به احتمال زیاد داش رونی شد
نمایش نسخه قابل چاپ
به احتمال زیاد داش رونی شد
حمایت فرگوسن و گواردیولا از ونگر
پس از شکست سنگین آرسنال در دیدار با منچستر یونایتد ، گواردیولا و فرگوسن از ونگر حمایت کردند .
*سر الکس فرگوسن، مربی منچستر یونایتد پس از پیروزی 8 بر 2 مقابل آرسنال از مربی حریف دفاع کرد: «هنگامی که با آرسنال بازی دارید انتظار دیداری بسیار دشوار را باید داشته باشید. اما ببینید آرسنال چه وضعی داشت؛ آنها بسیار تضعیف شده بودند.
اما باید کارمان را انجام میدادیم و در اکثر دقایق بازی اینطور بود، اما چند بار هم شد که حواسمان پرت شد و آرسنال موقعیتهایی به دست آورد. آنها در خط حمله هنوز کیفیت خوبی داشتند.
در نهایت بسیار راضی هستیم که این عملکرد راداشتیم و این امتیازات را گرفتیم.»
بسیاری از منتقدان عملکرد آرسن ونگر را زیر سوال میبرند و میپرسند او چرا بازیکنی را جانشین سسک فابرگاس و سمیر نصری نساخته است. فرگوسن میگوید: «این انتقادات از او منصفانه نیست. ببینید او در این مدت بسیار طولانی برای آرسنال چه کرده است.
او فلسفهاش را حفظ کرده و سبک فوتبالش را نیز؛ او بازیکنانی بسیار جذاب و رویایی به آرسنال بخشیده است.
او همیشه فروشهای خوبی داشته و کمک کرده آرسنال به پول خوبی برسد. شاید مردم این چیزها را فراموش کرده باشند چون در دنیای بسیار بدبینانهای به سر میبریم و هنگامی که چند بازی را میبازید ناگهان کارشناسان بیرون میآیند و درباره شما قضاوت میکنند.
در سالهای گذشته دیدهایم که چطور در ابتدای فصل مربیان را اخراج میکنند. این منصفانه نیست.»
*پپ گورادیولا در واکنش به کسب این نتیجه اظهار داشت: ما باید به خاطر بیاوریم که آرسن ونگر چه خدماتی به فوتبال کرده است. آرسنال تیمی بزرگ است. منچستریونایتد تیمی با بازیکنان خوب بسیار است اما آرسنال همواره با انبوهی از بازیکنان آسیب دیده رو به رو بوده است. وی افزود: تضعیف آرسنال تنها به این دلیل نیست که این تیم بازیکنانی مثل سسک فابرگاس و سمیر نصری را از دست داده بلکه شما ببینید این تیم در بازی با منچستر جک ویلشر را هم به خدمت نداشت. این تازه یکی از مصدومان آرسنال است.
سرمربی بارسا در نشست خبری بازی با ویارئال با خبرنگاران ادامه داد: آرسنالی ها در یک دهه گذشته نشان داده اند که تیم بزرگی هستند و فوتبالی زیبا ارائه می کنند. در ورزش اینقدر چیز خوب وجود دارد که بردن و باختن پیش آن گم است.
پارس فوتبال
هنوز هم میخواهم به منچستر بروم
هافبک هلندی اینتر اعلام کرد ممکن است در ژانویه به منچستریونایتد بپیوندد.
به نقل از ساندی میرر، در تمام تابستان خبرهای بسیاری در مورد انتقال وسلی اسنایدر به منچستریونایتد شنیده شد ولی در نهایت این بازیکن در اینترمیلان باقی ماند.
مشكل اصلي بر سر اين انتقال، عدم توافق منچستريونايتد بر سر جزئيات و دستمزد درخواستي اسنايدر بود كه تا روز پاياني نيز برطرف نشد. با اينكه يونايتدها راضي به پرداخت 30 ميليون پوند براي انتقال اين بازيكن شده بودند، اسنايدر از سران اين باشگاه خواسته بود براي او يك جت اختصاصي در نظر بگيرند و يك خانه نيز در ايتاليا براي وي بخرند. اين خواستهها موجب شد تا سر الكس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ قيد خريد وي را بزند.
با اين حال آخرين خبري كه در رسانههاي ايتاليايي از قول اسنايدر منتشر شده اين است كه او به دوستان نزديكش گفته ممكن است در نقل و انتقالات ژانويه راهي اولدترافورد شود. يكي از دوستان او گفت: وسلي علاقمند به حضور در منچستريونايتد است و تا لحظههاي پاياني نيز در حال گفتوگو با سران اين تيم بود. آنها نتوانستند به نتيجه برسند ولي وسلي بارها گفته فوتبالش را در منچستريونايتد به پايان خواهد برد.
پارس فوتبال
کریس اسمالینگ خواهان بازی در دفاع مياني است
این جوان جدید تیم ملی انگلیس باور دارد که آینده او در پست دفاع مرکزی است نه دفاع راست.
اسمالینگ اولین بازی ملی خود را در مقابل بلغارستان درحالی انجام داد که تا حد زیادی عادت به این پست نداشت.
mufctalk
اسمالینگ 21 ساله در این فصل بخاطر عدم بازی کردن رافائل که به خاطر مصدومیت در دسترس نبود در سمت راست به بازی گرفته شد.
به هر حال اسمالینگ اذعان کرد که خودش را به عنوان دفاع مرکزی می بیند و دوست دارد در قلب خط دفاع بازی کند.
من چند بازی از بازی های پیش فصل را در سمت راست بازی کردم و این بخاطر از دست دادن بازیکنانی چون براون و اوشی بود.
بازی کردن برای یونایتد و حالا تیم انگلیس در پستی که به آن عادت ندارم خیلی مشکل است و یادگیری نیاز به زمان دارد.اما هر طور که به من نیاز باشد من هم همان کار را انجام خواهد داد.
من میتوانم در سمت راست بازی کنم اما این را موقتی میبینم.اگر الکس فرگوسن از من بخواهد در پستی دیگر بازی کنم من به خوبی تلاش میکنم اما به نظر خودم من در مرکز بهتر هستم.
من میخواهم با ریو فردیناند و ویدیچ رقابت کنم تا در پست آنها بازی کنم چون احساس می کنم من در پست آنها بهتر می توانم بازی کنم.
مرکز جایی است که من همیشه بازی کرده ام و دوست دارم در آینده هم برای باشگاهم و هم برای کشورم در این پست بازی کنم.
اسمالینگ همچنان در باره انتخاب شدنش برای بازی در تیم ملی گفت که واقعا شوک زده شده است و انتظار این را نداشت که به این زودی به تیم ملی دعوت شود.
ستاره افسانه ای پیشین تیم منچستر یونایتد گفت وین رونی رکورد مرا خواهد شکست
سر بابی چارلتون به حمایت از وین رونی جهت شکستن رکورد خودش که بهترین گل زن تمام ادوار منچستر یونایتد است پرداخت
و در مورد وین رونی چنین گفت:وین ورژن 2011 اریک کانتونا است.
وین رونی یکشنبه گذشته در بازی مقابل آرسنال با هت تریکی که انجام داد کمک کرد که منچستر به صدر جدول بهترین خط حمله لیگ دست یابد.
رونی 25 ساله در حالی عنوان بهترین بازیکن زمین مقابل توپچی ها را بدست آورد که صدوپنجاه و دومین گل خود را در هفتمین سال
حضور خود در الدترافورد را به ثمر رساند.
وین رونی که در سال 2004 با امضای قرارداد به الدترافورد آمد توانست در اولین حضور خود در لیگ قهرمانان با هت تریک مقابل
فنرباغچه ترکیه به جدول گلزنان برتر چمپیونز لیگ راه یابد.
از آن زمان رونی به طور پیوسته خود را در در لیست گل زنان منچستر به بالا می کشید و حالا در مکان نهم پشت سر بازیکنانی
چون رایان گیگز،مارک هیوز،جو اسپنس،جرج بست،دنیس وایلت،جک راولی،دنیس لاو و در آخر مرد شماره یک سر بابی چارلتون قرار دارد.
رونی بعد از هت تریک در بازی مقابل آرسنال اظهار کرد که می خواهد به رکورد بابی چارلتون دست یابد.او هم اکنون 98 گل میخواهد تا از
ستاره دهه شصت سبقت بگیرد.
سر بابی چارلتون به M.E.N. Sport گفت : رونی پتانسیل این را دارد که به بهترین بازیکن این دهه یونایتد تبدیل شو پس خواهید دید که
این کار را انجام خواهد داد.
و هیچکس به اندازه من نمی تواند خوشحال باشد وقتی که رونی به این موفقیت برسد.او پسر خوبی است که همیشه خوب گوش می دهد.
می توان راحت با او حرف زد و او همیشه با دقت و باهوش است.
گاهی اوقات من چیزهایی به او یاد آوری می کنم و او سریع موضوع را می فهمد.او همیشه مشتاق گرفتن مشاوره است و بعد از آن
به آن عمل می کند.وین بازیکن منحصر به فردی است که کسی به خوبی آن نمیتواند تلاش کند.
دیوید بکام،گری نویل،نیکی بات و پاول اسکولز در آن دوران اریک کانتونا را در کنار خود می دیدند و چیزهای زیادی ازو یاد گرفتند.
و در این زمان که ما گروهی از جوانان مشابه آن دوران را داریم من فکر می کنم رونی مشابه کار اریک کانتونا را انجام خواهد داد.
هر کاری که کانتونا برای آن گروه در سال 1995 انجام داد وین رونی می تواند برای گروه جوانان حال حاضر باشگاه انجام دهد.بودن
چنین جوانانی کنار رونی باعث شکوفا شدن او می شود.
