-
پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13
فرگوسن به علت انتقاد از داوري جريمه شد
فدراسيون فوتبال انگليس الکس فرگوسن سرمربي تيم فوتبال منچستر يونايتد را به خاطر اظهاراتش بر ضد کمک داور ديدار منچستر يونايتد برابر تاتنهام هاتسپر ، دوازده هزار پوند جريمه کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرگوسن پس از ديدار ماه گذشته تيمش برابر تاتنهام گفته بود کمک داور بايد خطا بر روي وين روني در منطقه جريمه را پنالتي اعلام مي کرد. او همچنين از سيمون بک کمک داور اين بازي انتقاد کرده بود.
اين ديدار با نتيجه مساوي يک يک به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن ، فدراسيون فوتبال انگليس با اعلام اين خبر افزود :« سر الکس فرگوسن به علت اظهاراتش در رسانه ها پس از ديدار منچستريونايتد برابر ميزبانش تاتنهام هاتسپر دوازده هزار پوند جريمه شد.»
-
نمی توان قرعه سخت تری برای منچستریونایتد در این مرحله از لیگ قهرمانان در نظر گرفت اما این بدین معنی نیست که آن ها نتوانند برنده بازی برابر رئال مادرید باشند .
با توجه به آمار رویایی گذشته این دو تیم در ظاهر به نظر می رسد با توجه به شکست یونایتد در دو رقابت قبلی شان برابر رئال مادرید ، یونایتد باید این رقابت ها را ترک کند . با این حال چلسی فصل پیش نشان داد هیچ وقت نمی توان نتیجه این رقابت ها را از پیش تعیین کرد . چه کسی فکر می کرد فینال بین چلسی و بایرن مونیخ انجام شود ؟؟؟
بنابر این این نوشته ها از روی تعصب نیست و شما اینجا ۴ دلیل قهرمانی منچستریونایتد را می خوانید :
.
.
.
.
رابین ون پرسی :
هر تیمی که دارای رابین ون پرسیِ در اوج باشد شانس بردن هر تیمی را دارد . او بعد از پیوستن به منچستریونایتد فرم خوب خود را حتی ارتقا داده است . او می تواند این شانس را به یونایتد بدهد تا با گلزنی اش برای قرمزها آتش آن ها را روشن کرده و منچستریونایتد را تا فینال ببرد .
جایی که هیچوقت آن ها با آن نا آشنا نیستند ( کنایه ار این موضوع که یونایتد در ۵ سال اخیر ۳ بار به فینال رفته است )
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] .
سه فینال در پنج سال :
یونایتد موفق شده است در ۵ سال اخیر ۳ بار به فینال راه پیدا کند . منصفانه است که بگوییم ترکیب ۲،۳ سال اخیر به قدرت آن یونایتد قهرمان اروپا نیست اما باید بگوییم این اسکاتلندی افسانه ای راه رفتن به فینال را پیدا کرده است و شما بر اینکه یونایتد نمی تواند به فینال برود شرط نمی بندید .
باید بگوییم که این یونایتد از چلسی پارسال که قهرمان شد خیلی بهتر است .
.
سر الکس فرگوسن :
همانطور که در بالا گفتم این مرد می داند که چطور تیمش را به فینال هدایت کند . و اگر به گذشته او نگاه کنید متوجه می شوید که او به خاطر علاقه شدیدش برای بدست آوردن یک قهرمانی دیگر اروپا شناخته می شود .
این موضوع مطمئنآ انگیزه بیشتری به بازیکنان می دهد تا تحت سکان مربی گری فرگی این جام را به دستانش هدیه دهند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] .
شکست دادن رئال مادرید به منچستریونایتد روحیه مضاعف می دهد :
اگر یونایتد بخواهد قهرمان اروپا شود باید از رقیب قدرتمندش رئال مادرید بگذرد . بدون شک این رقابت بین دو غول فوتبال دنیاست و پیروزی برابر رئال مادرید بیانیه ی مهمی را برای دیگر رقبا ارسال می کند و یونایتد را به عنوان مدعی اصلی قهرمانی در اروپا معرفی می کند .
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منچستر یونایتد با مایکل کریک برای امضای یک قرارداد جدید دو ساله در پایان این فصل به یک توافق کلی رسیده است.
بازیکن سابق تاتنهام در این فصل فرم خوبی داشته است و قرارداد فعلی او با حقوق هفتگی ۸۰،۰۰۰ پوند، شامل گزینه ای است که می تواند برای چند سال دیگر تمدید شود.
قرارداد فعلی کریک در سال ۲۰۱۴ به پایان می رسد و یونایتد در حال حاضر پیشنهاد رسمی خود را برای این بازیکن ۳۱ ساله در تابستان ارائه داده است.
یک منبع در اولدترافورد به Goal.com گفته است :
” در موارد اصلی توافق انجام شده است.این مذاکرات بسیار آسان بود، به این دلیل که کریک بسیار مشتاق است که در یونایتد بماند. ”
” برخی باشگاه های دیگر علاقمند به خدمت گرفتن او بودند، اما کسی پیش بینی هیچ مشکلی را نمی کند و او در تابستان یک قرارداد جدید امضا خواهد کرد. ”
سر الکس به تازگی به ستایش از کریک پرداخته است.هافبک سابق تاتنهام نقشی کلیدی در ایجاد یک اختلاف ۹ امتیازی در صدر جدول داشته است.
مربی اسکاتلندی شیاطین سرخ در ماه گذشته گفت: ” من فکر می کنم او عالی بوده است.عملکرد او کاملا درخشان بوده است. ”
” این بهترین فصل او در باشگاه بوده است و او آن موقعیت (خط هافبک) را کنترل می کند. ”
کریک از زمان پیوستنش به یونایتد با یک قرارداد ۱۸،۶ میلیون پوندی در سال ۲۰۰۶ حدود ۳۰۰ بازی برای شیاطین سرخ انجام داده است و بیشتر از ۴۰ بازی در هر یک از شش فصل گذشته برای یونایتد انجام داده است و در حال حاضر، او همچنان به عنوان یکی از نفرات اصلی منچستریونایتد محسوب می شود.
مایکل کریک در زمان حضور خود در منچستر یونایتد چهار بار قهرمان لیگ برتر، یک بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا، یک بار قهرمان جام باشگاه های جهان و یک بار هم قهرمان جام اتحادیه شده است.
-
رونالدو: فرگوسن پدر فوتبالي من است
سه قهرماني ليگ، دو جام اتحاديه، يک جام حذفي، يک جام خيريه، يک قهرماني باشگاههاي جهان، يک قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا، اينها افتخاراتي است که کريستيانو رونالدو با منچستر يونايتد به دست آورد. تيمي که به گفته خود رونالدو همچنان جاي ويژهاي در قلب او دارد.
مهاجم 80 ميليون پوندي رئال مادريد در حالي روز چهارشنبه برابر تيم سابقش قرار ميگيرد که در مدت حضورش در اسپانيا فقط سه جام داخلي فتح کرده است و بيصبرانه منتظر است اولين قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را با رئال مادريد به دست آورد. رونالدو درباره نوستالژي بازي با منچستر يونايتد در بازي چهارشنبه شب در گفت و گو اختصاصي با «سان» گفت: در منچستر به هر افتخاري که ميشود رسيدم. حضور در اولدترافورد بهترين بخش زندگي من بود و شايد بهترين زماني که ميشد از فوتبال لذت ببرم، زيرا جوان بودم. حضور در منچستر يونايتد يکي از بزرگترين تيمهاي جهان در 18 سالگي يک رويا است. بازي در کنار ستارگاني که هميشه آنها را در تلويزيون ديدهايد واقعا رويايي و شگفت انگيز بود.
به گزارش ايسنا ، رونالدو که شش فصل رويايي با منچستر يونايتد داشت ميداند که حرفهاي او ممکن است قبل از بازي چهارشنبه با منچستر يونايتد برداشتهاي متفاوتي از طرف مطبوعات داشته باشد بنابراين خيلي سريع بحث را به رئال مادريد ميکشاند و ميگويد: من نميگويم که در مادريد از فوتبال لذت نمي برم، بلکه از لحاظ سني بزرگتر شدهام، با تجربهتر شدهام، ديگر آن جوان پرشور و شوق و تيم اکنون 28 سال سن دارم و ديگر در اول راه نيستيم، اکنون ميانسال هستم!
رونالدو که تعداد گلهايش از تعداد بازيهايي که براي رئال مادريد انجام داده است، بيشتر است درباره آمار فوقالعاده گلزني خود گفت: به آمار توجهي ندارم من اکنون با تجربه شدهام و چيزهاي زيادي ياد گرفتم و ديگر به آمار و ارقام توجهي ندارم. اکنون به بازي گروهي و پاس گل دادن هم زياد فکر مي کنم و براي من مهم کسب پيروزيهاي تيمي است نه آمار و ارقام انفرادي.
رونالدو درباره رويارويي با آلکس فرگوسن گفت: من در 18 سالگي به منچستر آمدم و او به من ياد داد چگونه در فوتبال رشد کنم. او مربي است که يک هزار بازيکن زير دست او رشد کردند، بنابراين او کاملا نيازهاي بازيکنان جوان را ميداند. نکته مهمي که فرگوسن به من ياد داد، اهميت تصميم گيري در زندگي بود. چه تصميمگيري در داخل ميدان و چه خارج ميدان. به همين خاطر که مي گويم فرگوسن پدر فوتبالي من است. او خيلي چيزها به من ياد داد فرگوسن بسيار مهربان و دوست داشتني است.
يک خاطره جالب از فرگوسن هميشه در ذهن من وجود دارد. يک بار در کريسمس که ليگ انگليس تعليل نميشد و به صورت فشرده بازي داشت، به او گفتم امکانش هست که سه يا چهار روز به پرتغال بروم؟ و او گفت . بله، مشکلي نيست. هيچ وقت اين رفتار او را فراموش نميکنم.
رونالدو در پايان گفت: ليگ قهرمانان اروپا براي رئال مادريد از اهميت فوقالعادهاي برخوردار است. همه منتظر هستند تا رئال مادريد دهمين قهرماني اروپا خود را به دست آورد. براي من کسب ليگ قهرمانان اروپا اوج افتخار است. کسب ليگ قهرمانان اروپا آرزوي هر بازيکني است. من خيلي دوست دارم که در کسب قهرماني رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا نقش مهمي داشته باشم.
رئال مادريد و منچستر يونايتد چهارشنبه اين هفته در دور رفت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو به مصاف هم مي روند.
-
فرگوسن: از مقابله با مورينيو ترسي ندارم
سرآلکس فرگوسن در آستانه بازي تيمش با رئالمادريد در ليگ قهرمانان اروپا قول داد، وارد جنگ رواني با ژوزه مورينيو نشود.
