پاسخ : | آموزش و بحث و تبادل نظر پیرامون بازی آنلاین و رایگان FIFA World |
روش ارتقا بازیکن ها:
به قسمت ترکیب برید رو بازیکن کلیک چپ کنید گزینه apply consumable رو بزنید بعد از کارت ها استفاده کنید..(کارت تمرین شوت..دفاع و...)
حتما هم اونی که تمرین میدیدو نذارید ترکیب اصلی تا 2 بازی که اوکی شه اماده شه بعد..
دوستان اگه اطلاعات کامل تری دارن بگن..مرسی...واسه من نمره بازیکنام بالا رفتن..آقا رقیب میطلبیییییییییم abi-anariha آی دیمه...یکی از بچه ها باهاشون بازی کردیم خعلی خوب بود...کسی امشب هست بیاد یکم دستو پنجه نرم کنیم
خصوصا رئالیاش بیان که رقیب واقعیو خووونی بشیییم :) :/
ممنون که جواب دادی ،انشاالله که اینجوری باشه چون من خیلی از این ور از اون ور پرسیدم کسی جوابشو نمدونست بازم ممنون:chakerim:
این اوریجین منم یه چیزیش میشه هاا !!!
یه مدت آپدیت جدید اومده بود گرفتارش بودم آپدیتش نمیکرد. الان دوباره امتحان کردم شروع کرد به آپدیت کردن! حالا از حجم آپدیت که 4 گیگه بگذریم ! نزدیکه 3 و نیم گیگ رو معلوم نیس از کجا دان کرده با این نت ذغالی من !!!
الان دیگه تمومه! ببینم بعدش میتونم بیام بازی یا نه !
------------------------------------
پ.ن : باو این حالش خوش نیست! دوباره میخواد 800 مگ دیگه دان کنه :| پس اونا چی بودن دان میکرد ؟!!!
نقل قول:
روش ارتقا بازیکن ها:
به قسمت ترکیب برید رو بازیکن کلیک چپ کنید گزینه apply consumable رو بزنید بعد از کارت ها استفاده کنید..(کارت تمرین شوت..دفاع و...)
حتما هم اونی که تمرین میدیدو نذارید ترکیب اصلی تا 2 بازی که اوکی شه اماده شه بعد..
دوستان اگه اطلاعات کامل تری دارن بگن..مرسی...واسه من نمره بازیکنام بالا رفتن..آقا رقیب میطلبیییییییییم abi-anariha آی دیمه...یکی از بچه ها باهاشون بازی کردیم خعلی خوب بود...کسی امشب هست بیاد یکم دستو پنجه نرم کنیم
خصوصا رئالیاش بیان که رقیب واقعیو خووونی بشیییم :) :/
سلام ،آقا من هر کاری کردم نشد که نمره بازیکنام بالا نمیرن ،دقیقا میشه بگین چکار کنم ؟
باید زیاد بازیشون بدم یا اصلا چیز دیگه اییه؟
من کارت گرفتم ،دو بازی استراحت دادم بهشون (هم به عنوان بازیکن ذخیره ،هم به عنوان بازیکن غیر اصلی منظورم 18 بازبکن هست) ولی بازم نشد
????????????????
کسی نیست جواب بده؟:hooora2::soal:
1 فایل پیوست
راستی این علامتی که زدم چیه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام فکر کنم اتمام قراردادش نزدیک شده یا باخت که داشتی روحیشو باخته البته فکر کنم..
ببین وقتی کارت تمرین بهشون بدی خودت میتونی ببینی شوتش افزایش پیدا میکنه مثلا..بعد به طور کلی کم کم قدرت اصلیشم بالا میره
نقل قول:
سلام فکر کنم اتمام قراردادش نزدیک شده یا باخت که داشتی روحیشو باخته البته فکر کنم..
ببین وقتی کارت تمرین بهشون بدی خودت میتونی ببینی شوتش افزایش پیدا میکنه مثلا..بعد به طور کلی کم کم قدرت اصلیشم بالا میره
با سلام ،من فهمیدم اون علامت چیه
اون مربوط به یکسان بودن ترکیب تیم با formation بازیکن هست یعنی اگه ترکیبت 3-3-4 باشه و مال بازیکن هم 3-3-4 باشه این علامت سبز میشه ولی اگه دوتاش شبیه باشه مثلا اگه بازیکن 1-2-3-4 باشه چون فقط قسمت 3-4 شبیه به ترکیب اصلی تیم هست نارنجی میشه
البته بازیکن هر وقت بخواد قراردادش تموم بشه بالای اسمش شکل یه علامت قرمز میاد...لطفا اشتباه نشه
این تنظیمات دسته چطوریه؟
دسته ی بازی من از اون دسته هایی که بهم وصله بعد توبازی فقط دسته ایی که به کیس نزدیکه رو فقط قبول میکنه اونم ناقصه می خوام با دسته ی دیگری بازی کنم باید چکار کنم ؟
راستی تو بازی می خوام پرسینگ بازیکنام زیاد بشه باید کدوم دکمه های ترکیبی رو بزنم؟
نقل قول:
البته بازیکن هر وقت بخواد قراردادش تموم بشه بالای اسمش شکل یه علامت قرمز میاد...لطفا اشتباه نشه
نه منظورم اینه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1 فایل پیوست
رقیب می طلبیمgam:-ps:-
سلام این سرمربی اصلی قضیه ی contract که معلومه بعد teamtalk که مال همشون صفر هست؟
به زودی می پیوندم به جمعتون :)
فقط من نگران حجمم ! هر یه ساعت بازی چقد حجم میگیره؟؟
نقل قول:
سلام این سرمربی اصلی قضیه ی contract که معلومه بعد teamtalk که مال همشون صفر هست؟
یه جا خوندم که گفته بود teamtalk قابلیتی هست که سرمربی میتونه با بازیکنان صحبت کنه و اونارو هماهنگ کنه.درصدش هر چقدر باشه به همون میزان تاثیر داره
نقل قول:
یه جا خوندم که گفته بود teamtalk قابلیتی هست که سرمربی میتونه با بازیکنان صحبت کنه و اونارو هماهنگ کنه.درصدش هر چقدر باشه به همون میزان تاثیر داره
خوب درسته میگم مال همشون صفره موقع خرید؟ من مربی ندیدم که تیم تالکش بالای صفر باشه
نقل قول:
خوب درسته میگم مال همشون صفره موقع خرید؟ من مربی ندیدم که تیم تالکش بالای صفر باشه
من مدتیه بازی نکردم زیاد در جریان نیستم متاسفانه...