هر دو می توانند از این موقعیت سود ببرند.جوانان می توانند چیزهای زیادی از رونی یاد بگیرند و رونی می تواند کمک زیادی از آن ها بگیرد.
او هم اکنون در جایگاه جدید خود خوشحال و شاداب به نظر می رسد.
من همیشه آن زمان را به یاد می آورم که مربی جوانان ما این پسر جوان اورتونی را زیر نظر داشت و مانی که استعداد یابهای ما سراغ او رفتند
شما هیچ وقت نمی توانید فراموش کنید.من خیلی خوشحال بودم وقتبی او را بدست آوردیم.من نگران فصل گذشته او نبودم و فقط خوشحال هستم
که او فقط برای ما بازی می کند و نه تیم دیگری.
MUFCTALK
ماکدا در هفته های پایانی فصل 09-2008 با گلی که در وقت های تلف شده وارد دروازه استون ویلا کرد، نام خود را بر زبان ها انداخت
سایت گل- فدریکو ماکدا، مهاجم جوان منچستریونایتد، قصد دارد در رقابت های این فصل توانایی هایش را اثبات کند.
این مهاجم 21 ساله ایتالیایی که نیم فصل دوم فصل گذشته را در سمپدوریا سپری کرد، در این تابستان نیز مورد توجه نیوکاسل و کوئینزپارک رنجرز قرار داشت اما او در الدترافورد ماند و قصد دارد با سختکوشی ارزش هایش را با فرگوسن اثبات کند.
او در صفحه توئیترش نوشت:" دوشنبه به تمرینات برگشتم. می خواهم این فصل در تمرینات به سختی کار کنم و به همه نشان بدهم که من دوباره برگشته ام. آماده ام به همه نشان دهم که چه کارهایی می توانم انجام دهم."
ماکدا در هفته های پایانی فصل 09-2008 با گلی که در وقت های تلف شده وارد دروازه استون ویلا کرد، نام خود را بر زبان ها انداخت اما از زمان نتوانست جای ثابتی در ترکیب اصلی یونایتدها پیدا کند.
او برای قرار گرفتن در ترکیب منچستریونایتد در رقابت های این فصل با توجه به حضور وین رونی، خاویر ارناندز، دیمیتار برباتوف، دنی ولبک، مایکل اوون و مامه بیرام دیوف کار سختی در پیش دارد.
پس از اولین حضور عالی، باشگاه منچستر یونایتد در صدد خرید نوجوان باشگاه اورتون
سر آلکس فرگوسن در صدد خرید راس بارکلی ( Ross Barkley )، نوجوان باشگاه اورتون است و میتواند در ژانویه برای خرید او اقدام کند.
سر آلکس فرگوسن یک ستاینده بزرگ ستاره کوچک باشگاه اورتون هست و خیلی علاقه مند است تا رد پای وین رونی در ورزشگاه گودیسون پارک را دنبال کند. این هافبک 17 ساله در اولین حضور خود در برابر تیم کوئیز پارک رنجرز موثر واقع شد و در آخرین دیدار در برابر تیم بلکبرن راورز عملکرد خوبی داشت.
mufctalk
ناني: با منچستر اوج ميگيرم
بازيکن پرتغالي منچستريونايتد ميگويد در فصل جاري تجربه کافي براي دسترسي به اهداف بزرگ را دارد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ورزش سه - به نقل از يورونيوز، لوئيس ناني اظهار داشت: امسال، سال شانس بزرگ من است تا بتوانم نشان دهم قادر به انجام بسياري از کارها هستم. از جمله اثبات خواهم کرد بازيکني خوب با روحيهاي هستم.
وي که در فرصت يک هفتهاي تعطيلات ليگ برتر سخت سرگرم انجام تمرينات تيمي و حتي انفرادي است، افزود: اکنون يکي از بازيکنان مجرب تيم منچستر محسوب ميشوم. ضمن اينکه پنجمين فصل حضورم را در اولدترافورد تجربه ميکنم. فکر ميکنم اين سالها براي کسب تجربه کافي باشد. بعد از اين ميخواهم راه اوجگيري را در پيش گيرم.
به باور اين بازيکن 25 ساله او پس از اين دوران حضور، به بازيکني کارآمد در تيم سرآلکس فرگوسن تبديل شده است. وي گفت: اکنون در جايگاهي قرار گرفتهام که از اعتمادبه نفس بيشتري برخوردارم و با ثباتتر از قبل هستم. ميتوانم راحت 90 دقيقه در سطح بالا بازي کنم. در حاليکه قبلا حداکثر 45 دقيقه بازي موثر داشتم.
فرگوسن: چلسي تيمي مرده نيست
مربي شياطين سرخ معتقد است که آبي ها در کورس قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر حضور خواهند داشت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ورزش سه - سرالکس فرگوسن مربی منچستریونایتد معتقد است که چلسی رقابت حساس و شانه به شانه ای برای فتح جام قهرمانی لیگ برتر خواهد داشت و پیربودن بازیکنان این تیم را رد کرد.
بازیکنان چلسی برای اولین فصل زیر نظر آندره ویلاس بواس کار می کنند و فرگوسن در صحبتهایی اعلام کرد که احترام فراوانی برای آبی پوشان و تیم باتجربه شان قائل است.فرگوسن در صحبتهایی گفت:« چلسی با حضور بازیکنانی مثل فرانک لمپارد، دیدیه دروگبا، پتر چک، جان تری، الکس، نیکلا آنلکا و فرناندو تورس تجربه فراوانی دارند و هیچ بازیکن و پسر بچه جوانی در تیمشان نیست.»
مربی یونایتد ادامه داد:« ولی آنها بازیکنان سن و سال داری مثل گیگز با 36 یا 37 سال سن هم ندارند. لمپارد و دروگبا 33 ساله اند و آنلکا 32 سال سن دارد. مثل کریک و ریو فردیناند و نباید بگوئیم که چلسی مرده و تیمی مدفون شده است. اگر این طور است، ما هم این طور هستیم ؟ پس چرا باید چنین چیزی به چلسی بگوئیم؟ آنها هنوز هم تهدید بزرگی هستند و برای قهرمانی می جنگند.»
آندره ویلاس بواس با 33 سال سن جوان ترین مربی لیگ برتر است . فرگوسن درمورد این مربی پرتغالی گفت:« او شیوه های متفاوتی با من دارد ولی مطمئنم که نصایح فراوانی از سایرین خواهد گرفت و در چلسی موفق خواهد شد. من زیاد او را نمی شناسم. او مرد جوانی است و این گام بزرگی است که از رقابتهای پرتغال به لیگ برتر بیایی ولی با زمان و حمایت همه چیز ممکن است.»
الکس فرگوسن: کریس رونالدو یکی از بهترین بازیکنانی است که تا به حال داشتم
فرگوسن بیست و ششمین فصل حضورش در الدترافورد را سپری می کند و در این مدت با جمعی از بهترین بازیکنان تاریخ لیگ برتر کار کرد.
سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، یکی از بهترین بازیکنانی است که در دوران مربیگری اش با او کار کرده است.سايت گل
فرگوسن بیست و ششمین فصل حضورش در الدترافورد را سپری می کند و در این مدت با جمعی از بهترین بازیکنان تاریخ لیگ برتر کار کرد.
سرمربی اسکاتلندی در سخنرانی امروزش در دانشگاه تور وگاتا در شهر رم، گفت:" بهترین بازیکنی که من با او کار کردم، چه کسی است؟ نمی توانم تنها از یک بازیکن نام ببرم اما اریک کانتونا، کریس رونالدو، پل اسکولز و رایان گیگز فوق العاده بودند."
او همچنین در مورد انتقال نافرجام وسلی اشنایدر به منچستریونایتد گفت:" براساس قوانین نقل و انتقالات، تا زمانی که بازیکنی قرارداد دارد، نمی تواند با باشگاه دیگر مذاکره کند. نمی دانم بعضی از مدیر برنامه ها برای خودشان کار می کنند یا برای بازیکنان."
فرگوسن همچنین لیگ برتر را با لالیگا و سری آ مقایسه کرد و گفت:" فوتبال انگلیس شرایط خوبی را سپری می کند و من امیدوارم این شرایط ادامه پیدا کند؛ هرچند باشگاه های اسپانیایی نیز پیشرفت خوبی در رقابت های اروپایی داشته اند."
درخواستهای عجیب اسنایدر از منچستر یونایتد
یکی از جنجالی ترین ترانسفرهای بی نتیجه تابستان موضوع انتقال وسلی اسنایدر به من یونایتد
بود با وجود شایعات فراوان و تکذیبیه های متعدد از سوی فرگوسن ویونایتد ، حالا مشخص شده دو
باشگاه اینتر و یونایتد درباره این انتقال به توافق کامل رسیده بودند اما تنها چیزی که مانع این انتقال
شده بود درخواستهای غیر معقول هافبک هلندی بوده است. یونایتد توافق کرده بود 30 میلیون پوند
بابت او به اینتر بپردازد ولی اسنایدر برای رفتن به انگلستان خواهان جت اختصاصی شده بود و
اصرار داشت مسئولان یونایتد خانه او را در میلان بخرند.با وجود رد این درخواستهای عجیب اسنایدر
به چند نفر از دوستانش در اینتر گفته ماه ژانویه به اولد ترافورد خواهد رفت و همه چیز در مورد این
انتقال تمام شده است
گزارشي از بزرگترين نقل و انتقالها در فوتبال/
زندگي ريو در جمع شياطين سرخ؛ او گرانترين مدافع دنياست
خبرگزاری فارس: با پايان يافتن فصل نقل و انتقالات تابستاني در اروپا گرانترين مدافعان مشخص شدند كه فريديناند در صدر قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، همواره در فصل نقل و انتقالات بازيكنان بسياري تيم خود را تغيير ميدهند. بسياري از آنها راهي ليگ كشورهاي ديگري ميشوند تا تجربههاي جديدي داشته باشند. قراردادهاي بزرگي بسته ميشود و مبالغ هنگفتي جابهجا ميشود. برخي از اين جابهجاييها موجب پيشرفت يك بازيكن شده و در برخي قراردادها ستارهها دچار افت شده و نمي توانند فروغ گذشته را داشته باشند و در برخي از جا بهجايي ها نيز هواداران خشمگين پيراهن بازيكنان را آتش زده و بسياري به خيانتكاري متهم ميشوند. اسپانسرها پول فراواني بهدست ميآورند و دلالها اين فرصت را مييابند تا جيبهايشان را پر كنند. برخي از انتقالها، بهترين انتقال نام ميگيرند، برخي تاثيرگذارترين و برخي گران قيمتترين.
