منم تبريك ميگم
به نظر من بازيكنا نبايد به فكر اين باشن كه دور بعد با كي بازي دارن !
بايد يادشون باشه كه با تاكتيك حريف درگير ميشن نه با خودشون در كل نبايد از اسم تيما نتيجه رو پيشبيني كرد:toop:
پس استراليا يا كره؟؟؟فرقي نداره:yes:
نمایش نسخه قابل چاپ
منم تبريك ميگم
به نظر من بازيكنا نبايد به فكر اين باشن كه دور بعد با كي بازي دارن !
بايد يادشون باشه كه با تاكتيك حريف درگير ميشن نه با خودشون در كل نبايد از اسم تيما نتيجه رو پيشبيني كرد:toop:
پس استراليا يا كره؟؟؟فرقي نداره:yes:
من هم که طبق معمول بازی های ایران رو نگاه نکردم !
در کل بد یا خوب بازی کردن رو که بذاریم کنار کره شمالی تیم دونده ای هست و بردن کره شمالی نتیجه خوب و امیدوار کننده ای هست !
تا اینجا ایران خیلی کار شاق و خارق العاده ای انجام نداده و صعود به عنوان تیم اول چیزی بود که ما انتظارشو داشتیم ولی اگر ایران بتونه از سد کره یا استرالیا عبور کنه اون موقع امید به قهرمانی میشه به این تیم داشت ! در مورد گل هم باید بگم واقعا انصاری فر خیلی حرفه ای به توپ ضربه زد و چیزی که کلا از بازیکن های ایرانی بعید به نظر می رسید رو کریم انجام داد !
بازی سوم هم باید تیم کاملا با ترکیب دوم بره توی زمین تا مشکل 4 سال چیش دوباره تکرار نشه !
درسته كه همه از تيم ملي انتقاد ميكردند ولي همه دوست دارند ايران تو جام ملت ها موفق باشه به اين ميگن همدلي و اتحاد.
ايران من تو قهرماني
قبل از بازی نگران بودم ، چون عراق تیم بسیار خوبی بود . عجب بردی بود، خستگی همه اردوهای قبلی از تنمان خارج شد .
بی احترامی هواداران عراق
اول بازی که از همه حاضرین خواسته شد به احترام جان باختگان پرواز تهران - ارومیه سکوت کنند ، نصف تماشاگران عراقی حاضر در ورزشگاه، دست به یک کارخیلی کثیف زدند و شروع به مسخره بازی درآوردند و دوباره بچه های ما را جری کردند.
در بازی قبلی هم مقابل عراق که در اردن برگزار شد، هنگام پخش سرود ایران ، تماشاگران عراقی ما را هو کردند و با دستان خود به ما علامت های زشتی می دادند. خوب طبیعی بود بچه ها با حسی خاص بازی را شروع کنند و ما هر 2 بازی را بردیم.
عراقی ها مثل بحرینیها!
بازیکنان عراق هم که فوتبال را کاملا ناجوانمردانه بازی می کنند و شباهت زیادی به تیم بحرین دارند . یک جا موی هادی را کشیدند ، یک جا با دست به صورت خلعتبری زدند، شجاعی را چند بار ناجوانمردانه زدند . به نظر من اگر تیم ما 100 بار دیگر هم با این شرایط با عراق بازی کند بازی را می برد .
سه سرماخورده
2 روز قبل از بازی چند نفر از بچه ها سرماخوردگی شدیدی پیدا کردند. خود من ،جلال حسینی ومسعود شجاعی شب قبل از بازی حال بدی داشتیم به طوری که مجبور به زدن سرم شدیم. بعد از پرویز ، شجاعی را با آمبولانس مستقیما به بیمارستان بردند.
حالا امیدواریم
اوضاع تیم خیلی خوب است.خیلی جو دوستانه و آرامی بر اردوی تیم حاکمه و همه بچه ها تقریبا دنبال این هستند که برخلاف پیش بینی خیلی از کارشناسان بتوانند با تیم ملی به موفقیت بزرگی برسند . بعد از برد عراق، حالا خیلی امیدواریم که هم از گروه صعود کنیم و هم بتوانیم درمراحل بعدی پله به پله بالا بیاییم.
