تورس: براي قهرماني به برزيل مي رويم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]فرناندو تورس در سال 2011 با مبلغ 50 ميليون پوند از قرمزپوشان آنفليد جدا شد و به چلسي پيوست.
اين مهاجم اسپانيايي هرگز نتوانست در تيم جديد خود تواناييهايش را ثابت کند و در اين مدت در تير رس انتقادهاي زيادي قرار گرفته است .
به گزارش ايسنا،تورس در گفت و گويي که با سايت رسمي فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) داشت کسب عناوين قهرماني را دليل اصلي پيوستنش به چلسي دانست.
تورس که لقب "النينو"(پسر کوچک) را دارد، گفت: از دلايل اصلي پيوستنم به چلسي کسب عنوانهاي قهرماني بود. مي خواستم با پوشيدن پيراهن چلسي جامهاي قهرماني را بالاي سر برم چرا که پس از پايان دوران ورزشي تنها اين خاطرات باقي ماند. با چلسي قهرماني در جام حذفي و ليگ قهرمانان اروپا را در فصل نخست حضورم تجربه کردم. چهار سال ديگر با چلسي قرارداد دارم، اميدوارم که در اين مدت جامهاي زيادي به دست آورم. ليگ برتر انگليس حيرت آور است و از حساسيت بسيار بالاي برخوردار است، حتي سوپر جام و جام اتحاديه و حذفي هم جذابيت خاص خود را دارد.
چلسي بايد در جام جهاني باشگاهي هفته آينده در ژاپن به ميدان رود. مهاجم اسپانيايي چلسي در اين باره گفت: پيش از اين در اين رقابتها به ميدان نرفتهام. بازي کردن در قاره آسيا با ديگر جاها تفاوت دارد. در آسيا شرايط آب و هواي خاصي وجود دارد. خود را آماده حضور در اين بازيها ميکنيم. براي قهرماني به ميدان مي رويم. اين رقابتها از اهميت خاصي براي ما برخوردار هستند. يک تيم اروپايي تنها در صورتي ميتواند در اين رقابتها شرکت کند که قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را به دست آورد. بنابراين بايد از فرصت به دست آمده نهايت استفاده را برد. قهرماني در اين رقابتها سخت است، چرا که تيمهاي آسيايي و آمريکا جنوبي با جديت و تمام قوا شرکت ميکنند. تنها تيم کورينتيانس را ميشناسم. بازيکنان شرکت کننده در اين رقابتها با حضور در برابر چلسي شانس خود را براي آمدن به تيمهاي معتبر اروپايي افزايش ميدهند بنابراين اين رقابتها سناريويي خوب براي آنها و خطر جدي براي ما به شمار ميآيد.
تورس درباره اين سوال که آيا تيم ملي اسپانيا ميتواند در جام جهاني 2012 عنوان قهرماني را به دست آورد، گفت: چرا که نه؟ سه جام معتبر را پشت سر هم به دست آورده ايم. اميدوارم که تابستان آينده قهرمان جام کنفدراسيونها شويم تا پيش زمينهاي براي قهرماني در برزيل باشد. براي قهرماني به برزيل ميرويم. هنوز زمان زيادي به جام جهاني مانده است. رسيدن به ترکيب اصلي اسپانيا با وجود اين همه بازيکن خوب سخت است.