انتقال اريك كانتونا در سال 1992 از ليدزيونايتد به منچستريونايتد نيز تاثيرگذارترين انتقال تاريخ است، زيرا با حضور وي در تركيب شياطين سرخ، اين تيم جهش بسياري داشت و در همان فصل توانست پس از 26 سال قهرمان ليگ انگليس شود. در تاريخ فوتبال قراردادهاي گران قيمت و پر سر و صداي زيادي وجود دارد. انتقال لوئيس فيگو از بارسلونا به رئال مادريد، پر سر و صداترين و انتقال كريستيانو رونالدو از منچستريونايتد به رئال مادريد به عنوان گرانقيمتترين انتقال تاريخ ياد ميشود.
در طول دهه گذشته همواره بازيكنان بزرگي تيم خود را تغيير دادهاند، در اين ميان سهم هافبكها و مهاجمان بيشتر از مدافعان و دروازهبانها بوده است، البته مدافعان و دروازهبانهايي نيز بودهاند كه با مبالغي هنگفت از تيمي به تيم ديگر منتقل شدهاند.
در اين گزارش به بررسي مبلغ قرارداد 10 مدافع گرانقيمت در طول دهه گذشته ميپردازيم.
10- ديميترو چيگرينسكي
سال 2009 از شاختار دونتسك به بارسلونا، 25 ميليون يورو
آبيواناريها با پرداخت اين مبلغ براي بازيكن گمنامي مانند چيگرينسكي همه را متعجب كردند. بسياري از كارشناسان فوتبال با شنيدن خبر اين انتقال و مبلغ پرداخت شده براي چنين بازيكني ابروهايشان را بالا انداختند و به ابراز شگفتي خود در برنامههاي مختلف پرداختند. چيگرينسكي قرار بود در قلب خط دفاع قرار بگيرد و جاي پويول يا جرارد پيكه در زمان آسيب ديدگي را بگيرد ولي آنقدر بد كار كرد تا يحيي توره در خط دفاع بازي كند و چيگرينسكي به سكوها دوخته شد.
نتيجه چه شد؟ ديميترو پس از يك سال حضور در نيوكمپ و انجام تنها چهارده بازي، با مبلغ 15 ميليون يورو به شاختار بازگردانده شد.
9. داويد لوئيس
سال 2011 از بنفيكا به چلسي، 25 ميليون يورو
از او در استمفوردبريج به گرمي استقبال شد، مدل موهاي جالب وي نيز توجه بسياري را جلب كرد زيرا تا حدودي شبيه به مدل موي خانواده سيمپسون است. او در بازيهاي ابتدايي خود براي چلسي توانست برابر منچستريونايتد گل بزند تا آبيهاي لندن بازي را با پيروزي پشت سر بگذارند. بدين ترتيب او خيلي زود جاي خود را در دل هواداران باز كرد. البته بسياري معتقدند توانايي او در كارهاي هجومي بيشتر از تواناييهاي دفاعي او است ولي به هرحال او بازيهاي خوب و در خور توجهي را در تركيب شيرهاي لندن انجام داده است.
8. ريكاردو كارواليو
سال 2004 از پورتو به چلسي، 27 ميليون يورو
چلسي در تابستان آن سال ريخت و پاش فراواني كرد و بازيكنان زيادي را به خدمت گرفت و در جذب چندين بازيكن نيز ناكام ماند. در فصل 2005-2004 كارواليو بسيار زودتر از آنچه تصور ميشد در تركيب جاي خود را پيدا كرد و به يكي از پايههاي اصلي تيم تبديل شد تا همه آن تيم را بهترين تيم تاريخ چلسي بنامند. 3 قهرماني در ليگ برتر انگليس، 3 قهرماني در جام حذفي، 2 ليگ كاپ، دو جام خيريه و حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا افتخاراتي بود كه كارواليو در چلسي بهدست آورد و خود را به عنوان يكي از بهترين مدافعان جهان معرفي كرد. او 6 سال را در لندن گذراند و تابستان سال گذشته به رئال مادريد پيوست.
7. جولئون لسكات
سال 2009 از اورتون به منچسترسيتي، 27.5 ميليون يورو
ديويد مويس سرمربي اورتون با موافقت براي انتقال لسكات به منچسترسيتي يكي از بزرگترين و سودآورترين انتقالهاي تاريخ باشگاه را انجام داد. مدافع پيشين ولورهمپتون با 24 ميليون پوند به سيتي رفت تا يكي از بازيكناني باشد كه پس از ورود عربها به اين تيم پيوسته باشد. پيش از آن سران سيتي دو پيشنهاد اغواكننده ديگر را براي جذب وي ارائه كرده بودند و در نهايت مويس با سومين پيشنهاد باشگاه منچستري موافقت كرد. لسكات در ابتداي حضورش نتوانست رضايت سرمربي تيمش را بهدست آورد تا اينكه در دسامبر سال 2010 آزمايش دوپينگ حبيب كولو توره مثبت شد و بدين ترتيب لسكات توانست به تركيب اصلي سيتي راه پيدا كند.
6. دني آلوز
سال 2008 از سويا به بارسلونا، 29.5 ميليون يورو
پس از درخشش در تركيب سهويا و بهدست آوردن دو قهرماني پياپي با اين تيم در جام يوفا، آلوز مورد توجه باشگاه بزرگي مانند بارسلونا قرار گرفت. سران باشكاه كاتالاني براي خريد وي مجبور بودند مبلغ گزافي را بپردازند زيرا سران سهويا به هيچوجه با مبالغ كم حاضر به فروش مدافع ارزشمند خود نبودند. برخي از كارشناسان از او به عنوان بهترين مدافع راست دنيا نام ميبرند. او در تركيب بارسا نيز بازيهاي بسيار خوبي انجام داده و همه بازيكناني كه در جناح چپ اسپانيا بازي ميكنند را به دردسر انداخته است. آلوز در تركيب تيم كاتالاني نيز طي 3 سال توانست 2 قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كند.
5. ليليان تورام
سال 2001 از پارما به يوونتوس، 30 ميليون يورو
زمانيكه يوونتوس در تابستان 2001 زين الدين زيدان را با 70 ميليون يورو به رئال مادريد فروخت، سران بيانكونري با جيبهاي پر از پول وارد بازار نقل و انتقالات شدند. آنها براي جذب بازيكنان مورد علاقهشان ارقامي را پيشنهاد ميدادند كه پيش از آن در فوتبال ديده نشده بود. البته يوونتوس پس از جذب بازيكنان مورد علاقهاش نتوانست آنگونه كه دوست داشت از آنها بهره بگيرد ولي آنها با خريد صخره فرانسوي توانستند طي پنج سال، چهار قهرماني را بهدست آورند. تورام پس از يووه راهي بارسا شد.
4. الساندرو نستا
سال 2002 از لاتزيو به ميلان، 30 ميليون يورو
9 سال از پيوستن نستا به ميلان ميگذرد و او همواره در بهترين فرم براي روسونري بازي كرده است. دو قهرماني در ليگ قهرمانان افتخاري است كه نستا آن را در تركيب ميلان بهدست آورده تا تعداد قهرمانيهاي اين باشكاه در اروپا به 7 برسد. آسيب ديدگي كمر چيزي بود كه گفته ميشد وي را براي هميشه از فوتبال دور خواهد كرد ولي وي در 15 دقيقه پاياني فصل 2009-2008 به ميادين بازگشت تا به همه ثابت كند هنوز قادر به حضور در زمين فوتبال است. زوج او و تياگو سيلوا در دفاع مياني ميلان طي دو سال اخير بهترين خط دفاع در سري A ايتاليا را بهوجود آورده است.
3. پهپه
سال 2007 از پورتو به رئال مادريد، 30 ميليون يورو
پهپه يكي از كليديترين بازيكنان حال حاضر رئال است و نقش او در تركيب اين تيم انكارنشدني است. البته او بازيكن خشني است، محروميت 10 جلسهاي پهپه براي لگدزدن به خاوير كاسكرو از ياد هيچكس نخواهد رفت. پس از بازگشت به ميادين دچار آسيبديدگي از ناحيه رباط صليبي شد و انتظار ميرفت جام جهاني 2010 را نيز از دست بدهد. او با درخششي قابل توجه طي فصل 2011-2010 ثابت كرد بازيكن ارزشمندي است و ميتواند خيال سرمربي را بابت خط دفاع راحت كند.