فرگوسن که در زمان حضور ژوزه مورينيو در چلسي رابطه خوبي با او داشت، سرمربي رئال را مربي باهوشي دانست که از قدرت رسانهها براي افزايش قدرت تيمش استفاده ميکند.
سرمربي 71 ساله منچستريونايتد که تيمش چهارشنبه اين هفته در ليگ قهرمانان اروپا با رئال مادريد بازي دارد، درباره مورينيو گفت: ژوزه، استاد جنگ رواني است و اين ويژگي بدجنسي را با خود دارد. شما هيچ وقت نميتوانيد واکنشهاي او را حدس بزنيد. پيشنهادم به خودم اين است که وارد جنگ رواني با او نشوم، زيرا او استاد اين حربه است.
مورينيو که در ليگا شرايط خوبي ندارد، در صورت باخت به منچستريونايتد ممکن است از رئالمادريد اخراج شود. او در 14 بازي که با منچستريونايتد انجام داده، تنها دو بار شکست خورده است. از جمله بزرگترين بازيهاي که آقاي خاص در آنها توانست برابر منچستريونايتد پيروزي شود، حذف منچستريونايتد با پورتو از ليگ قهرمانان اروپا در سال 2004 بود. اين مربي همچنين يکي از جانشينان احتمالي آلکس فرگوسن در تيم منچستريونايتد به شمار ميرود.
فرگوسن در گفتوگو با بيبيسي درباره بازي با رئالمادريد گفت: بازي با رئالمادريد بزرگترين چالش ماست. آنها قدرت بزرگي در فوتبال اروپا هستند و يک سالي است، در برنابئو نباختهاند. شکست دادن آنها در برنابئو کار آساني نيست. هر هفته بازي آنها را تماشا ميکنم. بازي هفته گذشته آنها برابر گرانادا را ديدم. رونالدو باز هم گل بسيار زيبايي زد، ولي اين بار به تيم خودي!
فرگوسن همچنين درباره آينده خودش در منچستر هم گفت: هر سال دارم پيرتر ميشوم،. اين حقيقت زندگي است. نميتوانم جلوي آن را بگيرم. موضوع اين است که احساسم نسبت به خودم چگونه است. هر سال که پيرتر ميشويد، نميتوانيد سلامتي خودتان را تضمين کنيد. وقتي وارد هفتاد سالگي ميشويد، نميتوانيد درباره سلامتيتان مطمئن باشيد.
سرمربي منچستريونايتد همچنين درباره حضور روبين فانپرسي در تيمش گفت: خوش شانس بوديم که توانستيم اين بازيکن را به خدمت بگيريم. ماهها با ونگر درباره او حرف زدم. آنها ميدانستند که فانپرسي قصد رفتن دارد.
فرگوسن که همراه شياطين سرخ در صدر جدول ليگ برتر انگليس قرار دارد، اين هفته در سانتياگوبرنابئو به ديدار رئالمادريد خواهد رفت.
-
سرالکس در فکر استفاده از ترکيب چرخشي
سرالکس فاش کرد که در هفته جاري که يکي از مهم ترين هفته ها براي يونايتد است، از تمام بازيکنانش در دو بازي آينده استفاه خواهد کرد
|
منچستر يونايتد که با 9 امتياز در صدر جدول قرار دارد،يکشنبه ميزبان اورتون خواهد بود و سه روز بعد بايد در يک بازي بسيار حساس به مصاف رئال مادريد برود.
به نقل از کانون هواداران منچستريونايتد ، شياطين سرخ قطعا هدفشان حفظ فاصله 9 امتيازي در صدر جدول خواهد بود و از طرفي ميخواهند با يک نتيجه خوب سانتياگو برنابئو را ترک کنند و در بازي برگشت با خيالي آسوده در تئاتر روياها بازي کنند.
سرالکس فرگوسن در کنفرانس مطبوعاتي روز جمعه گفت :” از تيم هاي مختلفي استفاده خواهم کرد.تيمي که يکشنبه بازي خواهد کرد قطعا نسبت به تيمي که چهارشنبه بازي ميکند متفاوت خواهد بود.
“من به ترکيب بازيکناني که دارم اعتماد دارم .همه آنها بازيکناني بين المللي هستند و همه آنها بازيکنان بسيار خوبي هستند و دليلي وجود ندارد که من از آنها استفاده نکنم.
“انها همگي به روش خود به تيم کمک ميکنند و در رقابت هاي مختلفي که حضور داريم ما را در موقعيت بهتري قرار ميدهند.”
سرالکس همچنين از اينکه همه بازيکنانش سالم از رقابت هاي ملي بازگشته اند،خوشحال و آسوده خاطر است.
در حالي که رييس مدعي شد : “هيچ مربي داخلي نيست که حاضر شود در اين برهه از فصل با بازي هاي ملي موافقت کند”.همچنين رييس اعتراف کرد که بازي انگليس و برزيل قطعا به سود بازيکنانش بوده.
“من براي وين روني و کريس اسمالينگ که در ومبلي 90 دقيقه بازي کردند،خوشحالم،چون آنها در اين فصل آنقدر که بايد ، بازي نکرده بودند.
روي هاجسون در قسمت بازي دادن به بازيکنان ما عادلانه عمل کرد ،او هميشه اين کار را براي ما انجام داده ، مخصوصا وقتي که تيم ها در اروپا (ليگ قهرمانان)بازي ميکنند.”
تنها بازيکني که احتمالا هر دو بازي اورتون و رئال را از دست خواهد داد،پل اسکولز است که از ماه پيش در بازي جام حذفي برابر فولام هنوز در ترکيب قرار نگرفته.
سرالکس فاش کرد :”پل کمي دچار مصدوميت زانو است.او چند بازي اخير را از دست داده است.او پنجشنبه تمريناتش را آغاز کرد و احتمالا هفته بعد به بازي ها برسد.
سرالکس همچنين تاييد کرد که او هنوز با پل اسکولز درباره خداحافظي از ميادين حرف نزده و گفت “هنوز زمان زيادي باقي مانده”
|
-
سلامی به رنگ پیروزی!
منچستر یونایتد توانست با دوگل رایان گیگز در دقیقه 13 وگل روبین فن پرسی که در دقیقه 45 به سمر رسید از سد اورتون عبور کند!
این پیروزی شیرین را به تمام هواداران منچستر یونایتد تبریک میگویم!
امید است فرگوسن و تیمش این روند پیروزی را همچنان در پیش داشته و از سد تیم پر ستاره رئال مادرید عبور کند!
به امید یک بازی قشنگ و یک پیروزی شیرین در 25 بهمن ماه!
-
فرگوسن: رونالدو از زيدان و فيگو بهتر است
سر الکس فرگوسن بر اين باور است که کريستيانو رونالدو، ستاره رئال مادريد استعداد بيشتري نسبت به زينالدين زيدان دارد.
|
مهاجم پرتغالي در سال 2009 با مبلغ 94 ميليون يورو پس از کسب توپ طلا از يونايتد به رئال پيوست.
فرگوسن 71ساله ميگويد: «فلورنتينو پرس در دوران اول رياستش در رئال مادريد تمامي کهکشانها را داشت. او فيگو، زيدان، روبرتو کارلوس و رائول را داشت. اما فکر نميکنم هيچکدام به خوبي رونالدو بودند.
زيدان بازيکني رويايي بود، فيگو هم همين طور. اما نه به خوبي رونالدو. رونالدو تمامي رکوردها را شکسته. رکورد دياستفانو،پوشکاش و اوگو سانچس را. روشن است که او جايگاهي ويژه در تاريخ باشگاه دارد. 179 گل در 178 مسابقه خودش گوياي همه چيز است. ميدانستم که او پيشرفتي فوقالعاده خواهد داشت. زماني که ما را ترک کرد هنوز جوان بود.»
فرگوسن گفته رئال با خريد رونالدو سود کرد: «او بعد از هر جلسه تمريني نيمساعت خودش تمرين ميکرد. اين مسير سادهاي است براي اين که فوتباليست کاملي شويد. هرچه بيشتر تمرين کنيد بهتر ميشويد و تمرين عادت اوست.
من به طبقه بالا (خانواده گليزر) گفتم بايد قيمت او را 175 ميليون يورو تعيين ميکرديم واحتمالا همين مبلغ را هم به ما ميدادند!»
او درباره امکان حضور رونالدو در منچستر گفت: «داريم درباره صدها ميليون يورو صحبت ميکنيم. من که چنين امکاني را نميبينم.»
|
-
پيروزي منچستريونايتد مقابل تافيها
تيم فوتبال منچستريونايتد در ديدار مقابل اورتون به پيروزي رسيد تا فاصله امتيازي خود با سيتي نزديکترين تعقيبکنندهاش را به 12 امتياز برساند.
در ادامه پيکارهاي هفته بيست و ششم ليگ برتر انگليس، منچستريونايتد در اولدترافورد ميزبان اورتون (تافي ها) بود و موفق شد با نتيجه 2 بر صفر به برتري برسد.
گلهاي اين ديدار را رايان گيگز در دقيقه 13 و فان پرسي 45 به ثمر رساندند.
شاگردان فرگوسن که چهارشنبه هفته جاري در دور رفت ليگ قهرمانان اروپا به مصاف رئال مادريد ميروند با اين پيروزي 65 امتيازي شدند و اختلاف خود با منچستر سيتي را به 12 امتياز رساندند.
سيتي در ديدار مقابل ساوتهمپتون با نتيجه 3 بر يک شکست خورده بود.
در ديگر ديدار برگزار شده استون ويلا با نتيجه 2 بر يک مقابل وستهام به برتري رسيد.
بنتکه از روي نقطه پنالتي 74 و زوگبيا 79 براي ويلاييها گل زدند و تک گل وستهام با گل به خودي وست وود 88 زده شد.
آخرين ديدار اين هفته ميان ليورپول و وست برومويچ فردا برگزار ميشود.
-
رونالدو:به خاطراحترام به يونايتدخوشحالي نکردم
ستاره پرتغالي رئال مادريد اعلام کرد که به دليل احترام به تيم سابقش، پس از گلزني به منچستر خوشحالي نکرده است.
|
به گزارش فارس، کريستيانو رونالدو با وجود تساوي مقابل منچستر يونايتد در سانتياگو برنابئو، از صعود رئال مادريد به مرحله يکچهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا مطمئن است. وي با آگاهي از اين که تيمش بايد براي راهيابي به دور بعد در اولدترافورد گلزني کند، معتقد است کاملا توانايي انجام اين کار را دارند و افزود: من فکر ميکنم فرصت خوبي براي گلزني مقابل منچستر و راهيابي به دور بعد مسابقات داريم. ستاره پرتغالي قوهاي سپيد خاطرنشان کرد: ما هميشه ابتکار عمل را در دست ميگيريم و براي پيروزي به اولدترافورد خواهيم رفت.
