-
پاسخ : FIFA 15 Career Mode | ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 15 )
نقل قول:
بخشید تو کریر مود چجوری نیشه بازیکن خرید و پول جمع کرد؟
من هنوز فیفا 15 بازی نکردم ! اما خب تو 14 که از بخش سرچ بازیکنا هر بازیکنی رو که میخواستیم پیدا میکردیم و گزینه approach to sign رو میزدیم و وارد قسمت قیمت خرید و ... میشدیم
در مورد تمرینم که گفتم بخش تمرین اختصاصی نداره.همین که بازیشون میدید خودش یجورایی تمرینه و باعث افزایش قدرت بازیکن میشه
-
-
سلام ببخشید من یه سوال از فیفا 14 کریر داشتم چجوری میشه به تیمی که ازش پیشنهاد داری بری من از یه باشگاهی پشنهاد داشتم و apply for job رو زدم و بعد از مدتی یه ایمیل ( یه پیام تو بازی ) برام اومد که دقیق منظورشو نفهمیدم اما خبری از ملحق شدن نبود خواستم ببینم چجوریاست و باید تا آخر فصل صبر کرد و یا اینکه بلافاصله باید به تیم رفت درضمن بعد از اون پیام بازم پیشنهاد میومد و بازم قبول میکردم و بازم دوباره پیام میومد و دوباره مثل روال قبل . لطفا جوابمو بدید.
-
خدایا چرا انقدر این انجمن بی بخار شده قبلا که من اینجا بودم خیلی خوب بود سوال میپرسیدی نیم ساعته جوابتو میدادن الان یه روزه کسی جوابمو نداده لطفا جوابمو بدییییید
-
نقل قول:
سلام ببخشید من یه سوال از فیفا 14 کریر داشتم چجوری میشه به تیمی که ازش پیشنهاد داری بری من از یه باشگاهی پشنهاد داشتم و apply for job رو زدم و بعد از مدتی یه ایمیل ( یه پیام تو بازی ) برام اومد که دقیق منظورشو نفهمیدم اما خبری از ملحق شدن نبود خواستم ببینم چجوریاست و باید تا آخر فصل صبر کرد و یا اینکه بلافاصله باید به تیم رفت درضمن بعد از اون پیام بازم پیشنهاد میومد و بازم قبول میکردم و بازم دوباره پیام میومد و دوباره مثل روال قبل . لطفا جوابمو بدید.
معمولا چند روز بعدش ایمیل میاد که قبول کردن یا نه. همون موقع میتونی به تیم جدید ملحق بشی.نیازی نیست تا اخر فصل صبر کنی
-
بابا یکی جوابمو بده. چرا سایت بی فروغ شده؟
-
بعد یه سوال دیگه اینکه به سوابق توجه میکنن وقتی بهت پیشنهاد میدن ( مثلا چند تا جام بردی) یا به نتایج اخیرت دقت میکنن( مثلا چند بازی بردی) ؟ ممنون میشم جواب بدید
-
عزیز با فروختن بازیکنان ، کسب جام های مختلف و ... میتونین کسب درآمد کنین
نقل قول:
بعد یه سوال دیگه اینکه به سوابق توجه میکنن وقتی بهت پیشنهاد میدن ( مثلا چند تا جام بردی) یا به نتایج اخیرت دقت میکنن( مثلا چند بازی بردی) ؟ ممنون میشم جواب بدید
به این موضوع چندان دقت نکردم ولی باید همینطور هم باشه. پیش اومده کسانی که تو تیم کوچکتر مربیگری میکردن و به تیم قوی تری درخواست ملحق شدن دادن و فلان تیم قبول نکرده. تاثیرگذار هست
-
سلام عضو جدید هستم:shogh: تو کریر مود وقتی میری تو تیم ملی جام جهانیم میره؟یعنی قهرمان جام جهانی شد؟یا این قابلیتو نداره؟همچنین لیگ قهرمانان
-
-
نقل قول:
سلام عضو جدید هستم:shogh: تو کریر مود وقتی میری تو تیم ملی جام جهانیم میره؟یعنی قهرمان جام جهانی شد؟یا این قابلیتو نداره؟همچنین لیگ قهرمانان
نه جام جهانی نمیره اگه جام جهانی میخوای باید بری یه بازی دیگه رو بخری.
درمورد لیگ قهرمانان هم من گزینه ای ندیدم دوستان باید کمک بکنند.