2. فابيو كوئنترائو
سال 2011 از بنفيكا به رئال مادريد، 30 ميليون يورو
با اينكه كوئنترائو همواره از بنفيكا به تيمهاي ديگر قرض داده ميشد ولي در جريان جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي توانست نامي براي خود دست و پا كند. او بازيهاي خوبش را در فصل پيش نيز ادامه داد تا اينكه نامش براي انتقال به بايرن مونيخ و رئال مادريد شنيده شد. پيشنهاد مادريديها آنقدر اغوا كننده بود كه سران تيم ليسبوني نتوانند آنرا رد كنند.
1.ريو فرديناند
سال 2001 از ليدز يونايتد به منچستريونايتد، 46.8 ميليون يورو
اين مبلغ براي سال 2001 يك رقم شگفت آور بود. با اين حال فرديناند با مبلغي بسيار زياد به يونايتد پيوست. درست چهار سال بعد رقم انتقال وي به رقم عجيبتر 53.5 ميليون يورو رسيده بود! به هر شكل ريو به مدت 10 سال است كه در تركيب منچستريونايتد بازي ميكند و هيچگاه نيز افت محسوسي نداشته است. او در سال 2008 به عنوان كاپيتان شياطين سرخ جام قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را بالاي سر برد كه يكي از 12 جام بهدست آمده وي با باشگاه بوده است.
نانی: می خواهم نامم در تاریخ یونایتد ثبت شود
ستاره پرتغالی منچستریونایتد معتقد است می تواند در تئاتر رویاها به بهترین بازیکن جهان تبدیل شود و جام های زیادی با یونایتد کسب کند
نانی ستاره پرتغالی منچستریونایتد معتقد است اکنون در اوج آمادگی قراردارد و می خواهد به نام خود را در تاریخ این باشگاه ثبت کند.نانی در یک سال گذشته عملکرد فوق العاده ای داشته و از سوی هم تیمی هایش به عنوان بهترین بازیکن لیگ قهرمانان اروپا شناخته شد و این روزها نیز نمایش درخشان خود را ادامه می دهد.نانی می گوید:" امیدوارم وقتی فوتبالم تمام شد مردم بگویند نانی بازیکن فوق العاده ای بود که جام ها و عناوین زیادی با یونایتد کسب کرد.""می دانم در شرایطی هستم که می توانم در بین بهترین بازیکنان جهان قرار بگیرم اما باید سخت تلاش کنم تا توانایی هایم را ثابت کنم."نانی معتقد است تا زمان حضور رونالدو در منچستر زیر سایه او بود اما با رفتن این ستاره پرتغالی به رئال مادرید در سال 2009 نانی پیشرفت عمده ای داشته و به آرزوهایش نزدیک شده است.نانی می گوید:" رویایم این است که روزی بهترین بازیکن فوتبال جهان شوم. اما تمام هدفم این نیست. می خواهم با یونایتد جام ها و عناوین را درو کنم.
سايت گل
سرالکس فرگوسن امیدوار است مصدومیت به سراغ بازیکنانش نیاید.
فرگوسن بازیکنان منچستر را زیر نظر دارد تا هنگامی که در بازیهای ملی هستند دچار مصدومیت نشوند.
فابیو کاپلو 5 بازیکن از یونایتد را برای انجام دوبازی از سری بازیهای انتخابی یورو2012 را به تیم سه شیر دعوت کرد.که بازی اول را توانستند با پیروزی پشت سر بگزارند و بازی بعدی مقابل ولز خواهد بود.
وین رونی بعد از بازی مقابل بلغارستان دچار مصدومیت جزئی از ناحیه انگشت پا شد که بزودی برطرف خواهد شد.
فرگوسن امیدوار است تمام بازیکنانش بدون مصدومیت به تیم برگردند وهمچنین خوشحال است که تقویم بین المللی برای سه شنبه برنامه ریزی شد.تا بتوانیم 24 ساعت حیاتی را در اختیار داشته باشیم قبل از شروع دوباره مسابقات داخلی.
فرگوسن به MUTV گفت شما باید با این مسئله کنار بیایید،شما نمیتوانید در این مورد کاری انجام دهید.
سال گذشته ما بازیکنانی چون اسکولز،گری نویل،گیگز و وندرسار را داشتیم که از تیم ملی کشورشان بازنشسته شده بودند.پس میتوانستیم از این مسئله سود ببریم.
خوب امسال تمام آن بازیکنان را به جز گیگزی از دست داده ایم و بازیکنانی که امسال در اختیار داریم باید برای تیم ملی کشورشان بازی کنند.
پس ما فقط باید امیدوار باشیم که آنها سالم و بدون مصدومیت به تیم برگردند.بعضی وقت ها ما شانس می آوریم و بعضی اوقات بدشانسی.این مسئله دست ما نیست.
تنها شانسی که آوردیم این است که بازیهای ملی سه شنبه است و ما 1 روز اضافه تر داریم تا آنها را برای بازیهای آخر هفته آماده کنیم.
mufctalk
فرگوسن از دانشگاه رم جايزه اخلاق دريافت کرد
سر آلکس فرگوسن روز دوشنبه با حضور در دانشگاهی در رم ایتالیا جایزه اخلاق ورزش "تور ورگاتا" را دریافت کرد. بر پایه گزارش آسوشیتدپرس، بزرگانی چون "میشل پلاتینی"، "زدنک زمان"، "استفانیا بلموندو" (اسکی صحرانوردی) و "فرانکو سنسی" کسانی هستند که پیشتر موفق به کسب این جایزه شدهاند.
فرگوسن در مراسم روز دوشنبه که با حضور صدها دانشجو برگزار شد با انتقاد از حضور دلالان در فوتبال گفت: اوضاع نسبت به گذشته فرق کرده و بازیکنان، خودشان در مذاکرات شرکت نمی کنند. اکنون پرسش من این است که آیا این مدیران برنامه برای خودشان کار می کنند یا برای بازیکنان؟
ورزش سه
فرگوسن:بارسلونا بهترين تيم تاريخ نيست
به نقل از اسوشیتدپرس، سر الکس فرگوسن که برای دریافت جایزه تور ورگاتا به دانشگاه رم دعوت شده بود، در دانشگاه حاضر و جایزه خود را دریافت کرد. زمانی که از فرگوسن در مورد بهترین تیم تاریخ فوتبال سؤال شد، در پاسخ گفت: بارسا در میان بهترین تیمهای تاریخ جای دارد ولی بدون شک بهترین تیم نیست. میلان با بازیکنانی مانند فرانکو بارزی، کارلو آنچلوتی، روبرتو دونادونی و بازیکنان هلندی خود نیز یکی از بهترین تیمها بود. تیمی که تحت هدایت آریگو ساچی قرار داشت و در سالهای 1989 و 1990 توانست دو بار پیاپی قهرمان اروپا شود.
سرمربي منچستر ادامه داد: در فوتبال همه حافظهها کوتاه است. اکنون همه در مورد اینکه بارسلونا بهترین تیم تاریخ است صحبت میکنند. باید یادآور شوم بارسا در حال انجام کاری است که میلان 20 سال پیش انجام داده بود. به نظر من نمیتوان تیمی را به عنوان بهترین تیم تاریخ معرفی کرد زیرا چنین تیمی وجود ندارد. تنها چیزی که میتوان در ذهن نگه داشت این است که یک تيم در برههای از تاریخ خود، ترکیب فوقالعادهای داشته است.
فرگوسن تاکيد کرد: در این زمینه میتوان به تیم رویایی هلند در دهه 70 میلادی، بایرن مونیخ و سلتیک که در سال 1967 توانست تیم پر قدرت اینتر را در بازیهای اروپایی شکست دهد، اشاره کرد. بازیکنانی که در سلتيک بازی میکردند مانند انسانهایی بودند که با قدرت دید 25 کیلومتری به دنیا آمدهاند.
از فرگوسن در مورد خوزه مورینیو نیز سؤال شد که وی درباره سرمربی رئال مادرید با تعارفهای فراوانی صحبت کرد.
پیرمرد اسکاتلندی در مورد خوزه گفت: هیچ مشکلی با اشتیاق او برای رسیدن به پیروزی ندارم. زمانی که جوان بودم، روی نیمکت اشتیاق بسیار بیشتری برای رسیدن به پیروزی از خودم نشان میدادم. همواره در کنار زمین حضور داشتم و با حرکتهای دست و سر با بازیکنانم حرف میزدم. باید بگویم ذات مورینیو است که او را به انجام چنین کارهایی وا می دارد.
فرگوسن اضافه کرد: زمانی که مورينيو سرمربی پورتو بود و برای بازی با یونایتد به اولدترافورد آمده بود، با شور زیادی در کنار زمین بالا و پائین ميپريد. به خودم گفتم آیا من نیز مانند او این کارها را انجام میدادم؟! مردم اشتیاق او را درک میکنند و هواداران نیز میدانند که خوزه برای آنها و بازیکنان تیم است که تلاش میکند.
ورزش سه
الکس فرگوسن: اشنایدر گزینه ایده آلی برای جانشینی اسکولز نبود
بعد از بازنشستگی پل اسکولز، شیاطین سرخ به دنبال یافتن جانشینی مناسب برای او بودند و ستاره هلندی نرآتزوری جدی ترین گزینه این باشگاه بود.
سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد وسلی اشنایدر، ستاره اینتر، بازیکنی نبود که این باشگاه در بازار نقل و انتقالات تابستانی به دنبالش بود.
بعد از بازنشستگی پل اسکولز، شیاطین سرخ به دنبال یافتن جانشینی مناسب برای او بودند و ستاره هلندی نرآتزوری جدی ترین گزینه این باشگاه بود.
اما فرگوسن اعلام کرد اگرچه اشنایدر بازیکن خوبی است اما قابل مقایسه با اسکولز نیست.
