تبریک میگم .......... عجب بازی بود کاش تلویزیون پخش میکرد ........5 تا گل داشت ...همیشه پیروزی در دقیقه 90 حس زیبایی داره
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک میگم .......... عجب بازی بود کاش تلویزیون پخش میکرد ........5 تا گل داشت ...همیشه پیروزی در دقیقه 90 حس زیبایی داره
اَ ه ه ه ه ه ه ه هح
باختیم که باختیم بدرک ! جام حذفی چه بدرد میخوره !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صدر جدول ماله ماس :yes:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایول توز برگشت lay_;; lay_;; lay_;;
this best team in england lag i love that so much so any bothy like this team he or she are my best friend tank you guys by
قهرمان جدید در راه است man city
nobody want to speak with me ?
سلام آقا فرامرز & مهران به جمع کوچیک من سیتی فَن ها خوش اومدی .
امیدوارم بیشتر به این تاپیک سر بزنی تا هم تاپیک زنده تر باشه و هم با هم بیشتر آشنا بشیم و بحص کنم .
can u speak farsi:hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط faramarz@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب هنوز منسیتی لیگو وا نداده این نشون میده اینطور که همه فکر میکردن من سیتی تو نیم فصل دوم لیگو راحت از دست میده اشتباه بوده بهرحال ر قابت اصلی بین تیمایی منچستریه و من فعلا من سیتی رو شایسته تر دیدم هر چند روندی صعودی نداشته
ای کاش تیم منچستر سیتی از بازکنان هلند و ارزنتین بیشتر استفاده کنه واز اون بازیکنشون کومپانی من همیشه وقتی میبینمش خندم میگیره این چون منو به یاده محصولات شرکت میندازه دادشم مهرانم از مسخره کردن کومپانی ناراحت میشه
ممنون اقای David
از مسیجتون مارو خوشحال کردین نظرتون در مورد اگرو (شماره 16 man city) چیه
ممنون میشم جواب بدین؟
Yes I Can Speak Farsi sir مصطفی خوشحالمون کردین من تازه وارد این کلوپ هواداران man city شدم میشه راهنماییم کنید؟
کدوم بازیه man city تو راهه:sigar::sigar:
Sir David Can Speak English With me For Always
از کجا میتونم الگوی فنی رو به عکس اگرو برسونم
سلام آقا مهران !
نمیشه الگوی فنی رو به اگرو تعقیر بدی ! چون توی لیست قرارش ندادن .
ما اصولا توی تاپیک حرف های خودمونی درمورد تاکتیک , ترکیب , شرایط و بازیکن ها و مربی و خرید های تیم بحث میکنیم !
امید وارم که با وجود شما و بقیه دوستان این بخش پر محتوا بشه !
در مورد آگرو هم باید بگم که به نظر من یکی از ارکان اصلی من سیتی محسوب میشه و من از بازیش لذت میبرم چون یه یازیکن با انرژی و پر شوری هست مثل توز ولی این چند هفته ای هست که افت کرده که ایشالا امشب با گلزنی که کارد دوباره موتو گلزنیش روشن بشه !
ایول به پوتو 4 تا زدیم و در مجموع 6 -1 بردیم و رفتیم بالا ! دوست دارم به یونایتد بخوریم و یه 6 تا دیگه بارشون کنیم !
lمیدونین چیه دیگه ازبس شیاطین به کل لیگ انگلستان زور گفتن خسته شدم امیدوارم اینقدر به man city ببازه که فرگوسن تو همون سن شصت و چند سالگیش دغ کنه
به نظر شما قهرمان لیگ انگلستان کدام تیم خواهد بود؟
1.Man City
2.Man City
3.Man City
4.Man City
گزینه ی مورد نظرو رو پیش خودتون نگه دارین و به هیچکس نگین چون درست حدس زدین.
:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:
به نظر من تیممون به پاویوچنکو روسی که تو تاتنهام بازی میکنه نیاز داره تا مکمل شماره10 Deko بشه
من این بازیکنو نمیشناسم! میشه بیشتر توضیح بدی؟
اگه خدا بخواد من سیتی قهرمان لیگ اروپا بشه و بارسا هم قهرمان cl بشه تو بازی سوپر کاپ من طرفدار کدوم تیم بشم؟ :gerye:
بازیکن بلند قد که موهاش کرمیه وفکر میکنم شماره 22 تاتنهام رو میپوشه توی تیم ملی هم کنار ارشاوین بازی میکنه
الان تو تاتنهام نیست تو لوکوموتیو موسکوه
این بازیکن به قول داش عادل دیگه توی تاتنهام نیست و به نظر من در حد سیتی نیست و نمیتونه مکمل خوبی برای ژکو باشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط faramarz@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا این یه نظره چون اخرین باری که دیدمش خوب جاگیری میکرد او میتونه پاسهای عمقیه سیلوا رو با گل جواب بده
David داداش اگه بارسا با من سیتی روبرو بشه کدومور جوب هستی
:he:
توی اون بازی معلوم میشه مسی بهتره یا اگرو
دوتا رفیق روبروی هم
gam:-
اگه این دوتا بخورن به هم مثل بازی بارسا-میلان , سردرگم میشم و خودم هم نمیدونم واسه چی دارم بازی رو نگاه میکنم !
ولی رو بروی هم قرار گرفتن مسی , ماسکرانو , توز , آگرو خیلی جالب میشه !!!
I Hope You Donot leave us
امیدوارم ترکمون نکنی
بعضیا فک میکنن تیمشون به من سیتی میرسه می خوان با گل های زیاد ببرن حالا اگه نبازن خوبه
بازی بعدیمون فرداست با بلکبرن
رفتو تو خونشون 4 زدیم تو این بازی ببینیم چندتا میزنیم
آره بلکبرن الا تیم 17 جدوله و میشه احتمال زیاد داد که امتیاز ازش بگیریم ! حالا هم که توز برگشته و بالوتلی , اگرو و ژکو هم بعد بازی پورتو روحیه ی زیادی پیدا کردن !
من برادر مهران هستم تیم شما تیم خوبی هست من از سیتی ها به محصولات شرکت منظرم کومپانی هست خوشم میاد
من برادر مهران هستم تیم شما تیم خوبی هست من از سیتی ها به محصولات شرکت منظورم کومپانی هست خوشم میاد
اگه میشه دقیقا بگید شما ها چند نفرید ؟ من فکر میکنم یه نفر هستی و داری به عنوان دو نفر تو تاپیک نظر میدی ! که اگه اینطور باشه مدیران سایت باهات برخورد میکنن !!!
الان چی شده دو نفر بایه نام کاربری اومدن
اگه دو نفرید چرا 2 تا کاربری ندارید
اگر هم 1 نفری دیگه بیخیال شوخی شو
شرمنده من میرم سر کار داداشم از man city متنفره میخواد ضدحال بزنه نگران نباشید کاری کردم دیگه این کارو نکنه بازم معذرت
داداش عادل داداش Davidبازم معذرت