کريستيانو رونالدو در خصوص شادي نکردن پس از به ثمر رساندن گل مقابل تيم سابقش اظهار داشت: 6 سال براي منچستر بازي کرده بودم و هنگامي که به آن تيم رفتم فقط يک بچه بودم. همان طور که همه ميدانند، احترام فراواني براي باشگاه قائلم و به خاطر اين احترام پس از گلزني شادي نکردم.
|
-
ميتوانيم در اولدترافورد بيش از يک گل بزنيم
سرمربي پرتغالي رئال مادريد پس از تساوي خانگي تيمش مقابل منچستر يونايتد در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا معتقد است که شاگردانش ميتوانند در بازي برگشت بيش از يک گل به ثمر برسانند.
ژوزه مورينيو پس از تساوي يک بر يک تيمش مقابل منچستر يونايتد در مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا در سانتياگو برنابئو مطمئن است که رئال مادريد ميتواند بيش از يک گل در اولدترافورد به ثمر برساند.
به گزارش فارس،وي در اين باره اظهار داشت: در بازي برگشت آزادي بيشتري وجود دارد. فکر ميکنم برنده در دقيقه پاياني مسابقه مشخص ميشود. اين يک مسابقه 50-50 است. تساوي يک بر يک نتيجه بدي نيست و ما ميتوانيم در خانه آنها گلهاي بيشتري بزنيم.
سرمربي پرتغالي مادريد ادامه داد: فکر ميکنم بازيکنانم تمام تلاش خود را انجام دادند. ما کارمان را با قدرت شروع کرديم و مسابقه سختي داشتيم. فرصت خوبي براي گلزني داشتيم که توپ به تير دروازه اصابت کرد و وقتي آنها براي اولين بار وارد نيمه زمين ما شدند، بدون اينکه موقعيت خاصي داشته باشند توانستند گلزني کنند و اين شرايط سختي براي بازيکنان بود.
وي خاطرنشان کرد: ميتوانيم در بازي برگشت گلهاي بيشتري بزنيم. آنها در نيمه دوم 2 فرصت بسيار خوب داشتنند اما نتوانستند از آن استفاده کنند زيرا ما بازي را در دست داشتيم. اينجا ليگ قهرمانان است؛ اين رقابتها به صورت رفت و برگشت انجام ميشود و من فکر ميکنم آنها کارشان را خوب انجام دادند.
مورينيو تأکيد کرد: اين مسابقه چيز جديدي نبود و شگفتزده نشديم. نه از مسابقه و نه از نتيجه تعجبي نکرديم. اين چيزي بود که من منتظرش بودم زيرا در دور برگشت آزادي بيشتري خواهيم داشت و من فکر ميکنم برنده ميتواند در دقيقه پاياني مشخص شود.
-
فرگوسن: صعود به يکچهارم در چنگ ما است
سرمربي منچستر يونايتد پس از توقف رئال مادريد در سانتياگو برنابئو در دور رفت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا، صعود به دور بعد را در چنگ شاگردانش دانست.
سر الکس فرگوسن بر اين باور است که تيمش در مسير صعود به مرحله يکچهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا قرار گرفته است.
به گزارش فارس،صدرنشينان ليگ برتر انگليس شب گذشته توانستند در دور رفت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانانان اروپا، رئال مادريد را در ورزشگاه خانگي با نتيجه تساوي يک بر يک متوقف کنند.
يونايتد توسط دني ولبک اولين گل بازي را به ثمر رساند و سپس کريستيانو رونالدو در دقيقه 30، مسابقه را به تساوي کشاند.
فرگوسن در اين باره اظهار داشت: فکر ميکنم ما در اولدترافورد گلزني کنيم. ميدانيم که آنها تيمي هستند که در ضد حملات فوقالعاده خطرناک عمل ميکنند.
وي ادامه داد: بازي آنها را مقابل منچستر سيتي در ورزشگاه اتحاد ديدم؛ آنها در نيمه اول و در کل مسابقه بر بازي مسلط بودند. ما وظيفه بزرگي بر دوش داريم اما صعود به دور يکچهارم قطعا در چنگ ما است.
فابيو کوئنترائو در نيمه اول توپ را به تير دروازه شياطين سرخ کوبيد و فانپرسي نيز در نيمه دوم به همين شيوه يکي از موقعيتهاي منچستر را از دست داد.
داويد دخيا در اين بازي عملکرد خوبي داشت و فرگوسن به شدت از دروازهبان اسپانيايي تيمش تمجيد کرد و گفت: من فکر ميکنم ما موقعيتهاي فراواني در اين مسابقه خلق کرديم. فوتبال هجومي و خوبي را در تمام مدت بازي ارائه داديم اما آن طور که بايد نتوانستيم توپ و ميدان را در اختيار بگيريم.
سرمربي منچستر يونايتد خاطرنشان کرد: فکر ميکنم رئال بدون شک کنترل بازي را در دست داشت. آنها در خانه خود بازي ميکردند که بازي در آن براي حريفان سخت است اما از اينکه بازيکنان توانستند نتيجهاي به دست آورند که در اولدترافورد شانس فراواني براي صعود داشته باشيم، خوشحالم.
وي اضافه کرد: فکر ميکنم اتفاقات زيادي در اين مسابقه رخ داد؛ موقعيتهاي فراواني براي هر دو تيم ايجاد شد. داويد دخيا 2 يا 3 مهار فوقالعاده داشت اما ما هم 2 يا 3 موقعيت بسيار خوب را از دست داديم.
فرگوسن يادآور شد: دروازهبان در آخرين دقيقه يک توپ بسيار خوب را مهار کرد و يک شوت بسيار خوب فانپرسي نيز به تير دروازه اصابت کرد. بنابراين حوادث زيادي در اين مسابقه رخ داد که آن را به يک بازي جذاب تبديل کرده بود.
-
ولبک: ميدانستم روني توپ را کجا ميفرستد
زننده گل منچستر در تساوي يک بر يک مقابل رئال در دور رفت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا اعلام کرد که با آگاهي از اينکه توپ به کجا ارسال ميشود، موفق به گلزني شده است.
دني ولبک با ابراز خوشحالي از گلزني به رئال مادريد در سانتياگو برنابئو اظهار داشت: ميدانستم که وين روني توپ را کجا ارسال خواهد کرد و خوشبختانه توانستم اين توپ را به درون دروازه هدايت کنم.
به گزارش فارس،وي ادامه داد: سانتياگو برنابئو ورزشگاه باشکوهي است اما ما تصادفي به اينجا نيامده بوديم بلکه براي بازي کردن در اين مسابقه حاضر شديم.
منچستر يونايتد شب گذشته موفق شد در دور رفت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا، رئال مادريد را در ورزشگاه خانگي با نتيجه تساوي يک بر يک متوقف کند.
-
فانپرسي:تماشاگران شاهد بازي جذابي بودند
مهاجم منچستر يونايتد معتقد است که تيمش با تساوي يک بر يک در دور رفت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادريد نتيجه خوبي در يک بازي خارج از خانه کسب کرده است.
روبين فانپرسي بر اين باور است که فرصتهايش را براي گلزني مقابل رئال در ديدار شب گذشته تيمش در دور رفت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا هدر داده است.
به گزارش فارس،شياطين سرخ موفق شدند در اين مسابقه با نتيجه يک بر يک رئال مادريد را در سانتياگو برنابئو متوقف کنند.
فانپرسي پس از اين مسابقه از ناتواني در استفاده از موقعيتهايش و به ارمغان آوردن پيروزي براي تيمش اظهار ناراحتي کرد و گفت: در نيمه دوم 3 موقعيت داشتم به خصوص موقعيتي که در آن توپ را به تير دروازه کوبيدم.
وي ادامه داد: فرصت بسيار خوبي بود و بايد آن را گل ميکردم. به خوبي به توپ ضربه نزدم بنابراين اگر کمي هم شانس داشتم ميتوانستم آن را به گل تبديل کنم.
مهاجم منچستريونايتد خاطرنشان کرد: در ثانيههاي پاياني مسابقه دروازهبان آنها واکنش بسيار خوبي داشت زيرا روي گل شدن آن توپ حساب کرده بودم.
داويد دخيا (گلر منچستر) نيز در اين مسابقه عملکرد خوبي داشت و فانپرسي معتقد است که هر دو تيم شانس پيروزي داشتند. وي افزود: آنها هم 2 موقعيت خوب داشتند. تساوي يک بر يک در يک مسابقه خارج از خانه نتيجه خوبي است. کساني که بازي را تماشا کردند، چندين موقعيت خوب روي هر دو دروازه ديدند و شاهد يک مسابقه جذاب بودند.
تساوي يک بر يک به معناي آن است که رئال بايد در اولدترافورد گلزني کند. بازيکن 29 ساله يونايتد در خصوص شانس بيشتر تيمش در بازي خانگي تأکيد کرد: شايد کمي شانس بيشتري داشته باشيم. فکر ميکنم در اين مرحله، چنين تيمهايي توجه چنداني به بازي در خانه يا خارج از خانه ندارند.
فانپرسي اضافه کرد: ما واقعا به اين موضوع فکر نميکنيم؛ همين طور هم آنها و اکنون تنها نيمي از مسير را طي کردهايم. براي دور برگشت نيز آماده خواهيم بود.
-
salam!roz::
madridi ha barabar man utd dar khane motevaghef shod!