او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" اشنایدر گزینه ایده آلی برای جانشینی اسکولز نبود. او بازیکن فوق العاده ای است اما چیزی نبود که ما به دنبالش بودیم. تنها ژاوی و اینیستا قابل مقایسه با اسکولز هستند.
اسکولز و گیگز از زمانی که 13 سال داشتند، در کنار من بودند. آنها پسرهای نوجوانی بودند. آنها هیچ وقت مغرور نشدند و بسیار فروتن هستند. آنها الگویی خوب برای بازیکنان جوان محسوب می شوند."
فرگوسن همچنین فاش کرد که تلاش زیادی برای به خدمت گرفتن پائولو مالدینی انجام داد اما در نهایت موفق نشد.
" من از پدر مالدینی یک سوال پرسیدم و او طوری من را نگاه کرد که انگار دیوانه هستم. او گفت: چی؟! همین کافی بود تا بفهمم پاسخ او منفی است."
او همچنین در مورد جنجال سازی های مورینیو، سرمربی رئال مادرید گفت:" فکر نمی کنم چنین مسائلی چندان عجیب باشد. من هم وقتی جوان بودم،دوست داشتم دائما تیتر اول روزنامه ها باشم.
این شیوه مورینیو است. طبیعت او همین است.
بعضی مربی ها می نشینند و یادداشت برمی دارند اما من هرگز نمی توانم چنین کاری بکنم. من به حافظه و مغزم اعتماد می کنم.
یادم می آید وقتی پورتو به منچستر گل زد و مورینیو شروع به دویدن کرد، من از خودم پرسیدم من هم باید این کار را بکنم؟"
سايت گل
کریستیانو رونالدو:سر الکس فرگوسن پدر دوم من است.
ستاره 26 ساله رئال مادرید که در تابستان 2009 با قراردادی 80 میلیون پوندی منچستر یونایتد را به مقصد این باشگاه ترک کرد اعلام کرده که هنوز به باشگاه سابق خود علاقه مند است.وی در صحبتی با Sky Sports گفت:"سر الکس فرگوسن پدر دوم من است.او به من کمک زیادی کرد تا پیشرفت کنم کاری که الان اقای مورینیو هم دارد انجام میدهد.این دو مربیان با تجربه ای هستند که جام های زیادی بردند بنابراین برای من بهترین مربی های دنیا هستند.من خاطرات خوبی از منچستر دارم و وقتی بازی های این تیم را تماشا میکنم احساس دلتنگی زیادی پیدا میکنم چون من بخشی از وجودم را در انگلیس جا گذاشتم.فقط به خاطر اینکه من در رئال بازی میکنم دلیل نمیشه که با دوستان قدیمیم صحبت نکنم.من هر زمانی که بتونم با سر الکس صحبت میکنم.هیچ وقت فراموش نمیکنم که او چقدر به من کمک کرد.همیشه هر چیزی یک اغاز و پایانی دارد ،کار من در منچستر تمام شده بود چون هر چیزی که میشد را با ان ها کسب کردم.من همیشه برای یک چالش جدید تلاش میکنم .انتقال من به مادرید بخاطر پول نبود ان بخاطر یک چالش جدید،نزدیک بودن به خانوادم،اب و هوا و زبان متفاوت بود.مهمترین چیز چالش بود.چون من دوست دارم خودم را تحت فشار قرار دهم و ببینم که تا چه حد توانایی دارم.اما من واقعا دلم برای لیگ انگلیس تنگ شده،برای من لیگ انگلیس در کنار اسپانیا بهترین لیگ های دنیا هستند.من احتمال برگشتم به انگلیس را رد نمیکنم چون من بازیکنان و جو انجا را میشناسم.چرا که نه؟من امیدوارم که یک روز برگردم اما شما هیچ وقت نمیدانید چه پیش میاید.تیمی که من بیشتر از همه در انگلیس دوست دارم منچستر یونایتد است من نمیتونم بگم که روزی دوباره در انجا بازی میکنم چون در حال حاضر در رئال بسیار خوشحالم.من بار ها گفتم اگر مادرید بخواهد من حاضرم قراردادی 10 ساله تا پایان عمر بازیگریم ببندم اما هیچ کس اینده را نمیداند.من نمیتونم به شما دروغ بگم که 10 سال اینجا میمونم یا به منچستر باز نمیگردم اجازه بدهید ببینیم خدا چه اینده ای را برای من رقم میزند
سايت گل
اوون : ما از بارسا نمی ترسیم
مایکل اوون قاطعانه می گوید که منچستر هیچ ترسی از بارسلونا ندارد و آنها اماده هستند تا عنوان قهرمانی اروپا در فصل جدید رو به دست بیاورند
یونایتد با 9 امتیاز اختلاف نسبت به چلسی در فصل گذشته قهرمانی لیگ برتر رو به دست آورد ولی در فینال لیگ قهرمانان در مقابل بارسلونا 3-1 شکست خورد غول های کاتالان علاقه شدیدی برای رسیدن به مونیخ در سال آینده وحفظ عنوان قهرمانی دارند اما اوون در صحبت با مجله inside united گفت اگر قرار باشد ما دوباره در فینال با بارسلونا بازی کنیم قطعا ما نمایش متفاوتی خواهیم داشت
با وجود اینکه در اون بازی تفاوت زیادی بین دو تیم بود ولی ما از بازی که در ومبلی انجام دادیم هیچ شرمی نداریم و از بازی دوباره با انها هیچ ترسی نداریم اما فکر میکنم که اگه قرار باشد دوباره با انها روبه رو شویم باید رویکرد متفاوتی نسبت به اون بازی داشته باشیم
اوون بی صبرانه منتظر سفر هفته آینده به بنفیکا است مهاجم کهنه کار یونایتدها که تجربه زیادی در مسابقات اروپایی دارد معتقد است است که سرالکس فرگوسن می تواند به راحتی خاطرات بازی با بارسا را کنار گذاشته و تمرکز خود را روی مسابقات این فصل بذارد او همچنین افزود : من نمیتوانم صبر کنم زیبایی بازی برای یک باشگاهی مانند منچستر اینست که شما فرصتی پیدا کنید که بتوانید برای پیروزی در هر مسابقه بخشی از تیم باشید ما باید انچه که در سال گذشته اتفاق افتاد رو کاملا فراموش کنیم ما حالا دوباره شروع کرده ایم و هدفمان پیروزی در همه مسابقات است
mufctalk
طرح های سر آلکس فرگوسن برای باقی ماندن در ورزشگاه اولدترافورد
سر آلکس فرگوسن تکرار کرد که میل دارد تا زمان ممکن به عنوان سر مربی باشگاه منچستر یونایتد باقی بماند.
درتاریخ 6 نوامبر، سر آلکس فرگوسن برای 25 سال به صورت متناوب در باشگاه منچستر یونایتد بوده است. در این دوره، وی باشگاه منچستر یونایتد را به سطح بی نظیری از موفقیت هدایت کرده است - کسب 37 جام در دوره زمام داری او. اما اسکاتلندی آتشین مزاج اصرار دارد که قصد ندارد از باشگاه دور شود که مسلماً آن را تبدیل به بزرگترین در جهان کرده است، به رغم این واقعیت که در تاریخ 31 دسامبر او 70 ساله میشود.
سر آلکس فرگوسن در این باره گفت: در طول این سالها مکرراً از من سوال شده که من فکر میکنم چه کسی میتواند جایگزین من شود. اما برخی از مربیان که در مورد موفقیت من صحبت میکردند آنهایی بودند که هیچ شغلی نداشتند. پس این بسیار دشوارد میشود چرا که من فکر میکنم پتانسیل اخراج شدن توسط باشگاه خود و ناپدید شدن وجود دارد. من فکر میکنم شما به فردی با تجربه زیاد در دراز مدت نیاز خواهید داشت، اما من مطلقاً هیچ ایده ای ندارم. مهمتر از آن، اول از هر چیز، من بازنشسته نمیشوم.
بدون تردید، شکی وجود ندارد که سر آلکس فرگوسن قوی ترین سر مربی در انگلستان است. در باشگاه منچستر یونایتد، اقتدار او بر مسائل تیم مطلق است و تصور آن غیر ممکن است که بدون موافقت او بازیکنی خریداری و یا فروخته شود. اما سر آلکس فرگوسن اذعان دارند که از نمایش فریبنده ای در تئاتر رویاها برای اطمینان حاصل کردن از به دست آوردن بازیکنان خود استفاده نمیکند.
سر آلکس فرگوسن در خاتمه تصدیق کرد: تنها یک اطمینان وجود دارد، من همیشه متصدی خواهم بود. پائولو مالدینی را میخواستم. من از پدرش، چزاره مالدینی در مورد پائولو سوال کردم و او گفت که من دیوانه ام.
mufctalk
مهاجم بلغاري يونايتد که در اين فصل تا به حال براي تيمش به ميدان نرفته قرار است قراردادش را با شياطين سرخ تمديد کند
ورزش سه - باشگاه منچستریونایتد قصد دارد قرارداد دیمیتار برباتوف مهاجم بلغارستانی خود را تمدید کند.قرارداد فعلی این مهاجم 30 ساله در ماه ژوئن به پایان می رسد و مدیربرنامه های او تا به حال مذاکره ای با مسئولان یونایتد انجام نداده است.
یونایتد تابستان امسال برای فروش او توافق کرده بود اما اکنون ترجیح میدهد قرارداد او را تمدید کند تا سال آینده به عنوان بازیکن آزاد او را از دست ندهد.
برباتوف در مهلت نقل و انتقلات تابستانی مورد توجه چندین باشگاه اروپایی قرار گرفته بود که مهمترین آنها باشگاه متمول پاری سن ژرمن بود.
