رائول میرلس به چلسی پیوست
رائول میرلس به چلسی پیوست
رائول میرلس هافبک تیم فوتبال لیورپول با قراردادی 4 ساله به چلسی پیوست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این مدافع پرتغالی که 44 بازی نیز برای لیورپولی ها انجام داده است سر انجام و پس از کش و قوس های فراوان به لندن آمد و با تیم فوتبال چلسی قراردادی به مدت 4 سال را امضا کرد.رائول میرلس توانست در لحظات آخر بازار نقل و انتقالات رضایت مدیران لیورپول را جلب کرده و خود را به چلسی برساند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرلز شماره 16 را بر تن مي كند
مرلز شماره 16 را بر تن مي كند
رائول ميرلز بعد از انتقال از ليورپول در روز آخر نقل و انتقالات پيراهن شماره 16 را برتن مي كند.
مرلز در جام جهاني 2010 در آفريقاي جنوبي هم براي تيم ملي پرتغال شماره 16 را مي پوشيد و همچنين در بازي هاي ملي هم به طور منظم همين پيراهن را بر تن مي كند.
شماره 16 قبلي تيم چلسي اسكات سينكلر بود كه اكنون به تيم سوانسي سيتي پيوسته است. صاحبان قبلي اين پيراهن آرين روبن و دستيار اول فعلي سرمربي روبرتو دي متئو بوده اند.
لوکاکو در اروپا بازی نخواهد کرد
لوکاکو در اروپا بازی نخواهد کرد
به نظر می رسد روملو لوکاکو در بازی های اروپایی این تیم نمی تواند بازی کند.
با توجه به حضور مهاجمان بزرگی چون دروگبا ، تورس ، آنلکا و همچنین حضور بازیکنی چون استوریچ که در از مربی تیمش طلب زمان برای خود نمایی می کند ، دیگر فرصتی برای لوکاکو پیش نیاید تا بتواند در ترکیب تیمش قرار گیرد.از همین رو طی خبری که روملو لو کاکو در لیست 25 نفره چلسی برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا قرار نخواهد گرفت و شانسی برای حضور در این رقابت ها نخواهد داشت.
جوان بلژیکی که با 20 میلیون پوند از اندرلشت به چلسی آمده است در حالی نمی تواند برای تیمش بازی کند که آندره ویلاس بواس 22 بازیکن را در لیست اول خود قرار داده و تنها جان تری را نیز نامش را در لیست جداگانه ارسال کرده اند ، همچنین در لیست دوم چلسی نام جاش مک ایچران و ناتانیل چالوبا قرار دارد که آنها نیز می توانند برای چلسی بازی کنند.
ویلاس بواس: اگر هر چهار جام را با چلسی ببرم خداحافظی می کنم
ویلاس بواس: اگر هر چهار جام را با چلسی ببرم خداحافظی می کنم
آندره ویلاس بواس سرمربی پرتغالی پورتو به شوخی اعلام کرد اگر هر چهار جام اصلی این فصل را از آن خود کند از فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
او معتقد است کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر از اهمیت بیشتری نسبت به بقیه جام ها برخوردار است.
او می گوید:" اگر عنوان قهرمانی لیگ برتر را کسب نکنیم از تیمم راضی نخواهم بود. اگر هم چهار جام اصلی را تصاحب کنیم از دنیای فوتبال خداحافظی خواهم کرد."
"می خواهم با چلسی همه جام های ممکن را تصاحب کنم. بازیکنان من انگیزه بسیار بالایی دارند و روی تک تک آنها حساب ویژه ای باز کرده ام."
ویلاس بواس در زمان حضورش در پورتو همین کار را کرد و در یک فصل تمام جام های ممکن را کسب کرد. او امیدوار است بتواند این اتفاق را با چلسی رقم بزند.
چلسی در اولین دیدار خود در لیگ برتر به مصاف استوک سیتی خواهد رفت.
ویلاس بواس در مورد این بازی می گوید:" استوک فوتبال اصلی انگلیسی را ارائه خواهد داد و امیدوارم بتوانیم با برنامه ریزی که کرده ایم این تیم را شکست دهیم و لیگ برتر را با پیروزی آغاز کنیم."
فهرست تیم چلسی رای شرکت در لیگ برتر انگلستان
باشگاه چلسی فهرست بازیکنان خود را برای شرکت در لیگ برتر انگلیس، به اتحادیه ی فوتبال انگلستان ارائه کرد.
این بازیکنان عبارتند از :
1- پیتر چک
2- برانیسلاو ایوانوویچ
3- اشلی کول
4- داوید لوییز
5- مایکل اسین
7- رامیرز
8- فرانک لمپارد
9- فرناندو تورس
10- خوان ماتا
11- دیدیه دروگبا
12- جان اوبی میکل
15- فلورنت مالودا
16- رائول میرلس
17- خوزه بوسینگوا
19- پائولو فریرا
21- سالومون کالو
22- راس ترنبال
23- دانیل استاریج
26- جان تری
33- الکس
34- رایان برتراند
39- نیکولاس آنلکا
40- هنریک هیلاریو
در ضمن بازیکنان نام آشنایی چون جاشوا مک ایکران، اوریول رومئو و روملو لوکاکو به دلیل شرایط خاص خود، احتیاجی به ثبت در این لیست ندارند و هر زمان می توانند برای چلسی بازی کنند. مک ایکران به دلیل این که تا قبل از 21 سالگی در یک تیم از بریتانیا، بیش از 3 سال بازی کرده، احتیاجی به ثبت در این لیست ندارد و می توان به جای او بازیکن دیگری در این لیست قرار داد. اوریول رومئو و روملو لوکاکو هم چون قبل از 21 سالگی، قراردادی بیش از 3 سال با تیم چلسی منعقد کرده اند، باز هم نیازی به اضافه شدن به این فهرست ندارند.