REAL MADRID1_1MAN UTD
shagerdan ser alex tavanestand dar yak bazi kharej az khane real ra motevaghef konand!
dar sharayeti ka in tasavi ba arzesh ro madyon david degia hast!
in goler afsane i tavanest ba chand soper vakonesh dar dar bazi khob derakhshide va yek tasavi ba arzesh ro baraye timesh be armaghan avarad!
omid ast ba yek bazi khob dar khane az sad real gozasht karde va be marhale bad sood konad!
be omid pirooooooozi!roz::
-
فرگوسن:منچسترکنوني ازسال 1999بهتر استسر آلکس فرگوسن با تمجيد از تيم کنوني منچستريونايتد گفت، اين قويترين تيم دوران مربيگرياش در نيمکت شياطين سرخ است. [فرگوسن:منچسترکنوني ازسال 1999بهتر است]به نقل از ايسنا،منچستريونايتد اکنون با دوازده امتياز اختلاف در صدر جدول ليگ برتر انگليس قرار و در ليگ قهرمانان اروپا با گل زده در خانه رئالمادريد شانس زيادي براي صعود به دور يک چهارم نهايي دارد. يونايتدها در جام حذفي نيز يکي از مدعيان قهرماني هستند. آنها اين شانس را دارند تا با قهرماني در اين سه جام، اتفاق سال 1999 را تکرار کنند؛ سالي که منچستر توانست سهگانهاي تاريخي قهرماني را رقم بزند. با اين حال فرگوسن معتقد است تيم کنوني منچستريونايتد از تيم سال 1999 که توانست با حضور بازيکناني همچون پيتر اشمايکل، روي کين، ديويد بکام، دوايت يورک و تدي شرينگهام فاتح سه جام معتبر شود، بهتر است.اين مربي اسکاتلندي در اين باره گفت: "در سال 1999 که توانستم با منچستر سه جام کسب کنم، تيمم از تيم حال حاضر منچستر ضعيفتر بود. اکنون تيم قويتر نسبت به سال 1999 دارم. در آن زمان با کمبود بازيکن روبهرو بودم. در ديدار فينال نيز روي کين و پل اسکولز محروم بودند و مجبور بوديم با بازيکنان محدودي بازي کنيم."به نوشته ساکرنت فرگوسن که تيمش در ديدار رفت ليگ قهرمانان اروپا برابر رئالمادريد به تساوي رسيد، درباره بازي برگشت با اين تيم هم گفت: "رئالمادريد قطعا در بازي برگشت تيم متفاوتتري نسبت به بازي رفت خواهد بود. در بازي چهارشنبه دو يا سه بازيکن که در بازي رفت بازي نکردند، ميتوانند بازي کنند و اين باعث ميشود بازي متفاوتي را شاهد باشيم."فرگوسن در پايان درباره بازي با ردينگ در جام حذفي گفت: "جام حذفي، جام شگفتيهاست و بازيکنان ما بايد به اين موضوع آگاه باشند. بايد به حريف خود احترام بگذاريم."
-
نانی وینگر منچستر یونایتد پس از برخورد با ماشین پلیس در روز جمعه آسیبی ندیده است.
اتومیبل Bentley Continental نانی با ماشین Ford Mondeo پلیس که در حال پاسخ دادن به یک تماس اضطراری در استوک پورت (ناحیه ای در شهر منچستر) بود، تصادف کرد.
در حالی که هر دو راننده آسیب ندیده اند، گفته شده که مسافر درون ماشین پلیس دچار آسیب جزئی شده است.
بنا بر گزارش ها، ملی پوش پرتغالی هنوز لباس تمرینی خود را بر تن داشت و زمانی که حادثه اتفاق افتاد، در حال بازگشت به خانه بود.
سخنگوی پلیس ‘منچستر بزرگ’ در روز شنبه گفت: ” مسافر درون ماشین پلیس دچار جراحات جزئی شده است و فقط به هر دو خودرو خسارت های کوچکی وارد شده است. “
-
خاویر هرناندز، مهاجم منچستر یونایتد، معتقد است که دیوید دخیا به بهترین دروازه بان جهان تبدیل خواهد شد.
دروازه بان جوان اسپانیایی انتقادات زیادی را از زمان انتقال خود به اولدترافورد در سال ۲۰۱۱ پشت سر گذاشت، هر چند که عملکرد فوق العاده ی او در تساوی ۱-۱ با رئال مادرید، به طور گسترده ای مورد ستایش قرار گرفته است.
هرناندز به MUTV گفت : ” افرادی بسیاری که در مورد فوتبال اطلاعاتی دارند می دانند که دیوید دروازه بانی در کلاس بالاست. ”
” به این دلیل منچستر یونایتد او را خریداری کرد.آنها دیدند که او چقدر می تواند خوب باشد.اگر او نمی توانست که در یک سطح مناسب برای این باشگاه بازی کند، او اینجا نبود و آنها در تلاش هستند تا مراقب او باشند. ”
“به نظر من، او یک دروازه بان کامل است. شما واکنش های بزرگی از او در روز چهارشنبه دیدید. همچنین او می تواند با پاهای خود بازی کند، که برای یک دروازه بان بسیار مفید است، اما من فکر می کنم او عملکرد درخشانی داشته است و پس از چند سال او بهترین (دروازه بان) جهان خواهد بود. ”
دخیا ۲۷ بازی برای منچستر یونایتد در این فصل انجام داده است و به نظر می رسد که جایگاه او به عنوان دروازه بان اول یونایتد تثبیت شده است.
-
سر الکس فرگوسن معتقد است که تیم فعلی منچستر یونایتد قوی تر از تیم یونایتد در سال ۱۹۹۹ است که توانست یک سه گانه ی تاریخی را رقم بزند.
شیاطین سرخ ۱۴ سال قبل، اولین تیم انگلیسی لقب گرفتند که توانسته است در یک فصل، در سه جام بزرگ قهرمان شود.آنها در آن سال در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان، قهرمان شدند.
در حال حاضر، تیم فرگوسن به دنبال تکرار این شاهکار است، آنها با ۱۲ امتیاز اختلاف در صدر لیگ برتر هستند، در حالی که یک بازی تا حضور در جمع ۸ تیم برتر باشگاههای اروپا در پیش دارند و دوشنبه هم در دور پنجم جام حذفی به مصاف ردینگ خواهند رفت.
فرگوسن گفت: ” در حال حاضر، ما یک تیم قوی تر هستیم. هنگامی که ما به فینال (لیگ قهرمانان اروپا) رسیدیم، کین و اسکولز محروم بودند، اما تنها هنینگ برگ آسیب دیده بود. ”
“من نمی توانستم از جاناتان گرینینگ که فقط یک یا دو بار برای تیم اول بازی کرده بود، استفاده کنم. ”
” برای او نشستن بر روی نیمکت یک افتخار بود.این به شما یک ایده درباره ی قدرت تیم می دهد. ”
اما در حالی که مربی اسکاتلندی اذعان می کند که رویای تکرار آن مسائل خوب است، او مصمم است که تیمش تمرکز خود را برای یک پایان خوب در این فصل از دست ندهد.
فرگوسن اضافه کرد : ” این خوب است که به دنبال این چیزها باشیم و می دانم که چگونه آن را در آن زمان خاص انجام دهم. ”
” اما واقعیت این است که ما نباید کنترل خودمان را از دست بدهیم، به ویژه در جام حذفی که هر چیزی می تواند رخ دهد. شما نمی خواهید شوکه شوید. ”
“در نظر بسیاری از مردم، در روز دوشنبه (ممکن است شگفتی رخ دهد)، بله، این ردینگ است.در حال حاضر ما فقط در مادرید بوده ایم، آن یک شب بزرگ بود، روز دوشنبه مراقبت خودمان خواهیم بود. ”
” در روز دوشنبه نباید تمرکز خودمان را از دست بدهیم. ما باید مراقبت باشیم. ”
” ما باید عملکرد خوبی داشته باشیم و به حریف خود احترام بگذاریم و این یک واقعیت است که جام حذفی می تواند باعث ایجاد شوک شود. “
-
فرگوسن از عملکرد رافائل مقابل رئال دفاع کرد.
فرگوسن در مصاحبه با تلویزیون باشگاه گفت: رافا نیمه اول سختی داشت اما در نیمه دوم کنترل اوضاع را بدست گرفت. او باور نکردنی است و همیشه به دنبال گرفتن همه توپ هاست. در نیمه دوم او به فرمی که در طول فصل نشان داده است برگشت و واقعا خوب کار کرد. عملکردی که برای بازیکن جوانی چون او مشکل است.
تیتر تکراری: یونایتد برای فروش نانی آماده می شود!
به گزارش دیلی اکسپرس یونایتد می خواهد نانی را در تابستان به فروش برساند تا فضا برای پیوستن زاها به یونایتد آماده شود. نانی که در بازی حساس مقابل رئال روی نیمکت هم حضور نداشت سال گذشته برای تمدید قرارداد با مسئولان تیم مذاکراتی داشت که دو طرف بر سر مسائل مالی به توافق نرسیدند. پیش از این زنیت سنت پترزبورگ به عنوان مشتری اصلی او معرفی شده بود اما گویا نانی دوست دارد در اسپانیا و یا پرتغال بازی کند. یونایتد نمی خواهد او به تیم دیگری در لیگ برتر بپیوندد.
استیل: فرگوسن نمی خواست اشتباه چک را تکرار کند.
مربی دروازبان های یونایتد که دخیا را به فرگوسن پیشنهاد داده بود در صحبت هایی اعلام کرد فرگوسن دوست نداشته است اشتباهی را که در هنگام خرید پیتر چک انجام داده است در مورد دخیا هم تکرار کند بنابر این خیلی سریع برای خرید او اقدام کرده است. فرگوسن در این مورد به استیل گفته بود اگر او دروازبان خوبی است و ما او را مدت ها زیر نظر داشته ایم چرا اشتباه مان را دوباره تکرار کنیم.
اندرسون: در گذشته بارها به دنبال رفتن از منچستریونایتد بوده ام.
هافبک برزیلی منچستر در مصاحبه ای با گلوبو اسپورت که توسط بسیاری از سایت های خبری از جمله اسکای منتشر شده است، فاش کرد پیش از این چندین بار برای جدا شدن از شیاطین سرخ تلاش کرده است ولی موفق به این کار نشده است. او گفت: من چه می توانم بگویم؟ من سه سال دیگر قرارداد دارم، من بارها سعی کرده ام از یونایتد جدا شوم اما هرگز موفق به انجام این کار نشدم.
او که از سال ۲۰۰۸ تا کنون پیراهن تیم برزیل را به تن نکرده است در این باره گفت: بازی کردن در تیم ملی همیشه خوب است ولی اکنون بر روی بازی برگشت با رئال و ادامه لیگ تمرکز کرده ام.
با این حال او در صفحه خود در اینستاگرم در یک متن تصویری با رد شایعات گفت: این حقیقت ندارد...من میخواهم در منچستر بمانم.
-
به نقل از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
“لوکاس دیگن” مدافع تیم لیل فرانسه اعلام کرد که از شنیدن گزارشات لینک شدنش با منچستر یونایتد برای انتقال هیجان زده است ولی اصرار دارد که عجله ای برای ترک لیل ندارد.
دیگن به عنوان یکی از آینده دار ترین جوانان فوتبال فرانسه که با باشگاه های اروپایی زیادی در ارتباط بوده است به شمار میرود
طبق آخرین گزارشات، منچستریونایتد این بازیکن ۱۹ ساله را به عنوان جانشین طولانی مدتی برای پاتریس اورا در نظر گرفته است
شیاطین سرخ تابستان گذشته الکساندر بوتنر را لز باشگاه هلندی “ویتس” به عنوان جانشین اورا خریداری کرده اند با این وجود در طول این فصل، این هلندی تبار موفق نشد تاثیر به سزایی در تیم بگذارد و فقط در ۸ بازی برای یونایتد به میدان رفت که آخرین آنها در ژانویه بود.
