سعید حلافی: دایی به من گفت که گل میزنم/ به پیراهن پرسپولیس تعصب دارم
سعید حلافی مهاجم جنوبی تیم فوتبال پرسپولیس با به ثمر رساندن یک گل حساس در بازی تیمش در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی که باعث صعود این تیم به مرحله بعد این رقابتها شد شایستگیهای خود را نشان داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، حلافی درباره احساس خود پس از به ثمر رساندن گل برتری تیمش گفت: "خیلی خوشحال بودم چون آقای دایی گفته بود که در این بازی گل خواهم زد و من هم توانسته بودم این کار را انجام دهم به همین دلیل بعد از گل به سمت او رفتم و شادی خود را با او تقسیم کردم. من به پیراهن پرسپولیس تعصب دارم و به همین دلیل هم بعد از گل پیراهنم را درآوردم روی زمین گذاشتم و بوسیدم. که کارت زرد هم گرفتم."
مهاجم پرسپولیس گل خود را از روی شانس نمیداند: "بعد از مصدومیت هادی نوروزی و در هنگام تعویض، آقای عبدی نقطه ضعف دفاع حریف را به من گفتند. هرچند جو ورزشگاه بسیار سنگین بود اما به مرور به آن عادت کردم و گلی هم که زدیم نتیجه تمرینات فراوان روی اینگونه حرکات بود. من در تمرینات هم روی این ارسالها خوب گل میزدم."
حلافی در مورد حضور یا عدم حضور خود در ترکیب پرسپولیس در بازیهای آینده این تیم نیز گفت: "بازی کردن یا نکردن من بستگی به نظر مربیان دارد. امیدوارم بتوانم به امید خدا بهتر از این هم برای پرسپولیس بازی کنم و این گل را هم به هواداران پرسپولیس که همیشه یار و یاور این تیم بودهاند تقدیم میکنم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برگزاری مراسم قرعه کشی مسابقات جام حذفی باشگاههای کشور
سازمان لیگ برتر از برگزاری مراسم قرعه کشی مسابقات جام حذفی باشگاههای کشور (گرامیداشت آزاد سازی خرمشهر) خبر داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این مراسم ساعت 14:30 مورخ اول آذر ماه در کمیته مسابقات برگزار میشود.
پیش از این سازمان لیگ با ارسال نامهای به باشگاههای حاضر در مسابقات جام حذفی باشگاههای کشور اعلام کرد با توجه به ادامه مسابقات جام حذفی وبرای مشخص شدن وضعیت قرعه بازیهای باقی مانده و تیمهای صعود کننده از مرحله قبل که طبق جدول در تاریخ 22/9/89 برگزار خواهد شد، طبق مفاد آئین نامه برای تعیین میزبان و میهمان مسابقاتی که باید از طریق قرعه کشی مشخص شود، جلسه قرعه کشی در مورخ اول آذر ماه میشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اعلام برنامه هفته هجدهم تا بیستم لیگ برتر
سازمان لیگ برتر برنامه هفته هجدهم تا بیستم این رقابتها را اعلام کرد.
به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، بر اساس این برنامه سرخ پوشان در هفته هجدهم لیگ برتر روز پنج شنبه 18 آذر ماه در تبریز میهمان تیم تراکتورسازی خواهند بود. این بازی ساعت 15 آغاز خواهد شد.
پرسپولیس در هفته بعد از ساعت 14:15 روز یکشنبه 28 آذر در ورزشگاه آزادی میزبان صبای قم خواهد بود.
سرخ پوشان تهرانی پس از این دیدار و در هفته بیستم لیگ برتر بازهم در تهران به مصاف سایپا کرج خواهند رفت. این بازی ساعت 15 روز پنج شنبه دوم دی ماه برگزار خواهد شد.
گزارش تمرین امروز(دوشنبه)/ اصلیها ریکاوری کردند/ بازی دستگرمی ذخیرهها با تیم ب
سرخپوشان تهرانی پس از غلبه بر داماش گیلان و صعود به مرحله بعدی مسابقات جام حذفی باشگاههای کشور، امروز (دوشنبه) به ریکاوری پرداختند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این در حالی بود که بازیکنان ذخیره نیز در یک مسابقه تمرینی در برابر تیم ب پرسپولیس به میدان رفتند.
