خب خدارو شکر بازی رو بردیم
به همه تبریک میگم
بازی واقعا سختی بود خدایی
من که از بازی تیم راضی ام. مث هفته اول صادقیان پاس داد سید صالحی گل کرد
حرکت صادقیان عالی بود. معرکست این بشر. فقط 1 خورده تجربه نیاز داره
به امید قهرمانی
نمایش نسخه قابل چاپ
خب خدارو شکر بازی رو بردیم
به همه تبریک میگم
بازی واقعا سختی بود خدایی
من که از بازی تیم راضی ام. مث هفته اول صادقیان پاس داد سید صالحی گل کرد
حرکت صادقیان عالی بود. معرکست این بشر. فقط 1 خورده تجربه نیاز داره
به امید قهرمانی
درسته بردیم ولی خیلی بد بودیم اصلا نمیتونستیم موقعیت گل خلق کنیم اگه صادقیان نبود شاید این گل رو هم نمیتونستیم بزنیم
مثل همیشه نوری فاجعه بود هر وقت این بازیکن بازی میکنه پرسپولیس بد بازی میکنه
نورمحمدی هم فقط پاس اشتباه میداد
همه ديديم فجر خيلى بسته و دفاعى بازى ميكرد يه جورايى ١١ نفره تو دفاع بودن و بازى هجومى پرسپوليس رو خنثى كردن ، اما بچه همه جوره تلاش كردن و مزد زحمتشونم گرفتن
در کل خدا رو شکر بردیم امیدوارم در بیرون خانه هم بتونیم یه برد بدست بیاریم
به دوستای اون طرفی که بد جور دارن میسوزن هم بگم قوی باشید ....قوی
بازی پرسپولیس خوب نبود
خلا میثم حسینی واقعا احساس شد
به جای محمد نوری بهتر بود رضا حقیقی فیکس میبود
پیام صادقیان مثل همیشه عالی بود
سید صالحی هم از تک موقعیت عالی خودش استفاده کرد
خلعتبری هم نمیدونم چی بگم واقعا لیاقت پولی که از پرسپولیس گرفته رو تا حالا نداشته
دهنوی هم همون روی نیمکت بشینه برای تیم بهتره
بیا. میرن آبروی مارو جلو کره میبرن بعد سرمربیشون میگه تیم ملی با تفکرات من رفت جام جهانی یعنی اعتماد به سقفتو...
پیر پالاتل ها،
بازی بعدیمون با صبا هست
صبا اول فصل خیلی خوب بود ولی بعد نمیدونم چی شد افت کرد
اونا فعلا آقای گل لیگو دارن. غلامرضا عنایتی
ولی خب ماهم سید جلال دیوار رو داریم و بهترین خط دفاعی لیگ
حساس ترین چیز این بازی تقابل دایی و مایلی کهنه که امیدوارم با شکستن طلسم قم ببریم و بچسبیم به صدر
از اون طرف هم نفت با فولاد بازی داره نمیدونم دعا کنم نفت ببره یا مساوی شه
در کل امیدوارم بازی خوب و قشنگی بشه
به امید قهرمانی
ما 5 امتیاز از فولاد و 1 امتیاز از سپاهان عقبیم و بیشتر از هر تیم دیگه ای برای نزدیک شدن به رنک 1 و2 به برد در این بازی نیاز داریم
البته اگه ما سپاهان رو جا بزاریم میشه امید داشت که فولاد در آینده ای نزدیک شاید نیم فصل دوم درجا بزنه و امتیاز از دست بده
همونطور که علیرضا گفت 2 مورد هست که یکی وجود عنایتی در صباست و دیگری سرمربیشون مایلی کهن که اول فصل کاندید سرمربیگری پرسپولیس بود
تازه باید توجه کنیم بیشتر از اینکه بخوایم مواظب عنایتی باشیم باید به فکر گل زدن خودمون باشیم چون مساوی تو این بازی با باخت برامون فرقی نمیکنه
در آخر به استقلالی ها هم تبریک میگم mas:-
قابل توجه سوختگان تشعشع ستاره سوم
داستان این تششع ستاره سوم آبیهاست که باعث سوختگی خودشون شده!! منو یاد یه لطیفه میندازه:
میگن در یه سرزمین دوری؛ یه عده آدم میشینن برای عملیات جنگی موشک طراحی میکنن؛ روز آزمایش پرتاب موشک که میرسه تا کلید آتش رو میزنن موشک درجا منفجر میشه و تعداد زیادی از طراحان و آزمایش کنندگانش رو میکشه.