با وجود شایعات پیوستنش به یونایتد، دیگن میگوید که از ماندن در لیل برای یک آینده قابل پیش بینی و داشتن یک فوتبال با ثبات استقبال میکند
وی در مصاحبه با “ال ای ۱۰ اسپورتس” گفت : “منچستر یونایتد یک باشگاه طراز اول است و لینک شدن با این تیم به این معناست که من احتمالا کارم را به درستی انجام میدهم ولی در حال حاضر خیلی مشتاق به ترک باشگاهم نیستم.
من از تمامی روزهای زندگی ام لذت میبرم چرا که من در لیل احساس راحتی میکنم; این باشگاه قلبی من است، باشگاهی که مرا پرورش داد.
عجولانه تصمیم نخواهم گرفت; در لیل احساس بسیار خوبی دارم و فعلا برای رفتن از این باشگاه برنامه خاصی ندارم.
من بر این باورم که بمانم، بازی کنم، تجارب بیشتری کسب کنم و رشد کنم.”
گزارش ها حاکی از آن است که چلسی نیز این بازیکن ۱۹ ساله را مد نظر داشته است;
گزارش شده است که استعداد یاب هایی از استمفورد بریج در اوایل فصل مامور زیر نظر داشتن این جوان با استعداد شده بودند.
این که آیا چلسی هنوز علاقه ای به جذب “دیگن” دارد یا نه نامشخص است اگر چه این حقیقت که وی سال گذشته قرارداد خود را با لیل تا سال ۲۰۱۶ تمدید کرده است بدین معناست که در شرایط فعلی انتقال وی به باشگاهی دیگر دور از انتظار است.
-
تیم منچستر یونایتد همچنان در 3 جبهه کسب عنوان در چالش است.
سر آلکس فرگوسن در این باره میگوید:" من در دیدار دو شنبه شب تغییراتی ایجاد خواهم کرد و این یک تیم متفاوت خواهد بود. و این یک تیم متفاوت در برابر تیم کوئینز پارک رنجرز و سپس یک تیم متفاوت در برابر تیم نوریچ سیتی و بار دیگر تیمی متفاوت در برابر تیم رئال مادرید خواهد بود".
البته، گرچه سر آلکس فرگوسن یک بار پیش از این در سال 1999 موفق به کسب هر 3 جام بزرگ شده است، در این لحظه او اصرار دارد که به صورت بالقوه او به دنبال کسب هر 3 جام نیست، اما در روز جمعه او اذعان داشت که تیم فعلی وی برای کسب جامها نسبت به تیم سال 1999 مجهزتر است.
وی در ادامه اذعان داشت:" تیمی که داشتم به لحاظ قدرت نزدیک به تیمی که امروز دارم نبود، البته واقعیت این است که نباید در خارج کار کنیم. هنگامی که ما به فینال سال 1999 لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا رسیدیم، روی کین و پل اسکولز محروم بودند و هنینگ برگ تنها مصدوم ما بود. من مجبور به فشار وارد کردم یه جاناتان گرینینگ بودم، که تنها یک یا دو بار برای تیم اول بازی کرده بود. او برای نشستن بر روی نیمکت ذخیره ها یک مدال دریافت کرده بود که به شما یک ایده از صلابت و قدرت تیم میدهد. در حال حاضر ما به طور کل میتوانیم تیم را تغییر دهیم. ما در چهارشنبه شب گذشته گروهی کامل از بازیکنان بین المللی داشتیم که در بازی دخالتی نداشتند".
گرچه سر آلکس فرگوسن تعدادی تغییر در دیدار جام حذفی در برابر تیم ردینگ خواهد داد، اما او اصرار دارد که تیم منچستر یونایتد نمیخواهد چیزی به سلطنتی ها ( لقب تیم ردینگ ) بدهد که در 7 دیدار گذشته تنها 1 بار شکست خورده اند.
وی در خاتمه اظهار داشت:" این جام حذفیست. هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و شما نمیخواهید شوکه شوید. دوشنبه شب در چشم بسیاری از مردم چنین است که بله، این تیم ردینگ است و ما تیم رئال مادرید را متوقف کردیم...دوشنبه شب باید از خودمان مراقبت کنیم. ما باید عملکردی داشته باشیم که خارج از بازیکنان، به حریف خود احترام بگذاریم و نیز این واقعیت جام حذفیست که میتواند ایجاد شوک کند".
-
پل اسکولز پیش یک متخصص فرستاده خواهد شد تا میزان آسیب دیدگی زانو وی تشخیص داده شود، آسیب دیدگی که وی را برای 5 دیدار از همراهی تیمش محروم خواهد ساخت.
پل اسکولز در دیدار جام حذفی در مقابل تیم فولهام از ناحیه زانو با آسیب دیدگی رو به رو شد و سر آلکس فرگوسن مطمئن است که کهنه سرباز 38 ساله خود را به زودی در اختیار خواهد داشت.
سر آلکس فرگوسن در این خصوص آشکار ساخت:" پل اسکولز مقداری از ناحیه زانو آسیب دیده است که ما او را پیش یک متخصص خواهیم فرستاد. این مقداری در زانو وی شناور بوده و او برای سالها آن را داشته است. او باز خواهد گشت، گرچه نمیتواند بیش از حد طولانی باشد. ما تنها در این لحظه در حال مدیریت کردن آن هستیم".
همچنین سر آلکس فرگوسن اذعان دارد که ممکن است وین رونی نیز برای دیدار با تیم کوئینز پارک رنجرز آماده نباشد.
سرمربی شیاطین سرخ در انتها تصریح کرد:" من نمیخواهم چنین فکر کنم، او دوشنبه برای اولین بار به تمرینات آمد و کادر پزشکی در حال کار کردن با او هستند. او تنها یک بیماری عفونی بد داشته و تا صبح روز شنبه مشخص نیست که آیا او آماده خواهد بود یا خیر. او تحت مراقبتهای پزشکی بوده اما دوشنبه به تمرینات آمد. امیدوارم که او روز پنج شنبه ( 03 / 12 / 1391 ) به تمرینات باز گردد".
-
سر الکس خواهان باقی ماندن نانی در یونایتد
" ما میخواهیم که او رانگه داریم ، هیچ شکی در این نیست. او توانایی زدن گل های خارق العاده ای دارد. نانی از نظر توانایی کسب برد برای تیم بصورت یک تنه در اروپا جزو بهترین هاست . او توانایی فوق العاده ای در بردن بازی ها برای تیم دارد و من میخواهم که او را نگه دارم .
دیوید گیل چند هفتس که دارد با مدیر برنامش صحبت میکند ولی همه چیز کاملا به خود این پسر بستگی دارد . من فکر میکنم که وی تضمین حضور مداوم در ترکیب تیم را میخواهد . ما داریم تلاش میکنیم که او را نگه داریم چون نانی واقعا توانایی کسب برد برای تیم را دارد .
نانی برای حدود شش هفته مصدوم بود و ما او را برای مداوا به پرتغال فرستادیم .او واقعا در این چند ساله مصدومیت شدیدی نداشته است . حالا برگشته و اماده است و بخوبی دارد تمرین میکند . برگشتن او به من سردرد میدهد چون والنسیا برای ما یک بازیکن فوق العاده بوده و من میدانم که نانی دوست دارد در سمت راست بازی کند .
ما دوست داریم که به نانی بعضی وقت ها در سمت چپ بازی دهیم همچنین یانگ و گیگز را هم داریم که میتوانند انجا بازی کنند . گزینه های فوق العاده ای در هر پست داریم و فکر میکنم که این ما را در موقعیت قوی قرار میدهد . "
-
کناره گیری دیوید گیل از پست مدیر اجرایی در تابستان 2013
دیوید گیل در تاریخ 30 جون 2013 از پست مدیر اجرایی خودش در منچستر یونایتد کناره گیری میکند .
دیوید 55 ساله در سال 1997 به عنوان یک مدیر مالی به هیئت مدیره باشگاه پیوست و از سال 2003 مدیر اجرایی یونایتد بوده است . وی بعد از کناره گیری از پست مدیر اجرایی همچنان در هیئت مدیره باقی خواهند ماند .
اد وودوارد نایب رئیس اجرایی از جون 2013 وظایف گیل به عنوان مدیر اجرایی را بر عهده خواهد گرفت .
دیوید گیل میگوید :" خدمت کردن به منچستر یونایتد در این سال ها بزرگترین امتیاز برای من بوده است . من در کنار بهترین مربی تاریخ این بازی کار کردم و بخشی از بهترین باشگاه بهترین ورزش جهان بودم .
این تصمیم بسیار سختی بود چون من عاشق این باشگاه هستم و همانطور که یکی از بنر های هوادارا در الدترافورد میگوید این " بیشتر از یک مذهب است " . من خاطرات باورنکردنی همچون سه گانه 99 و دو گانه 2008 را تجربه کردم و البته خاطرات تلخی مثل پارسال را در اینجا تجربه کردم . همین ها هستند که این باشگاه و ورزش را بسیار جذاب کرده است .
من همیشه اگاه بودم که فقط یک نگهبان موقت در این موسسه عظیم هستم و همچنین این باور را دارم که تمام بیزینس ها نیاز دارند که خودشان را با افراد و ایده های جدید بعد از مدتی بروز نمایند . بعد از 10 سال حضور در پست مدیر اجرایی باور دارم که زمان مناسب برای اینکه فرد جدیدی این پست را بر عهده گیرد فرا رسیده است .
من خوشحالم که اد این پست را قبول کرده من با او بیش از هفت سال است که کار کردم . وی در این مدت دانش مناسبی از فوتبال بدست اورده که مطمئنا در اینده و در پست جدیدش به کمکش خواهد امد .
من مشتاق ادامه همکاریم با باشگاه به عنوان عضوی از هیئت مدیره هستم . من دوست دارم که از خانواده گلیزر و بقیه همکارانم بخاطر تمام حمایتشان در این سال ها تشکر کنم . همچنین از کلیه کادر فنی فوق العاده باشگاه بخاطر تلاششان ، فداکاری و شور و شوقشان در سراسر این سازمان بزرگ تشکر میکنم .در 35 سال حضورم در بیزینس کادری سخت کوش تر ، وفادارتر و حرفه ای تر از کادر حاضر در یونایتد ندیدم . بدون هیچ شکی این چیز هایی که در دو ده اخیر بدست اوردیم بدون تعهد و استعداد ان ها میسر نبود . من برای همه ان ها در اینده ارزوی موفقیت میکنم .