علاوه بر این بازیکنان، تیم چلسی و تمام تیم های انگلیسی، در هر زمان از فصل اجازه دارند که هر بازیکنی در هر پستی و با هر شماره ای که تمایل داشتند، از تیم رزرو های باشگاه خود ( تیم امید ها ) به تیم اصلی و بزرگسالان بیاورند.
خبر خوش برای هوادارن : اسین از ژانویه با چلسی خواهد بود
خبر خوش برای هوادارن : اسین از ژانویه با چلسی خواهد بود
به نقل سایت رسمی چلسی ، مايكل اسين كه در سالهاي گذشته همواره با مشكل مصدوميتهاي طولاني و سنگين دست به گريبان بوده، قبل از شروع فصل جديد ليگ برتر اميد زيادي داشت با آماده سازي خود بتواند جايي در تركيب اصلي تيم استامفوردبريجي داشته باشد. اما بروز يك مصدوميت كاملا جدي از ناحيه رباط صليبي باعث شد تا وي براي چند ماه باز هم دور از ميدان بماند.دراين ارتباط پس از آنكه وي در سايت خود از تلاشهاي بيشمارش براي حضور در تمرينات فيزيوتراپي پس از انجام عمل جراحي زانو خبر داد، آندره وياس بواس سرمربي پرتغالي آبيها نيز جملاتي بر زبان آورد كه باعث خرسندي هواداران شد. وي گفت: پزشكان تيم پس از معاينات اخير روي پاي اسين به اين نتيجه رسيدهاند وي در حال پيشرفت به منظور كسب سلامتي كامل و همينطور آمادگي براي بازگشت به ميدان مسابقه است. اين مربي 33 ساله افزود: براساس تخمين كادر پزشكي اسين تا دو ماه ديگر قادر به بازگشت به ميدان خواهد بود و با انجام تمرينات تيمي و آماده سازي خود در كنار بازيكنان قادر خواهد شد تا از اوايل سال نو يعني در ژانويه براي چلسي در مسابقات فعاليت كند. براساس اظهارات اين مربي اسين همه روزه از ساعت 10 تا 17 در مركز پزشكي متعلق به باشگاه حضور مييابد تا زير نظر پزشكان تمرينات فيزيوتراپي را به دقت انجام دهد.
بالاک: من نقشي در اخراج اسکولاري از چلسي نداشتم
اين مربي برزيلي در مصاحبه اي اعلام کرد چند بازيکن چلسي از جمله بالاک در اخراج او از اين باشگاه نقش داشته اند اما ستاره 34 ساله آلماني اين مسئله را تکذيب کرد
ورزش سه - میشائیل بالاک، ستاره باتجربه بایر لورکوزن، کارلو آنچلوتی، سرمربی سابقش در چلسی را مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد این مربی ایتالیایی در کار با ستاره عملکرد بسیار خوبی داشت.
بالاک بین سال های 2006 تا 2010 برای چلسی بازی کرد که آخرین فصل آن تحت هدایت کارلو آنچلوتی، آنها توانستند در لیگ برتر و جام حذفی انگلیس به قهرمانی برسند.
بالاک در گفتگو با میل آن ساندی گفت:" آنچلوتی همیشه با بازیکنان عادلانه رفتار می کرد. او همیشه راه های خوبی برای کار کردن با تیم داشت. تیمی که به خاطر داشتن ستاره های بزرگ،کار کردن با آن اصلا ساده نیست.
این کار را برای مربی سخت می کند. در چند سال اخیر، چلسی چند مربی عوض کرده اما همیشه ناکامی تیم تقصیر مربی نیست. بازیکنان نیز بخشی از قضیه هستند."
پیش آنچلوتی، لوئیس فیلیپه اسکولاری هدایت چلسی را برعهده داشت اما در کمتر از یک فصل از کار برکنار شد. این مربی برزیلی بعدا در مصاحبه ای اعلام کرد چند بازیکن تیم از جمله بالاک در اخراج او نقش داشته اند اما ستاره 34 ساله آلمانی این را تکذیب کرد.
" این اصلا درست نیست. نمی دانم او این را از کجا درآورده است. خیلی تعجب کردم زیرا من رابطه خوبی با او داشتم. من فکر می کنم او نتوانست رابطه خوبی با بازیکنان برقرار کند، چیزی که برای مربیگری در چنین باشگاهی لازم است."
