تبریک میگم به هوادارن بایرن ....... دم همتون گرممممممممممممم ........روی همتونو میبوسمممممممممممممممممم
عاشقتمممممممممممممممممممم مممممممممممممممممم هاینکسlove::
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک میگم به هوادارن بایرن ....... دم همتون گرممممممممممممم ........روی همتونو میبوسمممممممممممممممممم
عاشقتمممممممممممممممممممم مممممممممممممممممم هاینکسlove::
ایولا !!!!!!!!
بالاخره حق به حقدار رسید و تیمی که لیاقتش رو داشت رفت فینال ! مبارک تموم بایرنی ها و کسانی که فوتبال , دوست دارن !
امیدوارم بایرن قهرمان شه ..... چون لیاقتش خیلی بیشتر از چلسی هست ... چلسی فوتبال بلد نیست .... تو کار اتوبوس شکرت واحد فعالیت میکنه heee::
فقط بایرن و بارسااااااااااااااااااااا اااااااااا
یادمه یه نفر بود چند روز پیشا میگفت که پنالتی زدن هنر میخواد !!! بنده خدا راست میگفت واقعا هنر میخواد
اون بابایی که تو پنالتی زدن هنرمنده همیشه جاهای حساس وا میده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو فینال لیگ قهرمانان مقابل چلسی هم پنالتیش رو از دست داد.
به طرفدارای بایرن تبریک میگم
رونالدو-کاکا-راموس
hala madrid
تبريك به بايرن و هوادارنش. انصافا بهتر بوديد و دلايل زيادي داشت ! مهمترين دلايلش خستگي رئالي ها بود و اينكه طراوت هميشگي رو نداشتند ! جدا از اين مسائل موقعيت هاي بايرن هم بيشتر بود و ميشه گفت حقشون بود ! كاش به پنالتي ها نميكشيد ! ولي ديگه فوتبال همينه.
نه به عنوان یه بارسای به عنوان یه تماشاگر
واقعا حق بایرن بود بهشون تبریک میگم بازیو باید 90 دقیقه تموم میکردن
راستی این طر فدارای بایرن کجان
اصلا هستن
الان ما شدیم حذب باد shikam::- shikam::- shikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از بچگی حذب باد بودم , البته باد کولر :hehehe: هر وَری میرفت منم میرفتم اونجا lagh::
منم به هواداران پرشور بایرن تبریک میگم واقعا لیاقت شما نسبت به رئال بیشتر بود و تو همون 90 دقیقه باید کار رو تموم میکردین و همینطور لیاقتتون از چلسی هم بیشتره ولی حیف که تو فینال فکر کنم سه تا از بازیکن های خوب بایرن محرومن:flowerysmile:
راستی شما در جریان نیستین چرا علیرضا گلها و خلاصه بازی رو نمیذاره:ehe:
درود به همه ي هواداران بايرن مونيخ :bayern:
مبارك همه ي طرفداراي بايرن باشه اين پيروزي ارزشمند
ايشالا تو اليانز ارنا ، تو بازي فينال چلسي رو مقتدرانه شكست بده و قهرمان بشه
بازم تبريك ميگم به همه ي طرفداراي بايرن :bayern:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راست میگفته ....
پنالتی زدن یه هنر خاص میخواست که رونالدو تو بازی انجام داد ولی تو ضربات پنالتی خراب کرد ..... ki::
بایرن حقیقتا لایق رسیدن به فینال بود.خودشحالم که تیم اصیل به حقش که صعود بود رسید.
