-
پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا در سال 2014/15
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر ناراحتی خود را از تصمیم فیلیپ لام مبنی بر کناره گیری از تیم ملی، اعلام کرده است.
به گزارش گل بین الملل، لام فقط 30 ساله است، ولی تصمیم گرفته بعد از رهبری تیمش در راه قهرمانی جهان در برزیل، از بازی های ملی، خداحافظی کند. لام و شواین اشتایگر اکنون یک دهه است که در تیم ملی در کنار هم حضور دارند، ولی اکنون یکی از آنها تصمیم به رفتن گرفته است. شواینی اعلام کرده بازنشستگی لام به معنای از دست رفتن یکی از بهترین مدافعان راست برای ژرمن هاست:"واقعا غم بار است. در تیم ملی لحظات بسیار خوبی در کنار هم داشتم. او اگر بهترین نباشد، یکی از بهترین مدافعان راست دنیاست. می خواستیم چاره ای پیدا کنیم، ولی نشد. دوست داشتم چند بازی دیگر در کنارش حضور داشته باشم."باستین یکی از اولین گزینه های بستن بازوبند تیم قهرمان جهان بعد از لام است، ولی خودش احتمال اینکه از سوی لوو برای این سمت انتخاب شود را کم می داند:"چندین بازیکن مناسب برای کاپیتانی داریم. سرمربی تصمیم خواهد گرفت." مانوئل نویر، هم تیمی شواینی در بایرن و دروازه بان شماره یک تیم ملی هم در مورد شانس هایش برای در اختیار گرفتن رهبری آلمان ها صحبت کرده، ولی هیجان زده نشده است: "اگر یوگی در این باره با من صحبت کند، اول از خودش در این باره مشورت می گیرم. اگر روی تصمیم اش برای انتخاب من مصمم باشد، خود را آماده می کنم. تصمیمی نیست که الان گرفته شود، چون نیاز به مباحثه دارد. پس از آن، انتخاب نهایی انجام خواهد شد."
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، به نظر می رسد مسائل به وجود آمده بر سر احتمال خرید مارکو رویس مدیران دورتموند را بسیار ناراحت و عصبی ساخته است تا جاییکه انها کار را کم کم به مسائل حاشیه ای و درگیریهای لفظی و حتی فحاشی به صورت غیر مستقیم کشانیده اند.
پس از اینکه رومنیگه نایب رئیس باشگاه بایرن فاش ساخت بند آزاد سازی رویس 25 ملیون یورست نه 35 ملیون یورو این عمل مدیر ارشد مونیخیها به مذاق زنبورها خوش نیامد و مدیران باشگاه وست فالنی اکنون به طور زننده ای در برابر شخص رومنیگه موضع گیری نموده اند واز خود واکنش نشان می دهند.میشائیل زورک مدیر ورزشی باشگاه بورسیا دورتموند در گفتگو با نشریه کیکر در این رابطه عنوان می نماید : "ما هرگز جزئیات قرارداد بازیکنان خود را فاش نمی سازیم وآن را هرگز عنوان نمی کنیم.رومنیگه باید درباره مسائلی که به او اصلا مربوط نیست و حتی اطلاعی از ان ندارد اظهار نطر نکند.خوب میشد در چنین مواقعی آقای رومنیگه دهان خود را بسته نگاه دارد وخاموش باشد.(دهان خود را ببندد)"دستیار کلوپ یعنی زلیکو بواچ هم دراین رابطه اظهار میدارد :" مدیران بایرن وبه خصوص شخص رومنیگه فکر می کنند ارباب لیگ شده اند و میتوانند هر حرفی رابیان کنند(هر چیزی را افشا کنند) و هرگونه که دلشان بخواهد رفتار کنند .مدیران فدراسیون فوتبال المان باید هر چه زودتر در مقابل این رفتار زشت مسئولان بایرن مونیخ از خود واکنش نشان دهند."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مدیرعامل بایرن مونیخ از بابت درخشش های بسیار مهاجم سابق دورتموند در بایرن مطمئن است.
مهاجم لهستانی بایرنی ها در بازی های پیش فصل این تیم بسیار درخشید و گل های زیادی به ثمر رساند، کارل هاینس رومنیگه مطمئن است که این روند تا مدت ها ادامه خواهد داشت و بازیکن سابق زنبورها گل های زیادی برای باوارایی ها خواهد زد.رومنیگه طی مصاحبه ای به SPOX گفت:"رابرت بازیکن بسیار خوب و مفیدی برای ما است و من مطمئن هستم که گل های زیادی برای بایرن به ثمر می رساند. از نظر من رابرت در حال حاضر بهترین مهاجم نوک جهان است.""او در بازی های ابتدایی خود در بایرن که زیاد هم نبودند فوق العاده بود و خودش را ثابت کرد، او گل های زیادی زد و گل های زیادی را ساخت. او می تواند مانند فرانک ریبری روز به روز پیشرفت کند و به مراتب بهتر از حالا شود."رومنیگه در ادامه گفت که مانند پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، نگرانی از بابت خستگی بازیکنان حاضر در تیم ملی آلمان که قهرمان جام جهانی شد ندارد:"در سال 1974 من بسیار جوان بودم، 18 سال سن داشتم و بایرن بازیکنان زیادی از تیم آلمان داشت که قهرمان جام جهانی شده بودند. آن ها نه تنها خسته نبودند و افت نکردند بلکه بسیار بهتر شدند. بنابراین تیم همچنان بیشتر از گذشته تشنه کسب موفقیت و تلاش بیشتر است."رومنیگه در ادامه باری دیگر به موفقیت گواردیولا در کار با قهرمانان جهان در فصل 2010/11 اشاره کرد:"پپ گواردیولا این تجربه را در سال 2010 در بارسلونا داشته است. بارسلونا در فصل پس از قهرمانی اسپانیا در جام جهانی 2010، در حالی که تعداد زیادی ملی پوش اسپانیایی داشت، همراه با پپ گواردیولا قهرمان لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا شد.""من فکر می کنم ما مربی بسیار خوبی داریم که به ما اطمینان می دهد بازیکنان با تلاش و انگیزه بیشتری دوباره برای کسب عناوین مختلف می جنگند."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، یولیان دراکسلر، ستاره جوان شالکه، معتقد است که نمایش های فصل گذشته اش، باشگاه هایی که به دنبال او بودند را نگران کرد و اکنون می خواهد در فصل جدید، بار دیگر نمایش هایی درخشان ارائه بدهد و توجه باشگاه های بزرگ را جلب کند.
آرسنالی ها قصد داشتند در ژانویه این ملی پوش جوان آلمانی را به خدمت بگیرند اما باشگاه شالکه مانع این انتقال شد. دراکسلر معتقد است شایعات تا اندازه ای روی عملکرد او تاثیرگذار بود اما اکنون قصد دارد راهش را به سوی باشگاه های بزرگ باز کند.او به بیلد گفت:" بندی که در قراردادم وجود دارد باعث شد تا بمانم. من آنطوری بازی نکردم که باشگاه هایی که به دنبال هستند، حاضر به پرداخت این مبلغ شوند. اکنون می خواهم بار دیگر نظر باشگاه های بزرگ را جلب کنم. اکنون می دانم ستاره اصلی تیم بودن چه معنایی دارد. بعد از شکست مقابل دورتموند، انگار فقط من مقصر بودم!"دراکسلر که فصل گذشته در 26 بازی برای شالکه، تنها 2 گل به ثمر رساند، امیدوار است که تیمش در فصل پیش رو، سهمیه حضور در لیگ قهرمانان اروپا را به دست بیاورد.
" این فصل می توانم 10 گل بزنم. اگر بازیکنان ما متحد باشند، می توانیم برای سه رتبه اول جدول بجنگیم. ما می توانیم با بایرن و دورتموند رقابت کنیم."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه بایرنمونیخ اعلام کرد که مصدومیت شواین اشتایگر جدی نیست.
باشگاه بایرنمونیخ دیروز تأیید کرد که مصدومیت شواین اشتایگر از ناحیه قوزک پا مسئلهای جدی نیست.قهرمان آلمان با نتیجه دو بر یک چهارشنبه مقابل تیم آل استارز آمریکا شکست خورد و تک گل این تیم را روبرت لواندوفسکی به ثمر رساند.پپ گواردیولا، سرمربی بایرنمونیخ پس از این مسابقه از دست دادن با همتای خود طفره رفت و از اینکه بعضی از بازیکنان این تیم مسابقه را بیش از حد جدی گرفته بودند، ناراحت به نظر میرسید.شواین اشتایگر تصمیم گرفت خوان برنات را به دلیل مصدومیت شوایناشتایگر به زمین بفرستد. اما بیانیه باشگاه در شبکه اجتماعی توئیتر نشان میدهد که مصدومیت این بازیکن جدی نیست.در این بیانیه نوشته شده: قوزک پای وی دچار کبودی و خون مردگی شده اما مسئله جدی نیست.بایرن هفته آینده در سوپرجام آلمان مقابل بورسیا دورتموند بازی خواهد کرد.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، په په رینا دروازه بان اسپانیایی، عصر پنج شنبه آزمون پزشکی را زیر نظر دکتر ویلهلم مولر با موفقیت به پایان رساند تا روز جمعه قرارداد 3 ساله ی خود را با بایرن نهایی کند. این دروازه بان 31 ساله که از لیورپول به باواریا آمده، حضور در یکی از بزرگ ترین تیم های دنیا را مایه ی مسرت خود دانست.
کارل هاینس رومنیگه مدیر باشگاه در این مورد گفت: "پپ یک دروازه بان در حد و اندازه ی مانوئل نویر می خواست که بتواند تیم را در تمرینات و بازی های پیش فصل همراهی کند. همیشه فرصتی این چنین نصیب شما نمی شود که دروازه بانی با این سطح از کیفیت و تجربه پیدا کنید که حاضر باشد به عنوان دروازه بان دوم در تیم فعالیت کند."رینا تنها 18 سال سن داشت که به بارسلونا پیوست و از سال 2000 تا 2002 در این تیم بازی کرد. پس از 3 فصل حضور در ویارئال، رینا به لیورپول پیوست. او به همراه تیم ملی اسپانیا در سال های 2008 و 2012 قهرمان یورو و در سال 2010 قهرمان جام جهانی شده است.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دروازه بان شماره یک آلمان ها از جذب په په رینا توسط مدیران باشگاه استقبال کرده است.