-
نقل قول:
بله هم جام جهانی داره و هم لیگ قهرمانان. اگه تو تیم باشگاهی عملکرد خوبی داشته باشید تیم های ملی هم به دنبال شما میان.
توی لیگ هم اگه رتبه های بالا کسب کنی بر اساس تعداد سهمیه لیگ قهرمانان هرلیگ به لیگ قهرمانان راه پیدا میکنید
نقل قول:
نه جام جهانی نمیره اگه جام جهانی میخوای باید بری یه بازی دیگه رو بخری.
درمورد لیگ قهرمانان هم من گزینه ای ندیدم دوستان باید کمک بکنند.
خیر دوست عزیز جوابتون اشتباهه.فیفا کاملا این قابلیت هارو داره
-
ممنون. میدونستم ولی شک افتادم یکی از دوستام گفته نداره بعد گزینه request found چیه؟
-
نقل قول:
ممنون. میدونستم ولی شک افتادم یکی از دوستام گفته نداره بعد گزینه request found چیه؟
این گزینه درخواست بودجه بیشتر از مسئولان تیم هست. در قبال این بوجه بیشتر شما باید تعهد بدید که تو یک سری از جام ها تا فلان مرحله پیش برید. یا قهرمان یکی از جام ها بشید.
-
سلام. تمرین خاصی هم وجود داره برای تقویته بازیکنا؟
-
سلام.من یکی از سیوی هام بی دلیل پاک شده.راهی نیست برش گردونم؟؟
بعدم لطفا برای این مسابقات فانتزی چت باکس رو برای من دستی باز کنید که بتونم نقل و انتقالات انجام بدم
-
زياد برام همچنين اتفاقي افتاده فكر نكنم راخي باشه سيو پاك شدتو برگ دوني من تو فيفا يك هافبك حجومي ميخوام قيمتش بين٦٠تا٧٠م باسه يعني درجه١باسه
-
-
آقا برید تو xbox بازی کنید چه حالی میده
-
آقا یعنی هیچ راهی نداره برای ایکس باکس 360 تکنولوژی خط دروازه و اسپری باشه؟
-
نقل قول:
آقا یعنی هیچ راهی نداره برای ایکس باکس 360 تکنولوژی خط دروازه و اسپری باشه؟
من تو 360 بازی میکنم خط دروازه داره ولی اسپری نداره
-
خیلی اینجا کم پیش رفت
فک کنم فیفا 16 کمترم بشه
-
نقل قول:
خیلی اینجا کم پیش رفت
فک کنم فیفا 16 کمترم بشه
ببخشید کم پیشرفت یعنی چی؟! بعدشم منم در 360 بازی میکنم شما تو کدوم لیگ بازی میکنی؟ بعدشم مال من توپ جمع کن هم نداره
-
خط دروازه برا منم نداره پارسا جان مال منم توپ جمع كن نداره هافبك حجومي با قيمت٥٠م عالي باشه كي هست؟
-
من بدبخت با کلی اصرار و تمنا تونستم بالاخره پوگبا رو بگیرم راستی پست پوگبا چیه؟
-
نقل قول:
من بدبخت با کلی اصرار و تمنا تونستم بالاخره پوگبا رو بگیرم راستی پست پوگبا چیه؟
هافبک وسط (cm) پست اصلیش هست و لی میتونه هافبک دفاعی (CDM) بازی کنه .
-
cam چه پستیه ؟ هافبک هجومی؟
-
نقل قول:
cam چه پستیه ؟ هافبک هجومی؟
بله هافبک تهاجمی هست
-
سلام دوستان نميدونم كسي اين سوال رو پرسيده يانه .......
دوستان من با ايكس باكس بازي ميكنم ولي بعد از 30 دقيقه ميپره بيرون خواهشن راهنمايي كنيد:aaaaaa:
-
سلام من بالاخره از pes2015بهfifa2015کوچ کردیم:dول ی وقتی زبان رو انتخاب میکنم بعدش میگه دکمه استارت رو بزن ارم شرکتشو نشون میده بعدش دوباره عکس مسی میاد یکم لود میکنه بعدش میایسته
-
-
یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید فیفا 15 رو هر وقت نصب میکنم و میزنمش اصلا بالا نمیاد و هیچ ارور و پیام خاصی هم نمیاد واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا اگه راه حلی بلدید راهنمایی کنید.
