[QUOTE=AlexDelpiero;40662]اینایی که شما میگی سوسول نیستند ! اینا از لحاط روحی روانی دچار مشکلن و بیمار اجتماعی محسوب میشن !:nishkhand:
خوب پس شما تعریفت از سوسول چیه؟؟
کسایی که دماغ عمل کرده باشن؟؟؟:hihi:
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=AlexDelpiero;40662]اینایی که شما میگی سوسول نیستند ! اینا از لحاط روحی روانی دچار مشکلن و بیمار اجتماعی محسوب میشن !:nishkhand:
خوب پس شما تعریفت از سوسول چیه؟؟
کسایی که دماغ عمل کرده باشن؟؟؟:hihi:
به به...باورتون میشه من تاحالا مزه تقلب کردنو نچشیدم!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه اینکه بچه مثبت باشم هااا!!!
عذاب وجدان میگیرم !!!!:nishkhand:
این سیستمی که میگی sms رو میگم ممکنه بعضی مواقع آنتن نده و کارت لنگ میشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بهتره از یه وسیله ی دیگه استفاده کنی...(زبان که آسونه و نیازی به تقلبی نداره)
تقلبی ما رو اگه ببینی از خنده نمیدونی چی بگی...mas:-mas:-mas:-
راست میگی والا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه کسی شیمی تجزیه ما رو ببینه که جواب هر سوالش 2 صفحه هست این جور امتحانات رو که با sms نمیشه کاریش کرد...
حالا شیرینی چی میدی؟؟؟lay_;;
یه بار امتحان کن ببین چقدر شیرین...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عذاب وجدان رو بیخیال...
برو حالشو ببر...ps:-
من که از خواننده های خارجی متنفرم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط شکیرا رو یکم میپسندم...
:sigar:
اتفاقا از این پیشنهاد ها زیاد داشتم!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امسال که تموم شد...ایشاالله سال دیگه!!!:nishkhand:
شکیرا خوبه...:ohum: من دوسش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قبول کن...نقل قول:
با این کارها معدلت میره بالاتر...
من درسم رو مدیون تقلیبی هستم...:sigar:
بر منکرش لعنت!نقل قول:
منم میدونم...خیلی رو معدل تاثیر داره!
ولی چه کنیم عذاب وجدان را؟!!
دوستان سوپرکاپ اسپانیا که بین رئال مادریدقهرمان جام حذفی و بارسلونا قهرمان لالیگاست چه زمانی برگذارمیشه؟
آخه تو بعضی از مواقع باید با کمترین هم قانع شد. بخصوص اون مواقعی که کنار دستیات خنگ تشریف داشته باشن:hihi:نقل قول:
حالا نمیدونم شما چطور تقلب میکنین ولی جدا خود تقلب کردن هم حرفه میخانdallliii
واسا یه خاطره از خودم زمانی که سال دوم دبیرستان بودم تقریبا4 سال پیش. تعریف کنم.
روزی بود که امتحان ادبیات فارسی داشتیم منم نخونده بودم در واقع نمی دونستم که امتحانه.حالا بگذریم. دبیرمون یه عادتی که داشت از شب قبل. امتحانات رو به تعداد چاپ میکرد و تو کیفش میزاشت یعنی کیفش جوری بود که ورقه ها معلوم بود.
برنامه ما هم جوری بود که قبل از ادبیات. زبان فارسی با همون دبیر :hihi: داشتیم. خلاصه اخر کلاس شد بچه ها جلوش جمع شده بودن واطرافش حسابی شلوغ شده بود:eyvalla:و اینم چیزی بود که من میخواستم . بلند شدم و رفتم به طرف کیفش.اولش ترسیدم منو نبینه. خلاصه یه دونه از اون خوشگلارو برداشتم:ohum: و با شدت از کلاس اومدم بیرون.
و با دوستانم شروع کردیم به حل کردنش . بعدشم رفتیم کلاسو امتحان دادیم . امتحان که چه عرض کنم همین برگرو دادم ... اون روز یه حال اساسی به بچه ها دادم . یعنی اکثرشون بالای 18 گرفته بودن:nishkhand:
این بهترین20 بود که تو عمرم گرفتم lay_;;
اینم بگم با فتوای دوستان این جریانو سال بعدش یعنی زمانی که سال سوم شدیم با همین دبیرمون در میان گذاشتیم .و برگشت بهمون گفت بد رو من گذاشتین. تا حالا از کسی اینطوری نخورده بودم.اون نمرات هم نوش جونتون! :hihi:
جاتون خالی دور هم کلی خندیدیم:khandeeeee bahal:
از موزيك به تقلبي...