چندی پیش په په رینا به صورت رسمی و با مبلغ 2 میلیون پوند به بایرن مونیخ پیوست. بدین ترتیب گواردیولا مهره مورد نظر خود را برای ذخیره مانوئل نویر پیدا کرد و حالا به نظر نمی رسد دیگر شاهد خرید دیگری توسط سران باشگاه باشیم.په په رینا 31 ساله فصل گذشته را به طور قرضی در ناپولی و تحت نظر رافا بنیتز بازی کرده بود و حالا رسما بازیکن بایرن مونیخ است، مانوئل نویر درباره خرید او می گوید: "باید بگویم که این خرید بسیار خوبی است، رینا دروازه بان با تجربه ای است که در انواع بازی های ملی و لیگ های معتبر اروپایی بازی کرده و این موضوع کمک زیادی به ما می کند. می خواهم در آینده همکاری خوبی با او داشته باشم. به مرور زمان خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت. اما این خرید قطعا نه تها به ضرر بایرن نیست بلکه خرید بسیار خوبی است. من فکر می کنم که او نیز می تواند به من کمک کند و همکاری خوبی خواهیم داشت."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کاپیتان تیم فاتح جام جهانی 2014 برزیل می گوید تصمیمش مبنی بر خداحافظی از تیم ملی جدی است.
فیلیپ لام به همراه دیگر ملی پوشان آلمانی بایرن مونیخ پس از سه هفته استراحت به تیم بایرن اضافه شده اند و حالا او می گوید پس از این تعطیلات فصلی دشوار و طولانی انتظار باوارایی ها را می کشد. لام همچنین تاکید می کند که به تیم ملی باز نمی گردد، هم بازی او، باستین شواین اشتایگر نیز درباره خداحافظی کاپیتان فیلیپ لام صحبت کرده است.فیلیپ لام درباره تصمیم خداحافظی از تیم ملی گفت: "هر کسی که من را به خوبی می شناسد می داند که این تصمیم را از روی احساسات نگرفته ام و تصمیم بر اساس فکر و تفکر من بوده است. این تصمیم را بعد از مسابقه فینال نگرفتم، از قبل از آغاز جام جهانی از تصمیم خود مطمئن بودم. به خودم و به تیم این فرصت را دادم که قهرمانی را جشن بگیریم. من از بابت خداحافظی از تیم ملی مطمئن هستم."باستین شواین اشتایگر، همبازی لام نیز درباره خداحافظی او از تیم ملی صحبت کرده است: "تصمیم فیلیپ باید پذیرفته شود. من تنها می توانم ناراحت باشم، چون ما همیشه لحظات بسیار خوبی در تیم با هم داشتیم. او بازیکن فوق العاده ای است، اگر بهترین مدافع راست جهان نباشد، حتما یکی از بهترین ها است. پیدا کردن جایگزین برای چنین بازیکنانی آسان نیست. اما ما قطعا جایگزین او را پیدا می کنیم. عدم حضور او در تیم ملی زیاد خوب نیست چون من دوست داشتم بیشتر در کنار او حضور داشته باشم."
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بوردو فرانسه قصد دارد دیگو کنتنتو را از بایرن مونیخ به خدمت گیرد.
به نظر می رسد دیگو کنتنتو، بازیکن آلمانی-ایتالیایی باوارایی ها، پس از این که از سن 19 سالگی در آلینز آرنا حضور داشته حال قرار است بایرن را ترک کند و به تیم دیگری برود. بوردو فرانسه یکی از جدی ترین مشتری های او است.به گفته کیکر آلمان، کنتنتو 24 ساله که تا سال 2016 با بایرن مونیخ قرارداد دارد، مورد توجه باشگاه فرانسوی بوردو قرار گرفته است و سران بوردو به دنبال نهایی کردن انتقال او هستند. با توجه به انتقال برنات اسپانیایی از والنسیا به بایرن، به نظر می رسد خروج کنتنتو از آلینز آرنا بسیار محتمل تر از قبل باشد؛ زیرا گواردیولا اکنون در پست او داوید آلابا و خوان برنات را در اختیار دارد.کنتنتو اولین بازی ملی خود را برای تیم ملی جوانان ایتالیا انجام داد اما از آن پس به عضویت تیم ملی آلمان درامد. با این وجود او هیچگاه جایگاه چندان خوبی در بایرن و تیم ملی پیدا نکرد. علاوه بر بوردو، مونپلیه فرانسه نیز دیگر تیم خواهان به خدمت گیری او است.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مدیر ورزشی بایرلورکوزن در حاشیه مراسم قرعه کشی مرحله پلی آف لیگ قهرمانان در رابطه با این قرعه کشی و همچنین وضعیت ستاره آینده دار فوتبال المان یعنی جولیان براندت صحبت نموده .فولر بار دیگر عنوان کرده بایرن مونیخ نمیتواند این بازیکن را جذب نماید.
رودی فولر در رابطه با موضوعات مطرح شده فوق به اسکای اسپورت آلمان می گوید :" من اعتراف مینمایم که از قرعه ا ی که نصیب ما شده است راضیم.خوحشالم که به اتلتیکو بیلبائو برخورد نکردیم. ما دیداری مجدد با بازیکن سابق لورکوزن، نیکولای یورگنسن که در تیم کپنهاگن دانمارک عضویت دارد خواهیم داشت."فولر درباره ستاره جوان تیمش یولیان براندت که موفق شد با تیم زیر 19ساله های آلمان قهرمان اروپا بشوذ نیز عنوان نمود : "یولیان ستاره و جواهر اینده قوتبال آلمان و باشگاه بایرلورکوزن است او استعداد منحصر به فردی دارد. بایرن مونیخ !؟ شنیدم لام گفته است تمام ستارهای آلمانی حال حاضر و اینده فوتبال ما باید روزی در بایرن مونیخ بازی کنند اما این در مورد یولیان براندت صحت ندارد. دست باشگاه بایرن مونیخ هرگز به او نخواهد رسید."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه موناکو دیروز اعلام کرد که تا روز آخر نقل و انتقالات برای خرید ژردان شقیری بازیکن سوئیسی بایرن مونیخ صبر خواهد کرد.
شقیری در آستانه تمدید قرارداد با بایرن است . با این وجود تا رسمی نشدن این تمدید قرارداد، باشگاه موناکو می تواند به جذب این ستاره امیدوار باشد.این باشگاه فرانسوی به شدت به دنبال پیدا کردن یک جایگزین مناسب برای خامس رودریگسی است که به رئال مادرید پیوسته است.در صورت ادامه همکاری شکیری با بایرن، گزینه هایی چون اسنایدر،گایتان،دوگلاس کاستا و الکس تکسیرا مد نظر سران موناکو قرار دارند.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، رومنیگه طی مصاحبه ای با سایت رسمی باشگاه درباره مسائل مختلف حال حاضر بایرن صحبت کرد.بایرنی ها پس از بازگشت از تور آمریکا حالا باید خود را برای بازی روز چهارشنبه برابر بروسیا دورتموند در سوپرکاپ آلمان آماده کنند. مدیر عامل باوارایی ها، کارل هاینس رومنیگه، طی مصاحبه ای درباره این مسابقه حساس و دیگر مسائل مختلف پیرامون باشگاه صحبت کرده است.
درباره سفر به آمریکا:"همه چیز بیشتر از سطح انتظارات ما بود و کار ها به خوبی پیش رفتند. این سفر کمک تبلیغاتی زیادی به بایرن کرد و از هر لحاظ برای باشگاه مفید بود."
درباره روبرت لواندووسکی:"او قطعا یک بازیکن در سطح جهانی است. شما می توانید توانایی های فوق العاده او را در بازی هایش ببینید. با وجود این که هنوز فرصت های زیادی برای بازی کردن نداشته اما گل های زیادی را ساخته است.""در آینده لحظات بسیار خوبی در کنار لوا خواهیم داشت."
خرید په په رینا: "رینا دقیقا همان بازیکنی بود که به دنبالش بودیم. یک دروازه بان با تجربه و آشنا با فوتبال اروپا و دارای ویژگی های مورد نظر سرمربی تیم."
وضعیت نهایی تیم:"تقریبا همه چیز انجام شده است و ما فقط می خواهیم یک یا دو بازیکن را به صورت قرضی به باشگاه های دیگر بفرستیم."
بازی سوپرکاپ برابر دورتموند:"من باور دارم که دیدار بین بایرن مونیخ و بروسیا دورتموند همیشه دارای جذابیت ها و حساسیت خاص خودش است و هیچ وقت این موضوع تغییر نمی کند. اما از سویی دیگر، هر دو تیم هنوز در بهترین شرایط خود به سر نمی برند. ما به وستفالن می رویم و سعی می کنیم که بازی خوبی نمایش دهیم، اما این باعث نمی شود که زیاد به بازیکنان فشار بیاوریم."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، رابطه بین سران بایرن مونیخ و دورتموند در سال های اخیر همواره چالش برانگیز بوده است، در روزهای اخیر اما به دلیل قرارداد مارکو رویس با دورتموند و صحیت های رومنیگه در این خصوص، این رابطه جنجال برانگیزتر و حاشیه سازتر نیز شده است.