فرگوسن : چلسی خطری بزرگ برای منچستر است
فرگوسن : چلسی خطری بزرگ برای منچستر است
بازیکنان چلسی برای اولین فصل زیر نظر آندره ویلاس بواس کار می کنند و فرگوسن در صحبتهایی اعلام کرد که احترام فراوانی برای آبی پوشان و تیم باتجربه شان قائل است.فرگوسن در صحبتهایی گفت:« چلسی با حضور بازیکنانی مثل فرانک لمپارد، دیدیه دروگبا، پتر چک، جان تری، الکس نیکلا آنلکا و فرناندو تورس تجربه فراوانی دارند و هیچ بازیکن و پسر بچه جوانی در تیمشان نیست.»مربی یونایتد ادامه داد:« ولی آنها بازیکنان سن و سال داری مثل گیگز با 36 یا 37 سال سن هم ندارند. لمپارد و دروگبا 33 ساله اند و آنلکا 32 سال سن دارد. مثل کریک و ریو فردیناند و نباید بگوئیم که چلسی مرده و تیمی مدفون شده است. اگر این طور است، ما هم این طور هستیم ؟ پس چرا باید چنین چیزی به چلسی بگوئیم؟ آنها هنوز هم تهدید بزرگی هستند و برای قهرمانی می جنگند.»آندره ویلاس بواس با 33 سال سن جوان ترین مربی لیگ برتر است . فرگوسن درمورد این مربی پرتغالی گفت:« او شیوه های متفاوتی با من دارد ولی مطمئنم که نصایح فراوانی از سایرین خواهد گرفت و در چلسی موفق خواهد شد. من زیاد او را نمی شناسم. او مرد جوانی است و این گام بزرگی است که از رقابتهای پرتغال به لیگ برتر بیایی ولی با زمان و حمایت همه چیز ممکن است
کاپلو : لمپارد هنوز بازیکنی مهم برای انگلستان است
کاپلو : لمپارد هنوز بازیکنی مهم برای انگلستان است
این در حالی است که این هافبک 33 ساله در دیدار روز مقابل جمعه مقابل بلغارستان روی نیمکت نشست تا شایعات در مورد پایان دوران حضور او در تیم ملی قوت بگیرد. این اوین بار از سال 2008 بود که لمپارد بدون اینکه مشکلی داشته باشد، در ترکیب سه شیرها قرار نگرفت. انگلیسی ها فردا شب در ادامه دیدارهای مقدماتی یورو 2012 در ومبلی مقابل ولز قرار خواهند گرفت.کاپلو در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" لمپارد بازیکن مهمی برای ماست، مانند همه بازیکنانی که در تیم هستند و البت بازیکنانی مانند جرارد و ویلشر که در حال حاضر در کنار ما نیستند.فکر می کنم او آماده بازی در کنار ماست. نمی دانم او فردا بازی می کند یا نه. احتمالا ما با سبکی متفاوت نسبت به دیدار مقابل بلغارستان در این دیدار به میدان خواهیم رفت زیرا در خانه بازی می کنیم."سرمربی ایتالیایی همچنین در مورد اهمیت لمپارد برای تیم ملی انگلیس گفت:" او یکی از بازیکنان مهم ما و یکی از بزرگان تیم است."
جان تری در حمایت از فرانک لمپارد : لمپارد بازیکنی کلیدی برای انگلیس است
جان تری در حمایت از فرانک لمپارد : لمپارد بازیکنی کلیدی برای انگلیس است
لمپارد در دیدار جمعه گذشته تیم ملی انگلیس مقابل بلغارستان علی رغم اینکه مصدوم نبود اما در ترکیب اصلی قرار نگرفت و کاپلو ترجیح داد از اسکات پارکر، گرت بری و اشلی یانگ در خط میانی استفاده کند. بسیاری بعد از این دیدار اعلام کردند نیمکت نشینی لمپارد 33 ساله به معنای پایان دوران بازی او در تیم ملی است اما تری چنین اعتقادی ندارد.کاپیتان سه شیر ها امروز در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل ولز به خبرنگاران گفت:" من مدت هاست که لمپارد را می شناسم. او از اینکه در ترکیب اصلی نبود، بسیار ناراحت شد اما در چند روز اخیر به سختی تمرین کرد و همچنان یکی از بهترین بازیکنان ماست.به خاطر سن و سالش، همه دوست دارند او را بازنشسته کنند اما او از آمادگی فوق العاده ای برخوردار است. رکوردهای او در تیم ملی انگلیس فوق العاده است.ما ترکیب خوبی از بازیکنان جوان و باتجربه داریم و فکر می کنم فرانک به زودی به ترکیب تیم بازخواهد گشت. ما در دیدار مقابل بلغارستان دیدیم که گری کیهیل و کریس اسمالینگ چقدر خوب کار کردند. فشار تنها روی فرانک نیست و بلکه همه ما به خاطر بازی های خوب بازیکنان جوان این فشار را احساس می کنیم."
پیتر چک به تمرینات بازگشت
پیتر چک به تمرینات بازگشت
خبر خوش برای هواداران چلسی این است که پیتر چک، دروازه بان اوّل تیم، به تمرینات بازگشته است و می تواند تیمش را در بازی های آینده همراهی کند. این دروازه بان اهل جمهوری چک، در سال های اخیر بار ها مصدوم شده است و همواره چلسی در نبود او ضرر کرده است. البتّه این بار هنریک هیلاریو در نبود او بسیار خوب عمل کرد. در بازی اوّل توانست دروازه ی چلسی را بسته نگه دارد و در جریان دو پیروزی چلسی، دو گل دریافت کرد که روی یکی از آن ها کمی مقصّر بود. به هر حال با بازگشت چک، خیال تیم از بابت دروازه راحت تر می شود.