من كه همه چي گوش ميدم ولي قبلنا با سياوش قمشي حالم جا ميومد الانم ...فعلا به هيچ آهنگي علاقه ندارم ...
همين شنبه قبلي يه امتحان مسخره اي گرفتن!! يا خوب ميگرم يا مي افتم !هنوز هيشكي جواب سوال رو نميدونه!!!
و اما تقلبي...
منم دبيرستان كه بودم خيلي از عربي بدم ميومد بيشتر هم به خاطر دبيرش بود وگرنه هميشه نمره هام از اين درس خوب بود به جز دوم..
خلاصه اش كنم ..
موقع پايان ترم وقتي دبيره داشت سوال هارو به معاونمون ميداد كه همون موقع منم تو دفتر بودم و همه بهم اعتماد داشتن چون تو شوراي مدرسه بودم(اه حتي تبليغ هم نكردم به زور كردنم كانديد بعد هم شدم نماينده ورزش تو شورا...) بيشتر وقتها پيش اين مدير معاونا بود ..
معاون مدرسه هم كه به سرباز آمريكايي شهرت داشت(آخه هميشه آدامس ميخورد و چشم هاش هم آبي بود و تريپش هم به اين چيزا ميخورد ،اخلاق هم كه نداشت) از خوش شانسيه ما هواسش اينجا ها نبود تازه نميدونست دبير عريه چي بهش ميده منم از فرصت استفاده كردم و به چند نفر از بچه هاي كلاسمون كه دم دفتر واساده بودن گفتم بيان معركه بگيرن!! با اين معاونه!!! ما هم استفاده كرديم و سوالات كپي شد منم سر اين امتحان چه حال كردم :shogh: البته سولات به شعبات ديگر هم انتقال داده شد و زير دين كسي هم نمونديم...baghal:-
[QUOTE=MohaDeseh;40637]کلا بحث بحث شیرین موسیقیه...از هرکی خوشت میاد و بدت میاد بگو...بعد یه سری مخالف و موافقق پیدا میشه...بحث خودش پیش میاد دیگه!!:nishkhand:[/QUOT]
من كه كلا مخالفم،با همه چى..!! نه بابا شوخى كردم نزنيد!:balesh:
ولى در کل بياييد بحث رو عوض كنيم ببريم يه سمت ديگه هر کى نظر خودشو بگه.به نظر خودم بريم سر بحث سينما..!!:fek konam:
خوب پس ما چرا عذاب وجدان نمیگیریم؟؟؟:sigar:نقل قول:
چه حالی کردین شما...نقل قول:
ما هم یه بار مثل تو همین کار رو کردیم و همه 20 شدن...
معلم کف کرده بود که چطوری شد که همه 20 شدن...:sigar:
:fek konam::fek konam::fek konam:......اااا آرهاااااا راست میگی...ما چرا اصلا عذاب وجدان نمیگیریم؟؟؟:khelal dandoon:نقل قول:
یعنی ایییییول!!!! :jeddiiiii:نقل قول:
من کپ کردم!!!
وااای حالا اگه من بوودم...حاضر بودم صفر بشم ولی عذاب وجدان تقلب رو نچشم!!!
[QUOTE=MohaZalla;40709]سینما هم خوبه...من پایه ام:ehem:نقل قول:
این دیگه برمیگرده به احساسات لطیف و ظریف من!!!:hihi:نقل قول:
قبل از عو کردن بحث منم یه خاطره بگم!! فقط نزنیدا!!:khahesh:
من تا حالا تقلب نکردم!!
ولی تا دلتون بخواد رسوندم!!
یه روزز تو امتحان زبان که من اصلا نخونده بودم معلم دید من اعصابم خورده اومد جواب یه سوالو به من گفت ولی من انقد حول شدم جوابو ننوشتم ولی بازم قبول شدم!
سال دوم دبیرستان امتحان پایانی بود نمرم شد14
بدون تقلب:ohum:
[QUOTE=MohaZalla;40709]بازیگر فقط علی صادقی...نقل قول:
خیلی باهاش حال میکنم...
:-shad
یک گزینش همینه !نقل قول:
کسایی که پاچه خوار باشند
کسایی که برای رسیدن به مقاصدشون بعضی کارا می کنند که در از شان یک مرده ! :nishkhand:
درخواستی ... :nishkhand:نقل قول:
بابت چی ؟!!!نقل قول:
حق کسی رو که نخوردی ... :nishkhand:
خارجی : جیم کری - جکی چان:nishkhand:نقل قول:
داخلی :پرویز پرستویی - نسرین مقانلو ! :nishkhand:
=========
امتحان امروز هم افتضاح بود ... افتضاح ! :nishkhand:
1- با حال ترين اتفاقات دوره مدرسه و دانشگاه..تقلبه..