میان پیش فرمانده گروه میگن: نتیجه طراحی موشک چر اینجوری شد بیست تا از نیرو های خودی و هفتاد - هشتادتا هم مجروح شدن
فرمانده هم بدون اینکه کم بیاره میگه: ببینید موشک ما چقدر قدرت تخریب بالایی داره! اینجا در محل پرتاب اینقدر تلفات داشته ببینید تو پایتخت دشمن چیکار میکنه!!![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ضمنا به خبر تکمیلی ذیل جهت پایین آوردن فک کری خوونی آبیها دقت فرمایید:
رکورد عجیب استقلال؛ 4 دهه در حسرت شکست تیم های کره ای و ژاپنی
فصل 2013 لیگ قهرمانان آسیا در حالی برای استقلال پایان یافت که آبی پوشان باز هم موفق به شکست تیمی از دو قدرت برتر فوتبال آسیا نشدند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین تیم استقلال تهران که دو بار در سال های 1970 و 1990 بدون حضور تیم های کره ای و ژاپنی قهرمان آسیا شده است، در 42 سال اخیر هیچگاه موفق به شکست تیم های باشگاهی از کره جنوبی و ژاپن نشده است. استقلالی ها در این مدت و طی مسابقات مختلف باشگاهی آسیا 4 بار با تیم های کره جنوبی و 2 بار با تیم های ژاپنی روبرو شده اند که 5 شکست و یک تساوی بدست آورده اند.فوتبال ایران در عرصه باشگاهی و طی چهار دهه اخیر فقط 2 برد مقابل کره جنوبی داشته است که شامل پیروزی پرسپولیس مقابل سوون سامسونگ و برد ذوب آهن مقابل پوهانگ است.
نقل قول:
رکورد عجیب استقلال؛ 4 دهه در حسرت شکست تیم های کره ای و ژاپنی
فصل 2013 لیگ قهرمانان آسیا در حالی برای استقلال پایان یافت که آبی پوشان باز هم موفق به شکست تیمی از دو قدرت برتر فوتبال آسیا نشدند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین تیم استقلال تهران که دو بار در سال های 1970 و 1990 بدون حضور تیم های کره ای و ژاپنی قهرمان آسیا شده است، در 42 سال اخیر هیچگاه موفق به شکست تیم های باشگاهی از کره جنوبی و ژاپن نشده است. استقلالی ها در این مدت و طی مسابقات مختلف باشگاهی آسیا 4 بار با تیم های کره جنوبی و 2 بار با تیم های ژاپنی روبرو شده اند که 5 شکست و یک تساوی بدست آورده اند.فوتبال ایران در عرصه باشگاهی و طی چهار دهه اخیر فقط 2 برد مقابل کره جنوبی داشته است که شامل پیروزی پرسپولیس مقابل سوون سامسونگ و برد ذوب آهن مقابل پوهانگ است.
:hehehe:shikam::-
آخه یکی نیست به اینا بگه شما که انقد اسیا اسیا میکنید کدوم یکی از بازیکناتون بهترین بازیکن آسیا شدن؟ علی دایی. مهدی مهدوی کیا. علی کریمی. البته درسته که الفرناز المحیدی 1 بار بازیکن هفته امارات شده ها shikam::-
قلعه نویی: تیم ملی با تفکرات من و شانسی به جام حهانی رفت.