منبع:varzesh3
پاسخ : مهم ترین اخبار ، مصاحبه و نقل و انتقالات شیرهای لندن در فصل 2013 - 2012
چک:با وجود درد فراوان بازی می کنم پتر چک اعتراف کرد که در دیدار مقابل ویگان با وجود درد بازی می کرده، ولی نمی خواهد بازی مقابل اسپارتا پراگا را از دست دهد. به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، به نظر می آمد که پتر چک به دلیل شکستگی انگشت کوچک دست خود، برای مدتی نتواند در دروازه آبی ها قرار گیرد، با این حال به اندازه کافی آماده بود که برابر ویگان در استمفوردبریج بازی کند. چک اعتراف کرد که انگشتش صدمه دیده، ولی این را نیز کاملا روشن ساخت که می خواهد در دیدار مقابل باشگاه سابق خود، اسپارتا پراگای جمهوری چک به میدان برود. دروازه بان 30 ساله چلسی به وبسایت این باشگاه گفت: "تصمیم بازی کردن من مقابل ویگان، روز قبلاز بازی و پس از آخرین جلسه تمرینی تیم گرفته شد." چک ادامه داد: "انگشتم بسیار درد می کرد و دکتر ها گرفتن تصمیم نهاییرا به خود من سپرده بودند. برای این بازی از بانداژ خاصی استفاده کردم، اما آن ها نمی توانستند انگشت و درد مرا بی حس کنند، زیرا که هنگام دروازه بانی به حس کردن انگشتم نیاز دارم." چک اضافه کرد: "به طور طبیعی، مثل شکستن هر استخوان دیگر درد فراوانی داشتم، اما توانستم بازی کنم. مهم ترین نکته غلبه و تحمل درد است. شوت های فراوانی به سمت من آمد، ولی هیچ کدام از آن ها مستقیما به انگشت من برخورد نکرد. بنابرین قطعا می توانم جلوی اسپارتا نیز به میدان بروم
لمپارد:ممکن است جایم را از دست بدهم فرانك لمپارد معتقد است كه جایگاهش در قلب خط میانی انگلیس بعد از اینكه چلسی اعلام كرد دیگر به او نیاز ندارد به خطر افتاده است. او در دیدار دوستانه مقابل برزیل نود و چهارمین بازی ملی اش را انجام داد و گل برتری تیم را هم در ویمبلی به ثمر رساند ولی خودش هم خوب میداند كه شانس زیادی برای حضور در تیم ملی در جام جهانی 2014 ندارد. با اینكه هاجسون بارها گفته كه روی این هافبك حساب میكند لمپارد زیاد هم به آینده امیدوار نیست: «آنقدر سنم بالا رفته كه بدانم شرایط برای بازی كردن من خیلی سخت است. خیلی كلیشهای است اما تنها كاری كه از دستم برمیآید این است كه خودم را در سطح بالا نگه دارم چون اگر افتی داشته باشم رقیبانم در خط میانی انگلیس جایم را میگیرند. هیچ كس را به خاطر دستاوردهای قبلیاش توی تیم جا نمیدهند. باید همین حالا نشان بدهی كه چقدر آماده ای. الان كه هر سه چهار روز یك بار مسابقه داریم من خودم را روی فرم احساس میكنم. اگر حس كنم كه كاملا آمادهام و مربی هم مرا انتخاب كند به بازی كردن برای انگلیس تا زمانی كه بشود ادامه خواهم داد.» انگلیس در جدول مرحله مقدماتی تیم دوم گروه و پایینتر از مونتهنگرو است و از لهستان تیم سوم سه امتیاز بیشتر دارد. اگر وضعیت همین گونه بماند شاید این تیم مجبور شود كه در یك بازی پلیآف مقابل یك تیم دوم از جداول دیگر بازی كند. برخی معتقدند كه انگلیس از حالا خودش را برای پلیآف آماده كرده اما هاجسون میگوید : «اصلا هم اینطور نیست. من قبلا گفته بودم كه اگر صدرنشین نشدیم حتما تلاش میكنیم كه در پلیآف بازیمان را ببریم ولی از حالا به فكر پلیآفها نیستیم