گلی که خوردم
روی گلی که خوردم هنوز دارم فکر میکنم . توپ که سانتر شد من خیلی صدا زدم بچه ها بیان و دیرک سمت چپ رو پوشش بدند . مشت کردم توپ رو بزنم اما عماد رضا خیلی سریعتر به توپ رسید و دیگه کاری از دستم بر نمی آمد. اما خدا را شکر در صحنه های بعدی از خودم رضایت دارم . خوشبختانه مربی ها هم از من خیلی راضی بودند.
دلم برای پسرم تنگ شده
بعد از بازی هم در هتل همه خیلی شاد و خوشحال بودیم . ساعات خالی را در اتاقهایمان مشغول استراحت هستیم و یا بعد از تمرین مشغول مرور بحث های فنی . من هم ساعات خالیم رو سعی می کنم که زبان بخونم تا زبانم بهتر بشه .از روزی هم که اینجا هستم با پسرم صحبت نکردم . علی الان 3 سال و 7 ماهش شده و خیلی با گذشته فرق کرده .وقتی با من صحبت میکنه هوایی میشه و دیگه زبان هم باز کرده . زمانی که قطربودیم گریه می کرد .میگفت بلیط بخر من بیام قطر یا تو بیا تهران .منهم خیلی دلم براش تنگ شده و میترسم باهاش صحبت کنم و باز هوایی بشه وخودم بیشتر اذیت میشم .
باید مراقب کره باشیم
در مورد کره شمالی هم ، تیمش به مراتب بهتر از تیمیه که پارسال تو خرداد ماه باهاشون بازی کردیم . با تجربه تر شده اند .بازیشون رو با امارات دیدم .کره شمالی پیشرفت خوبی داشته و موقعیت های خوبی را در بازی امارات خلق کردند.البته امارات در نیمه دوم بهتر بازی کرد.
در این بازی هم باید خیلی مراقب باشیم و فکر میکنم تیم ما توان گرفتن 3 امتیاز این بازی را هم دارد. الان بچه ها بعد از برد عراق خیلی مصمم هستند که هم کره شمالی و هم امارات را ببرند و با 9 امتیاز از گروهمان صعود کنیم. خب خیلی هم سخته ولی فکر میکنم که به دستش میاریم.
تبریک میگم واقعا ایران مستحق این 9 امتیاز بود:iran:
منم مثل سعیده خانوم به همه تبریک میگم خوشحالم که ایران عادت بد این چند وقته فوتبالمون رو توی این سه بازی ترک کرده و بچه ها دارن با غیرت و جنگندگی فوتبال ناب ایرانی رو نشون آسیا میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط saiede [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم این پیروزیها تا فتح جام ادامه پیدا کنه
تیم ملی واقعآ توی هر بازی در نیمه دوم خیلی بهتر میشه
این بازی که فکر می کنم بیرون رفتن مسعود شجاعی و به بازی اومدن رضایی خیلی موثر بود
این مسعود شجاعی خیلی افتضاح بازی می کنه و واقعآ افت کرده !
تنها تیمی هستیم که 9 امتیاز کامل رو گرفتیم و این می تونه یه روحیه عالی باشه واسه دور بعدی :flowerysmile:
راستی ما 4 دوره پشت سر هم داریم توی این مرحله به کره جنوبی می خوریم یکی در میون هم بردیم و باختیم و امسال نوبت برد ماست.ایشالا همین طوری بشه :ohum:
مبارک
برد هاي اميدوار كننده و البته گول زننده اي است واسه ما ايراني ها.
اگه جوگير نشيم و با منطق و با برنامه كار كنيم (مثل اين 3 تا بازي) حتما قهرمان ميشيم .
ايران مثل اسپانيا در جام جهاني ميشه البته به نظر من :
يه مقاله خواندم از يك روزنامه نگار آلماني ، كه قهرماني اسپانيا رو در جام جهاني رو از نظر روان شناسي بررسي كرده بود كه مهم ترين قسمتش اين بود كه نوشته بود كه اسپانيا به اين دليل قهرمان شد چون در بازي اول بد جور شكست خورد و حساب كار دست مگا استارها اسپانيايي آمد كه بايد از ابتدا قوي باشند .
