت های لیگ اروپا از فردا با حضور تیم های شرکت کننده در گروه های مختلف اغاز می شود و یوونتوسی ها نیز در خانه برای دیدار نخست خود میزبان پوزنان لهستان اند.
دل نری که نتایج دلخواهی در سری ا کسب نکرده حالا باید نهایت توان و قدرت خود را برای اثبات قدرت خود و شاگردانش داشته باشد تا نگاه ها به سمت اشتباه در انتخاب او تغییر مسیر نداشته باشد.
مربی بانوی پیر در کنفرانس خبری پیش از بازی به خواسته مجموعه برای شروعی عالی در لیگ اروپا اشاره کرد. اینجا همچون دیدارهای گذشته در اروپا به صعود به مرحله بعد فکر می کنیم. پیش روی یک تیم گمنام تر نسبت به سایر رقبا به میدان می رویم اما این دلیل به سخت نبودن دیدار نیست.
هر تیمی که در رقابت اروپایی حضور دارد شایستگی های خود نشان داده و پوزنان نیز با قدرت و انگیزه ای بالا به مصاف ما خواهد امد.
وی به بررسی و رفع اشکال سریع در خط دفاع اشاره ای دقیق دارد و می گوید، کیه لینی مشکلی ندارد، باید شرایط دچلیه مورد بررسی قرار گیرد به ویژه که او جانشین ندارد، گریگرا می تواند در سمت چپ نیز بازی کند اما کیه لینی در پست خود بازی خواهد کرد. مطمئنا بررسی ها لازم صورت گرفته و ما نباید دروازه خود را باز شده ببینیم.
از او در خصوص اظهارنظرش پس از تساوی برابر سمپدوریا و عدم موفقیت یووه در کسب اسکودتو در فصل جاری سوال کردند. من به یاد ندارم که بگویم ما اسکودتو را کسب نمی کنیم، من گفتم اگر چنین ادامه دهیم اسکودتو را فتح نخواهیم کرد، باید یوونتوس دیگری شویم.
وی تیم حریف را تیمی فیزیکی با امادگی بالای بدنی خواند، بازیکنان این تیم از نظر تکنیکی در شرایط بسیار خوبی به سر می برند، یک تیم کامل و اماده است که خطرناک ظاهر می شود. این تیم به خوبی انگیزه لازم را برای دیدار اروپایی مقابل یووه دارد .
هدف ما در این مسابقات کامل روشن است، می خواهیم از این مرحله عبور کنیم. ما برای صعود به مراحل پایانی به میدان می رویم، یوونتوس می تواند این دوره را به خوبی پشت سر بگذارد، رقابت میان منچسترسیتی و ما زیباخواهد بود. اما هرگز از سایر رقبا غافل نمی شویم.
در حال حاضر تنها دو بازیکن را در خط حمله درایم، یاکوئنتا و دل پیرو. کوالیارلا که از همراهی ما در مسابقات اروپایی محروم است. تیم و مهاجمین ما منتظر بهترین نمایش هستند. ما زیرا نظر و بررسی کامل به تمرین پرداختیم و حالا نگاه ها به ماست.
یاکوئنتا بازیکن خوبی ست و کلیه خصوصیات لازم را برای نمایشی دیدنی دارد. از نظر امادگی نیز خوب نشان می دهد. خوشبختانه به موقع شرایط جسمی اش بهبود یافت. فردا شب برای او ازمون مهمی ست و او پس از بیست دقیقه ای که در دیدار یکشنبه به میدان رفت حالا نشان می دهد که توان حضور کامل را دارد.
من همیشه گفته ام که بازیکنان باید همیشه اماده باشند و یک بازیکن مصدوم باید جانشین مقتدر خود را داشته باشد. ما اماده چنین رقابت هایی هستیم و پیش از این نیز نمایش خوبی ارائه کردیم. ما تمرین خاص این گونه دیدارها را پشت سر گذاشتیم. باید بگویم که تیم می خواهد خوب ظاهر شود و با فرمی تازه باشکوه جلوه کند.
-
تساوی در اخرین دقیقه ( یوونتوس 3 - 3 پوزنان )
25 شهریور 1389
چاره ای نیست باید بپذیریم که امسال یوونتوس خیلی زود با مشکل روبرو شد و خیلی زودتر از انچه که انتظارش را می کشیدیم در کسب نتیجه ناکام ماند تا صدای اعتراض تیفوسی ها که در اخرین روزهای نقل و انتقالات چهره جدیدی به خود گرفته بود را افزایش دهد. یوونتوس در خانه و در برابر هواداران خود برابر تیمی گمنام به نام پوزنان لهستان تن به تساوی سه بر سه داد تا شروع اروپایی شان نیز مانند اغاز سری ا ناامید کننده باشد.
یوونتوس که با تغییراتی قدم به میدان گذاشته بود بازی را حملات خود اغاز کرد اما این حملات راهی به جایی نمی برد و دفاع بسیار مستحکم پوزنان راه را به خوبی برای پیشروی یوونتوسی ها بسته بود. این حرکت و بازی تدافعی دقیق لهستانی ها با ضد حملات شان پاسخ داده می شد تا بانوی پیر برای پیشروی نتواند با تمام نیرو حمله کند.
در حالی که یووه حمله می کرد، پوزنان با یک ضد حمله پیش رفت و با اشتباه ملو صاحب ضربه پنالتی شد و منینگر برابر ردنوس در دقیقه 14 مغلوب شد تا حریف پیش بیافتد.