لوکاکو : به دوستانم گفته بودم که یک روز برای چلسی بازی خواهم کرد
لوکاکو : به دوستانم گفته بودم که یک روز برای چلسی بازی خواهم کرد
روملو لوکاکو مهاجم 18 ساله و تازه وارد تیم فوتبال چلسی که اندرلخت را به مقصد تیمی که چند سال در حسرت پیراهنش قرار داشت در مصاحبه ای که از سوی وب سایت رسمی باشگاه چلسی انتشار صحبت هایش را در خصوص مقایسه او با دیدیه دروگبا در مطبوعات گفت :" مقایسه من با دروگبا یک افتخار بزرگ برایم محسوب می شود ، من تمام زمانم را با او می گذرانم ، با او صحبت می کنم و در رختکن کنار او می نشینم . من تماما گوش می دهم ، چرا که راهنمایم می کند ، همچنین با نیکو ( آنلکا ) و فرناندو ( تورس ) نیز اینگونه است . پس من از اینکه مهاجمان سطح بین المللی کنارم است خوشحالم ."
وی ادامه داد :" من اینجا نیامده ام تا جای دروگبا باشم ، من آمده ام تا برای چلسی بازی کنم و زمانی که امکان داشته باشد در کنار او بازی کنم و می توانم درس گرفتن از بازی او را ادامه دهم. او یک مهاجم در کلاس جهانی است. زمانی که ما تمرینات تکمیلی و نهایی را انجام می دهیم ، او می گوید تا آنجا که می توانی برای ضربه زدن به توپ تا دقیقه آخر تمرکز کن ، این خیلی نکته کوچکی می باشد ، اما موثر است."
لوکاکو ادامه داد :" از اینکه اینجا هستم افتخار می کنم ، من برای رسیدن به اینجا خیلی تلاش کرده ام و اکنون که به اینجا رسیده ام افتخار می کنم . در سن من جا برای پیشرفت زیاد است و من بعد از هفته اول تلاش خواهم کرد که بهتر شوم . تمرین کردن با این بازیکنان خیلی مهم است و گوش دادن به تجارب آنها هم مهم است و من از این بابت خیلی خوشحالم."
لمپارد:کاپلو تیمش را با توجه به میزان آمادگی انتخاب می کند نه سن بازیکنان
لمپارد:کاپلو تیمش را با توجه به میزان آمادگی انتخاب می کند نه سن بازیکنان
فرانک لمپارد ستاره انگلیسی باشگاه چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که روزهای حضورش در ترکیب ثابت تیم ملی انگلیس به پایان نرسیده است.
چرا که فابیو کاپلو ترکیب اصلی تیمش را براساس میزان امادگی بازیکنان تعیین می کند و نه سن و سال بازیکنان. این درحالی است که لمپارد در دیدار جمعه گذشته انگلیس مقابل بلغارستان که با برد 0-3 سه شیرها همراه بود روی نیمکت قرار داشت ولی در مصاف با ولز در ترکیب اصلی انگلیس قرار گرفت.
این درحالی است که شنیده می شود که کاپلو درنظر دارد تا تعدادی از بازیکنان مسن تیمش را در آستانه رقابتهای یورو2012 کنار بگذارد ولی لمپارد در صحبتهایی اعلام کرده که می خواهد همچنان در ترکیب سه شیرها به میدان برود.;
لمپارد در صحبتهایی به گاردین گفت:« من افتخار می کنم که برای تیم ملی کشورم به میدان بروم و اگر شرایط فیزیکی ات خوب باشد مربی تو را انتخاب می کند.من می خواهم یکی از مهره های سنگنین تیم باشم. این خیلی ساده است.»
لمپاردادامه داد:« من از اینکه هفته گذشته در ترکیب تیم قرار نگرفتم، تعجب نکردم.تا زمانی که اسمت را روی بورد نبینی، هیچ وقت جایگاهت درترکیب تیم تضمین شده نیست. چون بازیکنان باکیفیت زیادی در اردوی تیم هستند.من هیچ وقت انتظار هیچ چیزی را ندارم ولی همیشه دوست دارم بازی کنم و همین مرا رو به جلو هل می دهد.»
لمپارد ادامه داد:« تنها دو امکان وجود دارد که من برای انگلیس بازی نکنم: یکی اینکه به اردوی تیم دعوت نشوم که این عادلانه است و دیگری اینکه اگر حس کنم که برای پرونده طولانی مدت حضورم در چلسی لازم است.»
ستاره انگلیسی ادامه داد:« وقتی جوان هستی، نباید به خاطر سنت کنار گذاشته شوی. تا زمانی که انرژی و انگیزه برای بازی هست و به خاطر کیفیتی که درتیم باشگاهی به نمایش می گذاری به تیم ملی انگلیس می آیی و فکر می کنم که مربی هم تو را در ترکیب تیم قرار خواهد داد. تا زمانی که او این کار را بکند من به تلاش برای حضور در ترکیب تیم ادامه خواهم داد.»