ايران هم روحيه اش از همان بازي اول كه گل زود هنگام خورد و به بازي برگشت پيدا كرد .
اين تيم اميدواركننده ترين تيم ايران در جام ملت هايي كه تا حالا ديدم .
تیم خوبی داریم اما هنوز تیممون از لحاظ تدافعی تست نشده ! من نگران خط دفاعی ایران هستم که نتونه خیلی خوب دفاع کنه.
کره ای ها واقعآ خوب دفاع حریف رو باز می کنند و البته اونها هم توی دفاع خیلی خوب نیستن
خوبیش اینه که تا فینال به استرالیا نمی خوریم :love:
این امارات هم که اصلآ در حد و اندازه های ایران نبود و می تونستیم یکی 2 تا دیگه هم بزنیم بهشون.کلآ تازگی ها جلوی تیم های عربی راحت تر بازی می کنیم و تا قبل از اینکه به دقیقه 60 - 70 برسه و با وقت کشی برن رو اعصابمون نتیجه رو گرفتیم :shogh:
به امید قهرمانی تیم ملی ایران :iran:
من خیلی فکر کردم ولی آخرین باری که تیم ملی یک بازی رو از یه تیم درسترمان 3 بر0 برده باشه یادم نیومد
تازه به قول قطبی تیم بین المللی شده :nishkhand:
من خودم امیدوار بودم به این تیم ولی فکر نمی کردم که با این اقتدار صعود کنیم :hooora:
ما با همین امارات توی مقدماتی جام جهانی 0 بر 0 کردیم تازه اگه رحمتی نبود 2 - 3 تا می خوردیم. یک کم منطقی فکر کنیم می بینیم که فوتبال امکان نداره توی یکی 2 سال اینقدر پیشرفت کنه
سطح فوتبال ما اینه نه اونی که توی مقدماتی جام جهانی دیدیم :ohum: الان وقت باز کردن بحث های قدیمی نیست ولی وقتشه حداقل کسانی که فقط دم از تعصب و علاقه و دلسوزی ملی می زنند رو بشناسیم که الان که تیم نتیجه می گیره هیچ کس نمی آد حرف بزنه همه منتظرن که حذف بشیم تا همه کارشناس بشن
الان موقعیت خوبیه که بدونیم همون مربی هایی که ادعا می کنند فوتبال ما ناپاکه یه نگاهی توی آیینه بکنند:iran:
من هم موافقم که این برد ها میتونه باعث غرور تو بازیکن های جوون تیم ملی بشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaliver [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محک جدی اول ایران تو این جام همین کره هست !
واقعا ایران راه سختی برای قهرمانی داره !
کره ---------> ژاپن ----------------> استرالیا :nishkhand:
اگر ایران کره رو برد میشه به عنوان یه مدعی بهش نگاه کرد و متاسفانه من چشم آب نمیخوره ! :nishkhand:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saiede [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این که ایران واقعا مستحق بود که شکی درش نیست ! تیمهایی که تو این گروه قرار داشتند در حدی نبودند که بخوان ایران رو اذیت کنند !نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم های افشین قطبی معمولا توی خط دفاعی بی نقص عمل میکنند !نقل قول:
نوشته اصلی توسط bar3lona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و اتفاقا من خط دفاعی ایران رو نقطه قوت ایران تو این تورنمنت می بینم ! عقیلی ، حسینی و وینگر راست که خسرو حیدیری هست از بهترین های ایران هستند و همشون با هم توی سپاهان بازی میکنند و هماهنگیشون رو اونجا بدست آوردند !
من خیلی خوشحالم که امارات رو بردیم ! اگه یادتون باشه موقع قرعه کشی عربا ما رو مدعی محسوب نمی کردند ! :nishkhand:
هنوز اتفاق خاصی نیفتاده دوست عزیز !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gerrard_C [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صعود از این مرحله حتی با حداکثر امتیاز برای تیمی با تاریخ پربار فوتبال ایران موفقیت محسوب نمیشه !