بحث و جنگ های رسانه ای در سال های اخیر همیشه بین سران دورتموند و بایرن مونیخ وجود داشته اند، اما به نظر می رسد این موضوع در تابستان 2014 وارد فصلی جدید شده باشد و بی تردید آخرین آن نیز نخواهد بود. اظهار نظرهای کارل هاینس رومنیگه در خصوص قرارداد مارکو رویس بازیکن ملی پوش و ستاره تیم دورتموند بحث های همیشگی سران دو باشگاه بزرگ آلمان را پیش از بازی چهارشنبه دو تیم در سوپر کاپ آلمان، وارد فازی جدید نموده است.صحبت های اخیر کارل هاینس رومنیگه، نه تنها باعث نارضایتی سران دورتموند، بلکه باعث عصبانیت آنها نیز شده است، به طوری که سران دورتموند این صحبت ها را هدف دار و حساب شده دانسته و آن را به نوعی دخالت در امور داخلی باشگاه مطبوع خود قلمداد کرده اند.از نظر میشائیل زورک مدیر ورزشی باشگاه دورتموند این صحبت های رومنیگه تحریک آمیز بوده و از "کیفیت جدیدی" برخوردار هستند. چنین بازی های روانی از لحاظ دورتموندی ها منجر به شکستن شدن تابوها و مراعات نشدن احترام لازم بین دو باشگاه، خواهند شد. هانس یوآخیم واتسکه از سران دورتموند در این خصوص می گوید:"ما اطمینان داریم که هدف و نیتی خاص پشت چنین اظهار نظرهای نهفته است."اینکه رومنیگه با چنین صحبت هایی خواهان جذب سومین ستاره دورتموند بعد از ماریو گوتزه و روبرت لواندوفسکی در سومین سال متوالی است، گمانه زنی زسانه ای بیش نیست. به نظر می رسد که رومنیگه با چنین اظهارهایی بیشتر خواهان ایجاد ناآرامی و تشنج در اردوی مهم ترین رقیب بایرن مونیخ در بوندسلیگا را داشته باشد.رقیبی که در سال های 2011 و 2012 دو مرتبه متوالی بوندسلیگا را فتح نمود و در بازی نهایی DFB Pokal سال 2012 نیز توانست بایرن مونیخ را با نتیجه 5:2 شکست دهد. در سال های اخیر به هر حال جدال های رومنیگه، اولی هوینس و حتی کارل هوپفنر از سران بایرن مونیخ با واتسکه و زورک از دورتموند و حتی بحث و جدل ماتیاس سامر و بورگن کلوپ، بخش ثابتی را در مطبوعات آلمانی زبان به خود اختصاص داده اند.بحث و جدلی که بین یورگن کلوپ و ماتیاس سامر در ماه می سال گذشته در بازی برگشت دو تیم در بوندسلیگا روی داد و باعث شد که پس از اخراج رافینیا به خاطر خطا بر روی بلاژیکوفسکی، کلوپ و سامر در کنار زمین رو در روی هم قرار گیرند. در پیش از آن دیدار حتی رئیس دو باشگاه از برگزاری یک وعده غذای مشترک نیز چشم پوشی کرده بودند.در هفته گذشته واتسکه در مصاحبه ای اعلام نموده بود:"ما علاقه های باشگاه دورتموند را نمایندگی و دنبال می کنیم، اما من در فوتبال هرگز به دنبال هارمونی نیستم، به چه دلیل؟ ما در بوندسلیگا برای هم احترام قائل هستیم و اگر به دنبال هارمونی باشم کار خود را در یک گروه کر و یا ارکستر دنبال می کنم."چنین موضوعی حتی در خصوص رابطه این باشگاه با بایرن مونیخ نیز برقرار است:"ما رقیب هستیم، با این وجود به یکدیگر احترام می گذاریم، اما لازم نیست که هر هفته دوستی خود را بیان کنیم"، البته این موضوع شاید تا قبل از صحبت های جدید رومنیگه برقرار بوده است، با وجود اینکه وی اعلام نموده بود که به خاطر رویس"نمی خواهد دورتموند را تحت فشار قرار دهد و رابطه خوب بین دو باشگاه را تخریب نماید."در بهار گذشته نیز واتسکه و هوپفنر به خاطر کمک مالی بایرن مونیخ به دورتموند در سال 2004 به یکدیگر حمله ور شده بودند، در ماه مارس نیز که ماتیاس سامر از میزان شدت تمرینات دورتموند انتقاد نموده بود، به شدت مورد حمله کلوپ قرار گرفت:"من فکر می کنم که بود و نبود سامر چندان اثری در وضعیت فعلی و میزان امتیازهای کسب شده بایرن مونیخ نداشت."در ابتدای سال جدید میلادی نیز که انتقال لواندوفسکی به بایرن مونیخ قطعی شد، واتسکه اعلام نمود که:"بایرن مونیخ می خواهد ما را از بین ببرد، تا این که هیچ خطری دیگر این تیم را تهدید نکند."در روزهای اخیر نیز صحبت های رومنیگه در خصوص افشاى مبلغ واقعی بندی از قرارداد مارکو رویس با دورتموند به میزان 25 میلیون یورو به جای 35 میلیون یورو،که به ازای پرداخت آن رویس می تواند به عنوان بازیکن آزاد در سال 2015 دورتموند را ترک نماید، بازهم باعث جنجالی تر و تیره تر شدن رابطه دو باشگاه شده است.میشائیل زورک چنین اظهار نظرهایی را " به خاطر ایجادی جوی متشنج در دورتموند" دانست و گفت:" من تا کنون چنین اظهار نظرهایی را از سوی همکارانم در باشگاه های دیگر تجربه نکرده ام، که در آن مسئول یک باشگاه بر اساس شایعات در خصوص قرارداد بازیکنان تیم حریف صحبت نماید، بهتر است که رومنیگه دهان خود را بسته نگه دارد." واتسکه نیز از صحبت های اخیر رومنیگه به عنوان " جنگی روانی بر علیه دورتموند" یاد نمود و افزود:" به نظر می رسد که در مونیخ از اینکه ما تیمی قوی داریم چندان راضی نیستند."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هنوز هم پس از چندین هفته خبرهایی از حاشیه انتقال تونی کروس به رئال مادرید به گوش می رسد در تازه ترین مصاحبه ها نامزد کریستیانو رونالدو اعلام نمود نامزدش به هیچ عنوان باور نمی کرده بایرن مونیخ حاضر شود کروس را به رئال بفروشد.
ایرنا شیک مدل زیبای روسی ونامزد ستاره پرتغالی رئال مادرید دراین باره می گوید وقتی خبر مذاکرات رئال با بایرن و کروس جدی شده بود ما در یونان مشغول استراحت و تفریح بودیم کریس به من گفت امکان ندارد بایرن مونیخ اجازه دهد کروس به رئال مادرید منتقل شود اما پس از چند روز وقتی خبر رسمی خرید کروس توسط رئال مادرید منتشر شد کریس ان را به هیچ عنوان باور نمی کرد و از شنیدن این خبر بسیار تعجب نمود. البته رونالدو از پیوستن این ستاره آلمانی به جمع هم تیمی هایش بسیار خوشحال شده است."کریس رونالدو و تونی کروس از هم اکنون نیز رابطه صمیمانه ای با یکدیگر پیدا نمودند و در تمرینات رئال مادرید نیز زیاد با یکدیگر شوخی می کنند.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه فوتبال بایرن مونیخ جدایی کونتنتو از آلیانس آرنا را تایید کرد.
چندی پیش خبر احتمال انتقال دیگو کنتنتو به بوردو فرانسه منتشر شد و حالا بعد از چند روز مذاکره بین سران دو تیم، این مدافع چپ آلمانی رسما به بوردو پیوست و دیگر در جمع باوارایی ها نخواهد بود.کنتنتو که از سن 19 سالگی در باشگاه بایرن مونیخ حضور داشته و محصول آکادمی بایرن است اکنون در مراحل پایانی انتقال به بوردو فرانسه قرار داد و پس از انجام تست پزشکی مراسم معارفه او برگذار خواهد شد.این مدافع چپ 24 ساله که اصلیت ایتالیایی نیز دارد، در طی سال های حضور خود در بایرن جام های زیادی را همراه با این تیم کسب کرد، وی اکنون می تواند در بوردو تحت نظر ویلی سانیول، کسی که پیش از این در بایرن نیز حضور داشته؛ بازی کند.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دروازه بان آلمانی باوارایی ها می گوید هنوز می خواهد جام های بیشتری بالای سر ببرد.
نویر پس از کسب سه گانه در سال 2012 همراه با بایرنی ها، سال گذشته تحت نظر پپ گواردیولا باری دیگر قهرمانی بوندسلیگا و جام حذفی را تجربه کرد، او سپس در جام جهانی 2014 برزیل همراه آلمان قهرمانی جهان را به دست آورد و دستکش طلایی این رقابت ها را نیز مال خود کرد. دروازه بان شماره یک ژرمن ها حالا افتخارات زیادی را در کارنامه خود دارد اما می گوید هنوز به دنبال کسب جام های بیشتری است.مانوئل نویر طی مصاحبه ای به DFB-TV گفت:"از بابت بازگشت به تیم خوشحالم. به دنبال چالش ها و موفقیت های جدیدی به همراه بایرن و تیم ملی آلمان هستم، به خصوص موفقیت در جام ملت های اروپای آینده.""پس از سالی که همراه با بایرن دو جام را فتح کردم و به همراه تیم ملی آلمان نیز قهرمان جهان شدم، اما هنوز جام های بیشتری می خواهم و از انگیزه ها ذره ای کم تر نشده است."نویر درباره قهرمانی جهان گفت:"احساس بسیار خوبی دارد، هر لحظه آن را به یاد می آورید. شما به این افتخار می کنید که چنین تجربه ای را داشتید. گاهی اوقات نیاز دارید که به گذشته ها و این اتفاقات فکر کنید و دوباره به یاد بیاورید که قهرمان جهان شده اید."نویر در پایان صحبت های خود به انتقال په په رینا به بایرن مونیخ اشاره کرد:"همه په په رینا را می شناسند. او یک دروازه بان با تجربه و ماهر است.""می خواهم بیشتر او را بشناسم و در آینده ارتباط خوبی با هم داشته باشیم و در کنار هم کار کنیم."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سران باشگاه بایرن مونیخ قصد دارند ظرفیت ورزشگاه خود را به 75000 نفر برسانند.