انگلیس در صورتی که در دیدار روز هفتم اکتبرش مقابل مونته نگرو، نتیجه ای به جز باخت بگیرد، صعودش را به مرحله نههایی رقابتهای یورو2012مسجل خواهد کرد
رومئو : جدایی از بارسلونا سخت نبود
رومئو : جدایی از بارسلونا سخت نبود
هافبک 19 ساله اسپانیایی که پس از مصدومیت مایکل اسین به چلسی پیوسته است در مصاحبه ای رادیویی به اونا اف ام گفت :" ترک بارسلونا سخت نبود ، من مشتاق بودم که فرصتی برای خود پیدا کنم ."
وی ادامه داد :" زمانی که پیشنهاد چلسی رسید ، من کمی فکر کردم درباره اش اما شکی برای قبول آن نداشتم . من با گواردیولا در خصوص آینده ام صحبت نکردم ، اما بارسلونا مشکلی با قبول پیشنهادم نداشت ."
رومئو همچنین گفت :" من متوجه شدم که آندره ویلاس بواس زمانی که در پورتو بوده است نیز به بازی من علاقمند بوده است . او ( ویلاس بواس ) بدنبال بازیکن جدیدی بود چرا که اسین مصدوم شده بود ، کسی که بتواند در آن پست بازی کند و من فکر می کنم آندره انتظار دارد که با گذشت زمان من پیشرفت کنم."
دنیل استوریج: می خواهم به یکی از بهترین مهاجمان دنیا تبدیل شوم
دنیل استوریج: می خواهم به یکی از بهترین مهاجمان دنیا تبدیل شوم
این مهاجم جوان در بازی های پیش فصل چلسی نیز نمایش خوبی ارائه داد و اکنون امیدوار است که بتواند به ترکیب اصلی چلسی و تیم ملی انگلیس راه پیدا کند
دنیل استوریج، مهاجم چلسی، امیدوار است به زودی به یکی از بهترین بازیکنان تیمش تبدیل شود تا طرفداران چلسی او را نیز مورد ستایش قرار دهند.
این مهاجم 21 ساله فصل گذشته فرصت چندانی برای بازی در ترکیب اصلی آبی ها پیدا نکرد و به همین دلیل به طور قرضی به بولتون رفت.
او فصل خوبی را زیر نظر اوون کویل سپری کرد و در بازی های پیش فصل چلسی نیز نمایش خوبی ارائه داد و اکنون امیدوار است که بتواند به ترکیب اصلی چلسی و تیم ملی انگلیس راه پیدا کند.
او در گفتگو با نشریه ساندی میرر گفت:" بازیکنان ما در سراسر دنیا شناخته شده هستند. وقتی به کشورهایی مانند مالزی، تایلند و هنگ کنگ رفتیم، هواداران آنها را مانند خدا می پرستیدند.
امیدوارم در چند سال آینده، من هم از چنین ستایش هایی برخوردار شوم. می خواهم تا آنجا که می توانم در دنیای فوتبال پیش بروم و تنها به بازی در لیگ برتر دلخوش نباشم.
می خواهم به یکی از بهترین بازیکنان دنیا تبدیل شوم. نمی خواهم به متوسط بودن، راضی باشم. امیدوارم در مدت یک سال، به بازیکن بهتری تبدیل شوم و به تیم ملی انگلیس راه پیدا کنم. در حال حاضر هم می خواهم جایگاهم در تیم چلسی را مستحکم تر کنم."
خط و نشان ویلاس بواس برای سیتی و یونایتد: می گیریمشون!
خط و نشان ویلاس بواس برای سیتی و یونایتد: می گیریمشون!
یونایتد و سیتی با سه پیروزی در سه هفته ابتدایی و به ثمر رساندن 13 و 12 گل، مقتدرانه در صدر قرار دارند.
آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، شروع قدرتمندانه منچستریونایتد و منچسترسیتی در رقابت های این فصل را کم اهمیت دانست و تاکید کرد که تیمش می تواند این دو تیم را پشت سر بگذارد.
یونایتد و سیتی با سه پیروزی در سه هفته ابتدایی و به ثمر رساندن 13 و 12 گل، مقتدرانه در صدر قرار دارند.
اما این مسئله سرمربی آبی ها را چندان تحت تاثیر قرار نداده است:" آنها شروع خوبی داشتند. آنها گل های زیادی به ثمر رساندند و این برای فوتبال بریتانیا خوب است. اما ما تنها امیداریم در مقابل حریفان همیشه یک گل بیشتر بزنیم.
سبک بازی یونایتدها کامل است و آنها همیشه به دنبال به ثمر رساندن گل های زیاد هستند. آنها و سیتی در حال حاضر در صدر قرار دارند و ما دو امتیاز از آنها کمتر داریم اما می توانیم آنها را بگیریم.
هدف ما کم کردن فاصله است اما قصد نداریم سبک بازی مان را با آنها مقایسه کنیم. می خواهیم بازی به بازی بهتر شویم. این چیزی است که هواداران از ما انتظار دارند. خوشحالم که در دیدارهای مان به اندازه کافی فرصت خلق می کنیم و به پیروزی می رسیم. ما تنها باید کیفیت بازی مان را بهتر کرده و روان تر بازی کنیم.
چک : آماده بازی کردن هستم
چک : آماده بازی کردن هستم
پتر چک آمادگی خود را برای حضور در بازی
برابر ساندرلند اعلام کرد.