موفقیت زمانیه که ما کره رو بتونیم شکست بدیم و بریم مرحله بعد !
همونطور که گفتم محک جدی اول ایران همین کره هست !
اگر کره رو بردیم قطبی میتونه سرشو بلند کنه و تو روی رسانه های ایران وایسه ! :nishkhand:
بازی با کره همه چیزو معلوم میکنه نمیخوا انرژی منفی بدم اما باید واقعیت رو دید اینکه ماامارات رو بردیم عالیه فوتبال ما پیشرفت کرده اما نباید بازی های کره تو جام جهانی که ما راه پیدا نکردیم یادمون بره.امتحان اول بازی با کره هستش.
به امید پیروووووزی
کاملا درسته ایران هنوز با تیمای قدرتمندی مثل استرلیا ژاپن بازی نکرده اما بی انصافیه اگه بگیم عراق ضعیف بوده
خوشحالی مردم هم به خاطر مقایسه این نتایج با نتایج مقدماتی جام جهانیه چون اگه باهمون تیم بازی میکردیم الان حذف شده بودیم!!با این نتایجم نباید جوگیر شد....به امید اینکه ایران بازی با کره رو ببره
بيچاره دفاع امارات از بس اين رضايي همه رو غافلگير ميكنه(حتي بعضي موقع ها خودشم فريب ميخوره:khandeeeee bahal:) قاطي كرده بود ديدين كه ادامه حركت رضايي رو براش رفت
كل بازي كازاش برعكس تيم بو موقعيت پاس داشت نميداد تا به زور اماراتيها مجبورش ميكردن!!اصلا بازيش با تيم هماهنگ و اصولي نيست اگر گل اول ايران اين بود چي ميشد:he:معلومه نميبرديم با شرفتر بود.
به هر حال خدا نكنه اينجوري با كره بازي كنن وگرنه..............
ولي خوب اينا هم ذخيره بودن در حد خودشون عالي كار كردن:yes:
اگه بخواهیم نتیجه رو صرفآ در نظر بگیریم خب واقعآ خوب بوده و امیدوار کننده هست ولی واقعآ کره جنوبی فرق می کنه.البته توی بازی اول با عراق بچه ها نشون دادن حتی اگه یک گل هم عقب بیفتن و استرس نداشته باشند قابلیت عوض کردن نتیجه رو دارن.
از خود گذشتگی توی بعضی بازیکنها خوبه اما غلامرضا رضایی و مسعود شجاعی در بعضی از لحظات خودشون رو به تیم ترجیح می دن مخصوصآ شجاعی که واقعآ امیدوارم توی بازی با کره ازش استفاده نکنیم چون خیلی توپ لو می ده حتی اگه گل هم بزنه در مقابل مطمئن باشیم این مسعود شجاعی آماده نیست.
قبلآ هم گفتم تیم ها توی این دوره خیلی به هم نزدیک هستن و دیگه فکر نمی کنم سطح بازیها از این به بعد خیلی فرق کنه
راهمون احتمالآ اینجوریه کره جنوبی >>> ژاپن >>> استرالیا
فقط میشه گفت اگه با همچین مسیری تیم افشین قطبی قهرمان بشه واقعآ شاه کاره .این یعنی گذشتن از شد همه مدعیان
فعلآ باید به فکر بازی کره جنوبی باشیم. همه ما توی دلمون از کره جنوبی یه جورایی می ترسیم و استرس داریم ولی 1 جمله رو میشه گفت که همون قدر که ما از کره ای ها ترس داریم اونا چندین برابر از ما می ترسن
جالب اینجاست که از سال 1996 هم پشت سر هم داریم به این تیم می خوریم همش هم توی مرحله یک چهارم نهایی بوده
1996 ---- ایران 6 - 2 کره جنوبی
2000 ----- ایران 1 - 2 کره جنوبی
2004 ----- ایران 4 - 3 کره جنوبی
2008 ---- ایران - کره جنوبی ( شکست ایران در ضربات پنالتی)
نوبت برد ماست.خدا کنه نوبتی باشه :flowerysmile:
نمودار مقایسه ای دوندگی بازیکنان ایران - نزدیک به سطح اول جهان
در این نمودار ، میزان دوندگی بازیکنان ایران در مقایسه با تیمهای مطرح دنیا تصویری شده است....بدون شرح اضافی خود تحلیل کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آمادگي جسماني بچه ها عاليه به خصوص سه تا هافبك وسطمون !