در دنیای ورزش هیچ جایی مثل منچستر یونایتد نیست و اگر نقش کوچکی در حفظ و افزایش شهرت باشگاه داشتم واقعا به ان افتخار میکنم . "
سر الکس فرگوسن میگوید :" من بیش از 26 سال است که در یونایتد هستم و در 23 سال ان فقط دو رئیس داشتم : مارین ادواردز که من را به باشگاه اورد و دیوید گیل . من از کار کردن با هر دوی ان ها لذت بردم . دیوید یک مدیر اجرایی فوق العاده برای ما بود . البته که ما دو تا یک میلیون بار با هم بحث و جدل داشتیم ولی من همیشه از ان ها لذت بردم چون میدانستم که دیوید دو کیفیت بزرگ دارد . یکی اینکه وی روراست و صریح است و دیگری اینکه همیشه یونایتد را جلوتر از هر چیزی قرار میدهد . او همیشه بهترین چیزها را برای یونایتد خواسته است حالا میخواسته بازیکن ها بوده یا زمین تمرینی و یا کادر فنی .
کناره گیری وی شکست بزرگی برای من است ولی این حقیقت که وی همچنان در هیئت مدیره باقی میماند به من نشان میدهد که جدا شدنش از روی نیت قلبی و بدون ریا بوده است . او باور دارد که الان زمانی فرا رسیده است که باشگاه رو به جلو حرکت کند . من اگر میتوانستم راهی پیدا کنم که نظرش را عوض کنم مطمئنن این کار را میکردم . اما وی تصمیمش را گرفته و من به ان احترام میگذارم .
او برای یونایتد یک موفقیت فوق العاده بوده و همچنان خواهد بود .او تمام کیفیت های لازم برای موفقیت را دارد : انرژی ، صادق بودن ، شخصیت ، قدرت تصمیم گیری و وفاداری .
من برای او در چالش های اینده اش ارزوی موفقیت میکنم . "
جوئل گلیزر میگوید :" دیوید نقش بزرگی در موفقیت منچستر یونایتد در این 10 سالی که مدیر اجرایی بود ایفا کرد . وی باید از تمام چیزهایی که در این مدت در داخل و خارج زمین تحت نظارتش رخ داد رضایت داشته باشد .
وی بطور خستگی ناپذیری برای منچستر یونایتد کار کرد و یکی از فاکتورهای اصلی تثبیت موسسه خیریه منچستر یونایتد بود . این موسسه با استفاده از شهرت باشگاه توانست تغییرات و پیشرفت های زیادی در زندگی افراد نیازمند در موسسه های شهر منچستر و خارج از کشور پدید بیاورد .
دیوید کسیست که به عنوان فردی نجیب و صادق شناخته میشود و باعث بوجود امدن تعهد و وفاداری تمام کادر باشگاه شده است . وی برای ما در این هشت سال یک مشاور فوق العاده گرانبها بوده است و من بسیار خوشحالم که وی موفافقت کرده است که در هیئت مدیره باقی بماند بنابراین ما ان تجربه و دانشش را از دست نخواهیم داد .
امیدوارم که وی به عنوان نماینده انگلیس به کمیته اجرایی یوفا راه یابد و به فوتبال انگلیس و اروپا کمک شایانی بکند . "
-
سر الکس فرگوسن بیست و هفتمین سال حضور خود در منچستریونایتد را پشت سر میگذارد. او در این مدت شیاطین سرخ را به قدرت نخست لیگ برتر انگلیس تبدیل کرده است.
با توجه به اینکه فرگوسن 71 ساله شده، پیدا کردن جانشینی برای او در سالهای اخیر به دغدغه اصلی سران منچستریونایتد تبدیل شده است. وقتی از پیرمرد اسکاتلندی در مورد این موضوع سوال شد، وی به بیان دیدگاههایش پرداخت.
«جانشین من کار سختی نخواهد داشت و میتواند موفق باشد. با توجه به ساختاری که ما در این تیم داریم، شغلی سخت و غیر قابل انجام نخواهد بود. مربی جدید دیگر چه میخواهد؟ البته داشتن ابتکار عمل چیزی است که میتواند هر مربی را به یک مربی پیشرو بدل کند ولی مهمترین نکته این است که شخصیت یک مربی تغییری نکند.»
وی افزود: از این اتفاقها رخ داده که یک مربی وقتی در تیمی حضور پیدا میکند، تلاش میکند تا خودش را نیز تغییر دهد. شغل شما نباید شخصیت شما را تغییر دهد بلکه شما باید شغلی را که در دست گرفتهاید را تغییر دهید. تغییر یک تیم، یعنی فلسفه فوتبالی یک باشگاه را به فلسفهای که خودتان دارید تغییر دهید ولی خودتان تغییری نکنید. شخصیت خود را ثابت نگه دارید تا بازیکنان بدانند شما چه کسی هستید و چه دیدگاههایی دارید.
-
بعد از تساوی ۱-۱ در برنابئو یونایتد از شانس بیشتری برای صعود به مرحله بعد برخوردار است . شیاطین سرخ در برنابئو بسیار خوب و منطقی بازی کردند و به هدف خود یعنی گل زده در خانه حریف رسیدند . حالا آن ها به خانه ی خود برگشته اند ، جایی که در آن راحت هستند و می توانند بازی خود را ارائه دهند . در اینجا ۵ دلیل برای حذف لُس بلانکو ها (لقب تیم رئال مادرید) برای شما می آوریم :
.
.
.
.
۱٫ برتری در خانه
یونایتد از تاریخ ۵ دسامبر تا به حال در تمامی بازی های خانگی اش (در همه رقابت ها!!) بدون شکست بوده است . رئال مادرید نمی تواند انتظار داشته باشد یونایتد همچون بازی در برنابئو دفاع کند . شیاطین سرخ هر کاری می کنند تا کنترل بازی را در دست بگیرند .
.
.
.
۲٫ رئال مادرید مجبور است به یونایتد فضا بدهد
رئال مادرید می داند اگر در الدترافورد حمه نکند یونایتد خیلی هم خوشحال می شود تا بازی با همان نتیجه ۰-۰ به پایان برسد .
از آنجایی که رئال مادرید مجبور است تهاجمی بازی کند این فرصت را به نیروی تهاجمی یونایتد می دهد تا از فضا ها به خوبی استفاده کنند . یونایتد در بازی رفت و بعد از گل تساوی بخش رئال مادرید نشان داد که در ضدحمله ها فوق العاده خطرناک است و مطمئنآ آن ها سعی می کنند تا از این روش در بازی برگشت نیز استفاده کنند .
.
.
.
۳٫ یونایتد برنامه زمانی و بازی راحت تری دارد
به رئال مادرید به خاطر شکست دادن بارسلونا تبریک می گوییم . بله !! آن ها با شکست دادن بارسلونا در نو کمپ ، قدرتشان را به رخ یونایتد کشیدند . اما …
رئال مادرید فرصت کم تری برای ریکاوری از نظر روحی و جسمی نسبت به یونایتد دارد . از طرف دیگر ، یونایتد باید پیش از بازی برابر رئال ، با نورویچ سیتی در الدترافورد بازی کند .
یونایتد در بازی برابر رئال در فرم بهتری خواهد بود مگر اینکه فرگوسن بخواهد از بهترین مردانش در بازی برابر قناری ها (نورویچ سیتی) استفاده کند.
.
.
.
۴٫ طبق گزارشات رابین ون پرسی برای بازی برابر رئال مادرید آماده است
طرفداران یونایتد بعد از مشاهده صحنه مصدومیت ون پرسی نفس خود را در سینه حبس کردند . مرد هلندی خطرناک ترین سلاح هجومی یونایتد است و از دست دادن آن می توانست برای یونایتد گران تمام شود . خوشبختانه طبق گزارشات ون پرسی برای این بازی آماده خواهد بود . او هر زمان که نزدیک دروازه باشد تهدیدی برای گل زنی به حساب می آید و اگر چیزی بخواهد دستان رئال مادرید را از رسیدن مرحله بعدی کوتاه کند زوج رویایی رابین و وین است .
.
.
.
۵٫ عکس العمل های آکروباتیک و خارق العاده ده خیا
درست در زمانی که ده خیا یکی از بازیکنان سرخورده یونایتد بود و مورد آماج حملات منتقدین قرار داشت نقش ناجی تیمش در برنابئو را بازی کرد .
سیو های عالیش یونایتد را در بازی نگه داشت و باعث نا امیدی مهاجمان رئال مادرید شد . یونایتد برای اینکه به مرحله بعد صعود کند نیاز به توانایی بالای ده خیا در شوت گیری دارد . با توجه به اینکه یونایتد می تواند با یک تساوی ۰-۰ به مرحله بعد برود کار ده خیا مهم تر نیز خواهد شد . اگر ده خیا فرم خوب خود در بازی رفت را در این بازی تکرار کند همیشه در یادها باقی خوهاند ماند .
-
ایکر کاسیاس، کاپیتان رئال مادرید امیدوار است که رئال مادرید همان نمایش فوق العاده ی شب گذشته ی خود در بازی کوپا دل ری مقابل بارسلونا را در برابر منچستر یونایتد در لیگ قهرمانان تکرار کند.
بارسا در حالی در مقابل رئال قرار گرفت که بازی رفت دو تیم در مرحله ی نیمه نهایی کوپا دل ری با تساوی ۱-۱ در برنابئو پایان یافته بود، اما دو گل از کریستیانو رونالدو و یک گل از رافائل واران، به رئال کمک کرد تا با نتیجه ی ۳-۱ بارسلونا را شکست دهد و در مجموع با نتیجه ی ۴-۲ پیروز شود.
در حال حاضر، رئال مادرید وضعیت مشابهی در لیگ قهرمانان دارد، پس از آنکه دو تیم در بازی رفت در برنابئو ۱-۱ مساوی کردند، کاسیاس می خواهد تیمش عملکرد شب گذشته ی خود را در سه شنبه ی آینده در ورزشگاه اولدترافورد تکرار کند.
دروازه بان تیم ملی اسپانیا گفت: ” ما باید در برابر منچستر یونایتد به همان شکل بازی کنیم.این بازی نیز ۱-۱ شده است.ما باید گل بزنیم و همچنین گل نخوریم. این هدف ما است که قصد داریم انجام دهیم. ”
” منچستر یونایتد می داند که چگونه فوتبال بازی کند، آنجا محل سختی برای بازی کردن است و ما باید آنچه را که (در مقابل بارسا) انجام دادیم، در اولدترافورد تکرار کنیم. ”
قطعا راهیابی به فینال کوپا دل ری تسکین بزرگی برای مادرید خواهد بود.
رئال مادرید در حال حاضر ۱۶ امتیاز کمتر از بارسا در لالیگا دارد و باشگاه کاتالان با ۱۲ امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم یعنی اتلتیکو مادرید در صدر جدول قرار دارد، در حالی ۱۳ هفته به پایان فصل مانده است.