بایرن مونیخ می خواهد آلیانس آرنا را باری دیگر گسترش بخشد و بر تعداد صندلی های این ورزشگاه بیفزاید. ظرفیت کنونی آلیانس آرنا برای بازی های ملی 67800 نفر است که قرار است به 69344 نفر برسد. اما تحول اصلی در بازی های جام حذفی و بوندسلیگا خواهد بود، جایی که قرار است ظرفیت ورزشگاه به 75 هزار نفر برسد، این در حالی است که تا کنون این عدد 71100 بوده.با این حال، این توسعه ساختاری هنوز عملی نشده است و باید به وسیله مسئولان شهر مونیخ به تایید برسد، با این وجود بایرن امیدوار است تا این اتفاق هر چه زود تر بیفتد و مسئولان مربوطه کار خود را از بازی خانگی برابر ولفسبورگ در بوندسلیگا آغاز کنند.بیشترین افزایش تعداد صندلی در بخش جنوبی ورزشگاه خواهد بود که قرار است حدود 2200 صندلی به این قسمت اضافه شود. همچنین برای بخش های غربی و شرقی ورزشگاه نیز حدود 1700 صندلی دیگر در نظر گرفته شده است، چرا که استفاده خبرنگاران و مسائل این چنینی از این بخش نسبتا زیاد است.یکی از تغییرات در نظر گرفته شده دیگر برای آلیانس آرنا تعویض چمن این ورزشگاه است، بایرن می خواهد از نوعی چمن ترکیبی و کاملا طبیعی جدید در آلیانس آرنا استفاده کند که سرعت بازی را بیشتر می کند. در حال حاضر این چمن در اولدترافورد و امارات، ورزشگاه های خانگی منچستر یونایتد و آرسنال و همچنین ومبلی لندن استفاده می شود. بایرن نیز می خواهد برای بازی برابر ولفسبورگ از همین چمن اسفتاده کند.به طور کلی سران بایرن مونیخ قصد دارند با ارائه خدماتی دیگر مانند چگونگی فروش بلیط ها از طریق اینترنت و یا آسان تر کردن کار هواداران برای حضور در بازی های خارج از خانه، قدمی بلند تر راستا پیشبرد اهداف خود بردارند و همچنین آلیانس آرنا را روز به روز گسترده تر کنند.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بایرن مونیخ په په رینا را به عنوان دوزاه بان ذخیره جذب کرده است و عمر المومنی نگاهی طنز گونه به این اتفاق داشته است.
با توجه به علاقه نویر به جلو آمدن و توانایی او در پوشش خط دفاع و بازی با توپ، مومنی پیش بینی کرده است که در بازی اول بایرن مونیخ در بوندسلیگا این تیم با 2 دروازه بان بازی را آغاز خواهد کرد.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر در اردوی آماده سازی بایرن دچار آسیب دیدگی شده است و وضعیت او در آستانه دیدار سوپرکاپ برابر دورتموند مبهم است.
باستین تنها چند روز پس از ملحق شدن به اردوی باواریایی ها در دیدار دوستانه برابر ستارگان لیگ آمریکا آسیب دیده بود.بنابر اظهار نظر کادر پزشکی تیم فوتبال بایرن مونیخ شواین اشتایگر که از ناحیه مچ پا آسیب دیده است به احتمال فراوان نمی تواند در این مسابقه تیم بایرن را همراهی کند و گواردیولا هم بسیار بعید است که برای این مسابقه در مورد شواین اشتایگر دست به ریسک بزند.گفته می شود شواین اشتایگر برای دیدار هفته اول تیمش برابر وولفسبورگ مشکلی نخواهد نداشت.
منبع :|
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، آغاز فصل جدید رقابت های باشگاهی برای بایرنی ها چندان خوب نبوده است.
مدافع کناری برزیلی باوارایی ها در جریان تمرینات بایرن مصدوم و به بیمارستان منتقل شد.در جلسه تمرینی پس از برگذاری مراسم معارفه تیم فصل آینده بایرن مونیخ در برابر 65000 هزار تماشاگر در ورزشگاه آلیانس آرنا، رافینیا برزیلی از ناحیه مچ پای چپ خود دچار مصدومیتی جدی شد و مجبور شد به بیمارستان برود. این در حالی است که فرانک ریبری نیز پیش از انجام مراسم معارفه تیم فصل آینده دچار مصدومیت شده بود، با این تفاوت که مصدومیت رافینیا جدی تر به نظر می رسد.اطلاعات بیشتر درباره مصدومیت رافینیا به زودی منتشر خواهد شد.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، وینگر فرانسوی باوارایی ها در تمرینات دچار مصدومیت از ناحیه زانو شد.
پس از بازگشت بسیار قدرتمندانه و خوب فرانک ریبری به بایرن مونیخ و بازی های بسیار خوبی که او در تور پیش فصل انجام داد، متاسفانه مصدومیت باری دیگر به سراغ ستاره 31 ساله بایرنی ها رفته است.ریبری جام جهانی 2014 را به دلیل مصدومیت در اردو تیم ملی فرانسه از دست داد اما در بازگشت به بایرن بسیار خوب کار کرد، با این وجود این ستاره فرانسوی مونیخی ها باری دیگر از ناحیه زانو پا مصدوم شده و به نظر می رسد نمی تواند هم تیمی های خود را در بازی سوپرکاپ برابر بروسیا دورتموند همراهی کند.ریبری به دلیل این مصدومیت نتوانست در مراسم معارفه تیم فصل 2014/15 بایرن در مقابل دیدگان هواداران حضور یابد، مانند وایزر و تیاگو. با این وجود پیشبینی می شود که او از روز دوشنبه به تمرینات باز گردد و بتواند به زودی به ترکیب بایرن اضافه شود.
roz::
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مراسم جشن اعضا تیم بایرن مونیخ در حضور ۶۵۵۰۰ تماشاگر در ورزشگاه آلیانس آرهنا انجام شد.
روز شنبه اعضای تیم فوتبال بایرن مونیخ که از تور آمریکا به مونیخ بازگشتهاند، در ورزشگاه لبریز از تماشاگر آلیانس آرنا فصل جدید مسابقات باشگاهی را در کنار هواداران جشن گرفتند.در این مراسم کارل هاینس رومینیگه معاون بایرن خطاب به خیل عظیم تماشاگران اظهار داشت: خارقالعاده است که ورزشگاه برای این مراسم کاملا پر شد. این خود سندی است که نشان میدهد چقدر زیاد هواداران از بایرن حمایت میکنند. بسیار متشکرم که همه شما به ورزشگاه آمدید. مطمئن باشید فصلی خوب و سراسر موفقیتآمیز را خواهیم داشت.برای این مراسم تمام بلیتها به فروش رفت و در ورزشگاه مدرن آلیانسآرهنا جای خالی وجود نداشت.
dallliii
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دیدار دوستانه تیم های اسطوره های منچستریونایتد و بایرن مونیخ با تساوی 3-3 به پایان رسید.
در این دیدارکه در ورزشگاه آلیانس آرنای مونیخ برگزار شد، دو تیم بیشتر از بازیکنانی استفاده کردند که در فینال لیگ قهرمانان سال 1999 به میدان رفته بودند.اندی کول با زدن دو گل، ستاره یونایتدها بود؛ یکی از گل های او که با ضربه پشت پا زده شد، زیباترین گل بازی بود. دیگر گل منچستریونایتد را پل اسکولز به ثمر رساند. در سمت مقابل هم پائواو سرجیو، جیووانی البر و الکساندر زیکلر گلزنان بایرن مونیخ بودند.پیش از آغاز بازی، بازیکنان تیم اصلی بایرن یک جلسه تمرینی را در حضور تماشاگران برگزار کردند که په په رینا، خرید جدید باشگاه بایرن هم در آن حضور داشت.ترکیب دو تیم در این دیدار:بایرن مونیخ: بوت، بابل، کروزر، کوواچ، فلوگر، فن بومل، تون، سرجیو، برایتنر، زیکلر، البرمنچستریونایتد: کوژاک، اروین، جانسن، دابلین، مارتین، بلوم کوئیست، فیل نویل، اسکولز، فورچون، کول، یورک
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سرمربی47 ساله دورتموند معتقد است که با وجود خرید بهترین بازیکنان تیم توسط رقبای ثروتمندش، آنها همواره برای پیروزی به مبدان خواهند رفت.
این سرمربی 47 ساله در مصاحبه ای که با سایت گل بین الملل قبل از مسابقه سوپر کاپ آلمان داشته است می گوید همواره بورسیا دورتموند بهترین بازیکنانش را باشگاه های ثروتمند در اختیار می گیرند ولی آنها رقابت ها را برای دومی ادامه می دهند: "بورسیا دورتموند مانند کاراکتر نمایش پانچ و جودی توسط رقبایش ساخته شده است. آنها (دورتموندی ها) بزرگی فوتبالشان را بیش از دستاوردهایشان باقی می گذارند." دورتموندی ها خودشان را در اروپا به عنوان یکی از بهترین تیم ها در 4 سال اخیر تثبیت کرده اند. آنها پشت سر هم و دو سال پیاپی، بوندسلیگا را قبل از حضورشان در فینال لیگ قهرمانان در سال 2013 فتح کرده اند. آنها به از دست دادن بهترین بازیکنانشان به باشگاه های به ظاهر بزرگ در هر تابستان ادامه می دهند.فقط بعد از 12 ماه پس از ماریو گوتزه که سیگنال آیدونا پارک را به مقصد آلیانس آرنا ترک کرده بود، امسال نیز بهترین مهاجمشان، رابرت لواندوفسکی را ازدست دادند تا بار دیگر یکی از بهترین بازیکنانشان راهی بایرن مونیخ شود. اما کلوپ اعتقاد دارد که با وجود عدم توانایی مالی، دورتموند هرگز در بازی های سنگین کم نخواهد آورد .او ادامه می دهد: "ما پنی و پینچرز هایی (نمایش عروسکی در آلمان) که بزرگ و مهم نبودند نیستیم، ما فقط در مقایسه با نام های بزرگ نمایش پانچ و جودی هستیم. ما فقط بهترین تیم در دنیا هستیم که به طور منظم بهترین بازیکنانش را ازدست می دهد؛ اما هنوز برای عنوان های بسیار زیادی می جنگد.""درفینال بعدی که ما بازی خواهیم کرد فقط من پیروزی می خواهم من درمورد سوپر کاپ صحبتی نمی کنم.اگر هر بازیکنی آماده باشد اتفاق بزرگی می تواند رخ می دهد.از روز اول فصل جدید ما در برابر حریفی قرار خواهیم گرفت که با بازی کردن سخت خونی خواهد شد."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سرمربی سابق تیم ملی فوتبال سوئیس درگیری پیشآمده بین بایرن مونیخ و بورسیادورتموند را به سود بوندسلیگا میداند.