منم موافقم باتو .كسايي كه ميگن قطبس دلال و تيم توي مرحله گروهي حذف ميشه و ايران شخصيت قهرماني نداره و ... كجان الآن ؟!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط gerrard_c [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كره هم تيم خوبيه اما موجودات ماورا طبيعي كه نيستند همين چند ماه پيش كره رو توي خونشون برديم .
چيزي كه توي تيم ميشه ديد بالا رفتن كلاس بازي بچه ها و تسلط و بزرگ بيني خودشون (كه متاسفانه نه در دوره قلعه نويي و نه در دوره دايي ديده نميشد.تيم ما يه تيم احساسي بود كه خودشو خيلي كم تر از باقي تيم ها مي ديد كه الآن اينطور نيست .)
تیم ملی واقعا گل کاشت
ایران 0 - 1 کره جنوبی
خب بازی رو باختیم
نسبت به 3 بازی قبل خیلی بد بازی کردیم و بر خلاف صحبت هایی که بچه ها می کردن خیلی استرس داشتن !!!
همش زیر فشار بودیم و جز یکی دوتا صحنه اتفاقی حتی به دروازشون نزدیک نشدیم ! :gahhr:
خلاصه این بازی ها هم تموم شد و میشه گفت که نیاز به یه سری تغییرات و تحولات توی فدراسیون هست تا یه گروه جدید بیان و کار کنند
خوب بچه ها زحمتشون رو کشیدن و خوب کار کردن نباید توقع بیش از حد داشت واقعیت همینه و سطح فوتبال ما هم همین باید قبول کنیم که فوتبالمون خیلی وقته از شرق آسیا عقب افتاده و دیگه قدرت اول آسیا نیستیم بالاخره باید یه فرقی بین اونها که برای فوتبالشون برنامه دارند و فدراسیون بی برنامه ما هم باشه دیگه خدایی نامردی بود که کره حذف بشه خوب آقای کفاشیان باز هم بخند تو که از رو نمیری البته تو مترسکی اصل کاریا همیشه از دید مردم مخفی هستن ولی بخند به ریش این ملت بخند کاشکی شرف داشتی و غم و سرافکندگی و سر شکستگی یه ملت پر افتخارو میفهمیدی که شما ها به این روزش انداختین این فوتبال فقط مشتی از خرواره و ضع این مملکت رو نشون میده روز به روز عقب افتاده تر میشه ...
من بین تیم های استرالیا و کره جنوبی ترجیح می دادم به کره بخوریم
شانس آوردیم به استرالیا نخوردیم :hihi:
البته نامردیه حالا که باختیم همه ور بندازیم گردن افشین قطبی. خداییش اونا زورشون بیشتر بود و با تاک تیک بازی می کردن و تیم ما زورش نمی رسید :sharmande:
ایشالا دوره بعدی :shogh:
خب از دور مسابقات حذف شدیم
نتیجه عادلانه بازی این بود که توی 90 دقیقه می باختیم.