مهاجم اسبق تاتنهام هم اکنون هفته ای 80 هزار پوند دستمزد دریافت می کند و امیدوار است سران یونایتد قرارداد او را دو سال دیگر تمدید کنند و دستمزدش را به 120 هزار پوند افزایش دهند.
نصري مصدوم شد
این هافبک 24 ساله به عنوان بازیکن جانشین به میدان آمد و تا دقیقه 90 در زمین حضور داشت اما گزارش ها حاکی از این است که او بعد از بازی در دستش احساس درد کرده که بررسی پزشکان شکستگی استخوان دستش را تایید کرد.
نصری که اخیرا با رقم 23 میلیون پوند از آرسنال به من سیتی پیوست در اولین بازی اش برای این تیم نمایش فوق العاده داشت و در بازی مقابل تاتنهام سه پاس گل برای هم تیمی هایش فراهم کرد. سیتی در ادامه رقابتهای لیگ برتر شنبه میزبان ویگان خواهد بود.
varzesh3
اين خبر خوب تقديم به همه يونايتدي ها:-shad
رونی مشتاق دیدار دوباره چیچا
وین رونی اعتراف میکند که بی صبرانه منتظر بازی دوباره کنار خاویر هرناندز است
این دو زوج فوق العاده ای رو در خط حمله یونایتد در فصل گذشته بوجو اوردند اما چیچاریتو قبل از شروع فصل جدید از ناحیه سر در جریان تور امریکا مصدوم شد و بازی های ابتدایی فصل رو از دست داد
اگر چه دنی ولبک به خاطر مشکل همسترینگ فعلا نمیتواند یونایتد رو همراهی کند اما دیمیتار برباتوف مایکل اوون و فدریکو ماچدا نیز اماده رقابت برای قرار گرفتن در این مکان هستند اما هرناندز پس از به ثمر رساندن گل برای مکزیک در مقابل لهستان حالا امیدوار است که بتواند از ابتدا در بازی مقابل بولتون به میدان برود
رونی در مصاحبه ای اختصاصی با شبکه mutv گفت : او یک پسر جوان در اولین فصل حضور خود بود و من فکر نمیکردم که بازی های زیادی رو در کنار او بازی کنم هنگامی که او به این تیم امد شانس این را داشت که سرالکس او را در ترکیب اصلی نگه دارد و او با زدن گل های زیاد پاسخ مناسبی به این اطمینان رئیس داد او برای ما فوق العاده بود و همین دلیل بزرگی بود که چرا ما چرا موفق شدیم فصل گذشته قهرمانی لیگ رو به دست بیاوریم
من بی صبرانه منتظر بازی دوباره اون هستم حتی اگر به همان اندازه برای ما در این فصل گل نزند رونی معتقد است که او هیچ مشکلی برای بازی در این فصل نیز نخواهد داشت البته مردم حالا دیگه درباره او میدانند و اگر شما به تمام بازیکنان در سراسر دنیا نگاه کنید میبینید که مردم کاملا میدانند که انها چگونه بازی میکنند و حالا این مسئله درباره هرناندز هم اتفاق افتاده و مردم تا حدودی با بازی او آشنا شدند تحرک او بسیار خوب است و مدافعین دربرابر او با مشکل مواجه میشوند او یک پسر دوست داشتنی است که برای ما فوق العاده کار کرد او به تازگی به این تیم امده اما نگلیسی رو به خوبی صحبت میکند او همیشه خندان است و من فکر میکنم ما دو نفر میتوانیم چیزهای زیادی از همدیگر یاد بگیریم
mufctalk
اسنايدر: شايد منچستري ها واقعا من را نمي خواستند
وسلی اسنایدر، بازیساز اینتر، تایید کرد که قصد داشت در این تابستان به منچستریونایتد بپیوندد.
این ستاره هلندی اعلام کرد در آستانه ترک اینتر و آغاز یک زندگی جدید در انگلیس قرار داشت.
او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" یونایتد؟ من در آستانه پیوستن به آنها قرار داشتم. لحظاتی بود که من احساس می کردم به آنها نزدیک شده ام اما در نهایت اتفاقی رخ نداد.
با این وجود خوشحالم که در اینتر ماندم زیرا رئیس موراتی دوست نداشت من را بفروشد.
زمانی ها درها به روی من بسته شده بود، اینتر یک شانس دوباره به من داد. من احساس می کنم در خانه هستم و هرگز نمی خواهم از اینجا بروم.
نمی دانم چرا انتقالم به منچستریونایتد انجام نشد. شاید به این خاطر که آنها واقعا من را نمی خواستند."
اسنایدر یکی از گزینه های جانشینی پل اسکولز در منچستریونایتد بود اما فرگوسن اخیرا اعلام کرد که این بازیکن هلندی جانشین مناسبی برای ستاره بازنشسته تیمش نبود.
varzesh3
مورينيو شبيه وقتي است که من جوان بودم. من هم اشتياق مشابهي داشتم . طرفداران درک مي کنند که او براي آنها و تيم مي جنگد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در مراسمی که در آئولا مگنا در دانشگاه رم برگزار شد سر الکس فرگوسن به تمجید از مورینیو پرداخت . آو در این باره گفت: «مورینیو شبیه وقتی است که من جوان بودم. من هماشتیاق مشابهی داشتم . طرفداران درک می کنند که او برای آنها و تیم می جنگد.»
او بیشتر در مورد جنبه های خاص مربی سفید پوشان صحبت کرد : «ژوزه یک دوست عالی است . او احساسات خود را پنهان نمی کند و آن یکی از کیفیت های فوتبالی او است که من دوست دارم همه اشخاص چنین ویژگی ای داشته باشند.»
مربی منچستر یونایتد معتقد است که مورینیو در طی زمان تغییر می کند : «ممکن است در 4 یا 5 سال آرام شود . شروع با شلوغی یکی از خصوصیات ذاتی مورینیو است و این را من زمانی که او مربی پورتو بود در اولدترافورد دیدم که در کنار زمین بالا و پایین می پرید.
مورينيو دنبال خريد چيچاريتو
روزنامه چاپ مکزیک در تازه ترین شماره خود نوشت خوزه مورینیو به بازی خاویر هرناندز معروف به چیچاریتو علاقه زیادی پیدا کرده است.
به همین منظور یکی از دستیارانش را مامور زیر نظر گرفتن دقیق بازی این ستاره جوان اولدترافوردی در فصل جاری کرده است.
این ارزیاب فنی مسئولیت ارائه گزارش کامل از ستاره مکزیکی را به مربی رئال دارد.
بنابه این گزارش مورینیو تصمیم دارد درصورتی که همکارش به وی گزارش های خرسند کننده ای از گلزن مکزیکی دهد، وی را به عنوان یکی از خریدهای مهم تابستان آینده خود مد نظر قرار دهد.
هرناندز سال گذشته به اولدترافورد آمد.
varzesh3
فرگوسن: با بازنشستگي غريبه هستم
به نقل از دیلی میل، سرآلکس فرگوسن 69 ساله که از 25 سال قبل به عنوان مسئول فنی شیاطین سرخ با قدرت و افتخار کار می کند، در پایان سال جاری میلادی 70 ساله خواهد شد، اما با وجود چنین سن بالایی،قصد خداحافظی از مربیگری ندارد.
او اظهار داشت: در طول سال همیشه با این سئوال مواجه هستم چه کسی قادر خواهد بود جانشین من شود. این موضوع برای رسانهها، مردم و حتی باشگاه نیز مطرح میشود. فکر می کنم چند مربی هستند که قابلیت جانشینی من را دارند. آنها درصورتی که به اولدترافورد بیایند، به طور حتم قراردادی طولانی خواهند بست. با این حال من به هیچوجه به ترک فوتبال و کنارهگیری از شغلم نمیاندیشم. باور کنید با بازنشستگی غریبه هستم.
این اظهارات از طرف او در حالی عنوان می شود که به باور برخی از تحلیلگران و همینطور علاقمندان خوزه مورینیو، سرمربی رئالمادرید و پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا ظرفیت لازم برای جانشینی وی را دارند.