احتمالا رئال مادرید لالیگا را از دست می دهد، اما کاسیاس مصمم است تا تیمش تلاش خود را در هفته های آینده انجام دهد.
کاسیاس گفت: ” امیدوارم این پیروزی یک نقطه ی عطف باشد و باعث شود که در برابر بارسلونا بهتر باشیم. ”
” ما در تمام طول بازی بسیار خوب بودیم و این به ما انگیزه ای خواهد داد که نمایش خوبی از خودمان در مسابقات دیگر نشان دهیم.قهرمانی در لیگ قهرمانان محتمل تر از (قهرمانی در) لیگ است، اما رئال مادرید تا آخر مبارزه می کند. ”
مردان خوزه مورینیو یک بار دیگر در برنابئو در مقابل بارسا قرار خواهند گرفت.کاسیاس انتظار دارد که بارسا برای انتقام گرفتن بازی خواهد کرد.
او گفت: ” من چند بازیکن بارسلونا را می شناسم و می دانم که آنها برای رقابت تلاش می کنند. ما باید آگاه باشیم که در لیگ، زمانی که موفق به کسب پیروزی نشویم، طرفداران ناراحت می شوند و این وظیفه ی ما است در هر مسابقه ای بجنگیم و بازی بعدی ما در مقابل بارسلوناست. ”
” آنچه که ما می خواهیم انجام دهیم این است که پیروز شویم و صدرنشینی آنها را تهدید کنیم. ”
-
نتايج هفته بيست و هشتم ليگبرتر انگليس
منچستريونايتد با هت تريک بازيکن ژاپني خود به برتري رسيد و فولام با بازي اشکان دژاگه مساوي کرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، هفته بيست و هشتم ديدارهاي ليگ برتر انگليس با انجام 7 ديدار آغاز شد.
در مهمترين ديدار منچستريونايتد در اولدترافورد با نتيجه 4 بر صفر نورويچ سيتي را مغلوب کرد. شينجي کاگاوا در دقيقههاي 45، 76 و 87 توانست 3 بار دروازه ميهمان را باز کند. وين روني نيز در دقيقه 90 گل چهارم را زد تا يونايتد با پيروزي پر گل زمين را ترک کند.
شياطين سرخ با اين پيروزي، شمار امتيازهاي خود را به 71 رسانده تا همچنان صدرنشين ليگ برتر باقي بمانند ضمن اينکه فاصله خود با تيم دوم جدول يعني منچسترسيتي را يک بار ديگر به 15 امتياز افزايش دهند.
در ديگر ديدار فولام که اشکان دژاگه را در اختيار دارد در خانه ساندرلند با تساوي 2 بر 2 متوقف شد. ديميتار برباتوف 16 و ساچا ريدر 35 براي فولام گل زدند و کريگ گاردنر 37 و استفانه سيگوردسن 70 گلهاي خورده را جبران کردند تا در پايان امتيازها تقسيم شود.
دژاگه نيز که در ترکيب اوليه قرار داشت در دقيقه 85 جاي خود را به هوگو رودايگا داد.
نتيجه ساير ديدارها به شرح زير است:
چلسي يک - وست برومويچ صفر
دمبا با 28
اورتون 3 - ريدينگ يک
ماروانه فلاييني 42، استون پينار 59، کوين ميرالاس 66 براي اورتون
هال رابسون کانو 84 براي ريدينگ
ساوتهمپتون يک - کويينز پارک رنجرز 2
گاستون راميرز 45 براي ساوتهمپتون
لويچ رمي 14، جي بوترويد 77 براي کويينز
استوک سيتي صفر - وستهام يک
جک کاليسن 45
سوانسي سيتي يک - نيوکاسل يونايتد صفر
لوک مور 86
-
رئیس : امروز ، روز کاگاوا بود
سر الکس فرگوسن اذعان کرد نمایش مطلوب ملی پوش ژاپنی به همراه هتریکش عامل اصلی برد ۴-۰ یونایتد برابر نورویچ سیتی بود . کاگاوا از تابستان که به یونایتد پیوسته است تنها دو بار برای منچستریونایتد گل زنی کرده بود اما نمایش به یاد ماندنی امروزش با یک هتریک به پایان رسید .
در ادامه رونی با شوت سهمگینش در وقت های اضافه بازی خوب خود را کامل کرد و یونایتد را با یک بازی بیشتر نسبت به همشهری در فاصله ۱۵ امتیازی قرار داد . رئیس در مصاحبه با MUTV گفت :
” در اواسط نیمه دوم من فکر نمی کردم بازی ۴-۰ به پایان برسد اما وقتی شینجی را به مرکز خط هافبک انتقال دادیم همه چیز برایمان تغییر کرد و او موفق به هتریک شد . این موضوع برای او بسیار عالی خواهد بود . او یک تمام کننده خوب است و در گل دومش بسیار خونسرد بود و همچنین در به ثمر رساند گل سومش بسیار هوشمندانه عملکرد در حالی که توپ را بسیار عالی کنترل کرد . این یک روز بزرگ برای او بود . “
رئیس معتقد است شینجی حتی در فصل آینده بهتر از این خواهد بود .
” او کل ماه های اکتبر و نوامبر را مصدوم و به طور کامل از میادین به دور بود . این موضوع باعث شد او کمی از فرم خوب خود دور شود اما حالا او برگشته است و من فکر می کنم سال آینده بازیکن بهتری خواهیم دید .”
رئیس از رونی نیز به خاطر تلاش های فراوانش تمجید کرد و رونی می تواند برای بازی مهم سه شنبه شب برابر رئال مادرید تمرکز کند .
” وین وظایفش را به خوبی انجام داد . اعتماد به نفس بخشی از وجود وین است . او دو ، سه بازی قبل را از دست داد اما به سختی تلاش کرد و گلی را که ما می خواستیم به ثمر رساند . “
” همه ی ما روحیه خوبی داریم . ما مصمم هستیم و در زمین سخت تلاش می کنیم . آن ها در مورد اینکه سه شنبه شب چه اتفاقی می افتد فکر نمی کنند . “
-
-
سر الکس فرگوسن در مصاحبه ی بعد از بازی گفت: من حتی تا نیمه دوم هم فکر چنین نتیجه ای را نمی کردم. اما هنگامی که ما شینجی را در میانه میدان به کار بردیم اوضاع تغییر کرد. او یک تمام کننده خوب است. گل دوم او بسیار هوشمندانه بود و گل سومش بسیار زیبا به ثمر رسید. روز بسیار خوبی برای او بود. او در اکتبر و نوامبر مصدوم شد و مدت زیادی از میادین دور بود. این مسئله تاثیر خودش را گذاشت ولی او باز هم خوب کار کرد. من فکر می کنم فصل آینده شما یک بازیکن واقعا خوب خواهید دید.
فرگوسن در مورد رونی هم گفت: برای او خوب شد. اعتماد به نفس بخشی از فوتبال است. او دو یا سه بازی را از دست داد ولی در بازی به سختی تلاش کرد.
فرگوسن افزود: ما تصمیم گرفتیم رابین یک ساعت بازی کند. گیگز هم استراحت کرد تا سه شنبه بازی کند. ما نمی توانستیم این امکان (برگزاری هزارمین بازی مقابل رئال مادرید) را از او بگیرم. او شایسته چنین اتفاقی است.
فرگوسن گفت: من اگر احساس کنم سه سنبه می توانیم کلین شیت کنیم، حتما این چنین خواهم کرد. ولی فکر می کنم هر دو تیم گل زنی می کنند. من امیدوارم ما گل های بیشتری به ثمر برسانیم. بازی جذابی خواهد بود، رقابتی بین بزرگترین تیم های دنیا.
-
سر الکس فرگوسن سرمربی منچستر یونایتد می گوید که هنگامی که بازنشسته شود به عنوان مدیر باشگاه فعالیت خواهد کرد.
در حال حاضر مربی ۷۱ ساله ی اسکاتلندی شیاطین سرخ ۲۷ امین فصل حضور خود در اولدترافورد را سپری می کند.او در سال ۱۹۸۶ سرمربی یونایتد شد.
The Sun به نقل از سر الکس بیان می کند: ” هیچ خلاصی از من وجود ندارد.من احتمالا به یک مدیر تبدیل شوم.”
” هیچ کسی (تاریخ بازنشستگی من را نمی داند که (چه موقع ) بازنشسته می شوم.هنوز دکتر چیزی به من مورد رها کردن (مربیگری) نگفته است. ”
فرگوسن در مجموع ۲۷ افتخار بزرگ به دست آورده است، از جمله ۱۲ قهرمانی در لیگ برتر و دو قهرمانی لیگ قهرمانان، که در مدت حضور خود در یونایتد به دست آورد.
-
میشل لادروپ ستاره اسبق دانمارک و سرمربی فعلی سوانسی ولز به ستایش از رایان گیگز پرداخته است.
رایان گیگز که با پیراهن منچستریونایتد تا به حال هزار بار به میدان رفته است اولین بازی خود برای شیاطین سرخ را در دوم مارس ۱۹۹۱ انجام داد. وی سال هاست با وفاداری و پشتکار ستودنی برای منچستریونایتد بازی می کند. گیگز ۳۹ ساله تا به حال رکوردهای مختلف و جالبی از خود به جا گذاشته است که شاید جالب ترین آنها رکورد گلزنی در تمام ۲۳ دوره از لیگ برتر جزیره است که برای منچستریونایتد به میدان رفته است. او در پیروزی ۲-۰ یونایتد در برابر QPR در هفته گذشته هم یک گل برای مردان فرگوسن به ثمر رساند.
لادروپ، سرمربی سوانسی ولز هم که در دوران بازیگری در باشگاه های بزرگی چون رئال مادرید، بارسلونا و یوونتوس بازی کرده به ستایش از دوران استثنائی فوتبال گیگز پرداخته است:
“واقعا باورنکردنی است که گیگز هنوز هم بازی می کند. او حالا یک بازیکن عادی نیست که هر هفته برای تیمش به میدان می رود. او یک بازیکن برجسته در لیگ برتر انگلیس است؛ یک استثناء! ما در مورد بازیکنی حرف می زنیم که با پیراهن یونایتد به تمام جام ها و افتخارات رسیده است و دستاوردهایی داشته که برای بیشتر بازیکنان دنیای فوتبال، رویاست!”
وی افزود: “واقعا جالب است که او علی رغم کهولت سن هنوز هم می تواند در حدود ۷۰ درصد بازی های تیمش حاضر باشد و بیشتر اوقات به عنوان بازیکن اصلی وارد میدان می شود. بازیکنان مقابل هم احترام فوق العاده ای برای او قائل هستند و وی شخصیت قابل ستایشی در میدان فوتبال از خود به نمایش گذاشته است. گیگز یک بازیکن کلاس جهانی است و هنوز هم با تکنیک ناب و هوش سرشار خود طرفداران فوتبال را هیجان زده می کند.”
