منظورت دانلود درایور کارت گرافیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورت دانلود درایور کارت گرافیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برا فهمیدن اینکه کارت گرافیکت چیه برو قسمت منو استارت کلمه run رو سرچ کن بعدش که اینو پیدا کردی توش کلمه DXDIAG رو سرچ کن بعدش یه پنجره باز میشه برو قسمت display هر چی در مورد کارت گرافیکت بخوای اونجا نوشته
داداش شرمنده من خودم یادم رفته بود وگرنه زودتر میگفتمashem:-
داداش دستت درد نکنه گرافیک آپدیت کردم الان دوستانه میاره ولی تو قسمت career mode نمی شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahancasi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من همین مشکلتو تو fifa 13 داشتم گرافیک اپدیت کردم درست شد یه راه دیگه هم هست قبل اینکه play match رو بزنی alt +enter بزن یکی دو بار رفرش کن بعدش play match بزن ببین باز بیرون میاد ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا کسی جواب منو بده آپدیت زمستانی فیفا 14 رو میخوام
سلام من امروز فیفا 14 خریدم و به جمعتون می پیوندم
نصبش نکته خاصی نداره؟
نه فقط شاید لازم شه گرافیکتو آبدیت کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم ولی اگه اومده باشه فکر کنم این سایت بذاره یه نگاه بنداز شاید پیداش کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط hiv2000 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا منم به جمعتون پیوستم
وحال پس از سالها طرفدار فیفا شده ام
خخخخ
دوست زیز دو راه داره یا اینکه پچ MODDINGWAY MOD V 1.7.1 - ALL IN ONE رو دانلود کنی که کلا همه چیز بازی رو درست میکنه از جمله نقل و انتقالات. یا اینکه این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رو دانلود کنی و در مسیر FIFA14/Game/data/db کپی کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط hiv2000 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با این دیتابیس نمیشه کریر مود شروع کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس باید پچ moddingway mod v 1.7.1 - all in one رو نصب کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط zlatan_ibra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته من الان رو download lastesامتحان کردم مث اینکه ایرادی نداره
آغا من پچ moddingway mod v 1.7.1 - all in one دانلود کردم نمیدونم چطوری باید نصبش کنم
میشه با عکسی چیزی یادم بدید چه طوری باید نصبش کنم؟
بابا یکی جواب منوبده
خیلی اسونه.ببین زمانیکه میخوای فایل فشورده رو اکسترکت کنی ادرس جایی که فیفا رو نصب کردی بهش بده .مثلا داخل نیو فولدر 4 بازی رو نصب کردی ادرس همین نیوفولدر رو بهش بده. بعد که کپی شد .یک فایل داخل پوشه هست به اسم ModdingWayInstaller که باید نصبش کنی .بعد یک فایل دیگه هست به اسم FIFA 14 MWM Selector اون رو باز کن مثل عکس زیر گزینه ها رو انتخاب کن و یکی یکی apply رو بزن تا سیو بشه. اگه خواستی مسابقاتی مثل لیگ قهرمانان یا جام جهنی به بازی اضافه بشه در قسمت select tournamet گزینه game mode tournamet رو انتخواب کن.اگر هم خواستی کریر مد مثل من بازی کنی کریر رو انتخاب کن[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط azeraspeed [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش شرمنده به خدا
اصن متوجه نمیشم میتونی از تمامی قسمت های نصب عکس بذاری؟
بیا قسمت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ChatBox سریع بهت بگم
دوستان دو تا سوال داشتم
اول اینکه معمولا وقتی بازیکن حریف با دروازه بانتون تک به تک میشه چه عکس العملی نشون میدین؟کار خاصی باید کرد تا دروازه بان توپو بگیره؟؟؟؟
دوم اینکه سر پنالتی ها برا اینکه دروازه بان پنالتیو بگیره چیکار باید کنیم؟؟ من که هر کار میکنم اصلا حرکت نمیکنه دروازه بان. این مشکلو تو فیفا 13 هم داشتم:khahesh:
