من خیلی به شماره 22 علاقه مندم ......
نمی دونم این یه علاقه ی خاصه که دوست دارم 22 بپوشم ....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
من خیلی به شماره 22 علاقه مندم ......
نمی دونم این یه علاقه ی خاصه که دوست دارم 22 بپوشم ....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ماریو گوتزه هازارد ام ویلا
راست ميگي مخصوصا الان كه فاصله افتاده بين بازيهانقل قول:
البته میدونم که این نظر سنجی خیلی متفاوته با بقیه اما یکم تنوع هم جالبه:eyvalla:
قبل از اينكه فابرگاس كاپيتان بشه و شماره 4 هم داشت ...
من تو يه تيم بودم كه اتفاقا شماره 4 بودم!!آخرين نفرات به تيم اضاف شدم شماره بهتر از اين گيرم نيومد
القصه..
كاپيتانشونم شديم و با شماره ي 4 !!!!!!!دقيقا همون هفته هابود كه فابرگاس كاپتان شد،همه فك ميكردن الگو برداري كردم...
اما خودم اون موقع واقعا از شماره 4 خوشم اومد
الان شماره 8 رو بيشتر از هر شماره اي دوس دارم ولي با اين حال ترجيح ميدم لباس شماره 9 آرسنال رو داشته باشم...
در ضمن آرسنال حتما بالاتر از تات قرار ميگيره
منطقي ام هست اختلاف امتيازمون1...
چيز منطقيه ....
:ghelyon:فقط12 رو میپوشم
من شماره ی6 رو خیلی دوست دارم
من توی لیدی های آرسنال شماره 6 رو تنم می کنم!:shogh:
بی تردید یکی از آرزوهای فوتبالیم بازی کردن تو آرسناله ولی خوب تو این مملکتی که ما زندگی میکنیم همون فولاد و نفت هم خودش غنیمته entezar:: ـ ولی خوب در مورد شماره باید بگم که من کلا به شماره 23 و 18 علاقه خاصی دارم ـ دلیل خاصی هم نداره
نظر سنجی شماره ی 15 توپچی ها ی جزیره
بهترین و موثرترین بازیکن آرسنال در این فصل را تا این لحظه انتخاب کنید
1- روبین فان پرسی
2- ژسنی
3-الکس سانگ
4 -آرتتا
5-چمبرلین
6- تئو ولکات
توضیح : دوستان گرامی باید اول بهترین و بعد موثرترین را به صورت جداگانه مشخص کنند و اگر دلیل هم برای ما بیاورد بهتر میشود .
شاید بعضی از شماها جای روسیچکی رو اینجا خالی بدونین اما همه میدونین که روسیچکی از اول فصل زیاد خوب بازی نکرد و الان چن بازی اخیر داره برامون خیلی خوب کار میکنه و این نظر سنجی کل فصل رو در نظر گرفته نه چند هفته .:sigar:
با تشکر love::
من به شخصه خیلی از دیدن بازی چمبرلین لذت میبرم ..چون با توجه به سنش و تجربه حضورش تو ارسنال خیلی باتجربه تر و خیلی روون بازی میکنه.بالشخصه نقش اونو تو ارسنال نمیشه به این راحتی انکار کرد.
البته ممکنه دوستان بگند فن پرسی ولی یکم تامل بشه در مورد لیست حتما نقش چمبرلین پررنگتر از فن پرسی اگه نیست مطمئنا کمرنگتر هم نیست.
انصافا نمیشه گفت .... وقتی یه تیم وب باشه یعنی بازیکنان تیم خوبن نه بازیکن تیم بنابراین وقتی تیمی پیروز می شه یعنی کل بازیکن زحمتشونو کشیدن ...
بی شک رابین هوود.
البته از بازی های عالی سانگ و ژسنی هم نمی شه راحت گذشت اما خداییش رابین امسال کولاک کرده و یه تنه تیمو جلو برده.
به افتخار کاپتان رابین :eyvalla::eyvalla::eyvalla:
بهترین :
میلما بهترین که روبین فان پرسیه
موثرترین :
من اول الکس سانگ . بعد ژسنی . بعد چمبرلین رو موثر ترینشون میدونم
الکس سانگ واقعا بعد از اینکه فابرگاس از ارسنال رفت یه جورایی داره کار فابرگاسو انجام میده یعنی پاس گل .
ژسنی رو واسه این که واقعا تو سن کم خیلی خوب بازی کرده و این دیگه به همه اثبات شده است .
چمبرلین هم مثل ژسنی با سن کمش نقشش موثر بوده
روبین ون پرسی:arsenal::arsenal:
3-الکس سانگ
همانطور که قبلا اشاره شد , الکس سانگ فوق العاده بود این فصل هم غیرت داشته و هم با منطق بازی کرده , پاس هاش فوق العادست و هیچی از یک بازی کن cmf کم نداره entezar::
واقعا نميشه گفت موثر ترين بازيكن كيه چون هر كي تلاشه خودشو ميكرد حالا هر بازي يكي ستاره بود..