مصاحبه بنیتس پس از بازی با میدلزبرو : انتخاب چلسی اشتباهی بزرگ بود . آنچه برای من مهم است کسب پیروزی در تک تک بازیهای باشگاه چلسی است و در پایان فصل هم می روم. نیازی نیست که هواداران نگران من باشندرافا بنیتس سرمربی موقت چلسی در پایان بازی تیمش مقابل میدلزبورو که با برد چلسی و صعود این تیم به مرحله یک چهارم پایانی اف ای کاپ همراه بود با دلخوری پشت میکروفن قرار گرفت و اعلام کرد که هواداران چلسی علیه او یک گروه تشکیل داده اند و از رومن آبراموویچ به خاطر استخدام کردن او انتقادکرد.نیتز از زمانی که سرمربی چلسی شده، هرگز از سوی سکو ها حمایتی از او صورت نگرفته و همواره مورد غضب هواداران چلسی قرار داشته است. بعد از پیروزی مقابل میدلزبرو در دور پنجم جام حرفی، صبر بنیتز لبریز شده و پس از پایان بازی در کنفرانس خبری با هواداران چلسی اتمام حجت کرد.در جریان بازی چلسی مقابل میدلزبورو، هواداران آبی ها فریاد می زدند:« رافا بنیتس ما می دانیم که تو چه هستی.» و او در میان همین فریادها توانست با تیمش مجوز حضور در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی انگلیس را کسب کند.این درحالی است که آمار و ارقام چلسی با بنیتس بدترین آمار و ارقام کسب شده توسط هر سرمربی دیگری در دوران ریاست رومن آبراموویچ است .این درحالی است که در ماه نوامبر و بعد از برکناری روبرتو دی متئوی محبوب، بنیتس جانشین او شد تا میزان دلخوری هواداران از او بیشتر هم شود. البته حضور برروی نیمکت مربیگری لیورپول در آگذشته نه چندان دور عامل اصلی نامحبوب بودن بنیتس درچلسی است در پایان بازی 4شنبه شب بنیتس به بی بی رادیو5 گفت:« من کمی از شعارهای هواداران ناامید شده ام و فکر می کنم که آنها هیچ لطف و کمکی به تیم نمی کنند. آنها باید به جای تلف کردن وقتشان برای ساختن پلاکاردها و ترانه خواندن ها، از تیم حمایت کنند تا جوخوبی را در استمفورد بریج داشته باشیم. آنها باید ازبازیکنان حمایت کنند. من یک سرمربی باتجربه هستم و تا آخرین روز کاری ام نهایت تلاشم را به کار می گیرم.»این سرمربی اسپانیایی ادامه داد:« سران باشگاه به من عنوان "سرمربی موقت " دادند و این اشتباه خیلی بزرگی بود. من سرمربی تیم هستم و تیم را تا پایان رقابت های این فصل و در تک تک دقایق هدایت می کنم. اگر هواداران می خواهند وقتشان را تلف کنند، به این خاطر است که یک گروه ضد من تشکیل داده اند. آنها باید وقتی کاری اشتباه است، مسئولیتش را بپذیرند. اصلا بحث این نیست که ما بخواهیم فرد یاگروهی را مقصر بدانیم. ما باید از تیم حمایت کنیم. اگر همه ما دست به دست هم بدهیم می توانیم باور داشته باشیم که به می توانیم به اهدافمان برسیم ومثلا در لیگ قهرمانان اروپا موفق باشیم. درغیر این صورت ،آنها می توانند به این ترانه هایشان ادامه بدهند ولی مثلا تیم به لیگ اروپا می رسد.من یک سرمربی حرفه ای هستم و کارم را انجام می دهم. آنچه برای من مهم است کسب پیروزی در تک تک بازیهای باشگاه چلسی است و در پایان فصل هم می روم. نیازی نیست که هواداران نگران من باشند.»بنیتس بار دیگر پیغامی به هواداران داشت:« تنها کاری که آنها می توانند انجام دهند، حمایت از تیم و حمایت از بازیکنان است. در میان هواداران گروهی تشکیل شده که علیه من شعار بدهند. آنها باید درک کنند که سایر هواداران تیم می خواهند که فصل بعد تیمشان را در لیگ قهرمانان اروپا ببینند. اصلا بحث این نیست که آیا من گزینه خوبی هستم یا نه. ما باید تیم را به رقابت های فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا برسانیم. هواداران باید از تیم حمایت کنند
آبراموویچ و ثبات در چلسی از نوع دیگر!مدل مالک چلسی برای موفقیت این است که قدرت مربی را کم کند و اطراف او را پر کند از کارکنان خود.رافائل بنیتس پایههای تغییر در مربیگری چلسی را گذاشته است و انتقادات از مدل مربیگری باشگاه بالا گرفته.مربی اسپانیایی عملا سرنوشت محتوم خود را رقم زد. او انتقادی حسابشده از طرفداران، و از مردی کرد که او را جانشین مناسبی برای روبرتو دیمتئو میدانست.رومن آبراموویچ یک دهه است که مالک چلسی است ولی در این میان مربی تیم اصلی (کمکمربی) همواره نقشی بیتاثیر داشته. سخنرانی تند بنیتس پس از بازی با میدلزبورو هم نشان از همین میداد.موضع آبراموویچ را همگان میدانند و خود او، البته هیئت مدیرهای که دستورهایش را اجرا میکنند، این موضع را اشتباه و دردسرساز نمیدانند.