خب پس چرا نتوستید تو 2 تا بازی حتی 1 بار سئول رو ببرید؟ shikam::- تازه کره کلی از بازیکناش لژینر هستن و سئول نصف قدرت تیم ملی کره رو نداره
از کیسه کش ها بگذریم
فولاد خدارو شکر بالاخره باخت تا اختلافمون با صدر 5 امتیاز بشه که اگه بتونیم فردا بازی رو ببریم اختلاف به 2 میرسه
اولین باخت خونگی فولاد بود
البته 1 خبر بد هم اینکه ماهینی تو بازی بعدی نیست و کمر درد شدید داره. که مسئله خاصی نیست مث بازی دربی از خانزاده استفاده میکنیم
این فتل قلمبه هم برا خودش فیلمیه ها خدایی کی به این مدرک دیپلم داره
این بشر چطور حساب کرده که تیمش سوم آسیا شده فکر کنم با همون روش هایی که خودشون دکتر شدن
اخه مردک جام باشگاه های آسیا مگه سومی داره چه نیمه نهایی حذف بشی چه مرحله ی گروهی هر دوشن حذف شده حساب میشن
برا خندیدن توصیه میکنم حتما مصاحبه های دکی فتلو بخونیت از دست ندید
اینم عکس از سید جلال که کار خودمه
ببخشید اگه بد شده.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دست طلا ایول داداش کارت عالی بود ادامه بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ("_") [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عالیه داداش........................نقل قول:
نوشته اصلی توسط ("_") [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی هم با نتیجه 1-1 تمام شد
پرسپولیس دقیقه 89 با گل سید صالحی از شکست فرار کرد
البته مساوی با شکست هیچ فرقی نداشت
نیمه اول بازی خوب نبود و تقریبا صبا کمی بهتر بود ولی پرسپولیس نیمه دوم خیلی بهتر ظاهر شد و مستحق برد بود
داوری هم که دیگه مثل همیشه افتضاح بود ولی تقریبا تاثیر گذار نبود
سید صالحی هم گل زد هم جلوی گل زدن محمد نوری رو گرفت
سید جلال با اخلاق هم دیگه اعصاب نداره و میره تو شکم همه
پیام صادقیان هن بر خلاف همیشه این بازی خوب نبود
دهنوی یه آشغال بیشتر نیست امیدوارم در پرسپولیس ماندگار نشه
حیف شد نبردیم واقعا بدشانس بودیم.
توپ محمد نوری داشت گل می شد و سیدصالحی جلوی اون رو گرفت چند ثانیه قبل از ضربه نوری روی خلعتبری خطا شد که می تونست پنالتی بگیره ولی آوانتاژ داد و توپ گل نشد.داور باید خطا رو خلعتبری رو پنالتی می گرفت.
توپ خلعتبری در دقیقه 70 با بدشانسی به تیر خورد.ضربه سر بنگر هم که گزارشگر فکر کرد گل شه.
کلا نیمه دوم می تونستیم برنده باشیم ولی به سختی مساوی گرفتیم.
از همه خوشحال تر باید سید صالحی باشه چون اگر گل نمی زند مورد انتقاد و حتی تمسخر منتقدان قرار می گرفت.
با توجه به اختلاف کم تیم ها در صدر جدول و بازی مقابل هم تیم ها می توان به صعود پرسپولیس به بالای جدول امیدوار بود.
من خلاصه بازی رو دیدم چون بیرون بودم نتونستم کل بازی رو ببینم
از خلاصه بازی معلوم بود که فقط پرسپولیس حمله کرد
خدایی خیییییییییییییییییلی موقعیت داشت
من نمیدونم این مایلی کهن چند چند با خودش :|
ایشالا تو بازی های بعدی میبریم و خودمونو به صدر میچسبونیم. همه دیدن که چند تا موقعیت داشتیم و گل نشد
اینم اسامی بازیکنای دعوت شده به تیم ملی
رحمان احمدي، حامد لک، دانيال داوري، مهرداد بيت آشور، حسين ماهيني، پژمان منتظري، سيد جلال حسيني، امير حسين صادقي، شجاع خليلزاده، احسان حاج صفي، هاشم بيگ زاده، محمدرضا خانزاده، مهرداد پولادي، جواد نکونام، اميد ابراهيمي، آندرانيک تيموريان، محمد نوري، مجتبي جباري، اشکان دژاگه، رضا قوچاننژاد، سردار آزمون، کريم انصاريفرد، مسعود شجاعي، محمدرضا خلعتبري، عليرضا جهانبخش، يعقوب کريمي و خسرو حيدري
ببینید پولادی چقد عالیه که حتی وقتی مصدومه به تیم ملی دعوت میشه
اینم فیلم اسکل بازی های مایلی کهن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]..................