- بازیکنان و کادر فنی از ساعت 10:30 در مجموعه درفشی فر حاضر شدند.
- ساعت 11 شروع ریکاوری برای تیم اصلی پرسپولیس بود. بازیکنانی که روز گذشته در برابر داماش به میدان رفته بودند از ساعت 11 به ریکاوری پرداختند و پس از انجام تمرینات خود به تماشای بازی هم تیمیهای خود پرداختند.
- حسین عبدی رهبری تیم ب را بر عهده داشت. علی دایی نیز هدایت تیم اصلی را در این بازی بر عهده داشت.
- دینونگ مکس، بازیکن جدید ویتنامی نیز برای تست دادن در تمرینات پرسپولیس حضور داشت. مکس 24 سال سن دارد و در پست مهاجم بازی میکند.
- مولایی، بدنساز پرسپولیس از ابتدای نیمه دوم در ترکیب تیم اصلی پرسپولیس قرار گرفت. جالب اینکه مربی بدنساز پرسپولیس برای سرخپوشان یک گل نیز به ثمر رساند.
- در جریان بازی بین تیم اصلی و تیم ب، محمد منصوری نمایش بسیارخوبی داشت. اتفاقی که باعث شد منصوری مورد تشویق کادر فنی قرار گیرد.
- مجتبی زارعی مصدوم به دویدن دور زمین پرداخت.
- سکو برت دیگر مصدوم پرسپولیس نیز در پایان تمرین با دایی به مدت پنج دقیقه به گفت و گو پرداخت.
سه مصدوم تیم پرسپولیس در کلینیک باشگاه/ مربی مصدوم به دنبال برطرف کردن مصدومیت
بازیکنان مصدوم تیم پرسپولیس امروز(دوشنبه) برای پیگیری مداوای مصدومیتهای خود به کلینیک باشگاه پرسپولیس رفتند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سکو برت، محمد پروین و بنیامین محمودی سه بازیکنی پرسپولیس بودند که در کلینیک این باشگاه به مداوای مصدومیتهای خود پرداختند.
علاوه بر این سه بازیکن، پایان رافت مهاجم سالهای پیش پرسپولیس و سرمربی فعلی تیم جوانان این باشگاه برای مداوای مصدومیت خود به کلینیک باشگاه آمده بود.
ظاهرا رافت که به تیم ملی پیشکسوتان ایران دعوت شده است عزم خود را جزم کرده تا با رفع مشکل مصدومیت قدیمی خود، در این تیم به میدان برود
شريفي: حكم دايي بدون من هم ميتواند صادر شود
مرجع خبری پرسپولیس : رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: حكم نهايي علي دايي بدون من هم ميتواند از سوي اعضاي كميته صادر شود.
*در مورد حكمي كه قرار است كميته انضباطي درباره علي دايي بدهد گمانه زني ها زياد است. قرار شده ديگر ممنوع المصاحبه نباشد؟
حكمي كه درباره ممنوع المصاحبه شدن دايي صادر شد دستور موقت بوده است. دستور موقت در واقع براي تخمين زدن است و زماني صادر مي شود كه كميته انضباطي مي خواهد براي صدور حكم نهايي دقت بيشتري داشته باشد. در چنين مواردي آئين نامه انضباطي دستور موقت را در نظر گرفته و اعضاي كميته انضباطي مي توانند اين دستور موقت را لغو، نقض يا كان لم يكن كند.
* حكم اين پرونده تا زماني كه شما نباشيد صادر نمي شود؟
با توجه به اينكه سه عضو ديگر كميته انضباطي هستند اين حكم بدون من هم مي تواند صادر شود. نيازي به حضور من نيست.
* به نظر كميته انضباطي مي خواهد دايي را از محروميت خارج كنند؟
برخورد دايي در نشست هاي خبري حرفه اي بوده است. در حقيقت همه تنبيهات براي اين است كه تاثير لازم را بگذارد و روند تخلفات بهتر شود. يك مطلب را مي توان به چند شكل مطرح كرد و اين آئين نامه انضباطي است كه تشخيص مي دهد اين نحوه بيان به چه منظور بوده است. بهتر است منتظر راي كميته انضباطي باشيد.