در دو، سه هفته گذشته شایعه حضور «مارکو رویس» مناسبات دو باشگاه قدرتمند فوتبال آلمان و اروپا یعنی بایرن و دورتموند را متشنج و ملتهب کرده است. بعد از آنکه کارل هاینس رومینیگه، یعنی نفر دوم بایرن، در مصاحبهای احتمال داد تیمش ستاره ملیپوش بورسیا را با داشتن تبصره انتقال، جذب کند، مسئولان تیم رقیب، به تندی واکنش نشان دادند که همین فضا را در آستانه بازی سوپرجام آلمان (چهارشنبه) و شروع فصل جدید (2015-2014) به هم ریخت.در این ارتباط گزارشگر نشریه «بیلد ام زونتاگ» آلمان، از فرصت استفاده کرده و نظر اوتمار هیتسفلد را جویا شده است. این چهره 65 ساله که تا 4 هفته قبل و مسابقات جام جهانی 2014 هدایت تیم ملی سوئیس را برعهده داشت و بعد اعلام بازنشستگی کرد، معتقد است اینگونه تنشها برای فوتبال آلمان بد نیست.هیتسفلد که خود روزگاری سرمربیگری بورسیادورتموند و بایرن مونیخ را برعهده داشت و البته با هر دو قهرمان نیز شده، اظهار کرد: حرفهایی که بین دو باشگاه رد و بدل شده، به بوندسلیگا لطمه نمیزند. تازه برایش خوب هم هست. هوادار دورتموندی با تعجب منتظر واکنش بایرنیها میماند و بالعکس. هر کس این وسط میخواهد بداند، بعد، چه اتفاقی خواهد افتاد. از خود میپرسد آیا رومینیگه آرام و بی سر و صدا هنگام سوپرجام خواهد بود؟ یا این که جواب دارد و واکنش نشان می دهد؟ از نظر من همین اتفاقات باعث شور و زندگی لیگ خواهد شد.
نظرخواهی در مورد موضوعات دیگردر این مصاحبه هیتسفلد به عنوان کسی که با فضای کاری دو تیم نیز آشنا است، در مورد موضوعات دیگر هم نظر داده است. به عنوان مثال نشریه مذکور از وی پرسیده آیا بایرن باید خرید بازیکن از دورتموند را متوقف کند و این که همیشه دورتموند، محلی برای جذب بازیکن باواراییها بوده، را فراموش کند.در پاسخ به این سئوال «اوتمار» پرآوازه چنین پاسخ گفته است: تصور نکنم دورتموند به منزله محل خرید بازیکن بایرن بوده است. هر چند بایرنیها هم بدون بازیکنان سابق دورتموند، اینچنین قوی نبودند. دلیلی وجود ندارد که بایرنیها بگویند دیگر از دورتموند بازیکن نمیگیرند. گفتن چنین چیزی، غیر واقعی است. هیچکس نمیتواند چنین قولی دهد. بایرن میخواهد بهترین تیم را داشته باشد و برای این منظور، بهترینها را به خدمت میگیرد. از این گذشته خود دورتموند، ستارهای مثل مارکو رویس را به همین شکل از بورسیامونشنگلادباخ گرفت، یعنی با استفاده از تبصرهای که در قرارداد رویس با گلادباخ بود.
انتقاد از رئال و سنژرمندر این مصاحبه هیتسفلد انتقادی هم به باشگاههایی مثل رئال مادرید داشته که ارقام سرسامآوری برای جذب بازیکنان مثل جیمز رودریگوئز میپردازند: وقتی تیمی مثل رئال مادرید بابت جیمز رودریگوئز 75 میلیون یورو میپردازد، نباید اینگونه پرداختها، سنگ محکی برای دیگران باشد. آنچه رئال انجام می دهد و میپردازد، از تمام مرزها و محدودههای پرداختی، عبور کرده است. چه در بخش حقوق بازیکنان چه مبالغی که برای جذب بازیکن به باشگاههای رقیب میپردازد. به نظرم پاریسنژرمن نیز همین رویه را دارد که واقعا بی معنی است.
هیتسفلد: دورتموند بدون لواندوفسکی فقط در یک صورت شانس رقابت با بایرن داردگزارشگر بیلد ام زونتاگ، در مورد بحث رقابت فصل جاری بورسیادورتموند با بایرن مونیخ همچنین سئوال کرده و از این کارشناس پیشکسوت پرسیده آیا دورتموند بدون لواندوفسکی با بایرنی که اکنون همین ستاره لهستانی را در اختیار دارد، میتواند شانه به شانه بر سر قهرمانی رقابت کند؟هیتسفلد به این سئوال چنین پاسخ داد: فقط در صورتی که دورتموند بتواند شروع قدرتمندانهای داشته باشد، این امکان هست. دورتموند مجبور است امتیاز پشت امتیاز بگیرد. با شروعی رویایی میتوانند بایرنیها را عصبانی و ناراحت کنند. به خصوصکه بایرن هم شروع خوبی نداشته باشد و پیوسته مورد انتقاد قرار گیرند.
کاری در حد هرکولهابه اعتقاد وی در فصل جدید یعنی سال پس از جام جهانی، بایرنیها شرایط کار سختی خواهند داشت.هیتسفلد گفت: در تابستان امسال پپ گواردیولا در حد «هرکول» باید کار کند تا تیمش را برای شروع فصل کاملا مهیا کند. براساس آنچه تجربه شده، او برای این منظور دو هفته کم دارد. در شرایط عادی حداقل 4 هفته برای آمادهسازی لازم است که گاهی هم پنج یا شش هفته نیز میشود. گواردیولا روی همه چیزها باید کار کرده باشد و تیمش در وضعیتی بسیار ایدهال باشد. تازهواردها هم باید با تیم هماهنگ باشند که این انرژی بسیاری را میطلبد.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر بدون بازوبند کاپیتانی تیم ملی آلمان نیز با عشق و تعصب بازی میکند.
این ستاره 29 ساله مونیخی که جدیترین گزینه برای جانشینی فلیپ لام به عنوان کاپیتان جدید تیم ملی ژرمنهاست، در مصاحبهای حرفهای جالبی زده است. صحبتهایی که نشان میدهند چقدر به پیراهن تیم کشورش تعصب دارد و حتی بدون مسئولیت کاپیتانی، سعی و تلاش بر انجام دقیق وظایفش دارد.«شواینی» اظهار داشت: بدیهی است که اگر کاپیتان باشم، با غرور این وظیفه را انجام میدهم. البته حتی اگر بازوبند کاپیتانی را هم نداشته باشم، باز همینگونه خواهم بود. به هر حال در مورد کاپیتانی، سرمربی تیم ملی تصمیم صحیح را اتخاذ خواهد کرد.گفته میشود وی در کنار مانوئل نویر و متس هوملس گزینههای مورد نظر یواخیم لو (سرمربی آلمان) برای بستن بازوبند کاپیتانی است.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مانوئل نویر و یواخیم لو به عنوان بازیکن و مربی فصل گذشته فوتبال آلمان برگزیده شدند.
در رایگیری هفتهنامه معتبر ورزشی آلمان «کیکر» مانوئل نویر به عنوان بازیکن یک سال گذشته ژرمنها برگزیده شد. این برای دومین مرتبه است که این دروازهبان 27 ساله از سوی کارشناسان این رسانه با چنین افتخاری مواجه میشود.همچنین یواخیم لو در نظرخواهی روزنامهنگاران ورزشی آلمان صاحب بیشترین رای شد و به عنوان مربی برتر فصل 2014-2013 برگزیده شد.در این گزینش عنوان بهترین بازیکن زن سال به «آلکساندر پوپ» از تیم وولفسبورگ رسید.در رایگیری انجام گرفته، نویر از 701 رای ممکن، صاحب 144 رای شد. بعد از او مارکو رویس، ستاره ملیپوش بورسیادورتموند با 135 رای دوم شد. رتبه سوم هم به توماس مولر رسید که 101 رای گرفت.همچنین «لو» در انتخابات مربی سال، با 248 رای در رده نخست ایستاد. پس از او مارکوس واینسیرل از تیم آگسبورگ با 152 رای دوم شد و رده سوم هم به پپ گواردیولا با 89 رای رسید و یورگن کلوپ با 64 رای رتبه چهارم را به خود اختصاص داد.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، به علت پارگی لیگامنت پای رافینیا، این مدافع 28 ساله بایرن مونیخ اوایل بوندسلیگا را از دست خواهد داد.
به گزارش 2-4-4، رافینیا به وبسایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ میگوید: "مشخص است که خیلی نا امید شده ام. تمرینات خوبی داشت و حالا بسیار بسیار ناراحتم."بایرن چهارشنبه در سوپر کاپ آلمان اولین بازی رسمی فصل را با دورتمند انجام خواهد داد. گواردیولا در 22 آگوست مقابل وولفسبورگ شاگردانش را در آلیانس آرنا به میدان میفرستد.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ در ادامه کشمکش با بورسیادورتموند گفت: نمیگذاریم کسی حرف زدن را برای ما ممنوع کند.
از زمانی که چندی قبل بحث حضور احتمالی مارکو رویس در تیم بایرن شنیده شد، جنجال و کشمکش زیادی میان سران دو تیم بایرن و دورتموند ایجاد شده است. آخرین مرتبه که یک مقام مسئول از دو تیم حرف جنجالی علیه طرف مقابل در قضیه «رویس» زد، چهارشنبه هفته قبل بود. آن روز میشائیل زورک، مدیر ورزشی زردپوشان در واکنش به حرفهای کارل هاینس رومنیگه گفت بهتر است مونیخیها دهانشان را بسته نگه دارند.پس از گذشت چند روز از بیان آن حرف، ماتیاس سامر در مقام پاسخ و واکنش برآمد. مدیر ورزشی موفق سرخپوشان گفت: نمیگذاریم کسی حرفزدن را برای ما ممنوع کند.با توجه به این که تیمهای دو باشگاه چهارشنبه در سوپرجام برابر یکدیگر صفآرایی میکنند، به نظر میرسد این کشمکشهای لفظی مدیران دو تیم به اوج برسد.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر، ستاره بایرن مونیخ، تاکید کرد که تیمش دیدار سوپرکاپ آلمان مقابل بوروسیا دورتموند را جدی خواهد گرفت.
