سلام حتی شکمشم نشون ندادی کهبفهمیم چاقه لاغره چیه کتلتهki::
پویان نیست؟پویان ونگر؟
پاکش کردم ولی دوباره مینویسم باران نیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام حتی شکمشم نشون ندادی کهبفهمیم چاقه لاغره چیه کتلتهki::
پویان نیست؟پویان ونگر؟
پاکش کردم ولی دوباره مینویسم باران نیست؟
راهنمایی اول و کسر 10 امتیاز :
تو اسمش (( ب )) داره .
پروفایلش آهنگ داره . امضا داره و...ki:: ( این دیگه اخر راهنمایی بودheey:: )
مشکوکه هم لاغره هم مخوف حتما بهنامه یا بهادرki::
من فهميدم...
خودتي؟؟؟heee::
ويرايش:
برادر راهنمايي يعني اينكه بگي طرفدار چه تيميه يا مثلا چند سالشه و طرفدار چه بازيكنيه..:chi migi:
ميخاي از اين به بعد شماره كفش بچه ها رو بزار بعد بگو اين كيه؟؟؟؟:hehee:
دانیال بهرامی؟فک کنم همون اولی باشهheee::
رابیگو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جواب بده دیگه عبدولی
پس من از شما باهوش ترم چون نوشته تو اسمش ب داره نه اولش؟؟؟؟ki::نقل قول:
اخه داره میگه که اولش ب هست
ببینم باران نیست؟؟؟؟؟!!!!!!!ki::
یا دانیال بهرامی؟فک کنم همون اولی باشهheee::
امیر نود و هفت کجایی ؟تو همیشه لم غیب داری میتونی حدس بزنی بگو ببینم کیه؟راستی عبدولی جان پست بالا رو نگاه کن ببین اونا نیستن/
فهمیدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این نیست؟+پست بالا ؟؟؟
نه هیچکدوم نیس
اسم طرف در همین صفحه ذکر شده اما نمیدونم کی گفته ki::
عبدالله این خودت هستی؟؟:mage mishe:
مگه میشه اسمش ذکر شده باشه اما ندونی کی گفته؟
عبدالله خودش نمیتونه باشه چون من قبلا پرسیدم و گفت نه
بابا از این راهنمایی بیشتر دیگه نمیتونستم بکنم
تو ص قبل اسمش هست
خو یکم دقت کنین دیگه
من میرم فعلا
اومدم جواب داده باشین:yes:
باران خانوم نیستن؟؟؟:khahesh:
دیگه اسم کسی یادم نمیاد خب
فقط ب دار اسم بهنام بهادر باران اومده:chi migi:توام که همشونو تکذیب کردی
بکن بائر نیسki::
می گم
the game hhh
نیست ؟
باران نيست؟:ghelyon::ghelyon::ghelyon:
منم دوساعت پیش گفتم بازم میگم باران نیست؟
یک سوالی مفهوم این جمله چیه ؟؟؟
تو ص قبل اسمش داره
این چه جور راهنمایی هستش binam
چه عجبنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین
چون امیر زود گفت اگه امتیازی براش مونده باشه به امیر امتیاز میرسهki::
:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیرdallliiiینقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
افرین ولی دیر گفتیashem:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکس باران رو هم شب میزارم اینجا چون عکسش تو کامپیوتره و من الان با لپ تاپ اومدم دربیki::
به کامپیوتر دسترسی ندارمki::
اونوقت عکسشو ببین و به من حق بدین که چرا فقط دو تا پا گذاشتم:hehee:
مرسی که کلی اسم پسر حدس زدید :nishkhand:
لامصب عکسه یه جوریه که من یه ربع تو کف این بودم که مطمئنی این خودتی lagh::
من مطمئن بودم که بارانه چون وقتی عکس از پا میگیره یعنی ممکنه مانتو یی باشه و ببینیم ضایع شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که نفهمدیم اسم باران خانوم رو تکذیب کردی یا نکردی :mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب بعدی رو کی می گذاری
بسی خندیدیم از حدس بچه ها :/dancنقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue-StaR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما حال داد 3 ص رفت جلو
بله منم فهمیدم اول گفتی که بارانه و زودتر گفتی اما چون پستت رو ویرایش کردی یعنی اینکه منصرف شدی و باران نیست و بنا بر این امتیاز به امیر میرسهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر روز یک عکس اینجا میزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زمان گذاشتن دقیق عکس معلوم نیست
اما یا شبا ساعتای 1 و 2 بامداد
یا هم صبح زود ساعت 11 یا 12 (زمان بیدار شدن از خواب ki::ki::)
عزیزانی که با این مسابقه اشنایی کاملی ندارند قوانین این مسابقه رو در ص اول این تایپیک بخوانند.roz::
دوستان فقط به مسابقاتی که خودم میزارم امتیاز میدم:yes:
لطف کنین تا مسابقه بعدی کسی اینجا پست نده که مجبورم مهدی رو خبر کنم:khahesh:
عبدالله بیا خودت عکس رو بگذار.
ابتدا قبل از اینکه مسابقه بعدب رو راه بندازم بگم که اینم عکس باران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونوقت شما انتظار داشتین من این عکس بی سر رو چجوری برای مسابقه اماده کنم ؟
از همین جا هم از باران تشکر میکنم به عنوان اولین دختری که تو دربی عکسش واسه مسابقه رو داد
اینم مسابقه بعدی
این کدام کاربر است؟
این آقا امیر حسین نیست ؟؟؟
nobody 11
اخی بنده خدا این باران خانم سر نداره:narahat:واقعا ناراحت شدم به هر حال هر کی یه مشکلی داره دیگه:nishkhand:غیر از اون پاهاشم کجه:nishkhand:
این احتمال میدم عضو همون گروه معروف و مخوف که نمیخوام اسمشو بیارم یعنی رسول رستمی باشه
خیرki::نقل قول:
اشتب کردی امیر جون ki::
سنگسار و چمن زار.حتما نهرداده به جون خودمki:::yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این احتمالا آقا علی رضا (مدیر)
منم ميگم مهردادنقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي مهرداد بيشتر كنار نيزار عكس ميگيرهlagh::ki::
این رسول نیست؟:ohum:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر هیچکدوم نیستشki::ki::ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ki::ki::ki::ki::ki::
خودتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ki::ki::
اگه نه پس رضادل هست؟
اگه نه کینگ123هست؟
اگه نه مرتضی نیست؟
(توضیح):هرکدوم بود امتیازشو از اشتباه های قبلی کم کن چون میبینی که نوشتم اگه نشد فلانی هست ؟و ...
هیچ کدوم نیس:nishkhand:نقل قول:
از از به بعد یک یکی بگین
پلیز:nishkhand:
داداش یه راهنمایی کن.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راهنمایی اول تیم اولش از لیگ ایتالیاست:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
sina acm نیست....:mage mishe:
خیر:nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]