varzesh3
اشلی یانگ: امیدوارم همکاری ام با وین رونی بهتر و بهتر شود
این دو ستاره ملی پوش در دو دیدار اخیر سه شیرها و همچنین سه بازی یونایتدها در لیگ برتر بسیار عالی کار کردند و در مجموع در این دیدار 5 دیدار، 11 بار گلزنی کردند
اشلی یانگ، ستاره منچستریونایتد و تیم ملی انگلیس، اظهار امیدواری کرد که همکاری خوبش با وین رونی در تیم ملی در رقابت های باشگاهی نیز ادامه پیدا کند.این دو ستاره ملی پوش در دو دیدار اخیر سه شیرها و همچنین سه بازی یونایتدها در لیگ برتر بسیار عالی کار کردند و در مجموع در این دیدار 5 دیدار، 11 بار گلزنی کردند.اکنون یانگ امیدوار است که این درک متقابل در ادامه فصل بهتر شود.او در گفتگو با نشریه سان گفت:" ما می توانیم این رابطه را در باشگاه هم ادامه دهیم. با شروعی که در این فصل داشتیم، تا همین جا هم عملکرد بسیار خوبی داشتیم.من از چنین شروعی بسیار خوشحالم. البته فقط سه بازی سپری شده و هنوز راهی طولانی در پیش است.اگر ما بتوانیم این همکاری را در منچستریونایتد ادامه دهیم، مطمئنم که می توانیم برای انگلیس هم بهتر کار کنیم."goal.com
داوید دخه آ: انتقادات من را نگران نمی کند
دخه آ که در تابستان به عنوان جانشین فن در سار به الدترافورد پا گذاشت، در دیدارهایی که تاکنون برای شیاطین سرخ به میدان رفته، پر اشتباه بوده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Getty Images
سایت گل- داوید دخه آ، دروازه بان جدید منچستریونایتد، تاکید کرد که انتقادات تاثیر زیادی روی عملکردش نخواهد داشت.دخه آ که در تابستان به عنوان جانشین فن در سار به الدترافورد پا گذاشت، در دیدارهایی که تاکنون برای شیاطین سرخ به میدان رفته، پر اشتباه بوده و تقریبا در همه این بازی ها، روی اشتباه او دروازه تیمش باز شده است.با این وجود او معتقد است چنین انتقاداتی بعد از اشتباهات بزرگ طبیعی است.او در پاسخ به خبرنگار نشریه آ. اس در مورد اینکه آیا این انتقادات باعث نگرانی اش می شود، گفت:" نه، فکر می کنم این اتفاق طبیعی است. وقتی اشتباه می کنید، حتی اگر تعدادشان کم باشد، رسانه ها حق دارند انتقاد کنند. دروازه بان ها همیشه زیر ذره بین هستند.آنچه اتفاق افتاد، طبیعی است و اتفاق بدی رخ نداده است. اکنون به من بستگی دارد که این نظرات منفی را تغییر دهم و آنها را وادار کنم من را ستایش کنند.می خواهم در هر تمرین و در هر بازی پیشرفت کنم اما برای رسیدن به این هدف باید به توانایی هایم ایمان داشته باشم و نشان دهم که چه کارهایی می توانم برای تیم انجام دهم."
goal.com
فرگوسن:ليگ برتر سختترين ليگ دنيا است
به باور سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد تيمش در سخت ترين ليگ دنيا دنبال کسب عنوان قهرماني مي گردد.
به نقل از شبکه اسکای سر آلکس فرگوسن گفت : سال به سال شرایط حضور و رقابت در لیگ برتر دشوار می شود. سختی این لیگ اکنون به حدی است که می توان ادعا کرد سخت ترین لیگ دنیا است.
این مربی اسکاتلندی افزود: در گذشته وقتی چهار تیم در راه قهرمانی به طور جدی رقابت می کردند، گفته می شد انجام رقابت دشوار است. اکنون با وجود افزایش مدعیان تا حد 6 تیم بر دشواری کار بیش از پیش افزوده شده است.
وی اظهارات فوق را در حالی بر زبان آورد که در هفته سوم تیمش توانست 8 بر 2 آرسنال رقیب همیشگی را شکست دهد. با این حال احتمال میدهد در طول فصل دشواریهایي برای تیم قدرتمندش ایجاد شود.
varzesh3
الکس فرگوسن: دنی ولبک هفته آینده به تمرینات برمی گردد
ولبک که در دیدار مقابل آرسنال، اولین گل تیمش را به ثمر رساند، پس از آن دچار مصدومیت شد و برای دو هفته ای از میادین دور بود
سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد دنی ولبک، مهاجم جوان این تیم، هفته آینده به تمرینات باز خواهد گشت.ولبک که در دیدار مقابل آرسنال، اولین گل تیمش را به ثمر رساند، پس از آن دچار مصدومیت شد و برای دو هفته ای از میادین دور بود. اما روند بهبودی اش بسیار خوب بود و به زودی می تواند به ترکیب تیم برگردد.البته او نمی تواند در دو دیدار این هفته یونایتدها مقابل بولتون در لیگ برتر و بنفیکا در چمپیونزلیگ به میدان برود اما فرگوسن امیدوار است این بازیکن جوان خیلی زود شرایط بازی را پیدا کند.سرمربی اسکاتلندی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دنی پیشرفت خوبی داشته است. مصدومیت او به اندازه ای که فکر می کردیم، نیست و از هفته آینده در تمرینات تیم شرکت می کند."فرگوسن همچنین تایید کرد که آنتونیو والنسیا مصدومیتش را پشت سر گذاشته و از این هفته می تواند برای یونایتدها به میدان برود اگرچه نمانیا ویدیچ و رافائل همچنان دور از میادین خواهند بود.
goal.com
روند خوب و سریع بهبودی مصدومیت ولبک, آمادگی هرناندز برای بازی مقابل بولتون, بازگشت آنتونیو والنسیا
انتظار می رود که دنی ولبک در هفته اینده به تمرینات بازگردد این در حال است که انتونیو والنسیا نیز به ترکیب یونایتدها بازگشت است و آماده برای بازی شنبه مقابل بولتون است
مهاجم یونایتد دنی ولبک هفته پی در جریان بازی ّبا آرسنال از ناحیه همسترینگ پا دچار اسیب دیدگی شد و دو بازی تیم انگلیس مقابل بلغارستان و ولز در چارچوب رقابت های مقدماتی یورو 2012 رو از دست داد با این حال جوان 20 ساله یونایتد پیشرفت خوبی در بهبود آسیب دیدگی خود در زمان تعطیلی لیگ داشته و سرمربی شیاطین سرخ سرالکس فرگوسن نیز از سرعت بهبود او بسیار راضی وخوشحال است
فرگوسن گفت : دنی در حال پیشرفت است و اسیب دیدگی او انقدر که ما فکر میکردیم جدی نیست و او از هفته آینده به تمرین خواهد پرداخت جای خالی دنی ولبک به احتمال زیاد توسط خاویر هرناندز پر خواهد شد او که توانست در جریان بازی های ملی برای مکزیک گل زنی کند حالا پس از اون مصدمیتی که از ناحیه سر پیدا کرد آماده است که در ترکیب اول منچستر به میدان برود استراحت دادن به او فقط به خاطر نگرانی از ضربه ای بود که به سر او وارد شده بود در غیر اینصورت او مشکلی نداشت او اماده است و بسیار خوب تمرین کرده فرگوسن همچنین افزود که انتو نیو والنسیا نیز پس از رهایی از مصدومیت اماده بازی است این در حالی است که ریو فردیناند نیز امادگی خود را به دست آورده است فرگوسن در ادامه گفت : ریو فردیناند آماده است اما هر 4 بازیکن خط دفاعی نمایش خوبی در بازی های قبلی داشته اند و من فکر نمیکنم تغییر زیادی در این تیم داشته باشیم
mufctalk
کریس اسمالینگ: می خواهم تا پایان دوران حرفه ای ام در منچستریونایتد بمانم
این مدافع 21 ساله که تابستان گذشته از فولام به منچستریونایتد پیوست و در اولین فصل حضورش در این باشگاه، بازی های بسیار خوبی ارائه داد
کریس اسمالینگ، مهاجم جوان منچستریونایتد، اظهار امیدواری کرد که تا پایان دوران حرفه ای اش در الدترافورد بماند.این مدافع 21 ساله که تابستان گذشته از فولام به منچستریونایتد پیوست و در اولین فصل حضورش در این باشگاه، بازی های بسیار خوبی ارائه داد و حتی به ترکیب اصلی تیم ملی انگلیس راه پیدا کرد.او اکنون امیدوار است مانند رایان گیگز و پل اسکولز تا پایان دوران حرفه ای اش در منچستریونایتد بماند.او در گفتگو با منچستر اینساید گفت:" من به آینده دور و دراز فکر نمی کنم اما واقعا دوست دارم بقیه دوران حرفه ای ام را در منچستریونایتد سپری کنم.می خواهم بازی های بیشتر و بیشتری برای این تیم انجام دهم و جزئی از این باشگاه باشم.از هر دقیقه بازی برای این تیم لذت می برم. سرمربی اعتماد کامل به من دارد و من می خواهم به اعتماد او پاسخ بدهم."mufctalk
سر آلکس فرگوسن خواستار کمتر شدن بازیهای ملی
سر آلکس فرگوسن بار دیگر از کاهش بازیهای ملی حمایت کرد.
انجمن باشگاههای اروپا ار نهاد فیفا خواستار کمتر شدن مسابقات ملی یک کشور در سال از 11 مسابقه به حدوداً 6 مسابقه شده است و سر آلکس فرگوسن احساس میکند مشکل رو به عمیق تر شدن است، با توجه به مسابقات جام ملتهای آفریقا و کوپا آمریکا به عوان مخل مسابقات تیمهای برتر اورپائی.
سر آلکس فرگوسن در سخنانی در این خصوص گفت: در تعدادی از مسابقات، ما همیشه گفته ایم که مسابقات ملی زیادی وجود دارد. برای یک باشگاه، قطعاً، همه ما در باره آن گله و شکایت داریم. اما تنها مسئله مسابقات ملی وجود ندارد، بلکه تقویم مسابقات نیز هست و همچنین تضاد منافع نیز وجود دارد. شما مسابقات جام ملتهای آفریقا و مسابقات کوپا آمریکا را دارید که همواره یک مشکل ویژه بوده است. برخی از باشگاهها در ماه ژانویه 3 یا 4 بازیکن را برای مدت 5 هفته از دست میدهند و با مسابقات کوپا آمریکا در تابستان، زمانی که این بازیکنان برای شما باز میگردند، قدری از مراحل پیش فصل را از دست میدهند. این یک مشکل بسیار است برای رسیدگی.
سر مربی باشگاه منچستر یونایتد در پایان اظهارات خویش تصدیق کرد: شما باید چگونگی بسیاری از مسابقاتی که وجود دارند و نوع و اهمیت آنها را ارزیابی کنید قبل از اینکه شما بدانید میتوانید به بازیکنان استراحت دهید.