يه هفته پيش امتحان داشتم هيچي نخونده بودم تقلب نوشتم بردم سر جلسه امتحان ولي هيچ كدوم به دادم نرسيد..
منم نا مردي نكردم با مهارت جزومو تو كيفم دراوردم و..
2- خواننده خواننده ست ديگه.. مهم محتواي شعر و آهنگه..
3- بازيگر مهتاب كرامتي..
هوووووورااااااااااااااااا اااااااااااا...کارناممو گرفتممممممممممممممممممممم مممممم.......:yes:
AlexDelpiero میگه:
[امتحان امروز هم افتضاح بود ... افتضاح ! ]
ان شاالله همه ی بروبچه های دربی ازامتحانات مدرسه و کنکور و امتحانات زندگی سربلند بیرون بیان.
اصلا مزه ی زندگی به همین استرس ها و تلاش و تحمل سختیه.
همیشه پیروز شدن شیرینی پیروزی را کم میکنه. برای همینه که گاهی شکست ها شیرین تراز پیروزیه چون غرورآدم را میشکند.
اگر زمین خوردین یاعلی بگین و بلند شین. و هرگزناامید نشین پیروزی نزدیکه.
با توکل به خدا انشاالله منمامسال میرم پی سرنوشتم چون امسال کنکور دارم برام دعا کنید.
من در حالى بحث سینما رو پيش كشيدم که خودم زياد فيلم نميبينم!! مگه اينكه اون فيلم واقعا فيلم باشه. بازيگراى مورد علاقه من هم مل گيبسون ، رابرت دنيرو ، آل پاچينو و جان رنو هستن(ديگه كى موند؟!!!) :nishkhand :
پسرم معدلت چند شد ؟!!! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله جناب فيلسوف ! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گاهي وقت ها خورشيد از سمت مشرق طلوع نمي كنه بلكه هميشه از سمت شرق طلوع مي كنه !
بعضي وقتا ما پيروز نمي شيم چون هيچوقت پيروز نميشيم پس اصلا شيرينيشو نچشيديم كه بگشم پيروزي هاي متوالي شيريني برد رو كم ميكنه ! :nishkhand:
فيلم بايد فيلم باشه ! هر چي باشه ولي كمدي باشه ! جكي چان يا جيم كري توش باشند ! يا رضا عطاران و مهران مديري كارگردانش باشند ! غير از اين ديگه نميشه فيلم اسمشو گذاشت ! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فيلم بايد فيلم باشه ! هر چي باشه ولي كمدي باشه ! جكي چان يا جيم كري توش باشند ! يا رضا عطاران و مهران مديري كارگردانش باشند ! غير از اين ديگه نميشه فيلم اسمشو گذاشت ! :nishkhand:[/QUOTE]
ایول ...معلومه تو هم مثل من عاشق طنزای مهران مدیری هستی اگه من اسم مهران مدیری رو نبردم به خاطر اینه که اون رو یه کارگردان طنز حرفه ای میدونم:yes:
البته طنزاي قديمي مهران مديري جالب نبودند ! مثل اون نقطه چين يا پاورچين ولي مرد هزار چهره 1 و 2 و گل سرسبدشون همين قهوه تلخ تركونده ! :love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیلم فقط فیلم های پلیسی طنز چیه؟ فیلم هایی مثل عدالت , شرلوک هولمز , سریال فراراز زندان و ... که اوج هیجان و استرس را به مخاطب میدن ومخاطب را درفکرحل کردن معما و راه حل قرارمیدهند. مخاطب باید بادیدن فیلم جلوی تلویزین میخ کوب بشه.
فیلم های حادثه ای- ترسناک مثل مارهای آناکاندا وهیولای باستانی که از همون اول بسم الله با حادثه شروع میشن هم خوبند. چیزی که این فیلم هارو جذاب ترمیکنه دوبله ی خوب دوبلاژور های خوب و خوش صدای کشورمونه.
فيلم فقط ارباب حلقه ها و گل2.
فيلم ايراني هم كه افتضاحه آخرين فيلم قشنگ ايراني افعي با بازي جمشيد هاشم پور بود...
قهوه تلخ هم كه فوف العاده اس...