ای دوستانی که به بنده خدا گفتید chemistry مال قدرت بازیکناست مفهوم فوتبالیش رو ببینید بعد بگید.
این مورد مال هماهنگی بازیکناست نه قدرتشون. به اون خطوط سبز و زرد و قرمز بین بازیکنا مربوطه. اگر بازیکنان یک تیم واقعی رو بخرید و کنار هم باشن خط بینشون سبز میشه.اولویت بعدی chemistry مال بازیکنان هم هم لیگ بودن در دنیای واقعیه و بعدش ملیت اونا.
---------------------------------------------------------------
سوال داشتم:
من رفتم تو ترنسفر مارکت بازیکن خریدم و مزایده رو برنده شدم. حالا بازیکن نمیاد تو ترکیب با اینکه تو ترکیب جای خالی دارم. 3 تا بازیکن خریدم اما نیومدن تو تیم.باید چه کرد؟
نقل قول:
ای دوستانی که به بنده خدا گفتید chemistry مال قدرت بازیکناست مفهوم فوتبالیش رو ببینید بعد بگید.
این مورد مال هماهنگی بازیکناست نه قدرتشون. به اون خطوط سبز و زرد و قرمز بین بازیکنا مربوطه. اگر بازیکنان یک تیم واقعی رو بخرید و کنار هم باشن خط بینشون سبز میشه.اولویت بعدی chemistry مال بازیکنان هم هم لیگ بودن در دنیای واقعیه و بعدش ملیت اونا.
---------------------------------------------------------------
سوال داشتم:
من رفتم تو ترنسفر مارکت بازیکن خریدم و مزایده رو برنده شدم. حالا بازیکن نمیاد تو ترکیب با اینکه تو ترکیب جای خالی دارم. 3 تا بازیکن خریدم اما نیومدن تو تیم.باید چه کرد؟
یعنی پول ازت کم شده ؟چون بعضی وقت ها من قسمت bid رو می زنم پول کم می کنه ولی دوباره بعد از یک یا چند ساعت دوباره پول رو بر می گردونه
ولی اگه بازیکن اومده به ترکیبت باید رو قسمت خالی تعویض ها نه ترکیب اصلی (چون شاید بازیکن مثلا rw باشه ولی ترکیبت RF رو بخواد وتوی سرچ پیدا نمیکنه) گزینه add player رو بزنی بعد بازیکن رو انتخاب می کنی بعد میبری ترکیب اصلی
اگه درست شد خبر بده
من دیگه خیلی وقته بازی نمیکنم. ولی همون موقع ها هم که بازی میکردم بازیکنی که میخریدم. یه گزینه داشت فکر کنم Clear Won Items بود. اونو باید میزدم تا بازیکن رو می آورد. بعد تو یه قسمت باید بازیکن رو Store Club یه همچین چیزی میزدم تا میرفت تو لیست بازیکنا. بعدش تو بخش ترکیب Add Player که میزدیم بازیکن رو انتخاب میکردیم و می آوردیم تو ترکیب
نقل قول:
من دیگه خیلی وقته بازی نمیکنم. ولی همون موقع ها هم که بازی میکردم بازیکنی که میخریدم. یه گزینه داشت فکر کنم Clear Won Items بود. اونو باید میزدم تا بازیکن رو می آورد. بعد تو یه قسمت باید بازیکن رو Store Club یه همچین چیزی میزدم تا میرفت تو لیست بازیکنا. بعدش تو بخش ترکیب Add Player که میزدیم بازیکن رو انتخاب میکردیم و می آوردیم تو ترکیب
آها شاید این دوستمون بازیکن رو خریده وتوی قسمت shop(بالا سمت راست) باشه هنوز که باید shop رو بزنی بعد توی قسمت unsighn یا یه همچین چیزی بعد store club بزنی بعد ادامه اون چیزایی که بالا گفتم رو انجام بدی
Men Dating Men: Celebrating Angel and Bearing
Men dating men experience love, connection, and the beauty of relationships in their own unmatched way. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] In a everyone that embraces diversity and inclusivity, same-$$$ relationships have ground their place. Men who fixture men sail the joys and challenges of edifice meaningful connections based on authenticity and mutual understanding. They consecrate enjoyment from while overcoming societal expectations, stereotypes, and discrimination. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Communication and heartfelt intimacy play a pivotal part in their relationships, fostering positiveness and deepening their bond. As people progresses towards equality, it is distinguished to approve and compliments the love shared between men dating men, embracing their together experiences and contributions to the tapestry of anthropoid connections.