مقامات چلسی برعکس حس میکنند که این سیاست منطقی است.یک منبع آگاه به سایت گل در این رابطه گفت: «مربی تیم اصلی (کمکمربی) در چلسی همیشه در دوران آبراموویچ بیتاثیر بوده است. این مدل در سراسر اروپا پیگیری میشود و احتمالا در آینده در انگلیس هم از این سیستم بیشتر خواهیم شنید.در انگلیس مربی مدیر حساب میشود (آنها به امثال ونگر یا فرگوسن Manager میگویند) ولی مالکانی مانند آبراموویچ دوست ندارند مربی مرد اصلی باشگاه باشد. آنها نمیخواهند این مربیان قدرتی تا این حد در زمینه فوتبال داشته باشند؛ برای مثال هزینههای پرداختی به ایجنت بازیکنان را تعیین کنند.آنها میخواهند مربی در کنار مدیر ورزشی یا مدیر فوتبال باشگاه کار کند؛ یعنی کسی که منصوب خودشان است. آنها میگویند نقش مربی تنها در زمینه نتیجه گرفتن است و نمیخواهند مربیان چنین قدرتی داشته باشند. در واقع ثبات چلسی نه در میدان است – مانند منچستریونایتد و چلسی – بلکه در حضور همیشگی اعضای کلیدی در میان کارکنان است.»برای مثال استیو هالند، مربی تیم اصلی چلسی را در نظر بگیرید که در سال 2009 از استوک سیتی به چلسی پیوست تا مربی ذخیرهها شود و سپس دو سال بعد با مربیگری آندره ویلاش-بواش مربی تیم اصلی شد. هالند مربی بسیار توانایی است و به خوبی توانسته تیم اصلی و آکادمی را به هم پیوند دهد؛ و البته واسطه خوبی بین تیم اصلی و مایکل امنالو، مدیر فنی باشگاه است. امنالو را چشم و گوش آبراموویچ در کابهام میدانند.او وظایفش را البته با بودون زندن تقسیم میکند. هالند بخشی از حلقه بنیتس به شمار میرود ولی میداند آبراموویچ دوست ندارد کمکمربیان تیمش به مربی اصلی زیادی نزدیک شوند.منبع افزود: «همه میدانند چه بر سر پل کلمنت آمد. او به کارلو آنچلوتی بیش از حد نزدیک شد و پس از اخراج مربی او هم برکنار شد.»هالند به احتمال زیاد دستیار چهارمین مربی چلسی در دو سال هم خواهد شد، اما در مناسبات پشت پرده چلسی نقش خاصی در قیاس با دیگر کارکنان ندارد.نیل بث در سال 1993 به چلسی پیوست و از سال 2004 مدیر آکادمی است. درموت درامی در سال 2006 از آرسنال به چلسی آمد و مربی تیم زیر 21سالهها شد. مایک فورد، مدیر امور فوتبالی هم از سال 2007 در چلسی بوده و اکنون عضو هیئت مدیره است.از دیگر چهرههای آشنا در کابهام میتوان از میک مکگیون، استعدادیاب ارشد نام برد که در سال 1990 اولین شغلش در چلسی را گرفت. همین طور کیستوف لولیچان، مربی دروازهبانان که در رن متحد نزدیک پتر چک بود و سپس در سال 2007 به چلسی آمد.منبع میگوید: «نکته این است که ثبات در میان دیگر اعضای فنی باشگاه وجود دارد. البته مربیان میآیند و میروند و این روی قدرت بازیکنان اثر میگذارد اما آبراموویچ حس میکند این مدل است که جواب میدهد. او میگوید برای اثبات این مدل میتوان به قفسه افتخارات باشگاه نگاه کرد.»در انگلیس این فرهنگ حاکم است که مربی همهکاره است، یا دست کم در نشستهای خبری و در ژستهای کنار زمین این نکته دیده میشود. تا زمانی که فرگوسن و آنهایی که میخواهند از او تقلید کنند حضور داشته باشند، مانند دیوید مویس و سام آلاردایس، این دید سنتی که مربی یعنی همه باشگاه پابرجا میماند.مدل چلسی هم قدرت مربی را میکاهد، چیزی که بنیتس حاضر نشده آن را بپذیرد، و هم بر قدرت صاحب باشگاه میافزاید.آبراموویچ یک لیگ قهرمانان، سه لیگ برتر، چهار جام حذفی و دو جام اتحادیه را با تیمش برده است. او مالکی بیتحمل و بیرحم نمایانده شده که از مربیانی که برمیگزیند هم توقع بالایی دارد و هم این که آنها را نمیبخشد.اما این فرد روس، با معیارهای لیگ برتر انقلابی به شمار میرود
رافائل بنیتس پس از اخراج روبرتو دی متئو، سرمربی محبوب چلسی به جای وی هدایت این تیم را به عهده گرفت.