دو تیم در دو فصل گذشته، هر کدام یک بار برنده این دیدار شدند و شواین اشتایگر تاکید کرد که تیمش می خواهد یک بار دیگر این جام را بالای سر ببرد.او به خبرنگاران گفت:" البته که ما این دیدار را بسیار جدی خواهیم گرفت. این جامی است که ما می خواهیم به آن برسیم؛ پس باید در این دیدار پیروز شویم. سال گذشته ما در این دیدار شکست خوردیم و به همین دلیل، واقعا می خواهیم این جام را ببریم. اما می دانیم که کار دشواری داریم. دورتموند در خانه بازی می کند اما ما با تیمی به میدان می رویم که بتوانیم به پیروزی برسیم."دانته، مدافع برزیلی بایرن، هم با تایید صحبت های هم تیمی اش گفت:" مهم است که ما از نظر ذهنی آماده باشیم. ما با احترام مقابل دورتموند قرار خواهیم گرفت. آنها بزرگترین رقیب ما هستند و ما نباید فکر کنیم که این یک تمرین است. این کاملا اشتباه است. البته ما می خواهیم بار دیگر در این دیدار پیروز شویم. ما باید کاملا متمرکز باشیم تا در این دیدار به پیروزی برسیم."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، اوتمار هیتسفلد گفته ژردان شقیری باید آنقدر در بایرن بماند تا به یکی از مردان شماره یک پپ گواردیولا بدل شود.
به گزارش گل بین الملل، جوان 22 ساله سوئیسی تابستان 2012 از بازل به تیم ایالت باواریا پیوست، ولی همواره در تلاش برای قرار گرفتن در ترکیب این تیم بوده و رقبایی چون فرانک ریبری و آرین روبن را پیش روی خود دیده است.اکنون سرمربی آلمانی و سابق تیم هایی چون بایرن و دورتموند که بعد از باخت سوئیس مقابل آرژانتین در یک هشتم نهایی جام جهانی، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد، به شقیری توصیه کرده در بایرن بماند و برای حضور در ترکیب ثابت این تیم، بجنگد:"ژردان آینده بایرن است. گذشت زمان به نفع او خواهد بود. جوانی، بزرگترین مزیت اوست. شانس او برای حضور در ترکیب ثابت بایرن هر فصل بیشتر و بیشتر می شود." خود شقیری هم ابراز علاقه کرده در تیم قهرمان بوندسلیگا باقی بماند، ولی از تمایل تیم هایی که شنیده شده لیورپول و یوونتوس باشند هم صحبت کرده است: "فکر می کنم در بایرن خواهم ماند، ولی تا زمان باز بودن پنجره نقل و انتقالات، هر احتمالی ممکن است به حقیقت بپیوندد."گفتنی است این بازیکن تا ژوئن 2016 با کوسه ها قرارداد دارد.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دانته، مدافع برزیلی بایرن مونیخ، اعلام کرد که نگران از دست دادن جایگاهش در ترکیب اصلی این تیم، با بازگشت هولگر بداشتوبر، نیست و تاکید کرد که هر تصمیمی که پپ گواردیولا بگیرد را خواهد پذیرفت.
بداشتوبر بعد از یک مصدومیت طولانی مدت، به تمرینات بایرن برگشت و دانته بیش از اینکه نگران از دست رفتن جایگاهش درترکیب اصلی باشد، از بازگشت هم تیمی اش خوشحال است.او به کیکر گفت:" اینکه من چه می خواهم زیاد مهم نیست. من تا زمانی که بایرن پیروز شود، خوشحال هستم؛ فارغ از اینکه بازی کنم یا نه. موفقیت تیم مهمترین مسئله است.من از بازگشت بداشتوبر واقعا خوشحال هستم؛ نه تنها به این دلیل که رقیب من در قلب خط دفاعی است، بلکه به دلیل اینکه یک بازیکن خوب است. بازگشت به میادین بعد از مدتی طولانی غیبت فوق العاده است. من اینجا هستم تا به او کمک کنم. اگر سرمربی تصمیم بگیرد که او در ترکیب اصلی قرار بگیرد، برای او بهترین ها را ارزو می کنم."دانته همچنین در مورد دیدار سوپرکاپ آلمان مقابل دورتموند، گفت:" دیدارهای ما مقابل دورتموند همیشه مهم است. ما باید چنین دیداری را جدی بگیریم. هواداران انتظار ندارند که نتیجه ای به جز پیروزی کسب کنیم. دورتموند تیم بزرگی است و ما مطمئنا این دیدار را ساده نمی گیریم."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، به نظر می رسد گواردیولا سعی دارد سبکی جدید را در بایرن اجرا کند.
پپ گواردیولا از زمان ورود خود به بایرن مونیخ سیستم های مختلی مانند 1-3-2-4، 1-4-1-4 و 1-5-4 را در تیم خود امتحان کرده. اما با وجود فتح بوندسلیگا و جام حذفی در نخستین فصل حضورش در بایرن به نظر انتظارات از او بیشتر از این ها بوده است. حالا صحبت از اجرای سیستم 3-4-3 در بایرن مونیخ فصل آینده بسیار است، گواردیولا حتی از این سیستم در بازی فینال جام حذفی برابر دورتموند و بازی های پیش فصل مونیخی ها نیز استفاده کرد و به نظر در تصمیم خود جدی است. به طور کلی 3-4-3 یک سیستم بسیار متعادل است، هم طول زمین را به خوبی پوشش می دهد و هم عرض آن را. درست بر خلاف سیستم هایی مانند 2-4-4 و 1-3-2-4 که بیشتر جنبه تدافعی دارند و مدافعان بیشتری در این سیستم بازی می کنند و در بیشتر پاسکاری ها شرکت دارند. سیستم 3-4-3 سیستم متقارن و خوبی برای تیمی مانند بایرن مونیخ است، به خصوص این که توانایی بازیکنان در این سیستم برای تبدیل بازی از دفاع به حمله بسیار بیشتر می شود. یکی از تفاوت های دو سیستم 3-4-3 و 1-3-2-4 در حمله این است که وینگر ها (مهاجم های گوشه در خط حمله 3 نفره) بسیار نزدیک تر به خط طولیزمین بازی می کنند و از میانه زمین دورتر می شوند، چیزی که در تور پیش فصل بایرن بارها و بارها شاهد آن بودیم.
همان طور که در عکس مشخص است، دیگو کنتنتو با یک پاس بلند ریبری را چسبیده به خط طولی زمین صاحب توپ می کند و ریبری پس از پشت سر گذاشتن تیم کلوزه، مدافع مقابل خود؛ این فرصت را خواهد داشت که لواندووسکی را در بهترین شرایط ممکن صاحب توپ کند. بدین ترتیب یک ضد حمله بسیار سریع و مفید برای بایرن رقم می خورد.
با مهاجمانی سریع و بسیار قدرتمند در ضد حمله مانند ریبری، آرین روبن، توماس مولر، ماریو گوتزه و رابرت لواندووسکی؛ بایرن می تواند در ضد حملات بسیار ذهردار و کشنده باشد. شاید عدم تحرک زیاد برای ریبری و روبن در سن 31 و 30 سالگی کمک بیشتری به انجام بازی مفید از سوی آن ها کند. این دو وینگر سرعتی می توانند تنها از گوشه ها حرکت کنند و چرخش توپ در میانه میدان را به دست بازیکنان دیگر بسپارند. شاید جالب ترین بخش سیستم 3-4-3 چینش هافبک ها باشد که دست مربی در این زمینه بسیار باز است، به خصوص بازیکنان حاضر در گوشه زمین. در سایر سیستم های 3 دفاعه هافبک های کناری (هافبک های گوشه در خط میانی 4 نفره) معمولا وظایف دفاعی بسیاری نیز دارند، مانند استفان لیخشتاینر در یوونتوس. اما در این سیستم آن ها می توانند با خیال راحت تری حمله کنند چون در پشت آن ها دو دفاع دیگر حاضر است و یک هافبک تدافعی نیز می تواند به دفاع مرکزی تیم کمک کند. تا کنون گواردیولا ابتکاراتی در چینش بازیکنان نیز به خرج داده است. برای مثل هویبرگ که یک هافبک وسط است بارها در پست هافبک راست بازی داده شده، مانند فینال جام حذفی برابر دورتموند. علاوه بر این در بازی برابر چیواس گوادالاخارا در تور پیش فصل خوان برنات در پست دفاع چپ کاذب ظاهر شد و بارها کمک زیادی به فرانک ریبری در تدارک حملات کرد.
در چنین حالتی برنات و ریبری می توانند کار های ترکیبی گمراه کننده ای را در سمت چپ زمین انجام دهند و بازی بدون توپ مهاجمان تیم در این زمان بسیار مهم و تعیین کننده است.
علاوه بر این، وینگر ها در سیستم 3-4-3 انعطاف پذیری بیشتری نسبت به سیستم 1-3-2-4 دارند و تعادل بازی ها در دفاع و حمله بیشتر می شود. در اینجا نقش یک هافبک شماره 10 بسیار مهم است. چنین هافبکی آزادی عملی بسیار زیادی در این سیستم دارد و در هنگام حمله می تواند با پاس های در عمق وینگر ها را صاحب توپ کند و یا هر کار دیگری. یک راه دیگر نیز حرکت هافبک های گوشه به وسط و تعویض منطقه بازی بازیکنان است که باعث گمراهی شدید مدافعان حریف و اشتباه در یارگیری می شود، مانند حرکت هویبرگ در مثال زیر:
هویبرگ با این حرکت خود سه بازیکن را در خط حمله قرار می دهد و می تواند با همکاری یکی از هافبک های وسط موقعیت بسیار مناسبی برای یکی از سه بازیکن حاضر در خط حمله ایجاد کند. در همین حال اگر توپ لو برود هافبکی که جنبه تدافعی بیشتری دارد می تواند به دفاع کمک کند و به همراه سه دفاع حاضر در عقب زمین، چهار بازیکن در مقابل ضد حمله قرار می گیرند. شاید این سیستم ریسک بیشتری نسبت به سیستم های دیگر داشته باشد اما اگر این برنامه به درستی عملی شود در دفاع نیز مشکلی برای باوارایی ها نخواهد داشت.