این که وقتی تیم ببازه و همه بشینیم بگردیم دنبال مقصر کار درستی نیست و به جای اینکه به مقصر شکست ها فکر کنیم باید بشینیم به عوامل پیشرفت فوتبال کره که در عرض14 - 15سال شکست 6 بر 2 رو با یک بازی سراسر تهاجمی عوض می کنه چی هست رو بررسی کنیم. اگه بخواهیم توی یه جمله بگیم که چرا مقابل کره اینجوری بازی کردیم باید بگیم که چون ما افت کردیم و کره ای ها پیشرفت کردند
خیلی دوست ندارم درباره فدراسیون و سرمربی تیم و این جور بحث ها حرف بزنم چون معتقدم که مشکل ما از جاهای دیگه شروع شده و اینها تنها باعث تشدید شدن
1_ افت فنی 2 منطقه از 4 منطقه زمین :
هر تیم فوتبال 4 جز تشکیل دهنده اصلی داره که همه می دونین دروازبان - مدافعین - هافبک ها و مهاجمین
در فوتبال 10 - 12 سال پیش کمی اوضاع فرق می کرد و ممکن بود یه مدافع برای مثال مثل نادر محمد خانی به درد بازی توی تیم ملی بخوره چون اون زمان بازی سازی توسط مدافعین توی فوتبال به اندازه الان معنا نداشت به این علت که تیم های آسیایی در مقابل ایران هیچ وقت مثل الان کره بازی نمی کردن که از داخل زمین ما فشار بیارن
وقتی کره جنوبی روی تیم ما پرسینگ می کنه مدافعین ما از لحاظ قدرت حمل توپ و اعتماد به نفس در حدی نبودن که با پاس دقیق یا حتی حرکات بدن زدن و حتی دریبل مطمئن مهاجمین حریف رو جا بگذارند و بازی سازی کنند
پاس در عرض می دادن و بعضی اوقات هم با رحمتی بازی می کردن و اون هم می زد زیر توپ !
ما در حال حاظر در 2 منطقه دفاع و فوروارد ضعف اساسی داریم .
نقش مدافع کناری در سال 2011 دیگه مثل 15 سال پیش نیست که فقط پاس روی خط بده الان به بازیکنانی تیم ها نیاز دارن که سرعت و قدرت و تکنیک داشته باشند
داشته ما الان اینه و افشین قطبی نمی تونه معجزه کنه ما بازیکنان کامل نداریم
نیمه اول از نصرتی توی دفاع کنار استفاده کرد که دیدیم حتی 1 نفوذ هم انتجام نداد ! این کار رو حاج صفی هم انجام نداد .
اما نقش فوروارد تیم . فورارد های ایرانی هم روی مدافعین حریف فشار نمی آرن و تنبل فوتبال بازی می کنند و این طرز فکر بین فوروارد های ایرانی هست که فقط وظیفه گلزنی دارند
به نظر من تمام مشکلات ما از همین جا نشئت می گیره که در حال حاضر فوتبالیست های هر تیم شرح وظایف جدیدی پیدا کردند ولی بازیکنان ایرانی هنوز به سبک 15 سال پیش براشون وظیفه تعریف میشه !
تا این برطرف نشه ما همین خواهیم بود و نمی تونیم جلوی تیم های بزرگ خوب کار کنیم
حتمآ بعضی ها می گن ما توی 10 دقیقه آخر چطور روی دروازه کره ای ها خیمه زدیم؟ در جواب باید گفت که کره در 10 دقیقه آخر همون کاری رو می کرد که ما توی 110 دقیقه اول انجام دادیم یعنی رفتیم توی زمین خودمون و از زمین حریف شروع به دفاع کردن نمی کردیم و اونها هم همین کار رو کردن و رفتن توی محوطه خودشون جمع شدن .
این ما نبودیم که اونها رو به عقب بردیم بلکه اونها بودن که به ما فرصت دادن که بازی کنیم
البته عوامل زیاده که بخواهیم بنویسیم یک کتاب میشه ولی تکنیک بازیکنان ما واقعآ افت کرده و حمل توپ توی 5 بازیکن عقب تیممون به جز خسرو حیدری واقعآ ضعیفه و بازی سازی نمیشه
در آخر یاد یه جمله از کلمنته افتادم که درباره فوتبال ایران گفت: داشتم , داشتم مهم نیست .... دارم دارم مهمه
ما توی باد 15 سال پیش خوابیدیم .امیدوارم که بیدار شیم
اتفاقا دیگه وقته دنبال مقصر گشتنه!بابا تو هرجام و تورنمنتی بودیم این شده عاقبتمون اگه قطبی و بعضی بازیکنامونم نبودن که همون اول با صفر امتیاز حذف شده بودیم.اتفاقاباید راجع فدراسیون حرف بزنیم چون تا اینا سر کار باشن بحث فنی به هیچ جا نمیرسه دقیقا مثل کوبیدن میخ به سنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه چی تموم شد و بازهم حسرت،انتظار ودل شکسته از نبودن تو جام جهانی حذف زود هنگام از جام ملت ها دوباره قصه تلخ شکست ،دوباره قصه کی بود کی بود من نبودم،دیگه عادت کردیم تحملش سخت نیست. وبازهم بعد از هر جرقه امیدوار میشیم ولی جرقه کافی نیست برای موفقیت باید شعله گرفت ژاپن رفت کره رفت ما خیلی وقته جا موندیم.اما هنوز آینده هست .