پتر چک سنگربان شماره تیم فوتبال چلسی که به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافته است طی مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاهش گفت :" من آماده حضور در ترکیب اصلی هستم و اگر مربی ( ویلاس بواس ) من را برای بازی فردا انتخاب کند ، بازی خواهم کرد ." پتر ادامه داد :" من مطمئنا خوشحالم چرا که وقتی مصدوم شدم صحبت از دوره مصدومیت بیش از این می شد و من دوره مصدومیتم را مدیریت کردم تا بتوانم بازگردم ، اعتبار این امر به تمام اعضای تیم مدیریت تیم و کمی هم به خود من مربوط می شود ، من خوشحال و راضی هستم که بازگشته ام." وی همچنین در پاسخ به سوالی که از او در خصوص احتمال ضعف او پس از دوره مصدومیت نیز گفت :" من در سالهای گذشته نیز اینچنین بازی کرده ام و چیز جدیدی برایم نیست. ما نیاز به هماهنگی در دفاع داریم که منطقه خطرناکی است ، در بازی های گذشته نیز می توانیم ببینیم که چگونه در این خط پیشرفت کرده ام ، ما اعتماد به نفس و امید بیشتری پیدا کرده ام و امیدواریم به موفقیتی که می خواهیم برسیم."
پتر چک در حالی خود را آماده دیدار تیمش برابر ساندرلند می کند که هنریکه هیلاریو به عنوان جانشین وی درون دروازه آبی های لندن ایستاده بود
ویلاس بواس: تورس استعداد گلزنی اش را از دست نداده است
ویلاس بواس: تورس استعداد گلزنی اش را از دست نداده است
سرمربی پرتغالی چلسی معتقد است تورس از کلاس بالایی برخوردار است و امیدوار است او به زودی شرایط ایده آلش را به دست بیاورد.
آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، تاکید کرد اگر تورس نتواند انتظارات را برآورده کند، برای نیمکت نشین کردن او تردید نخواهد کرد.
این در حالی است که ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، نیز در دیدار مقابل لیختن اشتاین از این مهاجم استفاده نکرد و آلوارو نگردو را به جای او به میدان فرستاد.
سرمربی پرتغالی چلسی معتقد است تورس از کلاس بالایی برخوردار است و امیدوار است او به زودی شرایط ایده آلش را به دست بیاورد.
او در گفتگو با نشریه دیلی میرر گفت:" به این دلیل که تورس در 21 بازی تنها یک بار گلزنی کرد نمی توان گفت که او استعدادش را از دست داده است. او همچنان بازیکن با استعدادی است. مسئله او تنها بازگشت اعتماد به نفسش است که آن هم با تمرین کردن، گذشته زمان و گلزنی به دست می آید.
اما این باعث نمی شود تیم را فراموش کنیم. ما تیم اصلی نداریم. من ترکیب را برای هر بازی انتخاب می کنم.
در سه دیدار ابتدایی فرناندو در ترکیب اصلی قرار گرفت و دیدیه روی نیمکت نشست اما من مشکلی با بازیکنانی که روی نیمکت می نشینند، ندارم. این تصمیم تنها به خاطر عملکرد آنها در تمرینات است. شرایط می تواند کاملا تغییر کند."
ویلاس بواس:ما چهار مهاجم فوق العاده داریم
ویلاس بواس:ما چهار مهاجم فوق العاده داریم
بازگشت بازیکنان ملی به تیم همیشه سخت بوده است . این امر می تواند سطح بازی را کم کند و از سرعت آن کمی بکاهد همانطور که در نیمه دوم اینگونه بود چرا که ما خسته بودیم
آندره ویلاس بواس سرمربی جوان چلسی که توانست تیمش را برابر ساندلند پیروز میدان کند در مصاحبه ای بعد از این پیروزی 2 بر 1 آن هم برابر گربه سیاه چلسی گفت :" امروز همه چیز همانطوری که ما خواستیم پیش رفت ، چیزی نبود که ما قبلا آن را تمرین نکرده باشیم ، این اتفاق در بازی های گذشته نیافتاده بود."
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران وی ادامه داد:" خوشبختانه ما امروز توانستیم پاس هایی را بدهیم که در تمرینات آن را تمرین کرده بودیم ، همچنین تیم نیز به خوبی بازی کرد . مطمئنا گل قابل اجتناب است ، اما ما می توانیم تنها بگوئیم که چلسی مستحق این پیروزی بود . ما در نیمه اول خیلی هماهنگ بودیم و من از همه بازیکنانم راضیم."
آندره گفت :" نتیجه نیمه اول برایمان کم بود و می توانستیم با نتیجه بهتری به رختکن برویم ، اما در نیمه دوم ما برنامه داشتیم که زودتر گل بعدی را بزنیم و خود را برنده سه امتیاز مهم کنیم."
ویلاس بواس در خصوص گل دیدنی استاریج نیز گفت :" براون ( دفاع ساندرلند ) آن را از دست داد و توپ به آرامی به تور دروازه رسید ، اتفاقی دور از ذهن نبود و در نهایت خط دروازه را رد کرد ، پس ما هم خوشحالیم."