در این سیستم هافک های گوشه نقش بسیار کلیدی و مهمی برای گواردیولا دارند. آن ها نه تنها باید در حملات موثر ظاهر شوند بلکه باید در مواقع لازم به دفاع نیز کمک کنند. کارهای دفاعی و هافبک های کناری در این سیستم به همان اندازه مهم است که در حمله اهمیت دارد. مانند تصویر زیر، بازی برابر ولفسبورگ در جام تله کام در یک ضد حمله:
اما یکی از بزرگ ترین مشکلات سیستم 3-4-3 در همین تصویر مشخص می شود. اگر هافبک های کناری همکاری لازم را در دفاع نداشته باشند، مانند این تصویر خاوی مارتینز مجبور می شود برای کنترل کالیجوری به مصاف او برود و در این حالت آرنولد فضای بسیار خوبی برای نفوذ پیدا می کند. این حرکت در بازی برابر ولفسبورگ منجر به گل نشد اما به هر حال چنین ضغفی خطرناک است و ممکن است کار دست بایرن دهد، از این رو سیستم 3-4-3 نیازمند همکاری موثر هافبک های کناری در دفاع است.
در نهایت، انتخاب و چگونگی چینش بازیکنان می تواند مهم ترین عامل تعیین کننده در سیستم 3-4-3 باشد. این سیستم هم در دفاع و هم در حمله بسیار پویا و موثر است اما اگر چینش مهره ها در آن اشتباه باشد می تواند به همان اندازه که برای بایرن مفید است، خطرناک باشد. برای انتقال دفاع به حمله گواردیولا می تواند از آلبا در پست هافبک چپ و لام در هافبک راست استفاده کند. آلابا به خوبی می تواند هم در دفاع شرکت کند و هم در حمله اما شاید لام با توجه به سنی که دارد نتواند در ضد حملات، چه برای بایرن و چه بر ضد بایرن، مانند آلابا کار کند. نکته مهم این است که هویبرگ نشان داده توانایی خوبی در بازی در این پست دارد. در بین دو هافبک حاضر در میانه زمین گواردیولا می تواند از ژردان شکیری یا ماریو گوتزه برای طراحی حملات استفاده کند. با توجه به این که احتمالا خاوی مارتینز یکی از اجزای دفاع سه نفره خواهد بود، حضور شواین اشتایگر و فیلیپ لام در نقش دیگر هافبک میانه محتمل تر از دیگر گزینه ها است. تیاگو آلکانتارا نیز بازیکنی است که توانایی بازی در هر دو این پست ها را دارد. 3-4-3 گواردیولا یک ابتکار جالب است، اما همانند همه سیستم های دیگر نقاط قوت و ضعف خود را دارد که در صورت پوشش نقاط ضعف می تواند آن را تبدیل به کشنده ترین سیستم جهان کند. اگر استفاده از این سیستم مانند تور پیش فصل عملی شود، آزمون واقعی گواردیولا زمانی است که بازی های اروپایی نیز به رقابت های بوندسلیگا افزوده می شوند. در آن زمان بایرن با یک چالش واقعی مواجه است و در مراحل حذفی هر اشتباه به معنای حذف از دور رقابت ها خواهد بود. تنها زمان است که می تواند همه چیز را به خوبی مشخص کند.
امیر امیرانی
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ماشین گلزنی آلمان ها در جام جهانی، سرانجام از فوتبال ملی خداحافظی کرد.
به گزارش فدراسیون فوتبال آلمان، این مهاجم سی و شش ساله باشگاه لاتزیو، پس از کسب عنوان آقای گل تمام ادوار تاریخ جام جهانی، تصمیم به خداحافظی از فوتبال ملی گرفت. کلوزه که در 137 بازی ملی، 71 گل به ثمر رساند، در مورد تصمیمش گفت:"با قهرمانی جهان در برزیل، رویای کودکی ام محقق شد و من خوشحال و مفتخرم که در تیمی بودم که توانست چنین موفقیت بزرگی را به فوتبال آلمان، هدیه کند. لحظاتی هیجان انگیز و به یاد ماندنی را در تیم ملی سپری کردم. چند هفته قبل، دوباره چنین افتخاری نصیبم شد. فکر می کنم حالا، بهترین زمان برای خداحافظی از تیم ملی باشد.""می خواهم در اینجا از فدراسیون فوتبال آلمان، رییس فدراسیون، بازیکنان، هواداران و البته سه فردی که در طول این 13 سال، مربی من در تیم ملی بودند، تشکر کنم. به خصوص از یواخیم لو تشکر می کنم که همیشه به من اعتماد داشت و احترامی دو جانبه، در صحبت های ما بود. در هر صورت دیگر همکاری ما به پایان رسیده است."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مدیر تحصیلکرده و با تجربه اهل شهر برمن و اسبق شرکت مرسدسبنز آلمان دوئل سوپرجام باشگاههای این کشور را سوت میزند.
رقابتهای باشگاهی ژرمنها یک ماه پس از کسب مقام قهرمانی در مسابقات جام جهانی 2014 برزیل از روز چهارشنبه با دیدار موسوم به سوپرجام میان بایرن مونیخ و بورسیادورتموند آغاز میشود.اتحادیه فوتبال این کشور برای این مصاف که از سال 2010 تاکنون میان تیمهای قهرمان لیگ و جام حذفی انجام شده، «پتر گاگلمان» 45 ساله را در نظر گرفته است.گاگلمان که در رشته مدیریت کار کرده و هم اکنون در شرکتی تجاری به عنوان مدیر کار میکند، سالها قبل در یکی از شعبات کارخانجات خودروسازی مرسدسبنز فعالیت کرده است.وی فعالیت ورزشی خود را نه به عنوان داور بلکه به عنوان بازیکن سالها قبل آغاز کرد اما به علت مصدومیت به داوری روی آورد.دیدار سوپرجام آلمان ساعت 20 و 30 دقیقه به وقت تهران در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک دورتموند آغاز خواهد شد.
منبع :
-
ساعاتی پیش میروسلاو کلوزه 36 ساله از بازی های ملی خداحافظی کرد و باید اکنون به خاطر ثبات و دستاوردهای دوران فوتبالی اش مورد ستایش قرار گیرد.
فکر می کنم هیچ کس در اعماق قلب اش دوست نداشت میروسلاو کلوزه رکورد گلزنی گرد مولر در تیم ملی آلمان یا رونالدو در جام های جهانی را بشکند، ولی این مهاجم باشگاه لاتزیو هر دوی این کارها را در سال 2014 انجام داد. کلوزه بعد از آنکه در ماه ژوئن با گلزنی مقابل ارمنستان، رکورد گرد مولر در تیم ملی را پشت سر گذاشت، موفق شد با گشودن دروازه سله سائو در جام جهانی هم خود را به آقای گل تمام ادوار جام جهانی بدل کرده و رونالدو برزیلی را نفر دوم این لیست کند. میرو دوران 13 ساله حضورش در تیم ملی را با 71 گل زده در 137 بازی ملی و قهرمانی در جام جهانی، به پایان برد. دید بین المللی نسبت به رقابت مولر و کلوزه این است که نفر قبلی بیشتر از نفر بعدی استحقاق حفظ رکورد بهترین گلزن ملی تاریخ آلمان را داشت.بمبر مشهور مانشافت توانسته بود 68 گل ملی خود را در تنها 62 بازی ملی به ثبت برساند که بی نظیر بود و بعد از زدن گل قهرمانی آلمان در جام جهانی 1974، از فوتبال خداحافظی کرد. این آمار ثبت شده توسط مولر هیچ گاه قابل رقابت نخواهد بود. او که یکی از فوق ستاره های معدود دوره خود بود که قبل از ظهور ستاره های عصر مدرن بازی زیبا می زیست. آن زمان هنوز اینجا و آنجا رازهای بسیاری بین فوتبالیست ها وجود داشت و ستاره های آن به خاطر تنها یک بازی بد، از صفحه فوتبال محو نمی شدند. مولر اگر امروز هم بازی می کرد، می توانست به یکی از بهترین ها بدل شده و یک اسطوره باشد. شما نمی توانید اسطوره ها را شکست دهید.یکی از اولین مربیان مولر در بایرن او را "کوتاه و چاق" خوانده بود. او مگر آنکه بوی گل به مشامش خورده باشد، چندان تحرکی نداشت و شاید در دوران مدرسه هم فقط به عنوان دروازه بان از او استفاده می شد. با این حال رکوردهای او منطق را هم از پا درمی آورد. می توان ادعا کرد که دوره درخشش فرانس بکن بائر افسانه ای، او مهم ترین بازیکن بایرن و آلمان بود. او برای گلزنی متولد شده بود. کلوزه همیشه به صداقت مشهور بوده است. او بعد از شکستن رکورد مولر در تیم ملی در مورد این مساله گفته بود: "رکورد بسیار ارزشمندی است، ولی نمی خواهم مرا در سطحی برابر با گرد قرار دهید. مقایسه ما بیشتر به یک لطیفه شبیه خواهد بود."اگر به اعداد و ارقام توجه کنیم خواهیم دید که مقایسه آن دو مضحک است. مولر توانسته بود در تقریبا نیمی از بازی هایی که کلوزه انجام داد، تعداد برابری از گل ها را ثبت کند. افتخارات او را هم اضافه کنید تا به طبیعت مقایسه او و میرو پی ببرید. در هر حال، زمان تغییر می کند و همان طور که لیونل مسی توانست رکورد بیشترین تعداد گل مولر در یک سال تقویمی را ازان خود کند، کلوزه هم رکورد گلزنی در تیم ملی او را مال خود کرد. حتی توماس مولر هم به عنوان شماره 13 این سال های مانشافت، یک تهدید برای گرد به شمار می رود و حتی اگر رخ هم ندهد، حضور گرد مولر در رده دوم برترین گلزن های ملی آلمان می تواند موجب سوتفاهم در وجهه اش شود.در طرف مقابل، رسیدن کلوزه به رکورد مولر در تیم ملی و گذشتن از رکورد رونالدو در نیمه نهایی جام جهانی 2014 مقابل برزیل، بیشتر از آنکه نشانی از جرقه ناگهانی او باشد، ثمره ثبات بالای کاری اوست. درست است که او وقتی در 2002 مقابل عربستان چشم ها را به سوی خود جلب کرد، مهاجمی سریع بود، ولی هیچ کس فکر نمی کرد کلوزه بلندقد و سنتی، بتواند 12 سال در تیم ملی در سطح اول آن، حضور داشته باشد، اما این گونه شد. او یکی از 3 بازیکنی است که توانسته در 4 جام جهانی گلزنی کند در حالی که دو نفر دیگر پله و اووه زیلر هستند. چه او را دوست داشته باشید و چه از او متنفر باشید، او یادآور دوران قبل از سرمایه گذاری عظیم آلمان در فوتبال پایه و معرفی بازیکنان کلاس جهانی یکی بعد از دیگری طی دهه گذشته است. کلوزه حتی با وجود تغییر ماهیت فوتبال آلمان و جانشینی یرمیس با فرینگز و فرینگز با خدیرا و خدیرا با کرامر، در تیم ملی دوام آورده است.عدم توفیق در رده باشگاهی هیچ گاه نتوانست حتی با وجود پشت خط ماندن بازیکنانی چون اشتفان کیسلینگ، جایگاه میرو در قلب یواخیم لوو را تضعیف کند. او همان طور که ماریو گومز را شکست داده بود، رقیب دیگری را هم پشت سرگذاشت و سرپا ایستاد. کلوزه به عنوان تنها بازیکنی در تاریخ جام جهانی شناخته می شود که توانسته در 3 جام جهانی، 4 گل یا بیشتر از آن گل بزند و آلمان هیچ گاه در بازی هایی که شماره 11 سابق اش گلزنی کرده، بازنده نبوده است. او یکی از ارکان موفقیت تاریخی ژرمن ها در برزیل هم به شمار می رود.پس بهتر است به یاد داشته باشیم که بهتر بودن کدام مهاجم آلمان مهم نیست، چون مولر ثابت کرده که قابل مقایسه با کلوزه نیست. بهتر بودن کدام گلزن جام جهانی از بین رونالدو و کلوزه هم اهمیت ندارد، چون باز هم رونالدو برنده جدال خواهد بود. با این حال، کلوزه برای مدت طولانی تری بازی کرد و آمار بهتری هم ثبت کرده و رکوردها را یکی پس از دیگری شکسته است و برای درخشان تر کردن آن، جام جهانی را هم ازان خود نموده است. پسرک آلمانی رونالدو و مولر نبود، ولی ولی لایق تمام احترامات بود.