به امید موفقیت
با امید به خدا
اين بازي از لحاظ فني و زيرساختي به نظر من جاي بحث داره
از لحاظ فني بايد بگم ما خيلي ترسو و بيش از حد محتاطانه بازي كرديم و به نظر من اگه تركيب اصلي مرحله گروهي رو داشتيم ما مي تونستيم ببريم(مي تونستيم)
از لحاظ فردي :
رحمتي : نسبتا خوب بود اما چالاك و سرحال نبود
عقيلي و حسيني : بعد از سال ها يه بازي فوق الاده ديديم ازشون ،تمام ضربات سر و زدن با غيرت و جانانه كار كردند
حاج صفي : هر چند گل رو از ناحيه او دريافت كرديم اما از لحاظ دفاعي خيلي خوب بود و تعجت كردم كه با اين سن كمش كمتر خيلي ها استرس داشت
نصرتي : افتضاح و احساسي بود و يك گزينه صد در صد محتاطانه كه خيلي هم انتخاب بدي بود
نكونام : متاسفانه سرعت داره كم ميشه(به تدريج) ولي باز هم حضورش يك نعمت بود
تيموريان : دونده ، جنگنده ، فعال وباغيرت كه متاسفانه خيلي بازيساز نيست
نوري : اونم افتضاح بود فقط مي جنگيد (صرفا) اونم يك انتخاب بد بود
رضايي : خوب ولي بي فكر (مثل اكثر بازي هاي بزرگ)
خلعتبري : زياد توپ بهش نرسيد اما خيلي خوب بود (با اينكه ازش خوشم نمياد)
واما انصاري فرد : فاجعه بود منو ياد ماست بندي مي انداخت جوري بازي ميكرد كه آدم حس مي كرد ايران ده نفره است اصلا پرس نمي كرد گيج و گم بود و اصلا گزينه خوبي واسه اين بازي نبود اصلا.
حيدري : خوب و با تحرك بود
شجاعي : بد
غلامي : اي كاش از اول بازي مي كرد چون او يك بازيكن با غيرت و جز معدود مهاجم هاي ايراني است كه بلده و مي خواد كه پرس كنه
من عاشق قطبي ام اما چرا سه تا هافبك وسط ما بايد تخريبي باشند پس خلاقيت كجاست مگه كره پارك جي سونگ رو نداشت ؟! درسته كه هافبك نفوذي بود در 1-3-2-4 اما چند بار ارزش يه هافبك خلاق رو با چند تا پاس تودر و رو به جلو نشون داد .آيا ايران در وسط زمين فقط بايد بجنگه ؟! اگر هم مي خواد بجنگه درست بجنگه نه .
فرگوسن جمله قشنگي داره ميگه: توي يه تيم هم مهندس مي خوايم هم كارگر مهندس ها چاره بياندشند و كارگرها بجنگند .
ما اگه توي اين بازي از فقط يكي از سه هافبك خلاق نيمكتمون استفاده ميكرديم بهتر ميشد منظورم محمد نوري - مبعلي و به خصوص حدادي فر .