پس از گذشت 4 ماه از اخراج دی متئو، هواداران هنوز هم نام او را در ورزشگاه فریاد میزنند و خواستار خروج سرمربی پیشین والنسیا و لیورپول هستند.
هفته گذشته و در جریان جلسه تمرینی چلسی، بنیتس به انتقاد از شاگردانش پرداخت که با واکنش برخی بازیکنان از جمله جان تری همراه بود. تری به بنیتس گفته بود ما سال گذشته با همین بازیکنان لیگ قهرمانان اروپا را فتح کردهایم.
اکنون بنیتس در مورد ماندن یا نماندن خود در چلسی صحبتهایی را زبان آورده است. «ارتباط من با رومن آبراموویچ، مالک چلسی بسیار خوب است. هر زمانی که با او در مورد مسایل فوتبالی صحبت میکنم لذت میبرم. میدانم که او دوست دارد چلسی همواره برنده باشد. من هم اینجا هستم که تیم را پیروز کنم و تا آخرین روزی که در این تیم هستم برای این هدف تلاش خواهم کرد.»
وی در ادامه اظهار داشت: همه چیز خوب است و من هم ارتباط خوبی با همه بازیکنان دارم. با میشل املانو، مدیر تکنیکی باشگاه هر روز جلسه دارم. او هر روز جلسات تمرینی باشگاه را زیر نظر میگیرد. در مورد مسایل فوتبالی صحبت میکنیم. نظرات مشابهی در مورد چگونگی عملکرد تیم داریم. بازیکنان تیم نیز به شکل کامل از شیوه تیم حمایت میکنند. همواره ایدههایم را بیان میکنم. به قراردادم تا پایان فصل نیز پایبند هستم ولی پس از آن در تیم دیگری خواهم بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در این اواخر شایعه هایی در این مورد به گوش رسیده است که آرسنال به دنبال جذب فرانک لمپارد هافبک محبوب و با تجربه تیم غرب لندنی می باشد اما آرسن ونگر می گوید که هیچ چیزی از این جریان نمی داند . قرارداد لمپارد سی و چهار ساله در پایان این فصل به اتمام خواهد رسید و در سوی دیگر شایعه هایی عجیب در مورد پیوستن او به جمع توپچی ها می شود . هوادران آرسنال از ونگر انتظار دارند تا بالاخره در فصل نقل و انتقالات پیش رو که بعد از اتمام نیم فصل اول لیگ است دست به خرید های درجه یک بزند ، هر چند که بعید به نظر می رسد لمپارد به تیمی برود که در هفته آخر خود با شکست برابر سوانسی مواجه شد و در رده دهم جدول جای گرفت . آرسن ونگر در طی کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی تیمش با المپیاکوس در طی رقابت های جام باشگاه های اروپا خبرنگاری که در مورد شایعه آمدن لمپارد به جمع آرسنالی ها را مسخره کرد و گفت که انگار آن ها در سرزمین سقراط ها زندگی می کنند . آرسن در مورد انتقال لمپارد به امارات گفت : ما در کشور سقراط ها هستیم . من می دانم که هیچ چیزی در این مورد نمیدانم ، فکر نکنم این ربط زیادی به فوتبال داشته باشد . "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر می رسد مسئولان چلسی خواهان جذب مهاجم اهل شیلی بارسلونا می باشند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، با توجه به گزارش منتشر شده توسط دیلی اکپرس، چلسی می خواهد الکسی سانچز را که مد نظر تیم هایی چون منچستر یونایتد و آرسنال نیز بوده است را به استمفوردبریج بیاورد.