با این گل، حملات بانوی پیر را شاهد هستیم اما نتیجه موفقیت امیزی کسب نمی شود ویک بار دیگر در دقیقه 30 توسط گلزن نخست دیدار برای بار دوم به گل می رسد تا یووه در خانه از حریف دو گل عقب باشد.
از دقیقه 30 یوونتوس توپ و میدان را در دست گرفت و در اخرین دقایق این نیمه دچلیه با مصدومیت مواجه و جای خود را به موتا داد. پس از این تعویض اجباری، کیه لینی در واپسین دقیقه این نیمه با ضربه سر دروازه پوزنان را باز کرد تا بیانکونری با یک گل اختلاف نیمه را به حریف واگذار کند.
نیمه دوم بدون تغییر اغاز میشود، یووه خیلی زود حمله می کند و بار دیگر توسط کیه لینی که از روی ارسال الکس به توپ رسیده بود موفق به گلزنی مجدد می شود تا او نیز همانند مهاجم حریف دو گله شود.
با این گل، یوونتوس حریف را در لاک دفاعی برد و حملاتش با گذشت هر دقیقه بیشتر و بیشتر می شد و نمایش بسیار دیدنی و هجومی خوبی را ارائه کرد. کراسیچ در کنار دل پیرو و یاکوئنتا بارها در تلاش بودند تا دروازه را برای بار سوم باز کنند که سرانجام در دقیقه 69 موفق به باز کردن دروازه حریف لهستانی می شوند.
این گل توسط دل پیرو و با شوتی بسیار دیدنی از پشت محوطه جریمه به ثمر میرسد تا خوشحالی به اردوی بیانکونری بازگردد و صدای اعتراض تیفوسی ها اندکی کاهش یابد.
اما در ده دقیقه پایانی مربی پوزنان دست به تعویض های موثر زد و حملاتش را از سر گرفت تا در نهایت با اشتباه مدافعین در سومین دقیقه وقت های اضافی بازی شاهد گلزنی مجدد ردنوس که در المپیکو برابر یوونتوس هتریک می کند باشیم.
در نهایت دل نری و شاگردانش در این دیدار نیز نمی توانند خوشحالی و کامیابی را به اردوی یووه و هواداران بیاورند تا اغاز سختی برای یووه ثبت شود و منتظر راه دشواری برای رسیدن به پایان راه باشیم.
-
با یک گل فوق العاده تنبیه شدیم
26 شهریور 1389
نمایش ضعیف خط دفاعی یووه در این دیدار نیز بسیار مشخص بود و ترکیب خط دفاعی بانوی پیر در این دیدار نیز با مشکلات زیادی رو به رو بود. لگروتالیه که در این دیدار در کنار کیه لینی قرار گرفته بود در پایان دیدار گفت:
"نمایش خوبی از خود بر جای گذاشتیم. انها در نیمه ی دوم حتی به محوطه ی جریمه ما نزدیک نشدند اما در دقیقه 93 با یک گل فوق العاده ما را غافل گیر کردند و تمام زحمات ما را هدر دادند."
"واکنش ما بعد از دریافت دو گل عالی بود اما نتوانستیم انسجام تیمی خود را تا اخرین دقیقه حفظ کینم."فقط یکی از گل های پوزنان بر روی اشتباه دفاع یووه به ثمر رسید و دو گل دیگر در شرایط متفاوت به ثمر رسید.
-
باز هم اشتباهات تکراری بازیکنان
26 شهریور 1389
جیجی دل نری سرمربی یوونتوس پس از تساوی نا امید کننده برابر تیم پوزنان لهستان به مشکلات و ایرادات تکراری یووه اشاره کرد و انها را دلیل نتایج ضعیف یووه بر شمرد.
مربی اسبق سمپدوریا ادامه داد: "این نتیجه ی ضعیف باید ما را به خود بازگرداند. ما از شرایط سختی فرار کرده بودیم و بعد از دریافت دو گل در ابتدای بازی با تلاش زیاد به بازی برگشتیم اما خوردن گل سوم ان هم در دقایق پایانی بازی بسیار سخت بود. گل انها فوق العاده بود."
"ما باز هم اسیر اشتباهات خود شدیم و نبود اعتماد به نفس و تمرکز در بین بازیکنان دلیل اصلی نتیجه ی ضعیف ما بود. حریف امشب ما کیفیت لازم و کافی را در اختیار نداشت اما با اشتباهات خود نتیجه ی ضعیفی را رقم زدیم."
"هر اشتباه در لیگ اروپا تاوان سنگینی در پی خواهد داشت. بسیار غیر عادی و عجیب است که سنگربان ما در این دیدار در چندین صحنه مجبور به واکنش شود و این نشان از کیفیت پایین تیمی ما دارد."
-
گلزنی من در درجه دوم قرار دارد
26 شهریور 1389
دو گل فوق العاده از جورجو کیه لینی مدافع برجسته یووه باعث شد تا یووه به جریان بازی بازگردد و حتی برنده بازی باشد اما گل دقایق پایانی ستاره ی تیم پوزنان تلاش کیه لینی را هدر داد.
مرد برتر یووه در این دیدار گفت: "ما با دو گل دقایق ابتدایی جریمه شدیم و پس از ان ما کنترل بازی را در اختیار گرفتیم و موفق شدیم گل سوم خود را نیز به ثمر برسانیم."
"برای من نتیجه مهم تر از گلزنی خودم است و متاسفانه امشب نتوانستیم برتری خود را تا اخرین دقیقه حفظ کنیم و در خانه ی خود تن به تساوی دادیم. اکنون باید به فکر دیدارهای بعدی خود در لیگ اروپا باشیم تا بتوانیم از گروه خود صعود کنیم."