پرچم پرسپولیس در موزه منچستر یونایتد
بابا برید جمع کنید این fc kisekesh 06
آسیا اسیا میکنن
پرسپولیس جهانی رو با اسیا مقایسه میکنن
هروقت رفتین با میلان و هامبورگ دوستانه بازی کردین بعد بگین آسیا
واااااااالا
کیسه کشا
خب حالا درباره تیم خودمون حرف میزنیم
1 سری از بازیکنا میخوان قرضی برن از تیم
غریبی، رضا محمدی و رضا حقیقی
که البته علی دایی فعلا اجازه نداده هیچکدوم از بازیکنا از تیم برن
بازی بعدیمون با داماش گیلان که فک کنم کار راحتی داشته باشیم
نقل قول:
به نظرم اگه به میلاد غریبی اجازه بدن به صورت قرضی به یه تیم دیگه بره خیلی خوبه چون با این شرایط بعید میدونم حالا حالاها تو ترکیب تیم قرار بگیره بنده خدا اگر بازی نکنه تیم ملی امید هم از دست میده
درمورد رضا حقیقی هم امیدوارم علی دایی دست از لجبازی بر داره و این بازیکن بازی بده
از نظر من هم میلاد غریبی قرضی بره هم به نفع باشگاهه هم به نفع خودش
رضا حقیقی هم خیلی به دردمون میخوره حیفه که بره
میلاد غریبی بازیکن آینده داریه ولی خب ما محمد عباس زاده نوزوری رو هم داریم
به نظر من غریبی بره تو تیمی مث ملوان یا 1 چیزی تو این مایه ها بد نیست
ولی حقیقی خیلی بهتر از دهنویه و فروشش فقط باید به 1 تیم اروپایی باشه نه تیم های ایرانی. همونطوری که دیناکیف میخواستش
شهرداری بم ۱۱ – ۱ استقلال / رکوردزنی در فوتبال بانوان ایران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جشنواره گل فوتبال بانوان شهرداری بم مدافع عنوان قهرمانی برابر استقلال تهران
پرونده هفته ششم لیگ برتر فوتبال بانوان عصر امروز با برگزاری یک دیدار بسته شد. در آخرین دیدار هفته از ساعت ۱۵ عصر امروز، شهرداری بم، مدافع عنوان قهرمانی میزبان استقلال تهران بود.
استقلالیها که از مسابقات برگزار شده لیگ تنها موفق به کسب ۳ امتیاز شدهاند و این روزها روی نوار باخت قرار دارند امروز هم مقابل بم شکست خوردند. این مسابقه با نتیجه ۱۱ بر یک به سود بم به پایان رسید.
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
اطلاعاتی درباره اولین قهرمانی استقلال در آسیا:
استقلالی در نخستین قهرمانی شان در آسیا که در سال 1349 رقم خورد از سه یار کمکی استفاده می کردند که دو تا از این بازیکنان پرسپولیسی بوده اند. معینی و خوردبین دو بازیکن قرمز پوش بودند که برای کمک
به استقلال در آسیا بازی کردند و توانستند با آبی ها قهرمان آسیا شوند.
نکته جالب توجه اینکه گل دقیقه 92 مسعود معینی یار کمکی قرمزها عامل قهرمانی استقلال بود.
افتخار استقلال چیه؟
43 سال قبل در سالی که تمام کشورهای درجه یک آسیا به خاطر حضور نماینده اسرائیل در مسابقات آسیایی رقابت های جام باشگاهی آسیا رو تحریم کرده بودند استقلال با پیروزی برابر هامنتمن لبنان و سلانگور مالزی در دور گروهی و پیروزی برابر مدان اندونزی و تیم هاپوئل از رژیم صهیونیستی به قهرمانی مسابقات آسیایی رسید.
بخدا جام ولایت شرف داره به این جامی که استقلالی بهش افتخار می کنن
حسین ماهینی در صفحه اینستاگرام شخصی خودش،عکس خودش رو منتشر کرده که در دوران مصدومیت داره ایکس باکس بازی میکنه و pes
یه هوادار استقلالی زیرش کامنت گذاشته که :استقلال رو بردار،شاید بتونی تا نیمه نهایی بری!
ماهینی هم تو جوابش نوشته : شبت خوش داداشی! من با ذوب آهن تا فینالش هم رفتم ،استقلالو بردارم،اف سی سئول سوراخ سوراخم میکنه!
