سلام سینا جان
این نت پچ اخری رو میخواستم ویندوزم عوض شده اجرا نمیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام سینا جان
این نت پچ اخری رو میخواستم ویندوزم عوض شده اجرا نمیشه
بفرمانقل قول:
نوشته اصلی توسط juninho_P [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
PESEdit 2012 Patch 2.7
Preview:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- New boot: adidas adiZero Blue/Red
- New faces: more than 150 new faces added and optimized
- New kits: Aachen, Bielefeld, Bochum, Dresden, Duisburg, Graz, Karlsruhe, Middlesbrough, Nürnberg, Rostock
- New teams: Crystal Palace, Southampton, Barcelona B
- Transfers: Lots of winter transfers until 07/01/12, more than 50 new players created
- Updated lots of players' boots and accesories
Mediafire
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید این لینک مشکل داره و نمیشه به راحتی دانلود کرد باید حتما عضو سایت بالا باشید تا دانلود کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid~barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جه جوری پارت های پچ2.7رو یکی کنم؟
شما دانلودتون تموم شد خودش یکی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran.maleki7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان.
بی زحمت هر کی لینک سالم گزارش گر ایتالیایی داره بذاغره که شدیدا احتیاج دارم ، مجبوری فرانسه بازی میکنم:gerye:
پچ جدید PESEDIT 2012 patch 2.8
گروه PESEdit نام رسمی ترین و معتبرترین گروه در ارائه پچ های بازی محبوب Pro Evolution Soccer یا به عبارت خلاصه PES می باشد. هر ساله همراه با آمدن نسخه های جدید این بازی ، این گروه نیز دست به ارائه پچ هایی در جهت تکمیل و بهبود شرایط و کاهش هرچه بیشتر نقاط ضعف بازی می پردازند. این پچ ها زمان مشخصی ندارند و ممکن است در یک هفته ۲ پچ و یا در ۳ماه حتی یک پچ هم عرضه نشوند. اکنون این گروه ، آخرین و جدیدترین پچ خود که ورژن ۲٫۸ می باشد را برای بازی PES 2012 عرضه کرده اند
تغییرات انجام شده به نقل از گروه PESEdit:
Transfers: Completed winter transfers for European teams
New ball: Puma Ligue 1 OMB
New boot: adidas adiPure 11Pro
New faces: more than 50 new faces added and optimized; in total more than 740 faces in faceserver
New kits: APOEL, Barcelona, Bayern München, Cote d’Ivoire, France, Ghana, Greece, Japan, Juventus, Olympiacos, Manchester City, Marseille, Milan, Morocco, Nürnberg, Salzburg, Senegal, Turkey, Viktoria Plzen, Wolfsburg
New team: FK Partizan Scoreboards: Sky Sports EPL + Fox EPL
Selector: Added ML switch; South American teams now available for friendly matches
Other: Fixed CL kits problem of some teams
منبع:
پسورد فایل: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
PESEdit 2012 Patch 2.8
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
760 MB
PART 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
PART 1 MEDIAFIRE| PART 2 MEDIAFIRE| PART 3 MEDIAFIRE| PART 4 MEDIAFIRE
PART 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Real Madrid 2012-2013 new kits
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آموزش ساخت كيت
پارت اول
پارت دوم
پارت سوم
منبع :pesworldedit.net
salam lotfan linke gozaresh arabi ro mikham
لوگو های فوق العاده زیبا برای تمام تیمها
<table id="ncode_imageresizer_warning_1" class="ncode_imageresizer_warning" width="635"><tbody><tr><td class="td1" width="20">
</td><td class="td2">
</td></tr></tbody></table>[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
<table id="ncode_imageresizer_warning_3" class="ncode_imageresizer_warning" width="635"><tbody><tr><td class="td1" width="20">
</td><td class="td2">
</td></tr></tbody></table>[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
<table id="ncode_imageresizer_warning_4" class="ncode_imageresizer_warning" width="635"><tbody><tr><td class="td1" width="20">
</td><td class="td2">
<table id="ncode_imageresizer_warning_8" class="ncode_imageresizer_warning" width="635"><tbody><tr><td class="td1" width="20">
</td><td class="td2">
جدیدترین ورژن گزارش ترکی برای PES 2012
حجم 320 MB
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای مشاهده قسمتی از گزارش برو رو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کلیک کنید.