آندره اضافه کرد :"هنوز خستگی در بازیکنانی که از هفته بازیهای ملی بازگشته اند درتیمهایی مثل ما وجود دارد . به طور معمول زمانی که تیمها سه یا چهار بازیکن را در سفر دارند ، دیگر بازیکنان در دو بازی به شرایط خود باز می گردند.ما سه بازیکن در زمین داشتیم که 180 دقیقه ( در بازی های ملی ) بازی کردند ، بازگشت بازیکنان ملی به تیم همیشه سخت بوده است . این امر می تواند سطح بازی را کم کند و از سرعت آن کمی بکاهد همانطور که در نیمه دوم اینگونه بود چرا که ما خسته بودیم و از نتیجه 2 بر 0 راضی ، این به این معنی است که ذهن شما سرعت بازی را کاهش می دهد."
وی در خصوص نیمکت نشینی تورس و فیکس بازی کردن آنلکا نیز گفت :" ما چهار مهاجم فوق العاده داریم و میان آنها رقابت سختی وجود دارد ، همه آنها با توجه به استعداد های متفاوتشان ، توانایی های متفاوتی نیز دارند ، در انتخاب امروز آنلکا انتخاب شد ، چیز خاصی نیست ، همانطور که فرناندو تورس بدون نقص و خوب در سه بازی گذشته بازی کرد. او (آنلکا) در سه بازی گذشته دقایق کمی به میدان آمد و بازی خوبی از خود نشان داد ، آنلکا در تعطیلات بازی های ملی با ما بود و تصمیم گرفتیم که او بازی کند."
روبرتو دی متئو: خوشحالم که از وست بروم اخراج شدم
روبرتو دی متئو: خوشحالم که از وست بروم اخراج شدم
دستیار ایتالیایی ویلاس بواس تایید کرد اگرچه به خاطر اخراج شدن از این تیم بسیار ناراحت شد اما از این که این اتفاق فرصتی برایش فراهم کرد تا به استمفوردبریج بازگردد، بسیار خوشحال است.
روبرتو دی مئتو، دستیار آندره ویلاس بواس در چلسی، اعلام کرد از اینکه در ابتدای سال جاری از وست بروم جدا شد، خوشحال است.
او تایید کرد اگرچه به خاطر اخراج شدن از این تیم بسیار ناراحت شد اما از این که این اتفاق فرصتی برایش فراهم کرد تا به استمفوردبریج بازگردد، بسیار خوشحال است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تقریبا 7 ماه قبل، من در مکان هشتم جدول بودیم، ما کریسمس خوبی داشتیم و همه از من می پرسیدند خودت را در دو سال آینده در چه جایگاهی می بینی؟ در یک تیم بزرگ؟ اما در فوریه من اخراج شدم و دیگر مربی تیمی نبودم.
خوشحاللم که اخراج شدم زیرا در غیر این صورت، این شانس را نداشتم کهبه چلسی بیایم. زندگی بعضی اوقات به کام شما می چرخد.
با توجه به هدفی که داشتیم، من در وست بروم خیلی خوب کار کردم. فوتبالی ها این را درک می کنند و فکر می کنم این یکی از دلایلی است که من در حال حاضر روی نیمکت چلسی هستم.
من تجربه سرمربی گری دارم و دوست دارم روزی دوباره آن را تجربه کنم. اما اصلا انتظار نداشتم امروز اینجا باشم. خدا می داند سرنوشت چه چیزی برای شما به همراه دارد."
او همچنین در مورد ویلاس بواس گفت:" آندره تنها یکی دو سال است که سرمربیگری می کند اما در 15 سال اخیر در باشگاه های بزرگی بوده است. او در تیم های مختلف با بازیکنان زیادی کار کرده و به همین دلیل می داند که چگونه آنها را هدایت کند. او می تواند به 5 زبان صحبت کند؛ این کار او فوق العاده است. من مشکلی در کار او نمی بینم.
ما به خوبی یکدیگر را درکمی کنیم و این یک رابطه طبیعی است. ایدئولوژی های ما در فوتبال مشابه است. به نظر می رسد ما 30 سال است که همدیگر را می شناسیم."
ویلاس بوآس چشم به قهرمانی اروپا دارد
ویلاس بوآس چشم به قهرمانی اروپا دارد
ویلاس-بوآس قهرمانی در اروپا را رویای هر تیمی می داند
به نقل از اسکای اسپورتس,آندره ویلاس-بوآس سرمربی پرتغالی چلسی پس از پیروزی مقابل ساندرلند درباره اهدافش در چلسی صحبت کرد و گفت :"من روی چیزی که مالک باشگاه از ما می خواهد تمرکز کردم و آن هم بازی زیباست و البته که ما باید این بازی زیبا را با به دست اورد جام های مختلف همراه کنیم و این هدف هر تیم بزرگی است.
ما امروز برای اولین بار توانستیم فوتبال روی زمین و همراه با پاس کاری که همیشه در تمرینات انجام می دهیم را ارائه کنیم و ما خیلی خیلی خوب بازی کردیم و من واقعا از این موضوع خوشحالم.
البته نتیجه 2-1 نتجه مناسبی نیست ولی ما می توانیم با قاطعیت بگوییم که چلسی مستحق پیروزی بود و آن یک گل را هم در 3 دقیقه پایانی دریافت کرد.
همه برای موفقیت تیم تلاش می کنند و از این موضوع بسیار خوشحالم"
آندره ویلاس بوآس : مثل تمریناتمان بازی کردیم
آندره ویلاس بوآس : مثل تمریناتمان بازی کردیم
آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش همانطوری بازی کرد که تمرینات انجام داده است.