:))
دمش گرم. دمش گرم
حال کردم
دیروز کیسه کشا تو یه بازی تدارکاتی از تیم دسته سومی:khandeeeee bahal:نفتون باختن
یاد تیم تولی پرس قزوین افتادم که تو لیگ 3 استقلول رو شکست داد
من شمال بودم. این خبرو نشنیده بودم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از تیم دسته 3 میخورن بعد میان میگن آسیا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیشب 1 بازی عالی کردیم و تونستیم بیایم دوم
این فولاد لعنتی مگه میبازه؟
دیشب پیام صادقیان و عالیشاه عااااااااااااااااالی بودن
یعنی عالیا
مهم 3 امتیاز بود که گرفتیم
نتیجه بازی بقیه تیم ها هم به نفع ما بود
پرسپولیس قهرمان میشه، خدا میدونه که حقشه...
پرچم بالا
منم با تاخیر بردو تبریک میگم
دیشب بازی خوبی انجام دادیم
علی عسگر یکی از بهترین بازی های خودشه تو پرسپولیس انجام داد یه گل زیبا هم تونست بزنه
سید جلال هم فوق العادس همچنان خوش میدرخشه البته ی گل اولو فکر نکنم سید جلال زد
کفشگری هم انصافا خوب بازی میکنه اما بی تجربگی میکنه راحت کارت میگیره
امروزه هم کیسه کشا بازگل 40متری خوردن نوش جونشون رحمتی داره رکوردهارو یکی یکی میشکنه
نه دوستان اشتباه نگیرید اینجا تاپیک استقلال نیست
اما فقط برای خنده
حتما دانلود کنید و بخندید
:khandeeeee bahal::luuugh:
غلامرضا رضایی داره از تیم میره :(
دوسش دارم من
ولی رفتنش ضربه آنچنانی ای به تیم نمیزنه. صادقیان و عالیشاه هستن
هرجا میره موفق باشه
به نظر منم به نفعشه ازتیم بره شاید بتونه به تیمی بره که بیشتر بازی کنه امیدوارم نوروزی رو هم با خودشه ببرهنقل قول:
در مورد مسلمان هم مثل اینکه ذوبی ها حاظرشدن در ازای میلاد غریبی +مقداری پول این بازیکنو به پرسپولیس بدن امیدوارم پرسپولیس ها قبول کنن
روزنامه عزیز پیروزی تولدت مبارک
ایشالا پربارتر از همیشه با سرخ دلان بمونی
مهم تر از مسلمان حدادی فرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم میلاد غریبی هم هرجا میره بدرخشه
جوون آینده داریه
گلش به پرسپولیس پارسال چقد قشنگ بود
بعید مدونم ذوبیها راضی بشن حدادیفربه پرسپولیس بدن اما مسلمانو مثل اینکه لوکا راضی شده با میلاد غریبی عوض کنننقل قول:
اما در مورد رای کمیته ی انظباطی کیسه کش
بخدا قسم من منتظر بودم که ازمون امتیاز کم کنن یقین داشتم دیر یا زود این اتفاق خواهد افتاد وقتی از کیسه کشا امتیاز کم میکنن باید از پرسپولیس هم امتیاز کم کنن تا همه چیز مساوی بشه اینجا ایرانه دیگه من از این ناراحتم چون به زور دارن ازمون امتیاز کم میکنن بدون دلیل فقط به خاطراین که از استقلال امتیاز کم کردن
علی دایی هم دوجلسه محروم شدن
نمیدونم چرا تا اینکه تیم بیات خودشو بالا بکشه این بلاها سرش میات اون از بازی سپاهان که مثل آب خوردن حقمون خوردن بعدش آقای دایی میشه ماقیا واقعا خنده داره
الان که خیالتون راحت شد تورو خدا دیگه دست از پرسپولیس ورداریت
مسلمان میاد چون با لوکا بد مشکل دارهنقل قول:
آره به خدا. هوادارا اصلا فحش ندادن
فقط چون دهن اعتراض کیسه کشا رو ببندن این کارو کردن
چون از اونا 1 امتیاز کم کردن از ما هم میکنن
چون رئیس مافیا محروم شده علی دایی هم باید محروم بشه
واقعا مسخرست
تو ترکیه تو هر دربی حداقل 1 نفر میمیره
بعد بخاطر اینکه تو ایران بین هوارارای 2 تیم دعوا نشه بخاطر کار نکرده از تیم ما امتیاز کم میکنن
حیف که نمیشه اینجا فحش داد