[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توماس مولر هدف جدید اینتر میلان
Fcbayern.ir- مدیران باشگاه اینتر میلان ایتالیا جهت ساختن تیم جدید و رویایی خود بسیاری از ستارگان فوتبال را نشانه رفته اند.آنها در تازه ترین اقدام خود ستاره جوان بایرن مونیخ وتیم ملی آلمان را هدف قرار داده اند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ درایران؛ بعد از اخبار منتشر شده در مدیاهای ایتالیا مدیر برنامه های توماس مولر نیز خبر علاقمندی باشگاه اینتر میلان ایتالیا به موکل خود را تایید نمود واعلام کرد :"بله ما از اینتر یک پیشنهاد خصوصی دریافت کردیم."
توماس مولر از اینکه در بیشتر بازیهای مهم کمتر به بازی گرفته می شود واز او بیشتر به عنوان یک بازیکن جانشین استفاده می شود بسیار ناراحت وناراضیست. او شرط ماندن خود در مونیخ را حضور دائم در ترکیب اصلی عنوان نموده است.
توماس مولر به خبرنگار اسپورت بیلد در محل اردوی تیم ملی آلمان در لهستان می گوید :"من الان تمام تمرکزم را تنها بروی مسابقات یورو قرارداده ام.همه میدانند بایرن باشگاه اصلی من بوده است و در حال حاضر واقعا نمی خواهم به رفتن فکر کنم ولی با توجه به موقعیتی که الان در بایرن دارم نمی توانم به دیگر پیشنهادها گوش ندهم."
او می افزاید :"من جز آن دسته از بازیکنانی هستم که همواره نهایت تلاشم را یرای کمک به تیم انجام میدهم اما از اینکه مرتب در بازیهای مهم نمیکت نشین هستم ناراحتم و نمی توانم ان را قبول نمایم . من واقعا شخص جاه طلبی هستم.
مولر در پایان سخنان اقزود :"ماندن دربایرن مونیخ در تمام عمر خود ؟غیرممکن است بتوانید چنین چیزی را بگویید مگر تا زمان مرگم."
قرارداد توماس مولر با باشگاه بایرن مونیخ تا تابستان سال 2015 می باشد.اینتر میلان به غیر از توماس مولر ، بازیکنانی نظیر نوری شاهین و لاسانا دیارا (رئال مادرید )لاوتزی (ناپولی)ابراهیم افلای (بارسلونا ) را نیز زیر نظر قرار داده است.
fcbayern.ir