آرسنال تيمي بازي ميكنه و اين طبيعيه كه رو برنامه كار كنن و طبق همين هر بازي واسه يه بازيكن راه گل زني باز ميشه ديگه بقي اش هم بسته به تيم مقابله...
اما رابين بيشتر از همه به چشم اومد،البته كارش هم متفاوته خوب،نسبت به هرسالش عالي كار كرده
ژسني هم كم از رابين هود نداشته
سانگ رو هم كه آچار فرانسه شده ....
هميشه ميگم انتفال بازيش خوبه و مهارتش رو داره
ارتتا هم الان خيلي خوب شده و همچنين موثر ....
اوايل چون با تيم هماهنگ نبود بيشتر پابه توپ ميشد .
والكات چممبرلين هم تو پستهاي خودشون عالي بودن مخصوصا ولكات كه سرعت بازيش خيلي جاها به تيم كمكم ميكنه
والكات بازيكنسه كه تمام بازيش رو در اختيار تيم قرار ميده و وظيفه شناسه
در كل نميشه گفت كي موثر ترينه خيلي سخته...
اگه يه تيم ديگه بود مثلا چلسي يا من سيتي ميشه گفت اما آرسنال رو نه....
اگه بخوایم بازیکنای آرسنالو تک تک بررسی کنیم همشون ستارن .
بدشانسی آرسنال اینه که هیچ وقت همشون با هم آماده نیستن و خیلی مصدوم میشن
1- روبین فان پرسی
بی شک امسال بازیکنای خوبی داشتیم که فراتر از انتظار ظاهر شدن مثه ژسنی
اما ون پرسی ضمن ثبات عالی و روندیش امار بهترین گل زده لیگ برترو داره و تو خیلی جاها با نبوغش به کار تیم اومده
در مجموع من عمکلکرد ون پرسی رو تو این فصل خیلی خیلی خوب میدونم هر چند پتاتسیل بیشتری هم داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بدون شک فن پرسی یکی از مهرهای کلیدی و امتیاز بیار آرسنال تو این فصل بوده ــ بعضی موقع ها من شاهد بودم که تیم خیلی بد بازی میکرد ولی فن پرسی میتونست نتیجه بازی رو به سود آرسنال رقم بزنه - البته بعضی مواقع هم خیلی از توپایی هم که باید گل میزدو نزد ــ شاید خفیف ترینش تو بازی برگشت با میلان رخ داد ـ فقط امیدوارم که تو تیم ملی هلند هم به همین روندش تو یورو 2012 ادامه بده و بدرخشه
نظرسنجی 16 لطفا :flowerysmile:
نظر سنجی شماره 16
با احترام....
به نظر شما کدام بازیکن از ابتدای فصل بیشترین پیشرفت(صعودیheee::) را داشته؟
(پیشرفت از نظر کیفیت بازی & مچ شدن باتیم & ارائه بازی تیمی و انفرادی & تسلط در پست مربوطه و میزان تاثیر گذاری بازیکن روی نتیجه ها و بازیکنان دیگر و سایر موارد...
-تبصره در تاریخ باشگاه هم اگه بازیکنی رو سراغ دارید بگید(مجاز استheee::).....
به نظر من نمیشه یه نفر رو انتخاب کرد
من دونفر رو انتخاب میکنم
ارتتا و ون پرسی
با سلامی گرم خدمت دوستان
ابتدا با یک نگاه به شرایطی که ارسنال تو این فصل گذروند متوجه این میشیم که هیچ بازیکنی به صورت صعودی پیشرفت نکرده بلکه همیشه به صورت صعودی و نزولی بوده .
من بنا به دلایلی که واسه خودم دارم از اول فصل تا اینجا سه بازیکن رو موثر میدونم واسه ارسنال که تقریبا سیر صعودیشون ثبات داشته
که اول رابین فن پرسی و با اختلاف کمی الکس سانگ و بعدا ز اینا هم ژسنی رو انتخاب میکنم .
در کل نمیشه یکی رو انتخاب کرد چون همه خوب بودن .
اما تو کارای تیمی من رتبه ی اول رو به الکس سانگ میدم
موفق باشید roz::
درود بر توپچی ها
به نظرم هر شخصی به نوبه خودش زحمت کشید تا ما به اینجا رسیدیم.. حتی ژورو.. کوسیلنی که بیشترین اشتباهات دفاعی رو داشتن.. همه تلاش کردن تو اوج فشار های روحی و روانی در جدول در رده سوم برسیم
من خودم بیشترین تلاش و زحمت رو که دیدم کشیدن
الکس چمبرلین..فان پرسی...ژسنی
نظر سنجی شماره 17
بهترين بازيكن آرسنال
بهترين گل
بهترين برد
بدترين باخت
بدترين بازيكن
با سلام و درود فراوان خدمت دوستان گل توپچی !:love:
ابتدا از داش افشین تشکر میکنم که نظر سنجی شماره ی 17 رو با یک موضوع قشنگ انتخاب کرد .
