نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جواب صحیح : هر کی به خودش شک داره . ( خودت ):mage mishe:
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جواب صحیح : هر کی به خودش شک داره . ( خودت ):mage mishe:
اقا کسی ازادی میره
رفتین از طرف من یه فحش نثار حمودی بکنید :khandeeeee bahal:
اقا زمانی هم به دار چوب ببندید
فکر کنم حامد رفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره حامد رفته چون میدونه استقلال می بازه حداقل شما صبر کن 1 ساعت دیگه دربی75 ببین استقلال چندتا میخوره شرط ببیندیم؟:khandeeeee bahal: سر هرچی
من موندم اینجا کمپه یا بحث تبادل نظر بارسا رئال و استق پرس پول؟:hehee:
خودمم یه نظری بدم بازی رئال بارسا زیبا بود پرس و استق هم خوب بود و تیم هامم ازشون راضی هستم فعلا ترجیح میدم از قراردادشون کم نکنم :hehee:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره دیگه وقتی الکلاسیکو میبازید حرفی برا گفتن ندارید به همین خوب ومتوسط و اینا بسنده میکنید:khandeeeee bahal:
خوب باید منتظر بازی برگشت هم باشیم اما در کل که یک پیروزی به کل پیروزی های
بارسلونا در الکلاسیکو ها اضافه شده مهم هستش.قهرمانی هر تیمی در هر جامی مهمه اما هیچ کدوم از تیم ها الان در شرایط عالی نیستند باید منتظر الکلاسیکو های
زیباتر در طول فصل باشیم.
برو بچ سلام...
آقا کسی نمیدونه چرا جدیدا نمیشه آپدیت آفلاین نود 32 رو دان کرد.. من که همش از آسان دانلود میگرفتمش. الان که میرم داخلش اینو میگه...!
اگه کسی بروزترین لینک دانلودش رو داره حتما بهم بگه. پی سیم دیگه حال نداره! :nishkhand:نقل قول:
به درخواست شرکتESET مبنی بر عدم ارائه آپدیت آفلاین
آنتی ویروس نود 32 از حمایت آسان دانلود خارج شد!
دمتون گرم... منتظرم.roz::
سلام این اخرین اپدیتش هست که من توی اینترنت دیدم مال 91/6/2 هستش یعنی دیروز:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من یه راه دارم که کرکش میکنی و از یه طریقی راحت میتونی هروقت خواستی انلاین و بدون مشکل اپدیت کنی اگه میخوام بگو تا بنویسم و بگم راستی یه عکس قدیمی دارم میشناسین این ادمای شریفو:nishkhand:؟؟؟؟!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله به خوبی میشناسمشون!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولی که داره تخمه کوفت میکنه بیابانی هستش!heee:: ببخشید زبونم نچرخید خیابانی هستشki::
دومی که مثل بچه ادم نشسته و لباسش هم سفیده فردوسی پور هستش.
اون سومی که لباس سبز لجنی داره دیگه از عهده من خارجه . نیدونم کی هست!:nishkhand:
اگه بچه ها میدوند راهنمایی کنن.
درود
غرض اینکه خودی نشون بدم و جایگاه ممتازم تو اسپمری از دست ندم
اما ظاهر اینکه خواستم بگم به به عجب دربی واقعا ال کلاسیکو باید اب بریزن رو دست دربی ما
نه خدایی اخه ادم ته این بازی احساس پوچی نمیکنه و همون احساس همیشگی از ریشه کندن فوتباله ایرانو
نه خدایی نمیکنه!!!!!!!!!!!!
بچه ها همه لباس سیاه بپوسید مدیا فایر رسما هیلتر شد!برید لینک هارو امتحان کنید!تمام لینک های سایت پرید !
بچه ها تایپک تغییر نام کاربری هم به لطف من:nishkhand: باز شد برید درخواست بدید
سلام نمیدونم چحوریولی مبارکه
خب کسی به اسم rezaتا حالا تو کمپ وجود داشته؟
چی می گی مدیا فایر الان در دسترس هستش تب نداری داداش ki::نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliazimi9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا شما تب داری نه من حواست جمع نیست دیروز ساعت 12 یکی از لینک ها رو امتحان کردم هیلتر بود امروز صبح یکی دیگه امتحان کردم درست بود دوما من دخترم برای صدمین بار
والا این پست دیشب ساعت 11:52 pm گذاشته شده دقیقا من دو دقیقه بعد رفتم لینک دانلود گل های
الکلاسیکو رو ازمایش کردم دیدم قشنگ می یاد حساب کاربری من هم در مدیا فایر باز می شه.ضمنا کسی
یک لینک امتحان نمی کنه که اگه هیتلر بود اون سایت هیتلره باید مستقیم بری توی سایت media fire ببینی
اگه هیتلر بود اون وقت این حرف درسته.