با نظر به آینده مبهم فرناندو تورس در چلسی، سران این باشگاه قصد دارند با تقویت خط حمله خود فصل آینده بهتری برای خود رقم بزنند. در این میان آبی ها بدنبال آندره شورله از لورکوزن و الکسیس سانچز از بارسلونا هستند.
سانچز که نتوانسته انتظارات را در بارسلونا برآورده کند و بعد از انتقالش از اودینزه در سال 2011 به طور مقطعی به کاتالان ها کمک کرده است می تواند با 24 سال سن گذینه خوبی برای خط حمله چلسی به شمار بیاید.
انتقال سانچز که تنها 5 گل در این فصل برای بارسلونا به ثمر رسانده است دور از ذهن نیست و او شاید منتظر انتخاب مربی فصل بعد چلسی بماند تا بین تیم های خواهانش یکی را انتخاب کند.
|
روزنامه بيلد امروز مدعي شد که ژوزه مورينيو فصل آينده هدايت چلسي را در دست خواهد داشت. روزنامه آلماني نوشت: سرمربي پرتغالي آماده ترک نيمکت رئال مادريد در ژوئن براي بازگشت به ليگ برتر انگليس است.
به گزارش فارس،بر اساس اين گزارش آبراموويچ مالک روسي آبيپوشان در نظر دارد به عنوان هديه خوشآمد گويي به آقاي خاص، رادامل فالکائو را جذب کند. بايد به ياد داشته باشيم که قيمت پايه براي فسخ قرارداد مهاجم کلمبيايي با اتلتيکو مادريد 60 ميليون يورو است.
|
جفری بروما بعد از دو سال به چلسی باز میگردد
با وجود کقرت مدافعین میانی در چلسی بروما به احتمال قوی ممکن به لندن بازگردد
مدافع هلند و جوان چلسی که به صورت قرضی دو فصل است که در هامبورگ بازی میکند حالا دوست دارد به چلسی باز گردد . او که آخرین بازی اش را در زمان مربیگری کارلو آنجلوتی انجام داد موقغی که چلسی نیاز شدیدی به مدافع داشت از تیم جدا شد تا جای او را خرید های جدید پر کنند و این بازیکن بومی چلسی ای زیادی برای خودش نبیند .
او که در هامبورگ به ترکیب اصلی راه یافته مشتاق است که به استمفوردبریج برگردد . بروما میگوید : من در حال حاضر به بازگشت به لندن فکر میکنم . این مدافع 21 ساله از سال 2005 به تیم جوانان چلسی پیوست و در سال 2009 اولین بازی اش را در لیگ برتر انجام داد . گمان میرود با رفتن احتمالی هاتچینسون و فریرا از چلسی حالا شایعه ی بازگشت او به چلسی قوت بیشتری پیدا کرده است .
ترجمه ی اختصاصی از اسکای اسپورت
شایعه آمدن شورله به چلسی بیش از پیش قوت گرفت
با توجه به علاقه مند بودن در 2 سال اخیر باشگاه چلسی برای جذب آندره شورله حالا این بازیکن آلمانی بار دیگر مورد توجه قرار گرفته است
در حالی که از مدت ها قبل شایعه ی پیوستن شورله به چلسی مطرح شده بود و او را جزو لیست خرید تابستانی مورینیو میدانستند مدیر باشگاه لورکوزن با مصاحبه ای عجیب به این شایعات دامن زد . شورله که چندین بار از علاقه اش به رفتن به انگلیس گفته بود حالا در آستانه ی بازی در لندن قرار دارد. مدیر باشگاه بایر لورکوزن ، آقای هولزر در این باره گفت : شورله به نظر میرسد پیش قراردادی با چلسی بسته باشد اما مبلغ انتقال و دیگر شرایط همچنان مشخص نیست .