واقعا سوال سختیه اما :mage mishe:
خب از شوخی بگذریم این فصل همونطوری که همه میدونین فراز و نشیب های زیادی رو داشتیم و ....
بهترین بازیکن :
من بهترین بازیکن رو روبین فن پرسی میدونم
البته همشون خوب بودن اما دیگه روبین تموم کننده بود . ( از قدیم هم گفتن کار که کرد ؟ آن که تمام کردheee:: )
بهترین گل :
اینم واقعا نمیشه یکیرو انتخاب کرد چون فن پرسی امسال واقعا گل های قشنگی رو زد ....
اما به نظر من گل آرتتا به من سیتی بهترین گل بود:balesh:
بهترین برد :
من بهترین بردمونو تو لیگ همون برد 5 بر 3 مقابل چلسی میدونم که خیلی حال داد.:ghelyon:
و بهترین برد تو لیگ قرمانان رو هم برد تلخ 3 بر 0 مقابل میلان میدونمentezar::
بد ترین باخت:
اینو که دیگه فک کنم همه با هم یک نظر داریم
تو لیگ : منچستر 8 - آرسنال 2 chomagh
لیگ قهرمانان :میلان 4 - آرسنال 0 chomagh
بدترین بازیکن:
بد ترین رو من ژورو میدونم چون بعضی جاها واقعا اشتباهاتی رو انجام میداد که به تیم ما ضرر زیادی زد .
خیلی ممنون بابت نظر سنجی
بهترین بازیکن :
شکی توش نیست بهترین بازیکن تیم ما رابین بوده
بهترین گل :
از نظر من گل آرتتا به من سیتی و گل تی تی به ساندرلند در دقیقه 95 که باعث شد ببریم ... خیلی باهاش حال کردم
بهترین برد :
5-3 چلسی خیلی خوب بود
نشون دادیم میتونم تیمهای بزرگ رو هم به راحتی ببریم
بد ترین باخت:
:ehe:
بدترین بازیکن:
ارون رمسی
از بس ازش بدم میاد
بهترین بازیکن : ونپرسی
بهترین گل : آرتتا به سیتی
بهترین برد : 5 بر 2 مقابل تاتنهام
بد ترین باخت : 8-2 یونایتد
بدترین بازیکن : ...
بهترين بازيكن آرسنال
كاپيتان رابين:آقاي گلي جزيره بهترين تاييد اين عنوانه
بهترين گل
گل آرتتا به من سيتي خيلي چسبيد!!
بهترين برد
يكي برد چلسي نيم فصل اول كه ته تاريكيها نوري شد!love::برد تاتنهام واسه سوم شدن بس شد :yes:آرسنال 5..
بدترين باخت
باخت به ميلان دور رفت جام قهرمانان%حيف بود واقعا همه شوكه بودند و دير به بازي برگشتن نيمه اول بدترين لحظات بود!
بدترين بازيكن
واقعا رمسي بود!
بهترين لحظه ي فصل رو گله هانري به ليدز بود بعد از مدتها برگشت و تو اولين بازي همه ي خاطراتششو زنده كرد
بهترين بازيكن آرسنال:رابین
بهترين گل:گل رابین به چلسی
بهترين برد:برد مقابل میلان
بدترين باخت:باخت به من یونایتد
بدترين بازيكن:رمسی
بهترين بازيكن آرسنال . ون پرسي
بهترين گل. ون پرسي به ليورپول و آنري به ولوز
بهترين برد. برد چلسي
بدترين باخت. به منچستر يونايتد
بدترين بازيكن. ژسني مخصوصا بازي با يونايتد كه خيلي بد بود
بهترين بازيكن آرسنال = رابین ونپرسی
بهترين گل = رابین به اورتون
بهترين برد = 5-2 مقابل تاتنهام
بدترين باخت = 8-2 مقابل یونایتد
بدترين بازيكن= ژورو کبیر
بهترین بازیکن - کاشیلنی
بهترین گل - گل ارتتا به استون ویلا
بهترین برد - برد - 2-1 مقابل لیورپول - 5-2 مقابل تاتنهام - 3-0 مقابل میلان - 5-3 مقابل چلسی heee::
بدترین باخت - 2-0 مقابل ساندرلند در جام حذفی - مقابل یونایتد - مقابل میلان
بدترین بازیکن - اسکلاچی
بهترین بازیکن:ون پرسی :hooora:
بهترین گل:هنری به ولوز:chakerim:love:::rose:
بهترین برد:آرسنال5-چلسی3lay_;;:-shad:/danc
بدترین برد:برد میلان تو لیگ قهرمانان:-ang
بدترین باخت:آرسنا2-من یوcrying::-8
نتيجه آخرين نظر سنجي(17):
بهترين بازيكن آرسنال
رابين ون پرسي
بهترين گل
آرتتا به من سيتي love::