این استقلالیه بازم پیداش شد:
دیروز رفتم بیرون برا خرید
تو مغازه ساحب مغازه با یه دختری داشتن از این کثافت کاری ها میکردند یک حالم بهم خورد مغازه هم شلوغ بود مردم چند بار بهشون نگاه میکردند ولی انگار نه انگار بد رفتیم از مغازه بیرون متاسفانه این کارها داخل تهران خیلی زیاده برای خودم متاسفام توی همچین کشوری دارم زندگی میکنم...
واقعا متاسفم که در یک کشور مثلا اسلامی همچین کار هایی انجام می شه هر کی هر کاری دلش می خواهد می کنه. دوست ندارم این بحث ادامه پیدا کنه اما واقعا این افراد به دیگران اهمیت نمی دند که رفتار
ان ها روی بقیه مخصوصا بچه های کم سن و سال تاثیر بگذاره
واقعا برای جوونای ایرانی اکثرشون که دنبال مد هستن و این ماهواره ها به شدت روشون تاثیر داره متاسفم تو هرشهری کم و بیش هست و فقط دلیلش رسانه های غربه من تو چندروزی که برای نمایشگاه کتاب به تهران اومده بودم چندمورد ازین کارا دیدم که واقعا برای پلیسا هم معمولی شده این جرما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliazimi9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته!
متاسفانه همین طوره آدم ها خیلی عوض شدن(بیشتر عوضی شدن)
یکی خال کوبی میکنه یکی دختر بازی میکنه یکی.... واقعا کی میشه گفت به این ها آدم حالش بهم میخوره همه کشور ها مار و با نام جمهوری اسلامی میشناسن ولی یه دختر رو میبینی مانتو تا شکمه! واقعا عجب مملکتی شده
واقعا خیلی این کارا طبیعی شده .راننده سرویس بعد ظهر که از مدرسه می یاد برسوندمون میره کنار یک ماشین سرویس که توش چند دختر هست می گه : ســـــلام ملکم chomagh البته به شیوه گفتاری نوشتم
وگرنه اصلش سلام علیکم که اخوند ها می گن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این چیز ها واقعا هیچی نیستن توی تهران زیاده اصفهان نمیدونمentezar::
واقعا برای همشون متاسفم ببین الافی باهشون چیکار کرده فکر میکنن با شلوار پاره و سیخ کردن موها بهشون چیزی میرسه ولی.....خداشفاشون بدهlol:-
یک نکته ادبیاتی: کلمه شَفا و شِفا با هم تفاوت دارند اولی به معنای مرگ و دومی به معناینقل قول:
بهبود یافتن هستش به نطر من خدا شَفا شون بده chomagh
بابا بس کنید دیگه این بحثو لطفا میشه یکی به من بگه چجوری پی اس رو تو دی وی دی خام بزنم ؟رسول نبود ازش بپرسم باید فایل زیپ رو داخل دی وی دی رایت کنم و ازونجا تو کامپیوتر نصب کنم؟یا حداقل یکی روش کار با deamon toolsرو به تا بتونم تو درایور مجازی نصب و بازیش کنم
دوستان متخصص در امر انیمه یکم راهنمایی کنین حوس کردم چندتا انیمه ببینم البته به صورت جدی تو کار دیدن انیمه نیستم ولی یه چندتایی قبلا دیدم
دفترچه مرگ
devil may cry
و یه دو سه تا هم انیمه به سبک ای*چی :nishkhand:
حالا اگه میشه دو سه تا انیمه در حد المپیک بهم معرفی کنین البته ای*چی نباشه سبک شیطانی مبارزه ای و اینا خلاصه داشته باشه خیلی تشکر
نقل قول:
من ام برای خودم متاسفم اما نه از باب که شما می گید , زیاد تمایل ندارم تو یه سایت ورزشی حرف اعتقاداتی بزنم که به کسی اهانت شو این حرف ها
من ازش حمایت نمیکنم اما خوب تو این کشور که حکومت مذهبی داره و مذهب شده جز قانون , چرایی واس بقیه نزاشته همه که مسلمون نیستن تو این کشور یا بهتر بگم معتقد به این تفکرات رایج در جامعه اون هم می خوان اینجا زندگی کنن با اعتقادات خودشون به نظر من این حق دارن حالا مکانش درست نیست بازم بر میگرده به نظام :fek konam:
کسی دوست دختر یا پسر داره حتی تو پارک جلو همه همو ببوسن باور کنید نه تنها به شما ربطی نداره بلکه به هیچ کسی ربطی نداره :soal:
و 100 البته پوشش(مانتو کوتاه چادر .....) اینم جز مواردی که کاملا شخصی این قدر سعی نکنید بقیه محدود یا سرزنش کنید خود طرف با اعتقاداتی که داره با نگرشی که داره اینجوری انتخاب کرده سریع بش برچسب خرابکار ... نزنید شاید از شما هم پاک تر باشه ! یا اصلا نباشه بازم خودش مسئول رفتارش مگه شما ادعا اسلامتون نمیشه فردا این فرد تو گور خودش میزارن و از طرفی قران میگه لا اکراه فی الدین در دین اجباری نیست حالا اینجا اینجوری نیست داستانش فرق داره ..