تمجید فرگوسن از عملکرد اشلی یانگ
سرمربی شیاطین سرخ تحت تاثیر عملکرد خرید جدیدش قرار گرفته و از درخشش او بسیار خوشحال است
سرالکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد تحت تاثیر عملکرد فوق العاده اشلی یانگ قرار گرفته و ابزار پشیمانی اش را از اینکه چرا این بازیکن را زودتر به خدمت نگرفته ابراز کرد.ستاره اسبق استون ویلا تابستان امسال با رقم 18 میلیون یورو به منچستریونایتد پیوست و تا به اینجا نمایش بسیار خوبی خصوصا در بازی مقابل آرسنال از خود نشان داده است.فرگوسن می گوید:" هر بازیکنی تا با شرایط باشگاه جدیدش وفق پیدا کند کمی زمان نیاز دارد اما اشلی یانگ یک استثناست، او از همان اول با نمایش درخشان خود نشان داد بازیکن بزرگی است.""ما کمی دیر یانگ را به خدمت گرفتیم اما او در استون ویلا به یک بازیکن پخته تبدیل شد. او فصل قبل بازی های بسیار خوبی برای استون ویلا انجام داد و نظر همه را به خود جلب کرد."فرگوسن همچنین چند جمله در مورد اوون هارگریوز که با من سیتی قرارداد امضا کرده گفت و اظهار داشت:" او بازیکن بسیار خوبی بود اما بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت بلند مدتش به دنبال تیمی بود که در آن عضویت داشته و باشد و شانس بازی پیدا کند. مهم نیست آن تیم چه تیمی با چه شرایطی باشد.""او برای ما بسیار کم بازی کرد، امیدوارم بتواند برای من سیتی به میدان برود و مفید ظاهر شود."goal.com
فرگوسن با چيچاريتو مذاكره ميكند
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه دیلیمیل، سرآلکس فرگوسن از عملکرد خاویر هرناندز در مدت یک سالی که شياطين سرخ را همراهي كرده رضايت دارد.
مربي 69 ساله كه تا پايان سال جاري ميلادي قدم در 70 سالگي خواهد گذاشت در مصاحبههاي اخيرش بحث رضايت از خاوير هرناندز را همواره مطرح كرده است.
آخرين اخبار در اين زمينه حكايت از آن دارد كه فرگي با آگاهي از اين نكته كه اكنون چند تيم اروپايي همچون رئالمادريد وضعيت گلزن 23 ساله خوش درخشيده را مد نظر دارند، از مقامات شياطين سرخ خواسته تا در پايان فصل براي بهخدمتگيري وي پا پيش گذارند.
به اين ترتيب مسئول فني و نقل و انتقالات يونايتديها ميكوشد تا در جريان فصل جاري زماني مناسب را براي مذاكره با اين ستاره كه معروف به چيچاريتو است، جهت توافق و امضاي قراردادي جديد در نظر گيرد.
گلزن خوش آتيه در مدت يك فصل حضور در جمع يونايتدها 27 بازي كرده و 13 گل زده است.
وي دو سال ديگر با منچستر قرارداد دارد.
خبرگزاري فارس
سقوط ياك 42 خاطره سانحه هوايي مونيخ را زنده كرد
به گزارش خبرگزاري ها، تمامي بازيكنان تيم لوكوموتيو كه براي برگزاري نخستين بازي اين فصل از مسابقات هاكي روي يخ عازم مينسك، پايتخت بلاروس بودند، پس از سقوط هواپيما جان خود را از دست دادند.
هواپيماي حامل بازيكنان تيم لوكوموتيو دقايقي پس از بلند شدن از باند فرودگاه در ياروسلاول آتش گرفت و به داخل رودخانه ولگا سقوط كرد.
به گفته فرماندار يوروسلاول، 37 نفر از سرنشينان اعضا و كادر اين تيم و هشت نفر ديگر نيز خدمه اين هواپيماي ياك 42 بودهاند.
اين اتفاق خاطره سانحه هوايي سال 1958 را زنده كرده است كه در آن هشت نفر از بازيكنان تيم فوتبال منچستريونايتد كه عازم مونيخ بودند، كشته شدند.
باشگاه منچستر يونايتد براي بازگشت از ديدار موفق خود برابر ستاره سرخ بلگراد در يوگسلاوي، هواپيمايي را به طور دربست اجاره كرده بود.
ديدار ستاره سرخ و منچستر يونايتد سه بر سه تمام شد و منچستر يونايتد در مجموع پنج بر چهار به پيروزي رسيد و به دور بعد رقابت هاي قهرماني اروپا صعود كرد.
پس از سوخت گيري هواپيما در مونيخ به دليل مشكل فني و ناتواني خلبان در پرواز كامل در سومين تلاش، در ساعت سه و چهار دقيقه بعد از ظهر روز ششم فوريه دچار سانحه شد و به نرده هاي كناره باند و يك واحد مسكوني خالي اصابت كرد.
'ديويد گيل' رييس اجرايي باشگاه منچستريونايتد در نامه اين باشگاه به لوكوموتيو ياروسلاو ضمن ابراز تأسف و همدردي عميق نسبت به حادثه اي كه براي اعضاي اين تيم روي داده است، نوشت: از شنيدن اين خبر شوكه شديم و خاطره سانحه هوايي سال 1958 مونيخ برايمان زنده شد.
وي در اين پيام افزوده است: اميدوارم بتوانيد با اراده و حمايت جمعي بازماندگان باشگاه، اين اتفاق را پشت سر گذاريد و تيم را به ياد آنهايي كه جانشان را از دست داده اند، دوباره بسازيد.
علاوه بر اعضاي روس تيم لوكوموتيو، بازيكناني از كشورهاي ديگر نظير سوئد و جمهوري چك نيز در اين تيم بازي ميكردند.
در پي اين حادثه و بنا به تصميم مسئولان برگزاري ليگ هاكي قاره، كه از روسيه و برخي از جمهوري هاي سابق شوروي تشكيل شده، شروع بازيهاي اين فصل به تعويق افتادهاست. تيم لوكوموتيو ياروسلاو تاكنون سه بار قهرمان مسابقات هاكي روي يخ قاره شده و فصل گذشته نيز به مقام سومي اين مسابقات دست يافته بود.
خبرگزاري فارس
تام کلورلی از زحمات روبرتو مارتینز تشکر کرد.
بعد از اینکه جک ویلشر یک نیم فصل به طور قرضی به بولتون پیوست تا بتواند خودش را به سمت تیم اول آرسنال برساند و بتواند در ترکیب تیم فابیو کاپلو جای بگیرد تام کلورلی هم از او پیروی کرد.
بعد از بازیهایی که تام کلورلی برای تیم ویگان انجام داد موفق شد در این فصل به تیم اول یونایتد راه پیدا کند.در بازی کامیونیتی شیلد تنها 45 دقیقه طول کشید تا کلورلی بتواند نظر کاپلو را جلب کند و همچنین بتواند 3 بازی را درلیگ برای یونایتد به میدان برود.
این موقعیتی است که تام همیشه آرزوی آن را داشت.جوان 22 ساله گفت من هرگز فراموش نمیکنم که چه کسی باعث شد من به این موفقیت دست پیدا کنم.
به نظر می رسد کلورلی از مواجهه با تیم بولتون هیچ نگرانی ندارد.چون هنگامی که در تیم ویگان بازی می کرد در مقابل بولتون بازی کرده است.
mufctalk
سنگربان منچستريونايتد:مستحق انتقاد بودهام
ده خيا با اذعان به اشتباه هاي اخيرش از بازگشت به روزهاي اوج در آيندهي نزديک خبر داد.
ده خيا، سنگربان اسپانيايي جديد منچستريونايتد که در ابتداي حضورش در اين تيم نمايش ضعيفي داشت از عملکردش راضي نيست و معتقد است انتقادهايي که از او در اين مدت صورت گرفته عادلانه بوده است.
وي در نشستي خبري گفت: آنچه که برايم اتفاق افتاده است، غير طبيعي است، معمولا اشتباههاي دروازهبانها غير بخشودني است که اين هم در مورد من در بازي با منچسترسيتي در فينال جام خيريه رخ داد. بنابراين شايسته اين نقدها هستم.
سنگربان اسپانيايي فصل گذشته اتلتيکو مادريد که تابستان امسال پس از اعلام بازنشستگي فان درسار هلندي به جمع شياطين سرخ پيوست، افزود: ميتوانم اشتباههايم را برطرف کنم. اعتماد به نفسم مرا در پشت سر گذاشتن بحران کنوني ياري خواهد رساند. مطمئنا در آينده اي نزديک همه چيز طبق روال خواهد شد.
mufctalk
فرگوسن: باید از دخه آ حمایت کنیم
سرمربی اسکاتلندی یونایتد معتقد است دروازه بان جوان تیمش بازی به بازی پیشرفت می کند و باید از او حمایت کرد
سرالکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد اعلام کرد باید از داوید دخه آ دروزاه بان جوان این تیم حمایت کرد.
دخه آ در دیدار نخست یونایتد در لیگ برتر انگلیس مقابل وست بروم نمایشی متزلزل داشت و چند اشتباه انجام داد اما در بازی های بعدی عملکرد او بهتر شد به طوری که در دیدار مقابل آرسنال حتی پنالتی فان پرسی را نیز مهار کرد.فرگوسن می گوید:" به نظر من او در دیدار مقابل وست بروم آن طور که باید و شاید مورد حمایت قرار نگرفت. او در بازی مقابل وست بروم به جز آن اشتباه نمایش خوبی داشت و بعد از آن هر بازی به بازی بهتر شد.""باید از او حمایت کنیم. دخه آ دروازه بان جوانی است که آینده درخشانی دارد. او می تواند سال درون دروازه یونایتد حضور داشته باشد."
mufctalk