به نظر من بهترین و کامل ترین گزارش PES هست. با کیفیت صدا و شوخی های جالبی که گزارشگرترک تو این ورژن میگه جالب جالب تر شده (حتما اونایی که ترکی بلدند دانلودکنند و حالشو ببرند)
All Iran Pro League Team ليگ برتر ايران
منبع : PES-PATCH
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا لینک دانلود پچ لیگ برتر ایران رو نمی گذارید؟
دانلود کفش زیبای پوما برای PES 2012
کفش زیبای پوما مدل
Powercat
برای دانلود روی لوگوی زیر کلیک کنید:
آقا من میزنم ولی نمیشه ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس چرا لینکه مدیا فایر کار نمیکنن؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست همشهری من! مشکل شما دقیقا چیه؟ اینکه نصب نمیشه، دو علت داره:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexissantana [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1. شما پچ رو دانلود نکردید
2. شما نرم افزار NET Framework رو نزدید به کامپیوترتون
اگه مشکل اولی باشه، بگید تا بذارم این تاپیک آخرین پچ رو ولی اگه دومی باشه، بهتره یه سرچ بکنید و اون نرم افزار رو دانلود کنید... love::roz::
دانلود پچ 2.8 بازی PES 2012
+ توضیحات
این پچ شامل:
* New ball: Puma Ligue 1 OMB
* New boot: adidas adiPure 11Pro
* New faces: more than 50 new faces added and optimized; in total more than 740 faces in faceserver
* New kits: APOEL, Barcelona, Bayern München, Cote d’Ivoire, France, Ghana, Greece, Japan, Juventus, Olympiacos, Manchester City, Marseille, Milan, Morocco, Nürnberg, Salzburg, Senegal, Turkey, Viktoria Plzen, Wolfsburg
* New team: FK Partizan
* Scoreboards: Sky Sports EPL + Fox EPL
* Selector: Added ML switch; South American teams now available for friendly matches
* Transfers: Completed winter transfers for European teams
* Other: Fixed CL kits problem of some teams
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نحوه نصب:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1. اگر برای دومین بار است که پچ نصب میکنید، باید به محل نصب بازی بروید و پوشه Kitserver رو حذف کنید- اگر نه لازم به انجام کار بالا نیست...
2. بعد از اکترکت کردن همه پارت ها، برنامه Inistal.exe را اجرا کنید و در قسمت Browse، محل نصب بازی را انتخاب کنید.
3. بازی را اجرا کنید
4. لذت ببرید
5. تشکر کنید roz::
دانلود: (لینک های بدون ف*ل*ر)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانلود لباس فصل بعد بارسلونا برای PES 2012
دانلود از مدیافایر
لطفا لینک دانلود پچ لیگ برتر ایران رو بذارید.ممنون
سلام به همه دوستداران این سایت
من یکی از ادیتورهای pes2012 هستم .
اگر کسی کیت - والپیپر-ایکون منو- و..... (به جز فیس) خواست بگه .
اگر هم موافقت کنن میتونم در خدمت این سایت باشم
سلام دوباره
دوستان اگه مایلید میتونم یک پچ کم حجم برای سایت بسازم .