عزیزان همه چیز و یه جور نگاه نکنید love::
خوب اره می شه این کار رو انجام داد .برای کار با deamon tools باید اول بازینقل قول:
رو نصب کنی بعد باید یک سری کار ها کنی که به صورت فیلم اموزشش رو
در همین جا می گذارم
خوب اینم راهنمایی که در پست قبلی گفتم:
پسوند فایل:RAR
حجم:5 مگابایت
سرور:مدیا فایر
Password:derby.ir
خب کلا از این موضوع کثافت کاری هاشون بیایم بیرون چون حالم از این موضوع بهم میخوره آخرش وسیله برای تفریح تی این سایت پیدا نشد؟:nishkhand:نمی زارین چت باکسو؟ به خدا اگه چت باکس بزارین کسی دیگه سر به کمپ نمی زنهlol:- مهدی از این میترسی؟ki::بازی آنلاین چی؟:ahaaaaaa:هیچی نمیزارین؟eterza::- پس بزار تو جمع اینا همراه بشم(وایسا کامل لود بشهlagh::)
صرفا جهت خنده::khandeeeee bahal:
سلام تو شیراز همینطوری هستش.
البته تو شیراز که شعبه دوم تهران محسوب میشه همین کار ها رو میکنن . با این که لقب شهرمون یعنی شیراز پایتخت فرهنگ و تمدن ایران هستش از این کثافت کاری ها هر روز زیاده . هر کدومتون خواستین میتونین بیان و من جلوی خودتون نشونتون میدم. یعنی همون کارهایی که تو تهران میکنن تو شیراز هم انجام میدن.
در ضمن ما یکی رو تو شیراز به نام احمد مولا داریم. کی احمد مولا رو میشناسه؟ البته همه ی شیرازی ها احمد مولا رو میشناسن. این بنده حقیر منظورم احمد مولا هستش به بچه بازی تو شیراز معروفه . بچه باز قهاری هستش . در کل میخواستم بگم از این کثافت کاری هم تو شیراز زیاده حالا فرقی نمیکنه تو پارک باشه یا تو خیابون شب باشه یا روز . توی شیراز دیگه دختر ها دنبال پسر ها هستن. توی بالا شهر شیراز یه بوق واسه یه دختر بزن اگه سوار نشد من رگ دستم رو میزنم. این روز ها همه برای پول همه کثافت کاری انجام میدن.
در کل دوستی دختر و پسر خوبه چون همدیگه رو درک میکنند . البته اگه برای سوء استفاده نباشه خوبه.
مخلص همتون هم هستم
آره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا شیراز رو یادم رفت مهد این چیزاست شیراز بعد از تهران رتبه دوم البته به قول اون دوستمون به ما ربطی نداره که اون دوست داره چطوری زندگی کنه و به نظرم حرفشون درسته هرکسی یه اعتقادی داره مثلا یکی میگه اسپانیا بهترین تیمه یکی میگه هلند یکی میگی آلمان ولی هرکی نظری داره ولی متاسفانه تو این کشور اعتقادات نادیده گرفته میشه چه پای صندوق رای چه فوتبال چه این چیزا هر کدوم نادیده گرفته میشن متاسفانه این یکی از بد ترین خصلت های این کشوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsenal4everz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایول کاملا باهات موافقم :yes:
هر کس مسئول کارهای خودشو و نه به من ربط داره و فک نکنم به شماها هم ربط داشته باشه .
خودشون میدونن با خدای خودشون
نه اونا مثل شما میشن و نه شما مثل اونا !