این سوال رو یکی از رفقام ازم پرسیده لطفا جواب بدید تا راه حلی براش پیدا کنیم
-
نقل قول:
یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید فیفا 15 رو هر وقت نصب میکنم و میزنمش اصلا بالا نمیاد و هیچ ارور و پیام خاصی هم نمیاد واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا اگه راه حلی بلدید راهنمایی کنید.
این سوال رو یکی از رفقام ازم پرسیده لطفا جواب بدید تا راه حلی براش پیدا کنیم
برنامه های مثل دایرکت ایکس و نت فریمورک و ... اینا که پیش نیاز هست رو نصب کنین ببینین بازم مشکل وجود داره ؟؟؟
-
کسی جواب مارو نمیده!!!!!!!!!!!!!!!
زبون رو انتخاب میکنم ارم شرکتو نشون میده بعدش میگه اسپیس یا استارت رو بزنید میزنم یکم میچرخه بعد گیر میکنه
داشتم توی سی دی نصبش میگشتم که یه فایل به اسم فیفا15بود کلیک میکنم مینویسه منبع پیدا نشد!!!!!
-
سلام خدمت بچه های گل سایت.
با عرض پوزش من یه سوال داشتم اگه یکی بزرگواری کنه بهم کمک کنه ممنون میشم.
راستش من به تازگی فیفا 15 بازی میکنم قبلش اصلا دوست نداشتم از اونجائی که خیلی تعریف کریر مود رو میکنن خیلی دوس دارم ببینم چجوریه منتهی اصلا با قسمت منینجر مود آشنا نیستم یعنی لپه کلام اینکه میخوام بدونم آموزشی چیزی هست که بشه باهاش تمرین کرد و یاد گرفت که چطور مدیریت کنیم باشگاه رو؟؟!!
برای مثال من یه بازیکن رو جستجو میکنم و میزارم تو shortlist اما نمیدونم کجا میره یا مثلا به یه بازیکن پیشنهاد میدم اما اول فصل نمیاد و معلومم نیست ک کی میاد :sad:
-
نقل قول:
سلام خدمت بچه های گل سایت.
با عرض پوزش من یه سوال داشتم اگه یکی بزرگواری کنه بهم کمک کنه ممنون میشم.
راستش من به تازگی فیفا 15 بازی میکنم قبلش اصلا دوست نداشتم از اونجائی که خیلی تعریف کریر مود رو میکنن خیلی دوس دارم ببینم چجوریه منتهی اصلا با قسمت منینجر مود آشنا نیستم یعنی لپه کلام اینکه میخوام بدونم آموزشی چیزی هست که بشه باهاش تمرین کرد و یاد گرفت که چطور مدیریت کنیم باشگاه رو؟؟!!
برای مثال من یه بازیکن رو جستجو میکنم و میزارم تو shortlist اما نمیدونم کجا میره یا مثلا به یه بازیکن پیشنهاد میدم اما اول فصل نمیاد و معلومم نیست ک کی میاد :sad:
عزیز مدیریت تیم کار خیلی شاخی نیست.شما باید تا میتونید بازیکناتونو راضی نگه دارید.حقوق مناسب همراه با تمدید قرارداد و بازی دادن بهشون مهمه.
میتونین اکادمی بازیکنان نوجوان بزنید،میتونید استعدادیاب بفرستید کشورای مختلف تا بازیکنان خوب رو کشف کنند.
قسمت شورت لیست هم اگه اشتیاه نکنم تو بخش ترانسفرز هست،یکی از گزینه هاش شوک رو باید بدی دست راست میره تو قسمت شورت لیست
مطمئن نیستم فک کنم قسمت سرچ باشه
در مورد خرید اگه با یه بازیکن با باشگاه مقابل و خود بازیکن مذاکره کنید و قبول کنن.قراردادو که امضا کرد میاد تو تیمت.مگه اینکه اگه سال اخر قرارداش باشه با تیمش،نیم فصل باهاش مذاکره کنی که مثلا اخر فصل گه میشه همون شروع فصل جدید به صورت رایگان بیاد تو تیم شما و شما فقط باهاش سر حقوق بازیکن مذاکره کنید
-
اقا چجورش باید حقوق بازیکنا رو زیاد کرد؟
-
نقل قول:
اقا چجورش باید حقوق بازیکنا رو زیاد کرد؟
از قسمت contract میتونید این کار رو انجام بدید
-
سلام . چرا قسمت edit player همیشه غیر فعال هست و هیچ وقت فعال نمیشه ؟
-