خسرو حيدري هم بايد از ابتدا در تركيب فرار ميگرفت و انصاري فر بي رگ و غيرت هم فعلا بازيكن بزركي نيست(به خدمون دروغ نگيم كه فوق پديده است)
ولي بازم دم دفاع وسط ها گرم هر چي توپ بود زدند
خلاصه با اين برنامه اي كه ايران داره و اگه همين جور پيش بره ما تا 6 سال آينده تيم دهم آسياييم در حد سودان و اردن فعلي و اون موقع كره اي ها دارن به فينال جام جهاني فكر مي كنند .
شخصا دوست دارم قطبي بمونه اما مي دونم با شيميزو قرارداد بسته
در آخر مي گويم :خداحافظ فوتبال بي برنامه !!!
با این قسمت هم موافقم که توی مرکز زمین امروز فقط به فکر خراب کردن بازی کره بودیم و ترکیب اولیه رو که دیدم تعجب کردم چرا هیچکدوم از بازی سازهای ما توی زمین نیستند ! مخصوصآ نوری که توی بازی قبل جلوی امارات همکاری خوبی با بک های کناری داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaliver [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همون جا حدس زدم که قراره اوایل بازی بزنیم زیر توپ اما چرا تا آخر بازی به همین روند ادامه دادیم فکر می کنم که قطبی بر خلاف حرفهایی که می زد از کره جنوبی می ترسید و هر چی از بازی می گذشت بیشتر امیدوار به ضربات پنالتی می شد !
پژمتن نوری و مسعود شجاعی توی این بازی خیلی خیلی بد بودن .باز نوری توی کارهای دفاعی شرکت می کرد اما شجاعی اصلآ !
به نظر من باشگاه اوساسونا تمرینات خوبی نداره که هم جواد و هم مسعود با روزهای اوجشون خیلی فاصله گرفتن !
چه کنیم از دست یک مشت دغل باز که اصلا دلشون به حال تیم ملی نسوخته؟
باختیم ! :eyvalla:
این هم آقای قطبی !
واقعا دیشب نشون داد که آدم ترسوییه !
آخه کدوم مرد عاقل میاد 3 تا هافبک دفاعی میذاره تو زمین بعد سه تا بازیکن تند و تیز میذاره جلو !
اگه یه کم عقل تو کلش بود حضور یکی مثل محمد نوری جای پژمان نوری مشکل وسط زمین رو برای ایران حل می کرد ! واقعا جای یه پلی میکر مثل کریمی تو این تیم خالی بود ! با وجود بازیکن هایی مثل رضایی - خلعتبری - انصاری فرد و خسرو حیدری اگر یکی بود که اینا رو تغذیه میکرد راحت میشد کره رو برد ! کره داشت از توی نیمه زمین ما پرسینگ انجام میداد و اگر بازیکن مسلط به توپ و بازی مثل نوری یا کریمی بودن که توپ ها رو فرت و فرت مثل نکونام لو نمیدادن ما میتونستیم روی ضد حمله کره رو نقره داغ کنیم ! اصلا سرعت انتقال توپ از خط دفاعی به حمله درحد صفر بود ! سید جلال حسینی هم از ترس اشتباهات مردک نکونام و نوری توپارو مستقیم میفرستاد ! ولی واسه کی ؟!! فاصله دفاع کره با دروازه شون کم بود که اصلا نمیشد از توپ های پشت دفاع استفاده کرد ! از یه جنبه تنها فردی که اونجا برای ایران میتونست خوب هد بزنه انصاری فرد بود که شدیدا دو تا دفاع میانی کنترلش کرده بودند ! ایرانی ها کاملا احساسی و پر اشتباه ار کردند !
کلا این تیم کادر فنی مذخرفی داشت ! که همش برمیگرده به جناب آقای کفاشیان ! مرتیکه امروز اعلام کرده تا یه سال دیگه موندنی هستم و الان هم دارم دنبال یه ربی خراجی بزرگ برای تیم ملی میگردم ! تا کفاشیان هس فوتبال ایران در حد تیم های درجه 2 و سه آسیا خواهد موند !
گل دیشب عین گلی بود که برا جام جهانی ازشون خوردیم یه لحظه همه غافل شدن شایدم به هم اعتماد داشتن یا همشون به رحمتی ایمان داشتن!!