به نقل از اسکای اسپورت ،آندره ویلاس بواس سرمربی جوان چلسی که توانست تیمش را برابر ساندلند پیروز میدان کند در مصاحبه ای بعد از این پیروزی 2 بر 1 آن هم برابر گربه سیاه چلسی و بازی نسبتا راضی کنند چک گفت :" امروز همه چیز همانطوری که ما خواستیم پیش رفت ، چیزی نبود که ما قبلا آن را تمرین نکرده باشیم ، این اتفاق در بازی های گذشته نیافتاده بود."
وی ادامه داد:" خوشبختانه ما امروز توانستیم پاس هایی را بدهیم که در تمرینات آن را تمرین کرده بودیم ، همچنین تیم نیز به خوبی بازی کرد . مطمئنا گل قابل اجتناب است ، اما ما می توانیم تنها بگوئیم که چلسی مستحق این پیروزی بود . ما در نیمه اول خیلی هماهنگ بودیم و من از همه بازیکنانم راضیم."
آندره گفت :" نتیجه نیمه اول برایمان کم بود و می توانستیم با نتیجه بهتری به رختکن برویم ، اما در نیمه دوم ما برنامه داشتیم که زودتر گل بعدی را بزنیم و خود را برنده سه امتیاز مهم کنیم."
ویلاس بواس در خصوص گل دیدنی استاریج نیز گفت :" براون ( دفاع ساندرلند ) آن را از دست داد و توپ به آرامی به تور دروازه رسید ، اتفاقی دور از ذهن نبود و در نهایت خط دروازه را رد کرد ، پس ما هم خوشحالیم."
آندره اضافه کرد :"هنوز خستگی در بازیکنانی که از هفته بازیهای ملی بازگشته اند درتیمهایی مثل ما وجود دارد . به طور معمول زمانی که تیمها سه یا چهار بازیکن را در سفر دارند ، دیگر بازیکنان در دو بازی به شرایط خود باز می گردند.ما سه بازیکن در زمین داشتیم که 180 دقیقه ( در بازی های ملی ) بازی کردند ، بازگشت بازیکنان ملی به تیم همیشه سخت بوده است . این امر می تواند سطح بازی را کم کند و از سرعت آن کمی بخواهد همانطور که در نیمه دوم اینگونه بود چرا که ما خسته بودیم و از نتیجه 2 بر 0 راض ، این به این معنی است که ذهن شما سرعت بازی را کاهش می دهد."
وی در خصوص نیمکت نشینی تورس و فیکس بازی کردن آنلکا نیز گفت :" ما چهار مهاجم فوق العاده داریم و میان آنها رقابت سختی وجود دارد ، همه آنها با توجه به استعداد های متفاوتشان ، توانایی های متفاوتی نیز دارند ، در انتخاب امروز آنلکا انتخاب شد ، چیز خاصی نیست ، همانطور که فرناندو تورس بدون نقص و خوب در سه بازی گذشته بازی کرد. او (آنلکا) در سه بازی گذشته دقایق کمی به میدان آمد و بازی خوبی از خود نشان داد ، آنلکا در تعطیلات بازی های ملی با ما بود و تصمیم گرفتیم که او بازی کند."
استاریج از اعتماد آندره ویلاس بوآس الهام گرفت
استاریج از اعتماد آندره ویلاس بوآس الهام گرفت
دنیل استاریج جواب اعتماد بوآس را داد
نقل از اسکای اسپورت ، دنیل استاریج مهاجم تیم چلسی اذعان داشت که اعتماد ویلاس بوآس باعث شد که او در اویل حضورش در این فصل در مقابل ساندرلند گلزنی کند .
این بازیکن جوان که به دلیل محرومیت قادر نبود 3 بازی اول لیگ را برای تیمش بازی کند ، در بازی مقابل ساندرلند به تورس ترجیح داده شد و جواب اعتماد ویلاس بوآس را با گل زیبایش داد .
استاریج به سایت رسمی چلسی گفت :" رقابت برای حضور در ترکیب اصلی بسیار سخت می باشد و مربی به من اعتماد کرد و من را در زمین بازی قرار داد چون من 5 هفته ای بود که مدام تمرین میکردم . "
" نتیجه ای که مقابل ساندرلند با توجه به اینکه ورزشگاه بزرگ و تماشاچیان پرشوری دارند ، بسیار ارزشمند به حساب می آید . "
" حال ما باید به روند پیروزی هایمان ادامه دهیم و روی باشگاه های شهر منچستر فشار وارد کنیم . "
استاریج در مورد گلش گفت :" پاس فوق العاده ای را از رائول میرلس با دید بازش دریافت کردم و من از مدافع حریف عبور کردم و بیرون آمدن دروازه بان را دیدم و فقط کمی پررو بازی در آوردم !"
" تنها راهی که مشد گلزنی کرد همین بود و من در تمرینات این حرکت را بارها انجام داده بودم اما خوب اینجا وضعیت فرق می کرد و خوشبختانه جواب هم داد ."
" ابتدا فکر کردم که او (براون) توپ را دور میکند اما وقتی که برخورد توپ به تور را دیدم لحظه ای بزرگ را تجربه کردم ."