-
مسیر از منچستر به مادرید؛ این بار خاویر هرناندز!
داستان خرید ستارگان بزرگ یونایتد توسط غول مادریدی، هر چندسال یکبار تکرار می شود. به گزارش دیلی میرور، رئال مادرید این بار خود را برای خرید چیچاریتو آماده می کند. پس از اینکه هرناندز در این فصل ترکیب ثابت یونایتد را تا حدودی از دست داده است، رئال مادرید که از عملکرد بنزما و هیگوین راضی نیست قصد دارد ستاره مکزیکی را به برنابئو ببرد. به گزارش تریبال فوتبال مدیر برنامه های هرناندز نیز احتمال انتقال او به مادرید را رد نکرده و گفته است: هر اتفاقی ممکن است در آینده رخ بدهد، رئال مادرید باشگاه بزرگی است. یونایتد هم باشگاه بزرگیست. در صورتی که منچستریونایتد از ما بخواهد ما هر پیشنهادی از رئال مادرید را بررسی می کنیم.
با این حال مدیر برنامه های چیچاریتو در صحبت های دیگری با رادیو ESPN این مطلب را تکذیب کرد و گفت: هرناندز در شرایط مطلوبی است و رقابت در تیم بسیار بالاست. فکر نمی کنم زمان حاضر زمان مناسبی برای خروج از تیم باشد.
-
این بار مارکو وراتی؛ بیشتر از ۳۰ میلیون پوند!
شیاطین سرخ مدتی است مارکو وراتی، هافبک ۲۰ ساله پاریس سنت جرمن را زیر نظر دارند. اما گویا باشگاه متمول فرانسوی دوست ندارد او را از دست بدهد. وراتی که فصل گذشته در لباس پسکارا به عنوان بهترین بازیکن لیگ سری بی ایتالیا انتخاب شد، چهار سال و نیم دیگر با تیم پاریسی قرارداد دارد. لئوناردو مدیر باشگاه پاریس سنت جرمن برای اینکه ماجرای علاقمندی شیاطین سرخ به این جوان آینده دار را تمام کند در صحبت هایی اعلام کرده است: او حدود ۳۰ و یا ۴۰ میلیون پوند ارزش دارد! ما به وراتی اعتقاد داریم و نمی خواهیم او را از دست بدهیم.
-
فرگوسن: فردیناند هم احتمالا قراردادش را تمدید خواهد کرد.
فرگوسن گفت: به احتمال فراوان قبل از اتمام فصل ریو هم قراردادش را تمدید می کند. من فکر می کنم او فصل خوبی را پشت سر می گذارد. او به خوبی خود را مدیریت کرده است و ما هم در آماده شدنش به او کمک کرده ایم.
فرگوسن افزود: من فکر می کنم آگاهی ما از بازی بهتر شده است. در ابتدای فصل ما گل های زیادی می خوردیم به طوری که احساس می شد مدافعان مطمئنی نداریم. در بازی ابتدایی فصل ما مجبور شدیم کریک را در پست دفاع مرکزی بازی دهیم چون چهار مدافع ما مصدوم بودند. این مسئله تاثیر خود را گذاشته بود ولی در چند هفته اخیر تغییر محسوسی در تمرکز و آگاهی از این مسئله که این بازی ها مهم هستند در عملکرد ما مشاهده می شود.
-
رونالدو با مدیر برنامه هایش اتمام حجت کرد: تابستان امسال باید به یونایتد بازگردم.
به گزارش سان کریستیانو رونالدو می خواهد همین تابستان به منچستریونایتد برگردم. او قصد دارد با تخفیفی ویژه در دستمزدش سران مادرید را راضی به این انتقال کند. همزمان پاریس سنت جرمن با پیشنهادی که مجموعا حدود ۱۳۰ میلیون پوند می شود به دنبال جلب رضایت اوست. اما رونالدو به مدیر برنامه هایش اعلام کرده است که برای پیوستن به یونایتد از هر دستمزدی چشم پوشی خواهد کرد، حتی اگر در یونایتد نصف آن دستمزد را دریافت کند. منچستریونایتد هم به دلیل آگاهی از خواسته رونالدو، با نمایندگانش مذاکراتی را انجام داده است. منچستریونایتد در نظر دارد دستمزد رونالدو را که هم اکنون ۲۱۵ هزار پوند در هفته است را به ۲۵۰ هزار پوند به علاوه ی پاداش و حق تصویر، افزایش دهد.
ماجرای بازگشت رونالدو، بازی مدیر برنامه های او بود.
سر الکس فرگوسن بار دیگر پیوستن رونالدو در انتهای فصل را تکذیب کرد و گفت: این یک امید بیهوده است. تا جایی که من اطلاع دارم مورد خاصی وجود ندارد. من اندکی به بازگشت او دلگرم شده ام ولی فکر نمی کنم به هیچ عنوان اتفاق خاصی در پیش باشد.
فرگوسن افزود: او دو سال دیگر قرارداد دارد. حقیقت این است که آنها در حال مذاکره برای قراردادی جدید هستند. من فکر می کنم مدیر برنامه های او این بازی را آغاز کرد، و این مسئله ای است که دوست ندارم درباره آن صحبت کنم.
فرگوسن به تیم مادریدی هشدار داد: شما نمی توانید عملکرد سه شنبه گذشته را تکرار کنید.
سر الکس فرگوسن که هفته گذشته از نزدیک پیروزی رئال مادرید مقابل بارسا را تماشا کرد در صحبت هایی گفت: آنها فوق العاده بودند. تمام قسمت های بازی آنها دقیق اجرا شد. تیم ها برخی اوقات اینچنین بازی می کنند. من هم این را تجربه کرده ام. شما به ۱۱ بازیکن نیاز دارید که وظایفشان را به درستی انجام دهند، اما گاهی هم اینچنین نمی شود. من فکر نمی کنم این هفته هم بتوانند در آن سطح بازی کنند. این عملکرد همیشگی نیست. آنها هنوز هم خوب بازی می کنند و ما هم باید خوب بازی کنیم.
فرگوسن افزود: ما مشکلی نداریم چون این بازی یک بازی متفاوت است. ضدحملات آنها وحشتناک است. ما این مسئله را می دانیم و خود را برای مقابله با آن آماده می کنیم.
فرگوسن: ما باید زودتر از این فن پرسی را به خدمت می گرفتیم.
سر الکس فرگوسن به نشریه اکیپ گفت: من فقط به بازیکنانی علاقمند می شوم که دوست دارند در یونایتد بازی کنند، بازیکنانی که دوست نداشته باشند ببازند، بازیکنانی شبیه به خودم. فن پرسی این ویژگی ها را داراست. او خیلی سریع خود را وفق داد. او خیلی زود متوجه شد که من ایده ای در سر دارم و آن پیروزی بود. او اکنون با فردیناند، ویدیچ، اورا، گیگز، اسکولز، کریک و دیگر بازیکنان بازی می کند. آنها همیشه پیروز هستند.
فرگوسن افزود: او همیشه با این ذهنیت سروکار دارد و بدون شک به خودش می گوید که باید زودتر به اینجا می آمدم. او وقتی ۱۸ ساله بود مورد توجه ما قرار گرفت. ما یکی از بازی های تیم ذخیره های فاینورد را دیدیم و او از بازی اخراج شد. جیمی رایان که بازی را می دید گفت: او استعداد فوق العاده ای دارد، اما باید رفتارش را بهتر کند و بر روی آن کنترل داشته باشد. ما او را رها کردیم. و این اشتباه ما بود. ولی ما این اشتباه را به ندرت تکرار می کنیم. رونی در ۱۸ سالگی به اینجا آمد و در اولین بازیش در مقابل فنرباچه هت تریک کرد و گیگز در ۱۷ سالگی در اولین بازیش گلزنی کرد.
رایان گیگز بازی با نوریچ را از سکوها تماشا کرد تا به گفته فرگوسن هزارمین بازی او، یک دیدار رویایی باشد. گیگز سه شنبه شب در تئاتر رویاها مقابل رئال مادرید، برای هزارمین بار وارد مستطیل سبز می شود
-
سر الکس : " فکر نمیکنم خبری باشد تا انجایی که من میدانم چیزی وجود ندارد که من را ترغیب کند که وی به یونایتد بر میگردد . فکر نمیکنم این خبرها اصلا حقیقت داشته باشد .
او هنوز دو سال دیگر با رئال قرارداد دارد و الان هم که در حال مذاکره برای تمدید قراردادش هستند . انتظار بازگشت رونالدو به یونایتد یک امید کاذب است .
شاید این ها بازی مدیر برنامه اش است .
هوادارا سه شنبه ازش به خوبی استقبال میکنند . تمام بازیکنان سابقمان که بازیکنان بزرگی بودند به خوبی ازشان در گذشته استقبال شده است .
منچستر یونایتد باشگاهی است که کارهایی که بازیکنان برایش انجام داده اند را فراموش نمیکند . البته به محض شروع بازی تشویق رونالدو باید متوقف شود .
رونالدو از ان موقعی که از پیش ما رفت بازیکن بهتری شد است چون الان 28 سالست و به بلوغ کامل رسیده است . با توجه به امادگی بدنی که دارد تا 32 یا 33 سالگی هم در اوج خواهد ماند .
من یک برنامه برای متوقف کردنش دارم و ان یک کارد بزرگ و سنگین نام دارد !
نقشه دوم مسلسل است !
-
63 درصد از هواداران رئال مادريد در نظرسنجي سايت آس خواهان حضور هافبک برزيلي در ترکيب تيم مقابل منچستريونايتد در ليگ قهرمانان اروپا شدند.
50 هزار خواننده روزنامه اسپانيايي «آس» در نظر سنجي سايت اينترنتي اين رسانه در خصوص حضور کاکا در ترکيب اصلي رئال مادريد مقابل بارسلونا و منچستريونايتد شرکت کردند.
و بر اساس نتايج اين نظرسنجي 63 درصد از رأي دهندگان با توجه به عملکرد وي در بازيهاي اخير خواهان حضور وي در ترکيب اصلي شاگردان مورينيو شدند. در همين حال 37 درصد علاقهاي به حضور بازيکن برزيلي در ميان يازده مرد اصلي ندارند.
مادريد 26 فوريه (8 اسفند) در دور برگشت مرحله نيمهنهايي کوپا دل ري مقابل بارسلونا به ميدان ميرود. اين دو تيم در دور رفت به تساوي يک بر يک رضايت دادند. سفيدپوشان يک هفته پس از آن به اولدترافورد سفر ميکنند تا در دور برگشت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا مقابل منچستر به ميدان بروند.