بهتره بحث رو تموم کنین
اهم
باز ما اومدیم
ببین دو روز نبودیم 8-7 صفحه کمپ رو بردین جلو:gijjj::ehe:
من که یه 10 روزی کم میام
الانم با گوشی اومدم
اومدم یه سری به کمپ بزنم دیدم اوه اوه چه خبره :mage mishe: بابا اینجا که وزارت بوووق نیست . زنگی که همش به این چیز ها نیست به کم در مورد غیرت بازیکنان ایرانی که ندارند یا چیز های دیگه صحبت کنیم اینجوری یه چیزی هم یاد میگیریم حالا اون فروشنده بره فلان کار رو بکنه به ما چه ؟ مثلا ما گشتیم شما هم راننده اش . :sooot:
در ضمن رضا جون ژوزه حالا حالا ها موندگاره چون خارجیه و اگه ایرانی بود تا اینجا هم دوام نمیاورد .
ببین رضا عکست توهین به تیمه ما هست
من هم میتونم یه عکس ضد بارسا یا ضد استقلال بزارم
اما قوانین گفته به تیم حریف نباید توهین کرد
لطفا اون عکسو پاک کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نقل قول:
من فقط و فقط متاسفم توی مملکتی که شما رفیقای گلم میگید اسلامیه و گویا طرف اسلام رو هم میگیرید ، اینقدر راحت و در فضای عمومی در مورد خلق خدا قضاوت میکنید و حکم میدید و همه مردم یه شهر رو به یه چوب میرونید!! اول اینکه هر کسی هر کاری میکنه به خودش مربوطه و نه ما! اگه اون دنیا بود و رفتیم خدا خودش هست!نقل قول:
دوما مایی که به خودمون میگیم مسلمون اینا رو تا حالا نشنیدیم؟
و لا تجسسوا = و در کار دیگران جستجو نکنید (سرک نکشید)
و لا تمسخروا = و دیگران را مسخره نکنید
مخلص همه.
خوب گوش کن:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Fullmetal Alchemist brotherhood
mirai nikki
another
+ blood
Hell Girl
Kaiji
Darker than black
فعلا همینا رو داشته باش تا بعد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DanielBahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه ژوز موندنیه که[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو هین چیه بابا فقط این قرار دادش تموم بشه از دستش راحت بشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا محترم من تو پست بالایی گفتم حالمون بهم میخوره و گفتم اصلا این کارها به ما ربطی نداره شما هی میای موضوع رو کش میدی و حرفهای خودم رو تکرار میکنی من تو پست بالایی گفتم به ربطی نداره هرکسی یه عقیده ای داره الانم درام بزرگ مینویسم که آقای دانیال یا شما یا هرکی دیگه نیاد موضوع رو کش بده گفتم هرکسی یه عقیده ای داره مثل صندوق رای هرکی به هرکی دوست داره رای میده ما نمی تونیم مجبورش کنیم خواهشا این مووضع رو تموم کنید دیگه هرکی میاد یه نقل قول از این موضوع میزنه فقط یه پست تو کمپ داده باشه
چرا شما جنبه ندارین؟اون عکسی که دادم فقط و فقط جهت خوشی و مزاح بود وگرنه خودمم پرسپولیسیه اوجینالم واین عکس عنوانش بود:ابتکار هواداران استقلال به مربی پرسپولیس اگه متن اون ترحیم رو هم بخونید میفهمید فقط جهت مزاحه امیدوارم یک ذره شوخی بفهمید :hehee::hehee:
--------------
راستی من دیروز تو سالن 6000نفریعدیر شهرمون بودم مسابقه ی والبیال اولیش جوانان برزیل3-0 جوانان ایران
و بزرگسالان ب ایران 3-0 شهرداری ارومیه امروز هم روز اخر ازین تورنومنت 4جانبه هست که اولین مسابقه ساعت 16 برگزار میشه پخش زنده از شبکه ی استانی و شبکه سه هم داره بین تیم های بزرگسالان ب و جوانان برزیل و بعدیش که فقط شبکه استانی پخش میکنه شهرداری ارومیه -جوانان ایران ولی ورزشگاهمون انصافا خیلی امکانات داره و باحاله و بعضی وقت ها به ارومیه پایتخت والیبال ایران:ahaaaaaa: هم میگن دیروز موبایل یادم رفته بود ببرم عکس بگیرم امروز که میرم از جاهای مختلف عکس های زیبایی میگیرم و اینجا میزارم براتونroz::
ویرایش: من اصلا قصد توهین نداشتم حتی اگه دیده باشین من هم یه تعریفی ازین کارای ژشت در شهرمون دادم خودمم اشتباه کردم که اون پست رو دادم و حتی شما چون نباید این جور چیزارو با اب و تاب بگیم در ضمن متاسفانه من شهر شما نیومدم ولی تعریفشو زیاد شنیدم از شهرهای معروف ایران هم هست شیراز :love: ارومیه ای ها هم با صفا هستن و دلیر و غیورمردki:: مهربون هم هستن:bia baghalam:
دیگه نبینم فکر بد بکنینا!!!mas:-mas:-mas:-