به قلم پیتر استانتون، نویسنده بین المللی گل
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بنابه گفته مدیر تجاری اتحادیه فوتبال آلمان اسپری داوری در رقابتهای باشگاهی ژرمنها مورد استفاده قرار میگیرد.
آندرئاس رتیگ،در گفتوگویی با یکی از رسانهها اظهار کرد سازمانش به آثار مثبت استفاده از این وسیله واقف شده و با تایید آن ، میخواهد آن را در رقابتهای باشگاهی برای سهولت کار داوران مورد استفاده قراردهد.رتیک افزود با تایید این وسیله، اتحادیه هم اکنون منتظر آن است که فدراسیون فوتبال زمان دقیق شروع استفاده این وسیله را اعلام کند.در این ارتباط عمده رسانةها خواهان آن شدهاند که این وسیله از هفته نخست رقابتهای لیگ دسته اول و دوم بوندسلیگا استفاده شود.اسپری داوری برای اولین بار در جام جهانی 2014 برزیل استفاده شد و هم اکنون کشورهای ایتالیا، انگلیس، فرانسه،اسپانیا و سوئیس تصمیم دارند در رقابتهای باشگاهی فصل از آن بهره گیرند.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بعد از اعلام خداحافظی میروسلاو کلوزه از بازی های ملی، یواخیم لوو به تمجید از قدیمی ترین شاگردش در مانشافت پرداخته است.
به گزارش وبسایت فوتبال ایتالیا، یوگی لوو که اکنون سرمربی تیم قهرمان جهان است، در مورد کناره گیری میرو از تیم ملی گفته است:"کلوزه هفته قبل بعد از مشورت با خانواده اش، تصمیم به کناره گیری اش را به ما اعلام کرد. همان موقع می دانستم که این تصمیم غیر قابل برگشت است، چون میرو همیشه علاوه بر نمایش های عالی به عنوان یک مهاجم، فردی قابل اتکا و صادق بوده است. او هر آنچه می توانسته به آلمان عطا کرده و باید مورد تقدیر قرار گیرد. دلمان برای او به عنوان یک بازیکن و یک انسان، تنگ خواهد شد."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، قیصر فوتبال آلمان باور دارد وداع با تیم ملی تصمیمی صحیح از سوی میروسلاو کلوزه بوده است.
پس از آنکه روز گذشته خبرهای زیادی در مورد خداحافظی گلزن قهار آلمانها با پیراهن تیم ملی در رسانهها انتشار یافت، این مهاجم 36 ساله که در تیم لاتزیو ایتالیا توپ میزند، عاقبت اعلام بازنشستگی از تیم ژرمنها کرد.وی در بیانیهای از همه کسانی که در مدت حضورش در تیم ملی حامیاش بودند، تشکر و قدردانی کرد.ساعاتی پس از این اتفاق، فرانتس بکنباوئر، قیصر و اسطوره فوتبال ژرمنها واکنش نشان داد و گفت:میروسلاو کلوزه برای خداحافظی تصمیم درستی گرفت. 36 سالگی سن قشنگی است که آدم بیاید و بگوید: دیگر همه چیز کافی است. آن هم با داشتن مقام قهرمانی جهان با تیم ملی. واقعا وداع از این بهتر نمی شود.بکنباوئر افزود: میروسلاو انسان و بازیکنی بسیار پراحساس است. امیدوارم همچنان در کنار فوتبال بماند.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، شاید در دنیاى فوتیال به سختى بتوان بازیکنى بى حاشیه تر و متواضع تر از میرو کلوزه یافت. بازیکنى که تکرار دوران فوتبالى اش به نظر غیر ممکن مى رسد، او بازیکنى بود که از لیگ دسته هفتم آلمان به اوج دنیاى فوتبال رسید و هدیه اى براى مانشافت بود.
دلایل فیلیپ لام براى کناره گیرى از بازى هاى ملى، واکنش هاى مثبتى به همراه داشته است، حال کناره گیرى میروسلاو کلوزه مى تواند حتى با بازتاب هایى بسیار بهتر، مثبت تر و کامل ترى از خداحافظى کاپیتان مانشافت مواجه شود. کسى که با 36 سال سن، قهرمان جام جهانى فوتبال شود و بتواند رکورد تعداد گل زده در این رقابت ها را نیز از آن خود نماید، مى تواند با خیالى راحت و وجدانى آسوده، از تیم ملى کشورش کناره گیرى نماید. کناره گیرى کلوزه از فوتبال حتى مى بایست با واکنش و قضاوت سخت فرانتس بکن باوئر نیز همراه نشود، چون قیصر فوتبال آلمان بعد از خداحافظى فیلیپ لام از تیم ملى گفته بود:"لام قهرمان جهان شده، اما این دلیلى براى کناره گیرى از تیم ملى نمى تواند باشد."میورسلاو کلوزه علاوه بر فتح جام جهانى 2014 اما از دلایل قانع کننده اى براى کناره گیرى از فوتبال برخوردار بوده است، البته براى او این امکان نیز همچنان وجود داشت که با 38 سال سن رقابت هاى یورو 2016 را فتح نماید و یا بتواند رکورد لوتار ماتئوس در تعداد بازى هاى تیم ملى آلمان را از آن خود نماید. اما او در دوران حرفه اى خود به عناوین زیادى رسیده که مى تواند بعد از پایان دوران فوتبالش به آنها افتخار نماید.شاید به سختى بتوان مهاجم و یا حتى بازیکنى بى حاشیه تر و متواضع تر از میرو کلوزه در دنیاى فوتبال یافت. بازیکنى که شادى هاى بعد از گل خود در عرصه ملى را به نمایشى جالب از حرکت سالتو تبدیل مى کرد و هنگامى که به علت بالا رفتن سن انجام چنین حرکتى براى او کمى دشوار شد، صادقانه به آن اعتراف کرد.براى سنجیدن این که دوران فوتبال چه بازیکنى به پایان رسیده است،کافى است نگاهى به عملکرد قابل قبول و موثر میرو کلوزه در جام جهانى 2014، در سایه ستاره اى همچون نیمار و یا نابغه هایى همچون لئو مسى و یا کریس رونالدو بیاندازیم. بازیکنى که از لحاظ تاریخى نیز با زدن 16 گل زده در چهار دوره از رقابت هاى جام جهانى با پشت سر گذاردن اسطوره هایى همچون رونالدوى برزیلى، گرد مولر و پله براى همیشه جاودان و ماندگار خواهد ماند.اگر بازیکنى امروزه بخواهد شانسى براى حضور در تیمى ملى نظیر آلمان را داشته باشد، باید سال هاى زیادى را در باشگاه هاى بزرگ فوتبال با موفقیت و در خشش گذرانده باشد،اما دوران فوتبال میرو کلوزه و تکرار نحوه رسیدن او به مانشافت تقریبا غیرممکن به نظر مى رسد، چون میرو کلوزه تا 20 سالگى و قبل از اینکه دوران پیشرفت افسانه وارش در فوتبال و تیم ملى آلمان شروع شود، در تیم گمنام بلاوباخ-دیدلکوپف از لیگ دسته هفتم آلمان حضور داشته است.براى تیم ملى فوتبال آلمان نبود میرو کلوزه، با توجه به عدم حضور مهاجمى در سطح جهانى همانند وى فقدانى بزرگ خواهد بود و پیدا کردن جانشینى مناسب براى او نیز دشوار به نظر مى رسد، چون مهاجمى نظیر میرو کلوزه را نمى توان پدید آورد و یا ساخت،بلکه تنها با شانس مى توان چنین مهاجمى را همانند هدیه اى دریافت نمود.
منبع :