ول كن بابا .... :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دو ساعت ميشيني فيلمو نگاه مي كني آخرش دختره به پسره ميگه اميدوارم خوشبخت بشيم ! :nishkhand:
لااقل اين دو ساعتو ميخندي و لذت ميبري و كمي از فاز اين دنيا:ogh: مياي بيرون !
پ . ن : انيميشن ها با دوبله ايراني خصوصا گروه البرز هم تأييد ميشه ! :nishkhand: مثل پاندا كونگ فو كار ! عصر يخبندان 1< 2 < 3 ! رئيس مزرعه 1 < 2 < 3و يه انيميشن هم بود چند وقت پيش نگاه كردم ولي اصلا اسمش يادم نيست ولي اونم خوب بود !
پوريا رشته ات چيه؟؟
واي نگو گل 2 دوبله شده اش رو ميخوام هنوز پيدا نكردم !!نقل قول:
فیلم فقط فیلم های پلیسی طنز چیه؟ فیلم هایی مثل عدالت , شرلوک هولمز , سریال فراراز زندان و ... که اوج هیجان و استرس را به مخاطب میدن ومخاطب را درفکرحل کردن معما و راه حل قرارمیدهند. مخاطب باید بادیدن فیلم جلوی تلویزین میخ کوب بشه.
فیلم های حادثه ای- ترسناک مثل مارهای آناکاندا وهیولای باستانی که از همون اول بسم الله با حادثه شروع میشن هم خوبند. چیزی که این فیلم هارو جذاب ترمیکنه دوبله ی خوب دوبلاژور های خوب و خوش صدای کشورمونه.
اصلا شماها همتون امتحان داشتين اينجا كه شلوغ تر هم شده!!؟:nishkhand:
من گفتم فیلم پلیسی و حادثه ای - ترسناک نگفتم درام که دختره بخواد به پسره از این حرفای مزخرف عاشقانه بزنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کجای فیلم هایی که من نام بردم داخلش ازدواج داشت البته غیر از فرار از زندان.
:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به اين ميگن تريپ درس خوندن ! كسي كه درس نميخونه فقط ميگه ميخونم !
ما هم امروز امتحان 4 واحدي داشتيم فردا هم 3 واحدي داريم ولي در خدمت شماييم ! :love:
البته فعلا خدانگهدار تا فردا عصر ! :bia baghalam:
رشته ی من علوم تجربیه عاشق زیست شناسی و انواع جک و جونور و باکتری هستم. الانم پیش دانشگاهی ام. دوست دارم در دانشگاه هوشبری یا دام پزشکی بخونم.
منم تجربي بودم اصلا از زيست خوشم نميومد ولي زيست پيش دلمو برد و عاشقش شدم ...
ولي چقدر دير فهميدم چون به جاي تجربي رياضي كنكور دادم النم رشته ام كامپيوتره كلا خيلي خشكه دلم واسه آزمايشگاه و سر كلاس زيست و ...خيلي تنگ شده تو اين رشته اي كه هستم هيچ علائمي از حياتي ديده نميشه در كل كسايي كه تجربي ميرن واقعا معناي زندگي رو خوب ميفهمن رشته كامليه
در ضمن اميدوارم موفق بشي
يكي از هم كلاسي هاي اون موقع هم خيلي به جنوورا علاقه داشت يه بار رفتيم موزه زل زده بود تو چشم يه غورباقه(از اين سبز چشم قرمزا!)ميگفت:: واي چه نازه ... آخرشم قبول شد فردوسي مشهد..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من رشتم ریاضی هست از اول عاشق ریاضی بودم
از این که از چیزسی خوشم میاد که دیگران بدشون میاد واقعا لذت میبردم!!
ولی واقعا از زیستو پزشکی بدم میاد!! :ogh::ogh:
10 روز دیگه هم کنکور دارم بدون هیچ استرسی!! البته کل اطاقمو پر کتاب کردم که استرس بگیرم ولی جواب نمیده!!
نه اینکه مطمئنم جای خوب قبول میشم!! واسه این استرس ندارم که مطمئنم جای خوب قبول نمیشم..!:::::kl
پوریا جون هیچ نگران نباش مطمئن باش اگه از عید نوروز هم شروع کرده باشی به خوندن اونم فقط روزی پنج ساعت میتونی جای نسبتا خوبی قبول بشی :yes:
من خودم احمقانه ترین کاری که توی کنکور انجام دادم این بود که ریاضی رو همینجوری الکی سه چهار تا سوالو جواب دادم آخرش درصد ریاضیم یه طوری شد که روم نمیشه بگم :khandeeeee bahal: