فالکائو 20 میلیون یورو ترانسفر بازیکن آزاد به ات مادرید
باقی مانده 48 میلیون یورو
نمایش نسخه قابل چاپ
فالکائو 20 میلیون یورو ترانسفر بازیکن آزاد به ات مادرید
باقی مانده 48 میلیون یورو
زانتی برای محمده ............. شما درست ننوشتیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina spero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میشه بگی کدوم ها تایید هست کدوم ها تایید نیست من گیج شدم .................................
مولر فروشی هست با مانژوکیچ کسی می خواد
اه یکی مال منو تایید کنه وقت ندارم باید برم بازی برسبولیسه رود باشین لطفا
تایییدددد ..........................نقل قول:
نوشته اصلی توسط سدانی ها [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاوانی : تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina spero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلوزه ::تایید
ناگاماتو چنده؟ از اینتر
ممنون که تایید کردین..............واییییییییییی ییییییی
توروخدا بگو ناگاماتو چنده؟
25 میله .............................نقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش گفتم موتینیو نمی خوام ناگاماتو چنده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sinagh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرستادم.................................... .....................
20 میله ............................نقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
30میل کم 243میل باقی
خرید8
خرید منچستر یونایتد:ناگاماتو از اینتر
باقی:223میل
تایید ..........نقل قول:
لیست خریداتو بفرست
30 تا برای خرید 7
باقیمانده :94
خرید7
خرید تیم تاتنهام : دیگو از ولسبورگ با قیمت :27 میل
باقیمانده : 67 میل باقی مانده ی خرید :0
امشب ساعت 12 شب تاپیک مسابقات زده میشه
تاپیک های نقل و انتقالات ساعت 12 شب بسته میشه
هر تیمی که لیست خرید های ازاد تایید شدش رو تا 12 شب نده اولین مسابقش رو 3 - 0 میبازه
فرستادم.................................... .......نقل قول:
نوشته اصلی توسط sinagh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که خودت بهم دادی sinagh تایید کردم...................
خرید 1 - 2 - 3 یووه
دروسی 32
ارمرو30
رونالدینیو17
باقیمانده 391
من بگم 48 میلیون یورو دارایی دارم لیست خرید هام هم همونا که برام فرستادی +فالکائو 20 میلیون
ارمرو و دروسی رو خودم خریدم رونالدینیهو رو تک بخواه تا تایید کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahancasi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزیزم صفحه اول من گفتم اینا برای من خواهشا سوء استفاده نکنیدنقل قول:
داداش تا تایید من نباشه برا شما نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahancasi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما گفتی منم قیمتارو زدم
اما خرید های من زود تر از شماست
شما خریداتو ثبت نکردی فقط قیمت خواستی
رونالدینیهو رو میخوای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز من از مدیر بودنت سوء استفاده نکن گناه من چیه وقتی شما قیمت چنین بازیکنایی رو در نمیاری؟؟؟
اولا چه سو استفاده ایی من اینارو میخواستم قیمتاشم به شما دادم 5 - 6 دقیقه هم صبر کردم دیدم نخواستی من خریدمنقل قول:
حالا هم تو اون پست ها اینا رو میتونی بخری:
دکو : قیمت 25 قدرت 87 cm
دبوشی : قیمت 25 قدرت 87 rb
جویتیچ : قیمت 19 قدرت 82 cf
موتینیهو : قیمت 24 قدرت 87 cm
ریویلر : قیمت 24 قدرت 87 rb
من کار داشتم سریع اینا رو گفتم که کسی نگیره اما متاسفانه مثل اینکه شما منتظری یه نفر یه بازیکن خوب بهت معرفی کنه بری بخریش من از حقم نمیگذرم مسئول دیگه کیه؟؟؟
تو فقط قیمت پرسیدینقل قول:
داداش اخه تو کجایی که بخوای به من بازیکن معرفی کنی
اسم چند تا از این بازیکنایی رو که گفتم بلدی
خیلی تیما از من اسم و قیمت پرسیدن منم گفتم و اونا سریع خریدن
برو به شایان یا به محمد یا به پارسا بگو
حق با منه کجارو دیدی قرارداد ننوشته یه بازیکن بره تیم جدید
داريد سوء استفاده مىكنينقل قول:
اگه مىخواستيشون اول قيمتو مىگفتيد
اين بازيكن مال وحق يووه است
عزیز من من گفتم این بازیکنا برای من قیمتاشو فقط بگین تا باقیماندمو بگم الان مشکل سر این باقیمانده ست
درد من اینه چرا قیمت بازیکنایی مثل زونیگا رو میزنید ولی قیمت دروسی نه
بعدش تو اصن ارمرو رو میشناختی که گرفتیش
فقط میتونم بگم متاسفم برات چه لزومی داره خود مسئول تو بازیا شرکت کنه که اینجور مشکلا پیش بیاد
55 تا بازیکن رو قیمتاشون رو در اوردم نمیشه که همرو نوشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط samanpes [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما قیمت خواستی منم دادم اما قرارداد ننوشتی
بخواتر اشتباه نوشتن قرارداد به sina spero زانتی رو ندادم محمد خواست دادم به اون دادم چون درست نوشته بود سینا هم قبول کرد شما که اصن قرارداد هم ننوشتید
اگه بخوای همین طور ادامه بدید و تهمت بزنید شک نکن حذفی
توهین اولتو بخشیدم اینم اگه ادامه بدی نمیبخشم
من یه سری رو که تو لیستم دیدم نوشتمنقل قول:
ارمرو رو اگه نمیشناختم که تو 2 تا جام پیش نمیگرفتمش
حال و حوصله سرو کله زدن ندارم وقتی میگم بازیکن برای من یعنی برای من نه اینکه یه نفر بیاد...:-ang
مسئول هستی بجای خود اما نباید سوء استفاده بکنی:-ang
به من بگيد چه لروزمى دارهنقل قول:
كه مسئول جام در جام شركت كنه؟
چرا بايد يه عضو ساده مسئول جام باشه؟
چرا نبايد يك مدير مثل آقاى سروش مسئوليت جامو برعهده بگيره؟
خرید 1 یووه
رونالیدینیو
17 میل
باقیمانده 453
تاییددددددددددددددددددددد د................نقل قول:
درد من همینه سامان حق خوری دارن میکنن تو هم حرفی نزن منتظر بهونه ن حذفت کنن
به تو ربط ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط samanpes [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هیچ کس جز تو اعترض نداره
بخوای ادامه بدید جفتتون رو حذف میکنم
مگه تو جام های پیش خود مدیر بازی نمیکرد؟؟؟
من هم مدیر نیستم مسئول نقل و انتقالات ام
مگه پیکارو این جوری نبود؟؟؟؟