البته ممکن است چلسی به جای مبلغ شنگین برای انتفال این بازیکن ، کوین ده برون که به طور قرضی در وردربرمن توپ و با توجه به عملکرد مناسبش تعدادی خواهان پیدا کرده را یا به صورت قرضی و یا به صورت دائمی به بایر لورکوزن بدهد که چندان هم دور از ذهن نیست . چون با کثرت هافبک های چلسی و احتمال خرید بازیکنان جدید جایی برای ده برون در چلسی نمانده باشد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لمپارد با چلسی تمدید کرد
پس از موفقیت های پرشمار لمپارد در این فصل ، باشگاه چلسی حاظر شد بالاخره لمپارد را در تیمش حفظ کند .
سایت باشگاه چلسی امروز عصر خبری که باید مدت ها قبل آن را منتشر میساخت اعلام کرد و طبق آن برترین گلزن تاریخ باشگاه چلسی ، یعنی فرانک لمپارد در این تیم به مدت یک فصل دیگر هم ماندنی شد .
لمپارد 34 ساله این هفته با زدن گل 203 خود در چلسی رکورد بابی تامبلینگ را شکست . همچنین او بعد از ماتا و تورس سومین گلزن برتر چلسی در این فصل است و این موضوع نشان میدهد که همچنان نقش مهمی را در این باشگاه لندنی ایفا میکند .
ترجمه ی اختصاصی از سایت رسمی چلسی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کورتویس میخواهد به طور قرضی در مادرید بماند
دروازه جوان بلژیکی بعد از درخشش دو ساله در اسپانیا حالا میخواهد در مادرید بماند .
تیبائوت کورتویس ، دروازه 21 ساله ی چلسی که دو فصل عالی در اتلتیکو مادرید داشته است همچنان میخواهد در این تیم بماند . او که قرارداد بلند مدتی با چلسی بسته دوست دارد همچنان در ترکیب لاتلتیکو باقی بماند چون به نظر میرسد که اگر به استمفوردبریج بییاید در زیر سایه ی پیتر چک تا حدی محو شود.
کورتویس در این باره میگوید : چلسی تیم بزرگی و مدیران بسیار باهوش و خوبی دارد . من به برنامه ی جوان گرایی ابین تیم نیز بسیار علاقه مندم ولی همچنان دوست دارم که سال آینده نیز در مادرید بمانم .
کاروان چلسی به آمریکا رسید
باشگاه چلسی با وجود اینکه هنوز فقط یک هفته از پایان فصل گذشته ولی تور تابستانی اش را شروع و برای انجام دو بازی تدارکاتی مقابل منچستر سیتی در آمریکا در تاریخ های 24 و 27 می برگذار میشود . همنچنین رافا بنیتز چلسی را در آخرین حضورش هدایت خواهد کرد .
اسامی بازیکنان شرکت کننده در این اردو :
تر چک، هیلاریو، جمال بلکمن / پائولو فریرا، سزار آزپیلیکوئتا، ایوانویچ، کیهیل، داوید لوئیز، کریستنسن / میکل، آکی، رامیرس، لمپارد، رابین لوفتوس چیک، ادن هازارد، ماتا، بنایون، مارین، موسز، اسکار، فرناندو تورس، با
ترجمه ی اختصاصی از سایت رسمی چلسی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مالودا در راه خروج از چلسی
هافبک فرانسوی چلسی که در فصل 2012 - 2013 حتی یک بار هم به میدان نرفته به زودی از استمفوردبریج بیرون خواهد رفت .
فلورنت مالودا هافبک 32 فرانسوی چلسی ، که در این فصل حتی یک دقیقه به میدان نرفت و در بعضی اوقات او را حتی در تمرینات هم راه نداده اند از وضعیت خودش ناراضی است و مثلما به زودی جدا خواهد شد .
او با اینکه در زمان آنجلوتی حتی بهترین گلزن فصل چلسی هم شد و به مهره ی اصلی تیم تبدیل شده بود بعد از روی کار آمدن ویلاس بواس نیمکت نشین شد و بعد از آن در معدود مسابقاتی به میدان رفت و حالا در شرف رفتن از لندن است . مالودا در این باره میگوید : من ناپدید شده ام و قرارداد هم تمام شده و دیگر علاقه ای به بازگشتن ندارم .