تبریک به هوادارای بایرن مونیخ roz::نه به خاطر بردن رئال . به خاطر خودشون که الحق شایسته بودند و با تعصب جنگیدند و به اونچه میخواستند رسیدن / به نظرم شایستگی فتح جام رو کاملا مونیخی ها دارند . حتی اگر بارسلونا هم فینال می امد شانس رو در بهترین من حالت بایرنو 70 به 30 میدونستم و اما در مورد بازی دیشب/ دیشب بازهم بایرن دست بردار پرسینگ شدید و حملات خودش نبود و اگر گومز یکم دقتشو بیشتر میکرد میتونست کارو تو همون 120 تموم کنه ولی اینم نباید فراموش کرد که رئال هم موقعیت های زیادی داشت که با بدشانسی و بعضا درخشش نویر همراه بود _ اما در مورد پنالتی بهتر صحبت کنم . به هرحال اگه دقت کرده باشید رئال در عرض 2 هفته 4 بازی واقعا حساس و سختی رو نسبت به بایرن پشت سر گذاشت (اتلتیکومادرید - بایرن - بارسلونا - بایرن) / به هرحال هر بازیکنی هم که باشه به از این همه فشار روحی و روانی بخواد 120 دیقه تو نیمه نهایی چمپیونزلیگ با اون همه فشار بیاد و پشت ضربات سرنوشت ساز پنالتی قرار بگیره . خوب طبیعتا درصد خراب کردن پنالتی بالاتره - دیشب خستگی رو میشد کاملا در رئالی ها احساس کرد - اگرم دقت کرده باشید رئال تو 20 دیقه اول حملات طوفانی رو داشت ولی بعد از دقیقه 30 دیگه بازی رو وا داد و شاگردان هانکیس هم که نمیخواستن فینال مونیخ . فینالی که در ورزشگاه خودشونه رو از دست بدن و تمام توان و تلاششونو گذاشتن تا به فینال برسن __ در کل من اینو میگم که بازیکنی مثل رونالدوی که شاید در طول دوران بازیگریش 3یا4 تا پنالتی بیشتر خراب نکرده باشه هم ممکنه زیر این فشار و تو این شرایط پنالتی خراب کنه _ و معمولا هم پنالتی اول خیلی تو روحیه بازیکنا تاثیر داره و پنالتی رونالدو که گل نشد رئال یه جورایی خودشو باخت و پشت سرش کاکا اومدو خراب کرد و راموسم که توپو به کهکشانا فرستاد _ به هرحال اینا جزئ از زیبایی های فوتبالن و این چیزی از ارزش های رئال کم نمیکنه __ امیدوارم بایرنم امسال هم به چمپیونز برسه هم به جام حذفی آلمان :gol:
هر چند سخته اما به بایرنی ها و طرفداراشون تبریک میگم
تیمتون واقعا خوب بود و هر دو تیم شایسته فینالیست شدن بودن که پنالتی ها روی خوبشو به شما نشون داد
هر چند شرایطه بدنیمون اصلا یکسان نبود و شرایط بازی فرق داشت اما بهرحال تبریک میگم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، شما عزیزان می توانید صحنۀ ضربات پنالتی دیدار تیم های رئال مادرید و بایرن مونیخ
برای دانلود با فرمت 3gp ( موبایل ) [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ( حجم 10 مگابایت ، کیفیت متوسط ، دوستان توجه کنید که تنها ضربۀ آلابا تو این ویدئو نیستش!!! )
لینک 1 : برای دانلود با فرمت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ( حجم 74 مگابایت ، کیفیت خوب ، کامل )
لینک 2 : برای دانلود با فرمت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ( حجم 74 مگابایت ، کیفیت خوب ، کامل )
بایرن باید واسه فینال با دورتموند از ترکیب نیمه دوم استفاده کنه تا تو فینال به مشکل بر نخوره
انشاالله بازی با دورتموند رو هم میبریم تا با اقتدار اولین جاممونو گرفته باشیم ....
هوادارای بایرن در مشهد توجه کنن پخش دیدار در سینما سیمرغ مشهد دیدن دسته جمعی فوتبال
نميدونم چرا از اين چلسيه دي متئو زياد خوشم نميادthink::همش به فكر دفاع كردنه eterza::-
به اتوبوس گفتن ذكي :nishkhand:!
ايشالا امشب بايرن قدرت نمايي ميكنه و يه درس خوب به اين تيم اتوبوسي ميده :sigar:
پس چرا ساعت 11 و رب نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخواهم بردمونو نیگاه کنم !!!!!!!