آغا من از وقتی که کرک جدید ریختم کریر مودم نمیاد یعنی میاد ها مثلا میتونم بزم جلو بازیکن خرید و فروش کنم و... ولی نمی تونم فوتبال بازی کنم یعنی مثلا ترکیبم رومی چینم و میزنم که بره تو بازی تو اون صحنه که یکی از بازیکنا رو میاره که یه چند تا تمرین (شوت زدن،دریبل زدن)کنی همونجا از فیفا میاد بیرن
نمی دونید مشکلش چیه؟کمکم کنید لطفا
برای اولی نمیدونم . ولی برای دومی باید شک رو روشن کنی با شک سمت راستسی بری برای توپنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahancasi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون.................................نقل قول:
آغا من از وقتی که کرک جدید ریختم کریر مودم نمیاد یعنی میاد ها مثلا میتونم بزم جلو بازیکن خرید و فروش کنم و... ولی نمی تونم فوتبال بازی کنم یعنی مثلا ترکیبم رومی چینم و میزنم که بره تو بازی تو اون صحنه که یکی از بازیکنا رو میاره که یه چند تا تمرین (شوت زدن،دریبل زدن)کنی همونجا از فیفا میاد بیرن
نمی دونید مشکلش چیه؟
کمکم کنید لطفا
از اخرین اپدیت کارت گرافیک استفاده کن...کرک ورژن 5 همراه با آپدیت بریز...بازیت ناقص نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط azeraspeed [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Zlatan_ibra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من قبلا یه کرک دان کردم ولی از کجا باید بدونم ورژن چندشه؟
رو کرک عکس مسی هستش نوشته فیفا 14 رو عکسش...اونیم که لینکشو دادم 5 هستش دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Zlatan_ibra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا من هر کاری می کنم داور ...... کارت قرمز میده از کرک هم استفاده کردم
آره مال منم همین طوریهنقل قول:
کرک هیچ تاثیری نداشته که؟
دوستان شما مطمئنا یه جای کارتون ایراد داره!نقل قول:
حالا کجا خدا میدونه
ممکنه از کرک های مختلف و زیادی استفاده کرده باشین که تاثیر نزاره رو بازی
یا شاید replace نمیکنین فایل های کرک رو
ما که داریم استفاده میکنیم و مشکلی هم وجود نداره
خوب میگی حالا چیکار کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
chetori mitonam touye fifa14 akademi besazam?
think::
این سایت fifplay خیلی تاثیر گذارهست، در مورد گذاشتن یا نذاشتن لیگ ایران همه دست بدست هم بدهیم ،مثل این شرکت های ه-ر-م-ی- به دوست ها وآشناها بگیم به لیگ ایران رای بدن ،این هم سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ممنون
چجوری میشه توپ هایی که کامپیوتر پاس هوایی میده رو خود بازیکنم بره دنبال توپ با به راه حلی میخوام که بتونم این ضعفمو از بین ببرم....ممنون میشم کمکم کنین.:khahesh:
شرمنده شاید جای درخواست من اینجا نباشه
گزارشگر عربی رو برای [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 14 میخاستم
در ضمن جدیدترین خوشحالی رونالدو رو که به هوا میپره به همراه آموزش قرار دادن این دو فایل و لحاظ کردن دربازی میخاستم
و اگر پچ جدید هم اومده اونم لطف بکنید همچنین نحوه مهار ضربه پنالتی رو هم اگه بگید ممنون میشم
مهار ضربه پنالتی با آنالوگ سمت راست هست ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasg4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه کار نمیکنه اینو دانلود کن:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون ولی او چند درخواست دیگه چی شد اونا واجب تر هستش
سلام مهدی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من با کی بورد بازی می کنم
چطور بگیرم ضربه ها رو؟
کسی نیست پاسخ بده خیلی لازمش دارم
سلام ...
چه جوری میشه تو بخش Fifa ultimate team بازی کرد؟
سلام...ببخشید دیر جوابتو میدم...چند روزی بود نتم قطع بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با اعداد روی کیبورد