1. لباس اختصاصی سایت
2. لوگوی اختصاصی
3. والپیپر اختصاصی
4. منوی اختصاصی
5. یک لیست از کاربران برتر سایت تهیه کنید که پست و نام - پای تخصصی - قد و وزن توش باشه
6. ر روی پچ جدید 2.8 سوارش می کنم و باحجم مثلا 10 مگ تحویل میدم . هر بار پچ جدید بیاد اپدیت میکنم برای اون پچ
نظرتون رو بگید لطفا
لباس اول تیم ارسنال که در سال 2012-2013 میپوشه
سازنده : خودمheee::
کیفیت پیشنمایش کم شده وگرنه تو بازی خوبه
پیشنمایش لباس:
سلام دوست عزیز، خوش حالم که یه ادیتور اومد سایتمون... ببینم میشه فایل های مختلف مثل فیس مسی رو بدون دانلود پچ زد پیس؟ یا اصلا کیت... یه سوال دیگه هم داشتم، پوشه مخصوص کیت چیه؟ مثلا مال فیس dt04 هست و مال کیت رو یادم رفته، لطفا بگید roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط CRISTIANO-FARSHAD [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون heee::
با سلام خواهشا شما برای ما یه کاری بکن ومن پچ لیگ برتر ایران رو برایpes2012می خوام اما هر کاری می کنم نمی تونم تهیه کنم. البته بازی لیگ برتر رو میفروشن من هم چند بار خریدم اما هیچ کدوم خوب نبود.اگه میشه شما برای ما کاری بکن.ممنون:ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط CRISTIANO-FARSHAD [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره میشه ولی حداقل باید یک کیتسرور دانلود کنی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پوشه فیس : dt0c.img یا در کیتسرورهای پیشرفته gdb
پوشه کیت: dt0c.img و در کیتسرور پیشرفته gdb
کفش : .img dt0c
توپ : dt0b.img
اهنگ : dt02.img
و.....
داداش کمی صبر کن یک پچ درست خواهد شد توسط گروه که هر وقت تموم شد میتونید اینترنتی سفارش بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran.maleki7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
( احتمالا تا عید اماده بشه اگر هم نشد یک پچ رایگان برای دانلود قرار داده میشه)
داداش قربونت ممنوننقل قول:
راستی اونجا نوشته بودی که یه والپیپر برای PES 2012 میسازم، مگه میشه؟ پس زمینه پیس یه VTR هست، میخوای یه ویدئو بسازی یا واقعا میشه والپیپر گذاشت؟
راستی من یه جا خونده بودم میشه آهنگ های mp3 رو به PES 2012 زد، میشه یه توضیح بدی؟ چون خیلی مسخره است آهنگاش...
چرا نمیشه میشه تو 4 جا میشه والپیپر گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1. جایی که بازی اغاز میشه نوشته کونامی
2و جایی که نوشته برای ورود کلیدی را فشار دهید
3. منوی اصلی که اون ویدیو رو نشون میده
4. جایی که تنظیمات قبل از ورود به بازی ( تغییر استادیوم و لباس و....)
و میشه والپیپر گذاشت
میشه اهنگ گذاشت باید کانورتر مخصوص دانلود کنی و بعد اهنگ رو به adx تبدیل کنی بعد بهش شماره میدی و کپی میکنی تو پوشه dt02.img
سلام بچه ها
ببخشید یکی فیس رونالدینهو و یا بکام و یا نیمار رو میتونه برام بزاره
فقط بکام از همه مهم تره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط amin.abedi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیس و موی نیمار خودش عالیه براش درست نکردن اگر هم کردن مال خود بازی بهتره
ممنون ببخشید اگه میشه بنویس کجا بزارمشcrying::-نقل قول:
و وقتی که گذاشتم از کجا برم بکام رو پیدا کنم:mage mishe:
توی ادیت تازه واردم بهم نخندینmas:-
داداش به نظرم یه پچ دانلود کنی بهتره که تو همین تایپک هم داره . فیس رو باید با نرم افزار های خاص با استفاده از سیو بازی شماره بدی . فکر کنم مال رونالینهو مشکلی نداشته باشه چون تو بازی خود رونالدینیو هست . ولی بکام رو سخته و الان بگم هنگ میکنی (شوخی کردم ناراحت نشی) باید تو پوشه dt0c.img کپی کنی
خوب توی پس 2012 من که رونالدینهو نیست
حالا اگه اون رو دانلود کنم گجا بزارم
درضمن من کیت سرور و این جور چیز ها ندارم
لازمه دانلود کنم؟
اولا باید کیتسرور دانلود کنی
دوما همون طور که قبلا گفتم یک پچ دانلود کن هر چی بخوای داره و....... خیلی هم نصبش راحته . اگه بخوای بدون پچ وارد کنی خیلی سخته باید حتما قبلش اموزش دیده باشی