من امیدوارم این نتیجه ی لیگ قهرمانان بشه .........
من به شخصه به چلسی تبریک میگم چون از اشتباهات فراون بایرن استفاده کرد .. به بایرنی ها هم تبریک میگم نه به خاطر دلداری دادن به خاطر فوتبال پاک و زیباشوت . واقعا قدر این تیمو باید دونست .. دیگه خداییش امسال حق مونیخ بود که قهرمان بشه ....2 سال پیشم اگه یادتون باشه از اینتر خورد و اینا همش و همش فقط به خاطر بی دقتی بازیکناس و بس ... خداییش موقعیت های بایرنو با موقعیت های چلسی مقایسه کنید .. شاید بایرن نزدیک فقط 5.6 موقعیت 100 درصد گل داشت که همش با بی دقتی بازیکنا به هدر رفت پنالتی روبن هم که دیگه آخرش بود ـــ این بازی درسته که تموم شده و چلسی قهرمان ولی به نظرم بایرن به فوتبال نباخت . البته یادمونم نباید بره که یه هفته پیشم بایرن جام حذفی رو از دست داد و اونور چلسی قهرمان fa کاپ شد و میتونم بگم که چلسی یکم از لحاظ روحی تو شرایط ارمانی و بهتری نسبت به مونیخی ها قرار داشتن
طرفداران چلسی از این لحظه کم کم زیاد میشن، و این است فلسفه فوتبال آبراموویچ ؟
به نام او.....
سلام خدمت دوستان عزیز
بازی دیشب بایرن به نظر من با توجه به اشتباهاتی که داشت خیلی خوب کار کرد البته میتوانست بهتر ظاهر بشوند چون امتیاز میزبانی را داشت و استرس بر بازیکنان حاکم نبود و با استراحتی که داشتند به شرایط ایده الی رسیده بودند اما نا هماهنگی بین بازیکنان و ضعف کاذب در سیستم دفاعی تیم باعث شد که بازیکنان چلسی راه نفوذ به عمق بایرن را پیدا کنند و از این ضعف به خوبی بهره ببرند . تمامی این عوامل به یک طرف بازی ضعیف و دور از انتظار روبن به یک طرف. بایرن برای رسیدن به این مرحله زحمات فراوانی کشیده بود اما با یک بی برنامگی و بر طرف نکردن ضعف در سیتم دفاعی به قولی هر رشته بودند را پنبه کردند البته به نظر من هر بازی به پنالتی کشیده بشود نتیجه ای که رقم میخوره به هیچ شکلی عادلانه نیست چون بازکنان به خستگی مفرط رسیده اند و استرس بر آنها حاکم هست و اینکه هر بازیکن خوبی نمیتواند یک پنالتی زن خوبی باشد.و پنالتی چیزی از ارزش های بایرن کم نمیکنه.بایرن تصمیم داشت با برد این فینال رتبه خودش را جمع قهرمانی های قبلی خودش به رتبه سوم جدول فینالیست های قبلی چون لیورپول برساند و بالاتر از لیورپول قرار بگیرد.
نویسنده: نیما / انجمن تخصصی فوتبال دربی
اول از همه به هوادارای چلسی این برد رو تبریک میگم ........ اونا از اشتباهای بایرن استفاده می کردند و بالا خره دقیقه ی 88 با گل دروگبا به هدفشون رسیدند .......... ولی اونا ضد فاتبال بازی کردند و شاید هم خود هواداران داشتن حوصلشون سر می رفت ...... 20 کرنر ، 38 حمله و فقط 1 گل برای بایرن !!! 1 کرنر و 10 حمله و یک گل برای چلسی .... انصافا این ناعادلانه است ........
به نظر من خیلی تاسف باره که چلسی از بایرن ببره و بایرن تیم ملی هلند رو ببره !!!!! اگ بایرنی ها بازی که با جووناشون مقابل هلند انجام دادند ، تو بازی فینال انجام می دادند مطمئنا جام قهرمانی در دستان لام بود ...... :narahat:
راستی بر مقابل هلند رو هم تبریک میگم ...